|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
3.7.2009 21:57:48   
lunica12
Barba saj bo sej bo hiter mimouser posted image Js bom po mojem tako ista prvič po mojem cela skeptična kako bo vse skupaj...

Farfala ja js sem pa iz velenja...kaj to ste mele kakšno srečanje?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
3.7.2009 21:59:18   
lunica12
Barba ja meni se tako najbolše zdi,pač se čez dan mal več z njo ukvarjam mam pa potem celo noč mir.user posted image Res pa je da od petih naprej ne pustim spat in se skos neki z njo igramuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
3.7.2009 22:00:08   
farfala
ja, lunica zasrečanje sta se mimi in ulla dogovorili, jaz sem pa tisti dan tud mela avto in šoferja,user posted image pa sem se uturilauser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.7.2009 22:00:54   
kiara24
joj mi tudi že spimo, hihi od 21tih dalje je kar na flaši zaspala sedaj pa spi na boku, to ji tako sede, tudi ko hoče zaspati zaspi na bokuuser posted image

Sem bila pod tušem, pomivala sem posodo na roke k že res nisem dolg počela, mi je tabletk zmanjkalo za stroj.

Zdej sem pa jedla sorbet iz Hofra mi je tolk dobr.

Mlaji stojijo, gorza so ti desci so ga pil k žolne jutri pa nadaljujemo so se odločili da gremo punce zraven in bo moja mami imela Klaro upam, da ne bo težav in, da bo lahko zaspala pri njej.

Grem nazaj gledat TV.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
3.7.2009 22:05:19   
lunica12
Uuuu js bi tudi bla kdaj za kako srečanjeuser posted image Takoj sem za ekšn če bi bla kera

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.7.2009 22:10:17   
Ploha
jancci: upam, da bo z uno punčko vse kul, bajde mim kako ji je sploh ime?

vrtnica; hepi brzdej user posted image

uprašanje: kakšna je M po pordou, a je podobna kot pred zanostvijo, a se še uravnava, glede na to da sm 1 M že dobila, kako bo poj naprej, kako je bilo pri vas???

farfala; cel postopk sm napisla 2x, pa me je vun vrglo, zdej se pa ne grem več, čist na kratko, program je u torent, filme snemam iz te strani http://thepiratebay.org/ podnapise pa iz te http://www.podnapisi.net/, snema se približno 3 ure, če je samo 1 film, drugače več, če te še kej zanim pa praši user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 3.7.2009 22:13:54 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.7.2009 22:12:39   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
jutr poj

user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.7.2009 22:13:29   
farfala
lunica a nas nisi brala takrat, sta obe vabli tudi druge,da pridejo

ploha kaj naj pojem al kaj

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.7.2009 22:26:05   
farfala
ploha hvalauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.7.2009 22:28:12   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Jancci - f*k čokoladno torto!!!! Ti pa so debilni! ...

Itak je ta moja žlahta čist v K. Še dobr, da jih ni velik!! user posted image  
Tvoja Meta bo pa vrjetno boljš prenesla tole dogodivščino kot pa njena mamica, a? user posted image  Sej bo!!user posted image

Lunica dobr maš ti tole popedenan s spanjem. user posted image  No, sej pri nas tut kar gre. Srečanj je blo pa že kar nekaj.. ene 2x v Lj, pa neki Celje, pa enkrat KR. Se mamo kar fino. Neki smo imeli predloge, da bi šli tud v wellnes Živo na Bled, se mal kopat, pa smo ugotovile, dsa smo vse predebele za med ljudi user posted image user posted image user posted image  (šalim se)

Lepo k mislite na malo punčko. Ime ji je pa Manca. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.7.2009 22:38:32   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

[uprašanje: kakšna je M po pordou, a je podobna kot pred zanostvijo, a se še uravnava, glede na to da sm 1 M že dobila, kako bo poj naprej, kako je bilo pri vas???

prva je bila pri meni še kar znosna 2. taka, kot je še v življenju nisem imela- bolelo me je vse, noge, glava, trebuh, močna krvavitev, zdaj 3. pa je že kar v redu, me skoraj nič ne boli.Sedaj bom pa itak začela jemati tabletke, takrat pa so m prava milina.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.7.2009 22:47:52   
khurde
Lunica12, jaz nič GH še ne dajem. Jancci sicer pravi, da je dons neki začela s torto user posted image , sam pomoje bom jaz s tem še neki časa počakala user posted image . Sam res, men bi se pomoje kr spelal, da bi mi na skrivaj tamalo s torto futral. user posted image

