|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
3.7.2009 15:28:50   
baby blue
Meni je pa zatekanje in otekanje za enkrat prizaneslo... Do sedaj mi še nič ne oteka in zateka... user posted image user posted image

Naša tudi pridno brca... Sva danes z mojim opazovala trebuh ko sva imela roki gor ko se ji je revici kolcalo user posted image user posted image Je tak hecen občutek... Je pa že prava mala akrobatka user posted image

Sicer se mi zdej ene dva dneva dogaja da me na vsake toliko časa nekaj ščipa na desnem koncu pa potem kmalu mine...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.7.2009 15:32:39   
eltea333
Rubin čestitke za tvoji punci user posted image  Kar tako naprej!
Danes sem imela pregled, vse je super. Dobila sem potrdilo za CSD, napotnico za P pa dobim na naslednjem pregledu, 30.7. Glede na to, da ne vem, koliko kg sem imela ob zanositvi, bom štela kg od prvega vpisa teže pri gin, to je bilo v 11 tednu nosečnosti - od takrat sem pridobila 7 kg. Dete je večje, kot naj bi bilo glede na datum zadnje menst, vendar je rekla (danes spet), da mi PDP ne bo spreminjala. Po meritvah naj bi bilo težko 1960 g - meritev se mi zdi kar realna, glede na to, da ga vedno težje nosim user posted image . Ne zasledim pa, koliko naj bi merilo v dolžino. Je v glavični vstavi, plodovnice je dovolj.. Skratka, same lepe novice user posted image
Z medenico nimam težav, me pa že kar nekaj časa konstantno bolijo rebra. Zgleda, da moj sili bolj navzgor kot navzdol user posted image .
Pa po obrazu imam fleke (pigment) in to ravno nad zgornjo ustnico, tako da izgleda kot da so mi zrasli brki user posted image . Puder? Ah..
Da ne govorim o dlakah na trebuhu. Ma te so se pojavile že kmalu na začetku nosečnosti, zdaj sem se že navadila nanje in nimam več občutka, da gledam trebuh nekoga drugega.
user posted image  pa veselo brca, jaz pa komaj čakam, da ga/jo vidim! Še prej pa morava najino hiško mal v red spravit (v najemu imava starejšo hiško), jo mal razkužit, prebelit, pospravit... Vsem, ki imate možnost novih hišk, novih sobic prav zavidam! Ampak - vse ob svojem času!
Pozdrav!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.7.2009 15:36:57   
baby blue
eltea333 super da sta v redu... user posted image user posted image

Nekaj dlak na trebuhu imam tudi jaz ampak imam k sreči vse dlake svetle da se jih sploh ne opazi... Tako na rokah nogah in sedaj na trebuščku... user posted image

Jap tudi jst malo zavidam tistim ki imate lahke prav sobice za svoje otročke... Pri nama to še ne pride v poštev... Mogoče naslednje leto ko se bo delala mansarda... Če bo seveda lastnica za to...

Nič uživajte v petku in v vikendu... jst odhajam domov pa na zaslužen za enkrat še domači dopust user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 3.7.2009 15:37:32 >

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.7.2009 15:46:20   
tažana
eltea333:
tudi jaz sem začela zelo skromno. Ko sem bila prvič noseča sem imela še 3 izpite in diplomo, moj je bil tik pred diplomo, oba sva živela pri starših v majhnih stanovanjih, kjer ni bilo možnosti kakšnega dozidavanja. Tako sva v prvem planu imela, da bova bivakirala pri mojih starših (2 sobno stanovanje) kjer sem imela svojo sobo.
No naj ti povem da sva sedaj po skoraj 4 letih naredila ogromno- samo obupat ne smeš. vedno z dobro voljo potem pa sreča sama pride. Sedaj sva ponosna lastnika kredita in leasinga user posted image - ampak imava svoje stanovanje, svoj avto, vsak svojo službo samo meni še diploma manjka user posted image aja pa najpomembnejše- eno prečudovito skoraj štiri letnico, in en velik trebuh v katerem se skriva še en škart. Kaj češ lepšega user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.7.2009 16:26:43   
eltea333
Tažana s temi besedami si me prav pocrtala user posted image
Itak je najvažnejše to, da oba komaj čakava tega otročička, sam saj veš - vseeno bi mu priželela kaj novega in ne vsega od žlahte sposojenega..

