|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
2.7.2009 18:32:03   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    06.07., 04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0. user posted image   ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 .user posted image , 1. user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image IZOLA +5
ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )   ?.?. user posted image

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image     03.07.  user posted image   ŠEMPETER
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

06.09.  
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.  LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image    PO +12
oktavija (28)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.   user posted image   +7
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image      +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (29)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
S1902 (29)              (2. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1. user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image   07.07.  user posted image   PO +11,5

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

jancyika (19)             (1. user posted image , 0. user posted image )      ?.?.
Nataša31 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    06.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  06.07. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image  
Barbka26 (25)            (1.user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     
mayathebee (22)        (1. , 0. )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1. user posted image )  ?.?.

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6
janezz (27)                  (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image

19.09.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  user posted image

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.   user posted image
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (?)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3. user posted image , 2. user posted image )    02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1. user posted image )    MB    user posted image user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
jullie (27)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?. user posted image PTUJ
mancag (30)                (1. user posted image , 0. )user posted image       30.07. user posted image CE +11

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?.  user posted image   PO +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       09.07.  user posted image   LJ +10

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj:
75

Fantki : 18
Punčke : 19
Presenečenje : 14

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image  

Neaktivne nosečke smo zbrisali. V primeru aktivnosti vas z veseljem dodamo.

Zanimive spletne strani si oglejte na seznamu; str. 112.

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!!

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.7.2009 20:35:37   
majra
Čer!

Jutri imam spet kontrolni UZ rasti in me je kar malo strah. Me ful sikirajo s tem, da smo premajhni. Čeprav vem, da ne morejo bit vsi po jusu...pa še vedno mi drug ginekolog dela UZ, tako da so tudi tukaj odstopanja. Sikiram se pa vseeno. Pa že par dni me špika v nožnici in boli čisto spodaj, zatekam, tečna sem, vroče mi je- skratka doletele so me nosečniške radosti. Se pa ne spomnm, če je to špikanje in bolečina "normalno". Kot da bi bila toliko noseča pred 10 leti in ne dobrim letom in poluser posted image  Še dobro, da mam jutri UZ. Upam, da naletim na kakšnega komunikativnega ginekologauser posted image

Tako, malo sem se potožla, sedaj pa da malo prekomentiram....

prekrasni trebuščki user posted image

lepe nosečkeuser posted image

Kg....moram reči, da mi je popolnoma vseeno koliko se zredim, glavno, da se, ker sem imela problem in sem pred 2 mesecema brez razloga shujšala 4 kg, no sedaj sem nadoknadla, pa upam še dala kakšno na vrhuser posted image  
Sem se pa prvič zredila 9 kg, prišla iz porodnišnice -12, samo sem potem preidno papala doma in se spet zredila 8user posted image
Skratka, vsak pogled na hrano se me prime, samo med nosečnostjo ne user posted image

depilacija....joj, kakšna muka, sploh sedaj ko so te bolečine. Da bi pa mojemu dala britvico v roke, mi pa še na misel ne prideuser posted image

Sex...kaj je že touser posted image

Tanik, čestitke za podaljšanje pogodbe

ime foruma....mi je vseeno, enega sončka imam pa že domauser posted image

baby blue user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image , še dobro, da so tako zgodaj odkrili

larilu, sam ta tvoj G je pa čuden. Držim pesti, da bo vse ok in zdržiš čim dlje.

maayaa, jaz se tudi poredko oglašam, tako da ti kar pogumno piši. So punce ful prijazneuser posted image

škorpijončica, fuuuuul lepa sobica

mayathebe, super, da je z vama vse Ok po nesreči. Pa čestitke za izpite. Jat sem pa tako lena za učenje, da samo odlašam in odlašam user posted image

Rubin. super novice. Bravo mali borki. Le tako naprej user posted image user posted image user posted image

vem, da sem prebrala, da je ena diplomirala, ampak sem pozabila katera- skratka čestitam za diplomo

< Sporočilo je popravil majra -- 2.7.2009 21:03:10 >

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.7.2009 20:49:39   
Rubin.
Jaz pa imam danes dobre novičke.
Danes sta imeli moji princeski kompleten UZ, ki je pokazal dobre rezultate za obe princeski. Tudi Gaji so se krvavitve začele resorbirat user posted image . Srček, ledvičke, vranica, pljučke pri obeh bp!