Prej k sem se tok s tamalo pohvalila, da je zaspala... Jah, ne za dolg. user posted image Se je zbudila s polno plenico, sem jo previla, pol pa spet ni šlo nazaj zaspat in smo šli na sprehod, ona v slingu, prišli domov čez pol ure, pol sem še sladoled pojedla, pa jo nesla v postlo, k me je že prav zaspano gledala in zehala not v vreči. No, pol pa spet ni šlo kej preveč dobr, migala in obračala se je kot nora, na konc je pa mrknla, res, kot da bi odrezal, med obračanjem na trebuh user posted image Tko da zdej spi na pol na trebuhu. user posted image

Barba, jaz kar mal z grozo čakam, da bom tamalo prvič nekam tko dala in da se bom tresla, pa paničarla, pa vse živo doma, njej bo pa ravno in bo vsa navdušena.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.7.2009 22:52:56   
khurde
aja, sem probala tudi z božanjem po stopalih, pa ne gre user posted image sicer uživa, ampak za zaspat pa ni user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.7.2009 22:52:59   
Zvezdica
ojla, joj jaz sem pa potem šla ven, sva pičila v ZOO. Sem mislila da si zasedena. Upam da ti telefon že dela, potem pa v ponedeljek

telefon dela... o napaki ne bom zgubljala besed user posted image sem pa sama kriva.

KAVA - Ponedeljek, morda še raje torek, ker naš tamal začne s plavalnimi počitnicami, pa ne vem čist kako to gre. Če bom morala kaj tam ostat.

Super za zoo, mi poleti ne hodimo ker full smrdi. user posted image

Danes smo jedli kolerabico in se je enako pačil, očitno mu ni všeč ne koleraba ne korenje. Korenje je dobil 3X, prvič je šlo, potem pa ne več. Koleraba mu pa tudi ni všeč.
Ali moraš nujno dajati en okus 3 dni?

zadnjič sem nek zasledila da ni mus, je pa fajn da se ga hrani v dopoldanskem času, če se pojavi kaka alergija, da ni ravno sredi noči.

Probaj skupaj korenje in cvetačo, jast dodam še brokoli, in vedno full poje, pol pa tuli ko umaknem žličkouser posted image . Ni mu všeč špinača, nad krompirjem se pa tako zgraža, da je groza. user posted image po mami.

Ojoj kaj berem na težavah z zanositvijo, čist slučajno vidla,da naj bi dr. Reš mešal spermo pa to ne moreš verjeti kaj je folk zloben, da take pišejo.
Upam, da bo ta anonimna razkrin

enmu folku se meša ampak to do onemoglosti. kva bi jo okol kepe, da si drzne kaj tazga pisat in blatit strokovnjaka kot je on.

Danes ko me ni bilo zraven so ji dal čokoladno torto za jest

A ti to resno al kaj?!?!??! ma jast bi tetico retardiano nardila...pa kaj se res tolk vtikajo? pol mam jast srečo.

Jancci veliko sreče in okrevanja tvoji kolegici in njeni hčerki

se podpišem pod tole.

Tamala pa komi čaka in sam filozofira kok bo šla v štalo, pa z minijem jo bo ata pelov, pa pr teti bo spala, ... Sej bo, sam da tale prvič dobr prenesemo

Meta bo uživala, ti boš pa verjetno kar nemirna. vem kako je bilo meni..še dolgo. Ampak vem, da tamalček živa in sem vesela zanj če gre.
Upam, da ne bo preveč hudo. user posted image

mene pa hrbet boli, za ponort, ker sva imela z liamom pohod po citiju....mal sva šopingirala. Tamal je čist po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.7.2009 23:01:15 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 23:39:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.7.2009 6:56:11   
Ploha
niia: tko sm mislna, kakšna je bla poj druga in tretja, pač vse naslednje, ker jst sm 1 že dobila in je bilo grozn, a je približno na nek ciklus, al je vse pomešan? Če zastopš kva me zanima?

ronja: kolk časa preteče med enmu in med drugmu lulanjem? to me zanima user posted image

barba: sm 2x cela navodila res dolgo napisla, pa me je vn zagnal, pol sm pa sam probala ti dve besedi če bo prjel in je, tko da nč pomembnga ni blo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.7.2009 6:58:45   
Ploha
aja pozabla povedat, da spet hujšam, brez kakšnih gnilih diet, jem zajtrk k ga ponavad nism, jem več obrokov po mal, pa zvečer okol 5-6 je zadnji obrok, pol naprej se mi pa itak same tortice prikazujejo, pa biftki, pršut, pica....jojjjj user posted image user posted image , no zdele mi že pošteno kruli user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.7.2009 7:36:34   
krtekxx
čez dan spi od 11.30 do 14.30, pol pa ob pol 8h koma do 4-5h zjutri

A ste prepričane, da se to da navadit? Mslim, da se vmes ne zbudi 1x, 2x, 3x,...5x?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.7.2009 7:53:26   
lunica12
Dobro jutro....