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.7.2009 16:51:49   
Erdbeere
Eltea, sej kakšno stvar boš že še kupila, verjemi 1 mesec star otrok ne ve ali ima novo ali staro, potem ko otrok zraste je veliko bolj pomembno, da dobi kaj novega. Glej jaz pričakujem tretjega otročka pa sem prav vesela, če mi kdo kaj posodi, briga me, če je rabljeno....važno je, da ima in da ga imamo radi.

Potem, ko so pa starejši je pa že fino, eč mu lahko kdaj privoščiš kaj novega, da nima vse "poverbano", čeprav tudi takrat ni nujno, da ima vse novo, vsaj moja ni tako razvajena.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.7.2009 17:05:58   
tažana
to se jaz nikoli nisem sekirala če je že rabljeno. Ravno danes sem brskala po podarim.si- kaj vse tam lahko dobiš, noro!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.7.2009 17:11:00   
Pupček
Rubin... novica me je zelo razveselila. user posted image  user posted image  user posted image

Danes sem imela pregled in UZ. Mere user posted image so še vedno na spodnji meji povprečja, ene so tudi pod mejo. G pravi, da ni nič narobe, važno je, da se razvija in raste. Bo pač malo manjši- bom lažje rodila user posted image . Obrnjen je na glavo. Teža cca. 1360 g. Za na seznam: naslednji pregled 30.7.2009, +7 kg. Spol je še vedno presenečenje, jaz se ne vdam. Dobila sem potdrilo za CSD, napotnico pa dobim naslednjič, itak je ne bom še rabla.

Gibi... jih ne štejem, ni potrebe. Aktiven je non stop, razen ponoči in zjutraj. Je pridno dete, kr tako naj ostane, da mamici ne bo treba vstajat ponoči - sem optimist user posted image user posted image user posted image .

Britje... zaenkrat še gre.

Boleči podplati... poznam. Zdaj, odkar nisem več v službi jih nimam.

Noge mi ne natekajo, sam žile mi ven stopajo, pa kapilari mi pokajo. Grdo zgleda, sam jaz se ne sekiram.

V sredo sem imela 1. MŠ. Luštno je bilo, po predavanjih smo imeli še telovadbo. Danes sem predavanja že prešpicala user posted image user posted image user posted image , ampak opravičeno - zaradi pregleda.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.7.2009 19:13:02   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    06.07., 04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0. user posted image   ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 .user posted image , 1. user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7
ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )   ?.?. user posted image

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

06.09.  
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.  LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image    PO +12
oktavija (28)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.   user posted image   +7
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image      +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (29)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
S1902 (29)              (2. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1. user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image   07.07.  user posted image   PO +11,5

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

jancyika (19)             (1. user posted image , 0. user posted image )      ?.?.
Nataša31 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    06.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  06.07. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image  
Barbka26 (25)            (1.user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1. user posted image )  ?.?.

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6
janezz (27)                  (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image

19.09.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  user posted image

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.   user posted image
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (?)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3. user posted image , 2. user posted image )    02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1. user posted image )    MB    user posted image user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
jullie (27)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?. user posted image PTUJ
mancag (30)                (1. user posted image , 0. )user posted image       30.07. user posted image CE +11

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?.  user posted image   PO +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       09.07.  user posted image   LJ +10

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj:
75

Fantki : 18
Punčke : 19
Presenečenje : 14

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image  

Neaktivne nosečke smo zbrisali. V primeru aktivnosti vas z veseljem dodamo.

Zanimive spletne strani si oglejte na seznamu; str. 112.

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!!

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.7.2009 20:13:30   
tulpek
Meni pa se zdi, da se mancag  že nekaj časa ni oglasila...

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.7.2009 21:07:48   
majra
Dan!

