|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
3.7.2009 9:04:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

o HB pol nisem edina, ki se ukvarjam z mislijo kako bo, oz bolje receno kako bom jaz prezivela brez tamalcka, user posted image , saj ne da me skrbi, da ne bi bilo dobro poskrbljeno zanj, saj bo z atijem, ampak vseeno... je le moj mali princ...

te čist razumem in če bi bilo po moje bi šla takoj po porodu domovuser posted image čeprav bo prišla še ena pikica pač ne moreš pozabit na prvega tko da men se bo kr srce trgal k tamavčija ne bom mela zraven,no pol pa še hormoni naredijo svoje pa smo tamuser posted image

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.7.2009 9:20:29   
katka11
user posted image jaz bi sla tud sam rodit pa dam user posted image
ja so pa tud pri nas omenili, da naj se tiste, ki ne rodijo prvic odpravijo v P , ko so popadki na 1o, 15 min. jaz sem se prvic zbudila in sem mela na 20, pol pa kr zelo kmalu na 5 minut, pa sem bila pol se trajalo 12 ur... tko, da sem mela v planu tud zdej pocakat na 5 min, ampak zdej bom sla kr prej po moje. naj bi prej rodile 2, oz 3 oz vsakic prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.7.2009 9:24:20   
Anonimen
ma jaz pa jih nisem čutila tko da bi bili redni k tud jih nisem merila,sam k me je križ bolel k hudič pa skoz na wc-ju visela in k sm prišla dol do G je reku da sm že 3 cm odprta in da kaj hudiča sploh delam še tleuser posted image tko da bomo videluser posted image

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.7.2009 10:34:23   
vila MaLiNa

user posted image    
                                 user posted image

DATUM
   ROJ.       PDP          MAMICA       OTROK            MERE

19.06.   
 26.09.       Rubin         
Gaja            33cm/831g 
                                                           Zoja
          31cm
/681g

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 3.7.2009 10:38:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.7.2009 10:43:05   
vila MaLiNa
Rubin me veseli za take spodbudne noviceuser posted image  Naj bosta še naprej taki borkiuser posted image user posted image user posted image

Škorpijončica - res luštna sobica user posted image  Lepa, elegantna...

Lubenička - a ne, paše da nas več ureja seznam?user posted image

Me veseli, da kljub nosečniškim radostim, ki jih imamo, da se znamo pošaliti in da vemo, da to pač paše zraven. Bravo za nas!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.7.2009 10:45:01   
baby blue
vila MaLiNa supe seznamček... Upam da se še ne bo tako kmalu začel polniti... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.7.2009 11:00:19   
katka11
user posted image no upam, da ti bo slo tud tokrat tolk hitrouser posted image
mene drugac samega poroda sploh ni strah, ceprav je blo prvic kr hudo, bolj me skrbi, da bo prej slo kaj narobe, al pol, da bi mogla bit dlje v P...
se mi pa zdi to zanimivo, sem mislila, da me bo ravno zato bolj strah, ker zdaj ze vem kako zgleda. moj me samo gleda, ko govorva o porodu, pa v materinski soli pa to, ko so vse prestrasene in to, men pa usta kr lezejo v nasmeh, in si mislim, da bi vsaj blo do takrat vse v redu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.7.2009 11:34:14   
altaja
Seznam user posted image ...

Še mesec pa pol pa se bo začel polniti user posted image

Vročina, sparina,...mah mi sploh ni da bi bila zunaj, je skor mal prehuda - tud v senčki.

Nobelovo nagrado tistmu k si je klimo zmislu!!!!!!!!!!!! user posted image

Škorpijončica:
luštna sobica.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.7.2009 12:16:24   
vila MaLiNa

user posted image     
                                user posted image

DATUM
   ROJ.       PDP          MAMICA       OTROK            MERE

19.06.   
 26.09.       Rubin         
Gaja            33cm/831g 
                                                           Zoja
          31cm
/681g

Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.7.2009 12:19:27   
vila MaLiNa
No tako... sedaj pa mora bit! Ja tale seznamček se še ne sme začeti polnit. Prve člane sprejemamo šele v avgustuuser posted image . Razen seveda izjem, za katere že držimo pestiuser posted image .