Kako ste spale....Mi smo celo noč lepo prespali in sedaj se je zbudilauser posted image

Farfala ne na žalost vas takrat nisem brala ker ni blo netauser posted image

Jancci joj ful mi je žal da me takrat ni blo tukaj gor ker bi res rada vidla vaše sončke pa vas sevedauser posted image .Ma sej boste ziher še kako srečanje organizirale.

Ja jes sem pa zdej opazla da ponoči očitno nič ne lula no kaka tako nikoli ne (prej je ful ponoči na začetku pol pa kot bi odrezal nehalauser posted image Zdaj pa opažam da tudi lula ne neki ker zjutraj ko jo previjem je plenica skoraj suhauser posted image

OOOOO midva se tudi že tako dovgo v zoo spravlama pa nikakor ne pridema do tja...Si pa ful zelim ituser posted image

Niia ja js sem opazla da če jo dam čez dan v njeno postelco v spalnico spat mi kr spi ker je bol mir tam in takrat ponoči tudi ni najbolše spala...Potem sem pa začela tako da če sma vzuni tako zaspi za kake pov urce,doma jo mam pa skos v dnevni kjer neki ropota in zaspi za ene15 20 min in je potem čist dobre voleuser posted image Potem pa ponoči fajn spi

Ploha lepo si začela to dieto...Moj dragi je osebni trener pa jedilnike piše in zmeri pravi da je treb na dan 5 obrokov pojest in tako (nikoli ne smes zdj kr neki nehat jest pa to)

Krtekxx ja js ne vem,js sem jo po mojem tako navadla,pač mogla sem jo mal naštudiratuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.7.2009 8:36:03   
lunica12
Aja punce pa dej če katera ve kaj bi blo da moja ko je kašico tako dela kot da bo bruhala ko pogoltne?A je mogoče zato ko še ni navajena al kaj?

Aja pa je imela kdaj katera mazilo tobrex za oči...Men nikakor ne uspe kako bi ji dala v oko mazilouser posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.7.2009 8:46:07   
Ploha
aja barba hvala user posted image

lunica: ne znam ti pomagat, počaki ullo user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.7.2009 8:58:17   
lunica12
Ja sej se mi je zdelo da bi mi lahko ulla mogoče povedala ko že ma izkušnjeuser posted image No pa sej majo druge tudiuser posted image Tako da čim ve katera naj napiše

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.7.2009 12:56:57   
khurde
lunica, jaz sicer (še) nimam izkušenj, samo bi pa sklepala, da je mogoče še prekmal, pa bi nehala za kak teden, pa pol spet probala in vidla kako bi bilo. če bi bilo ok, bi uvajala, če ne, pa spet nehala in kasnej probala.

mi2 sva pa dopoldne bili na predstavi albanskega cirkusa, ki je gostoval na ani desetnici in pol vedno par gostov pride še k nam v mesto. in je bila ful faca, tam not v sling zadekana, ven se je pa slišal sam "aaaaaaaaaaaa", "uuuuuuuuuuuuuuuu", pa mal sline je ven metala, pa spet "aaaaaaaa", "uuuuuuuuuu", skor na ves glas. folk okoli jo je pa gledal in se ji smejal. user posted image še posebi zato, ker je s tami a-ji in u-ji kar dobro trofnila trenutek in je zmer takrat, ko je bilo najbolj zanimivo, to "povedala". faca mala. user posted image in ko je videla, da folk ploska, je začela tolči z uno roko, ki ni bila v slingu, po sebi user posted image zgleda da tile cukri res hit opazijo in poštudirajo razne zadeve user posted image zdržala tam je pa dolg - skor eno uro, pol je pa zaspana ratala, posledično mal tečna, sem naredila 10 korakov, pa je mrknila user posted image

če bo pri volji, greva pa danes na uno predstavo z ognjem al nekaj podobnega user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.7.2009 15:36:47   
krtekxx
Evo, naša punca je danes stara 6 mesecev, težka 7 kg in velika 68 cm. Je pa tudi oboževalka GH. Danes je npr. pojedla že en ta mali frutek - jabolko, potem pol skuhanega jabolka in še cca. 1 dcl skuhane bučke+korenje. In bi še, se mi zdi. Po drugi strani pa dojenja zelo krajša in se ornk doji le zvečer in seveda ponoči. Sedaj ji mal dajem za pit un sok - v bistvu kompot, ki nastana, ko kuham jabolko. V bistvu sem kar vesela, da je tako, saj se mi zdi, da jo bom počasi lahko pustila vsaj za keka 4 ure komu drugemu. 

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.7.2009 15:38:37   
krtekxx
Aja pa je imela kdaj katera mazilo tobrex za oči.

mi smo imeli že 2x kapljice, ker je imela prav hudo vneto OK. Za mazilo pa še nisem slišala.

Tistoel o bruhanju GH pa ne vem - si ne znam predstavljati. A lahko natančneje opišeš.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.