Danes je bil pa dooooooolg dan. Najprej me je ob 4 zjutraj prebudila takšna bolečina, da sem začela tulit v povšter. V obe nogi me je prijel tak krč, da mi je stopala sfrknilo, dobesedno. Danes cel dan komaj hodim od bolečin, sploh po stopnicah se vlečem.

Da ne govorim o UZ user posted image sicer je vse OK, lepo rastemo in kontrolni UZ rasti niso več potrebni user posted image Saj sem vedela, da je vse OK, sam sikirat so me pa morali. Da vam povem kakšno bukvico mi je odčitala ginekologinja. Me vpraša kdaj sem rodila in začne: Ja gospa, a vam ni noben povedal, da dojenje ni kontracepcija in da bi morali uporabljati kondom. A veste, da najbolj srečne in zdrave družine so tiste, ki imajo med otroci starostno razliko 3 leta. WTF???????? In če je otrok manjši in sem jaz zdrava, je krivo samo naše nezaščiteno spolno življenje. Jaz sem samo debelo gledala in si mislila svoje. Po 2 urah čakanja in odvalitvi kamna od srca zaradi dobre novice, se mi ni dalo ubadat s staro veščo. Ona meni drži predavanje o zaščiti kot neki 14 letni šmrkavki user posted image
Marsikaj sem že doživela, ampak to je bil pa višek. Kaj bi šele rekla, če bi ji povedala, da je bilo planirano in da nisem dojila več kot en mesec. Po moje bi me poslala na psihijatrijo user posted image Pa takšen profesionalizem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Moram vas vprašat za mnenje oz. če je imela/ima katera podobno "težavo"?! V glavnem mene že nekaj časa boli v nožnici oz kosti dol, sej sploh ne morm opisat kaj natančno me boli. Za vsako, ko se obrnem al pa naredim kak premik me zaboli. Sej niso to neke bolečine, sam nimam pa pojma zakaj tako je. MV imam dovolj dolgi in drugih težav ni. Samo to...

imam podobne težave, pa je tudi vse Ok. Samo mene bolj špika v nožnici, kot bi me nekdo z iglo zbadal.

Vila malina, super seznam, naj čimdlje ostane tako prazen

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Mere user posted image so še vedno na spodnji meji povprečja, ene so tudi pod mejo. G pravi, da ni nič narobe, važno je, da se razvija in raste. Bo pač malo manjši- bom lažje rodila user posted image . Obrnjen je na glavo. Teža cca. 1360 g.

vidim, da je še ena, ki nosi lahkokategornika user posted image  Mi smo tudi težki okoli 1300g

< Sporočilo je popravil majra -- 3.7.2009 21:09:23 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.7.2009 21:24:06   
majra
Klaja vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje za lepe želje. Še vedno je v bolnici, vendar se počuti veliko boljše. Čaka, iz dneva v dan, da ji naredijo UZ in upa, da jo bodo kmalu poslali domov.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.7.2009 22:15:58   
simonae

Pozdravljene!

vila MaLiNa...SUPER SEZNAMČEK!!

Saj sem imela polno za komentirati in čestitati, a ko sem prebrala novice od Rubin, mi je ostalo zletelo iz spomina. Hura! Naj bo čim dalj tako!

melody a te boli prav nožnica ali sramna kost?

Jaz prav uživam v vročini, malo manj sopari, a kar naj bo tako, sam brez dežja, da ne bo sopare!

Mi naj bi šli na SLO obalo konec julija, ko bom približno 32. teden.

Držite se vse v 1!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.7.2009 22:31:34   
simonae
A ja, še tale anekdotica!

Včeraj sem bila cel dan na nogah - od doma. Pa sem v avto vrgla še "japanke", da bi jih popoldan dala gor, ko bo vroče (sicer vozim s čevlji, ki so spredaj zaprti). No, pride trenutek, ko komaj čakam, da natikače zamenjam z bolj odprto zadevo in ... si verjetno mislite - niti približno niso šle goruser posted image !