Ah ja... ta sopara... se mi nič ne da. HB da sem stanovanje že včeraj pospravila. Upam, pa da se mi bo dalo spravit delat polnjene paprike. Kaj boste pa ostale, danes kaj kuhale oz. jedle?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.7.2009 12:21:32   
Anonimen
malinca jaz bom pol maso za palačinke nardila pa bo k se mi ne da čist nič k se zdej s papirji ukvarjam k praznim sobico da bo moj lahk začel jutri podirat pa delat na sobici za Klarouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.7.2009 12:24:02   
Sarchi
Rubin tud meni je kr pr srčku zaigralo k sm prebrala tvoje sporočilo o tvojih priceskah. Seveda še naprej mislim na vas vse in le tako pogumno naprej mali borki user posted image  user posted image

VilaMalina super seznamček, kar še mal naj počaka preden ga začemo polniti, je pa prav da je pripravljen.

joj jzt bi tud šla še kej na morje, ker prejšnji teden k smo bli mi je blo tko klaverno vreme in tko mrzla voda da nism nč morskih radosti užila.user posted image

mene tko bolijo podplati punce, kot da bi mela vneto, koža na petah je tko trda, nikol nism mela težav s tem, zdej pa zgleda da dodatni kilogramčki delajo svoje, je kar mal že pretežko za moje noge tole nost.....ampak to ful boli, ta trda koža...

drgač pa je dns en čudn dan, nič volje nimam, kr najraj bi se skrila pod kovter in čakala na jutri. pride tak dan zgleda...

rižota bo dns.

lep vikend vsem

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 3.7.2009 12:27:23 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.7.2009 12:38:24   
vila MaLiNa
Larilu lepo ime sta izbrala za svojo punčko. Mi je zelo všečuser posted image Kok se raznih papirjev in stvari nabere a ne? Pa večinoma samo posparavljamo in zbiramo, mečemo stran pa bolj malouser posted image

Sarchi, mene podplati samo zjutraj bolijo, ko vstanem. Potem pa zgleda to bolečino odmislim. Tudi meni ne paše, da nosim toliko kil. Samo kaj čmo... Drugače si pa morda privošči kakšno razvajanje s pedikuro. Jutri bo že bolje...user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.7.2009 12:38:39   
altaja
VilaMalina: a si mogla omenit filane paprike????? O shit, zdej se mi jih pa tako lušta..pa pire krompir.. Presneto no, sama jih nisem še nikoli delala tko da sploh ne vem če znam. Se šele učim kuhat user posted image .

Rubin: Vesela tvoje novičke...user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.7.2009 12:41:08   
altaja
Pa tole s podplati zjutraj je tud mene zanimalo...vidim da nisem edina. Od česa to pride? Mene takoj zjutraj bolijo blazinice na podplatih, ampak potem to mine. 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.7.2009 12:43:25   
Anonimen
malinca hvala glede imena,sam da povem kako moj tamavči prav Klara boš v smeh padla,k mava tud psičko Laro in tamavči jo kliče Bava potem k mu rečem pa kako je sestrci v bušiju ime pa reče Bavauser posted image tok je cortiuser posted image
altaja glede filanih paprik ni problem delat sam potrpljenje je treba met,k jaz sem se navadila da jih tm prbližen 20 naredim pa jih zmrznem pa je,sam tisto čuiščenje semen uff me skor vse mine tko k tele papirje prekladatuser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.7.2009 13:01:06   
vila MaLiNa
Altaja... zdele imaš čas in malce eksperimenteraj v kuhinji. Samo ne takoj... je prevroče.user posted image Drugače pa sama enako naredim kot larilu - malo več paprik in jih dam nato zamrznit. Prav paše včasih, ko se mi ne da kuhat, da samo odmrznem. Tako delam tudi čufte, pa kanelone... Meni tok dišijo te paprike in paradižnikova omaka zraven, da je joj...

Boleči podplati... najbrž je to rese zaradi teže, ki jo prenašamo, lahko pa je tudi zaradi vročine, ker se naše telo trenutno drugače odzove.

Si me pa nasmejala Larilu.user posted image No sedaj pa le hitro papirje pospravljat user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
3.7.2009 13:05:44   
_melody_
Helo.

Moram vas vprašat za mnenje oz. če je imela/ima katera podobno "težavo"?! V glavnem mene že nekaj časa boli v nožnici oz kosti dol, sej sploh ne morm opisat kaj natančno me boli. Za vsako, ko se obrnem al pa naredim kak premik me zaboli. Sej niso to neke bolečine, sam nimam pa pojma zakaj tako je. MV imam dovolj dolgi in drugih težav ni. Samo to...

larilu super ime user posted image . Jaz sem si tudi zaželela, da bi bila Klara, pa je potem moj dragi odločno rekel, da bo Sara. user posted image  Sej sem tudi s tem zadovoljna.