Seveda imam zatečene noge, a se mi je zdelo, da še niso tako hudo, in da bo šlo, doma pa nisem nič preverila! user posted image

Menda pomaga sivkina krema - jo imam doma, a sem te dni nanjo pozabila. Jutri preverim, pa sporočim, če res kaj pomaga.

No, danes mi je nekaj v sluižbi odpadlo, pa sem se spomnila, da ste omenjale H&m in lanene hlače (jaz sem jih že kupila v eni drugi trgovini, a na žalost na začetku tiste vročine maja in sem se v tem času malo - kako naj rečem lepo - razlezla vsepovsod in mi kmalu ne bodo več prav (oz. se bojim, da bodo po šivih popokale!)).

Tako sem se odpravila tja in poleg teh hlač, ki mi res dobro stojijo (pa imajo še malo fore (elastika z gumbki!)), sem si privoščila še natikače, ki jih spravim gor! In danes mi je bilo tako prijetno "hladno" tja v podplate!.

Sedaj pa lahko noč!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.7.2009 2:13:00   
Lubenička
Dobro jutro...

prišla sem malo potarnat...
punce, mene ta vročina ubija...meni je tok vroče, da spat ne morem...groza!! user posted image

zdj pa grem...nočko user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.7.2009 2:29:02   
škorpijončica

Živjo

Kako kaj? Rubin, zelo sem se razveselila tvoje novice, le tako naprej, da posta princeski čimprej zdravi.
Jst sm bla danes v postojni in zdaj vidim, zakaj je dobro, da greš prej   pogledat, ker če bi se takole zgubila ko bi se nama mudilo... So pa tam zelo prijazni in na sestanku za epiduralno nam je anestezistka povedala, da v lj delajo prav negativno propagando za EA sam zato, da se jim s tem ni treba preveč ukvarjat...tle se pa res potrudjo za vsako porodnico, da bi ji bolečine čimbolj olajšali, je pa tud rekla, da če dobimo popadke tam nekje do 34 tedna, potem  naj gremo kar direkt v lj, ker oni ne morjo za dojenčka poskrbet, od 34. do 37. tedna pa kakor želimo; lahko da je vse v redu, lahko se pa zgodi, da morajo dojenčka odpeljat v lj (v tem primeru poiščejo še posteljo za mamo, ki gre v lj za njim, takoj ko to zrihtajo). Tok zaenkrat za tiste, ki razmišljate, če bi šle mogoče v po, če vas pa še kaj zanima, pa kar vprašte...

Aja, hvala za pohvale glede spalnice.. se trudiva, da bi tisto malo sobico, ki jo imava, kar čimbolj polepšala. Ful vam priporočam stenski rob, ki se ga kupi v babycentru za 8 eurov pa sam prilepiš gor, pa še vedno lahko zamenjaš, ko se ga naveličaš, čeprav je neverjetno kako lahko taka malenkost spremeni steno.

Tudi danes sva bila pridna, tokrat sva na steno nad posteljo naslikala drevo..takole izgleda: (sem prav zadovoljna..)

user posted image

Ojoj, ful je že pozno, jst sm pa ravno dokončala cel paket sladolednih lučk (tomov), bom kregana, ko se bo dragi odpravil do zmrzovalnika po enga user posted image ups. Zdaj že vsi sladko spite, tako da vam želim lepe sanje, pa se slišimo spet ju3.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.7.2009 2:34:10   
škorpijončica

Hej Lubenička, ti tud še čuješ :)  Da boš lažje zaspala, ti priporočam čokoladno mleko (kar mleko iz hladilnika vzemi), pa okno na stežaj odpri, zunaj ni več tok vroče.. 

Lahko noč

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.7.2009 8:34:53   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Joj, sem vas komaj prebrala, toliko ste načvekale.

Včeraj sem bila zadnji dan v službi. Smo malo praznovali. Mi ja bilo kar malo hudo, ko sem šla in popoldne sploh nisem imela miru, ko sem non stop mislila na to, če sem vse uredila in prenesla tistim, ki me bodo nadomeščali. Ampak ne dvomim v to, da se ne bi hitro navadila na uživanje na dopustuuser posted image Danes se že bolje počutim in sploh ne morem verjet, da bom toliko časa doma.

Danes me čaka polno dela. Jutri gremo za 12 dni na morje. Vse moram še pripravit, tako da sem bom danes še fino nadelala. Jutri pa na vse zgodaj na pot user posted image user posted image

Rubin. zelo sem vesela dobre novičke. Še naprej držim pesti za tvoji princeski in verjamem, da bosta dobro okrevali in da ju kmalu dobiš domov.

Klaja user posted image upam, da si ok

vila MaLiNa super seznamčekuser posted image Zelo mi je všeč tudi, da nismo komplicirale z imenom, ker ne maram pocukranih imen. Tako da, bravo za Septembrčke 2009user posted image

Lepe trebuščke imateuser posted image Ste se fino spomnile za seznamček. Jaz mojega poslikam na morju in ga pokažem, ko pridem nazaj.

Nič, punce. Grem v akcijo. Preveč dela me čaka danes.

Tiste, ki odhajate na morje, se lepo imejte. Uživajte na dopustih. Se beremo čez 14 dniuser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.7.2009 8:41:16   
Tanik
dobro jutro še od mene, toliko da vas pozdravim.

zdaj še uživam ob kavici, čaka me pranje, čiščenje, pa psa na sprehod potem pa bom malo počivala, ker se mi ne da nič drugega.
kepica uživaj na morju.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.7.2009 9:03:01   
Bety11
Majra...Če ti je uspelo biti tiho zraven te "stare vešče" si za mene carica...Kapo dol!!!  Jaz bi ji na svojstven način povedala, kar si zasluži (lepo počasi, z občutkom, čisto umirjeno....pa direktne stavke!!!user posted image )
Moj G je drugačen od vaših....In včasih sem kar vesela, da ga imam takšnega, kot je....

Mancag...hmmmmm...Tudi meni se zdi, da je šla na počitnice...Se čofota v morju ziher..user posted image

Klaja...user posted image user posted image user posted image ..Objemček in iz srca želja, da zdržiš vsaj do 38t...

Simonae...he he he...Lep primer, kako poskrbeti zase in svoje počutje....

Škorpijončica....Sobica je resnično lepa, barve ta prave....Sladoled pa zmaži, tudi če boš okregana...Prijetno hladi, poln beljakovin....

Dopustnice...Uživajte v morju in razvajanju....

Noči...hmmmmmmm...Postale so mi prava groza....Mišice me bolijo, če sem čez dan aktivna....Naštimat se ne morem več....Zakonska postelja mi je premajhna, ker dam vsako okončino na drugo stran...user posted image ...Včasih imam grde sanje.....
In potem sem prisilim, da malo posedim, se umirim, grem na WC, spijem kozarec vode in nazaj v mižo....
Pri nas so čisto vsa okna in vrata odprta na stežaj že par mesecev in nič ne pomaga...vročina je neznosna.... Spim večkrat samo v gatah....

Nekaj čudnega se mi je pojavilo po noči....V predelu želodca sem imela mišične krče...user posted image user posted image user posted image ....Krči so bili podobni iztiskanju ploda, samo ne v spodnjem predelu trebuha ampak čisto pri žički...user posted image ....Hitro sem vzela eno kremo in masirala ta predel....Pojma nimam zakaj je to in kaj se dogaja...Res pa je, da v sedmem mesecu maternica poriva želodec in ga stiska v kot.....V osmem mesecu še-le otrok pride do prepone in nas otročiček suva v rebra.....
Ti krči so zelo čudni....