Katka11 medva sva tudi včeraj bila v MŠ, misliš, da sva bili v istiuser posted image ? Si s Posavja, če ni skrivnost?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.7.2009 13:15:44   
Lubenička
vila MaLiNa...SUPER SEZNAMČEK!! user posted image user posted image

danes se pa meni nič ne da...tako, da grem kar pred tv ležat. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.7.2009 13:22:56   
Anonimen
ma te papirji sm čist zaspana žeuser posted image sm pa našla pisma k sm mojmu pisalauser posted image kakšne sem mu pisala o madoncauser posted image

ja seznamček je pa tud men ful lepuser posted image

(odgovor članu Lubenička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.7.2009 13:34:01   
baby blue
larilu lepo ime za hčerkico user posted image

Boleči oziroma pekoči podpladti... Ja tudi mene včsih matra... Mi pa zelo pomaga da si jih zvečer namočim v hladno vodo in dodam sol pa jih pustim ene 10 minutk v vodi... Potem jih pa s kremo namažem in zmasiram obenem pa je boljše... Pa veliko hodim bosa če se le da... Če ne pa udobne natikače... Pa pomaga tudi da jih razmigam...

Evo še slabi dve urici potem pa zaključim za en teden... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.7.2009 14:02:20   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Moram vas vprašat za mnenje oz. če je imela/ima katera podobno "težavo"?! V glavnem mene že nekaj časa boli v nožnici oz kosti dol, sej sploh ne morm opisat kaj natančno me boli. Za vsako, ko se obrnem al pa naredim kak premik me zaboli. Sej niso to neke bolečine, sam nimam pa pojma zakaj tako je. MV imam dovolj dolgi in drugih težav ni. Samo to...

to se je meni tudi zgodilo,kot da bi te kost bolela v nožnici oz. kot da pritiska nekaj, mislim da vem kaj misliš. tak nek pritisk.jaz sem to tudi občutila,samo ne zmeraj. nimam pojma kaj je to.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.7.2009 14:17:10   
katka11
MELODY, nisem s posavja, s kranja...

upam, da pri vas ni blo tolk vroce in brez zraka kot pRI NAS

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
3.7.2009 14:27:23   
Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Moram vas vprašat za mnenje oz. če je imela/ima katera podobno "težavo"?! V glavnem mene že nekaj časa boli v nožnici oz kosti dol, sej sploh ne morm opisat kaj natančno me boli. Za vsako, ko se obrnem al pa naredim kak premik me zaboli. Sej niso to neke bolečine, sam nimam pa pojma zakaj tako je. MV imam dovolj dolgi in drugih težav ni. Samo to...]

pr men se pojavijo take bolečine predvsem če čepim, ful čudn občutek in bolečina....sm že mela občutek k da bo kej vn padlo k tko tišči.

larilu si me prou nasmejala z imeni in tvojim malčijem...posrečeno, cortkano.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 3.7.2009 14:37:30 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
3.7.2009 15:17:04   
veselka
oj user posted image ,

jaz pa še kar ždim v službi. sem edina na oddelku, ki vztraja, ampak kaj ko imam toliko za zaključit preden se za dobro leto poslovim. še 2x grem v službo, potem pa uživancija user posted image

user posted image  pridno brca... dons je še posebej pridna, da mami lahko v miru dela... se samo na trenutke "oglasi", tolk da me spomni, da je še v meni in da je ok user posted image

boleči podplati evo to je mene pestilo do pred kratkim, res obupno, zdej ni več tolk hudo. podplati so mi takrat otekli, kot bi jih s pumpo za kolo napolnila z zrakom in je bolelo ko user posted image  da sem komaj hodila. verjetno res pripomore teža, sam po moje tudi zadrževanje vode v tkivu.

otečenost imam danes že tako zabuhle noge, da dobro, da pridem v službo samo še 2x, ker me že zdej laboratorijski coklji tolk tiščijo, da imam, ko jih sezujem, prou črte vdelane v stopalo. kožo okrog gležnjev pa tudi že zelo slabo čutim, tko da, v kolikor ne bi bla noseča, je tole skor idealna prilika za tetoviranje user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?