Danes bo vroče brez dežja....user posted image user posted image user posted image ...Komaj čakam naslednji teden, ko se bo ohladilo do 13 stopinj in bo zmočilo še naše gate na riti...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.7.2009 9:22:49   
Erdbeere
Matr babe, dejte spat ponoči, rabite energijo, ne pa da ob pol treh pišete tukaj...kaj še bo user posted image user posted image user posted image

Jest pa zadnje dni spim kot ubita....zdej se mi je ze dvakrat zgodilo, da sem kar v cunjah zaspala in pravi moj možek, da ni šanse, da me zbudi. POtem se pa nekje sredi noči zbudim, grem na wc in se lepo slečem in spim naprej user posted image user posted image user posted image

Drugače pri meni nič novega, zdaj se ravno odpravljam likat, popoldan pa grem na poroko, to bo še veselo...komaj čakam, da se po dolgem času spet malo naplešem. Samo jutri bo bolj težko, ker mi bospanja manjkalo user posted image pa bom že nadoknadila.

Rubim...čestitke za tvoji borki, kar naj bodo še naprej spodbudne novice user posted image user posted image user posted image

Dopustnice: uživajte, pa namesto mene se še malo namočite user posted image

Evo še dvakrat v službo, potem pa 14 mesečni dopust user posted image

Lep dan. Moram hitro delat, da še hišo v red spravim, preden gremo.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.7.2009 10:03:23   
veselka
jutro,

no, zame je že skoraj dober dan, glede na to, da sem se zbudila (še prej) in vstala že ob 4ih. enostavno ni šlo. naprej me je moj zbudil, da ne more spat v tej vročini in je preselil jogi v dnevno, kjer imava klimo. potem mi je uspelo nazaj zaspat, pa ne za dolgo, ker so me prebudili službeni živci (kot že nekaj mesecev nazaj in pred nosečnostjo konstantno, ker ful pritiskajo na nas, pa smo nekateri bolj občutljivi na te pritiske, sploh če stvari ne gredo po planu). pa sm kr vstala in šla stvari za službo delat, kar sem si domov prinesla.

tudi jaz grem samo še 2x v službo, na račun, ker že več kot 1 teden v službi ždim po 9 ur ali več, da bi čimveč naredila in to ne zadnji dan, pa se mi je + nabral.

včeraj sem prejela odločbo s CSD za višino porodniškega nadomestila in paket oz. denar. domnevam, da za nadomestilo za nego in varstvo otroka po končani porodniški (105 dni) pride odločba posebej kasneje? 

zdej pa počasi zaspana ratujem user posted image   za službo sem že skoraj končala... moram spisat, kakšno zapuščino dela puščam za sabo, da bodo vedeli.
moj user posted image pa danes pri mami klet puca. jaz moram po par stvari v trgovino, pa kosilo skuhat za vse nas tri, potem pa zvečer morda malo v LJ zavijeva, imajo Perpetum Jazzile brezplačni koncert v klubu Gajo, pa greva tja... upam, da me bo kak stolček počaka, ker stat pa ne morem več. se bova pa na ograjo usedla pa poslušala user posted image .

z mojim grem tudi sredi meseca v Banja Luko, ker mora vse uredit okrog dokumentacije v zvezi z očetovo smrtjo, pa da vidim končno njegov rojstni kraj in kjer je prebil, zaenkrat še, večji del svojega življenja user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.7.2009 12:10:39   
majra
dan!

Joj, je vroče spet danes. Meni že 2 dni pot teče v potokih, spet so se začele tiste lepe noči, ko sem morala tudi po 5x preoblečt pižamo, pa sem bila prvič po zimi nosečauser posted image
Se je moja smrklja zbudila že ob 5 pa sem čisto fuč. ona spi lepotni spanec, jaz pa kuham. Popldan gremo pa pogledat 2 dojenčka, da se malo spomnem kako majcena so ta ljupka bitjecauser posted image

Betty 11, ja lepo tiho sem bila in si mislila svoje. Nisem konfliktna oseba, sploh pa se mi ne da ubadat s takšnimi neumnostmi. Je pa bila to nadomestna ginekologinja, ker če bi bila moja, bi jo po hitrem postopku menjala. Moj G. je ful fajn, sam sem ga na žalost videla samo na prvem pregledu, ker ma ful gužvo. Mi je pa on takrat reku, da je super razlika, on ma 4 al 5 otrok nisem čist ziher in ima tudi majhno razliko.

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

včeraj sem prejela odločbo s CSD za višino porodniškega nadomestila in paket oz. denar. domnevam, da za nadomestilo za nego in varstvo otroka po končani porodniški (105 dni) pride odločba posebej kasneje? 

ja, odločbo o nadomestilu za nego dobiš kasneje, znesek je pa isti.
Ti si pa to ekspresno zrihtala user posted image  ,jaz nimam niti še papirjev od ginekologa

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.7.2009 12:20:12   
vila MaLiNa
Hojla,

meni je tudi vrooooče, hajcam kot nora... mojega ponoči zebe in zapira okna, ter se v oddejo zavija, jaz jih pa odpiram in oddejo dol s sebe... Potem se pa on ponoči zbudi in vidi, da sem odkrita in me začne pokrivatiuser posted image . Pa sej bomo preživele... drugače bomo pa tko kot škorpijončica se bomo spravile na sladoled in kakšen vrč osvežilne limonade.

Tudi jaz ne spim več kaj preveč dobro. Še posebaj zato, ker mi je ginekolog rekel naj spim na levem boku, da se bo najina mala dama obrnila v pravilno lego. Ampak ne... njej to ne ustreza in me brca v mehur, da moram prec leteti na wcuser posted image . Že sedaj uveljavla svojo voljo kaj šele bo...user posted image user posted image

Baby blue tudi meni paše, če bosa hodim. Zunaj, znotraj... potem me pa še moja mala nečakinja oponaša, ko pride na obisk in sploh noče imeti čevljev goruser posted image .

Kile... sej vem, da je bilo veliko govora že o njih. Ampak vidim, da jih kar težko prenašam. Sedaj sem kot Ja.Lo pa stegna tudi še skupaj drgnejo... čeprav vsi pravijo, da se nič nisem zredila, pa kar občutim...

Veselka ti si pa pridna delavka. Upam, da to cenijo!

Eltea moja zgaga v trebuhu pa je tehtala 1430g v začetku 32. tedna. Zanimivo koliko se razlikujejo teže. Ampak sej pravijo, naj se na to ne oziramo.

tažana si pa tako lep post napisala... poln upanja, zadovljstva. Se strinjam, da se vse uredi, tako kot je treba in to slej kot prej. Uživati moramo v tem kar imamo!

majra tale tvoja ginekologinja je pa tudi smotanauser posted image . Dobra si da si bila tiho. Jaz ne bi bila, še mojemu ginekologu ne ostanem dolžna. Samo si pa misliš svoje...

Erderbeere pridi potem še k meni malo polikat no, ko boš ravno v elanu user posted image user posted image

Papirji in CSD... zanima me kako in kdaj se rihta očetovski dopust - ali papirje že prej tja odneseš in jih kasneje samo obvestiš, kdaj bi koristil al kako? Hvala za pomoč user posted image

Uživajte!

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 4.7.2009 12:33:16 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.7.2009 12:25:05   
Sarchi
veselka ti si pa res to s CDS ekspresno zrihtala. jzt mam v pon.pregled in dobim papirje, pol pa v  akcijo.
kar se tiče odločbe dobiš novo za nego in varstvo pred iztekom prodniške, tko da nič skrbet.
joj in si čist mravljica za službo, dej počas tole odklopi in prepusti se sebi in svojmu trebuščku....

mene pa zanima kolk pride višina nadomestila? (100% plača?)

aja dej k maš že vse zrihtano, kolk si mela skakanja za te papirje uredit? lhk na hitr poveš postopek.tnx

drgač pa punce ful ste pridne z pospravlanjem, likanjem in jojjjj jzt pa nobene volje za gospodinjska opravila, je moj ful priden in me razvaja.

kepica
lep dopust, ostale pa uživajte vikend s svojimi user posted image in čuvajte bušije.

drgač si me pa VilaMalina glih povzela v vsem kar sem mela v mislih napisat user posted image , tko da se podpišem pod tvoj post...

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 4.7.2009 12:28:32 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?