Naj tako tudi ostane.

Vidite, da vaše dobre misli in želje pomagajo! Hvala vam.

Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.7.2009 20:53:43   
veselka
oj,

evo pa sm doma, v postli user posted image ... user posted image mi je pripravil kopel za moje nogice otečene... so vsak dan bolj slonaste... zaprtega nič več ne obujem, japanke pa se mi najširše zdaj zarežejo v tiste knedle tm dol user posted image ... počasi začenjam tudi mravljince čutit v gležnjih. še dobro da grem v službo samo še 3x (no, za čez vikend si bom kr domov delo prinesla, ker enostavno ne sfolgam v službi vsega dokončat, pa bi rada v ponedeljek in torek bila že praktično konec z vso dokumentacijo, ki jo moram še uredit). roke imam tudi otečene, pa žile so mi fino izstopile... da ne govorim o bolečih sklepih. ampak samo še 2 meseca, pa bo bolje.

jaz sem dobila napotnico za P in rešilca že konec maja.

hodim pa tud jaz kot ena račka, sam že kr nekaj časa, ker so me prej tolk noge bolele, da ni šlo drugače. hitro pa tud ne morem hodit, ker imam potem občutek, da user posted image po mehurju premetava user posted image .

sam tale moja user posted image pa skor več lumpa kot spi... ponoči nekaj časa sploh nisem mogla spat, ker mi je trebuh razturavala user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.7.2009 20:55:27   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Danes sta imeli moji princeski kompleten UZ, ki je pokazal dobre rezultate za obe princeski. Tudi Gaji so se krvavitve začele resorbirat user posted image . Srček, ledvičke, vranica, pljučke pri obeh bp!

Naj tako tudi ostane.

to so pa res super novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi še naprej držimo pesti in pošiljamo pikapolonice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.7.2009 21:27:13   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Naj tako tudi ostane.

to so pa res super novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi še naprej držimo pesti in pošiljamo pikapolonice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER NOVICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.7.2009 21:38:33   
barni80
Živjo,
Rubin verjerno da smo se čisto vse  na tem forumu oddahnile za tele tvoje zadnje besede. Tvoji punci sta pravi borki!! Bravo!
Za kranjsko  porodnišnico pa ne rabim napotnice za rešilca- so povedali na Šoli za starše!
MORJE- jaz mojega user posted image  ravno prepričujem, da greva lahko  vsaj za en teden na morju, v Strunjan- blizu izolska porodnišnica- pa ga vseeno skrbi, da ne bi šlo kaj narobe. Nevem, če  mi ga bo uspelo prepričati. user posted image Bom pa takrat  v 32. rednu. Morje res obožujem in se mi že čisto trena...user posted image user posted image
Punce, res imate lepe trebuščke!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.7.2009 21:44:25   
Lubenička

Naj tako tudi ostane.

SUPER NOVIČKE!! user posted image user posted image user posted image

Še vedno bomo mislili na vsa, da bosta princeski čimprej doma v tvojem objemu. user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.7.2009 22:05:15   
Anonimen

Naj tako tudi ostane.

no super le tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.7.2009 5:42:21   
JaLuca

Naj tako tudi ostane.

ČESTITKE, mali sta pravi borki, user posted image user posted image user posted image user posted image  in še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.7.2009 5:49:42   
JaLuca
Dobro jutro

sem pa danes zgodnja. user posted image . Je user posted image  šel v službo, jaz pa ne morem zaspati in sem že pri user posted image .
Pa sem mislila, kako bom danes spala, sem včeraj 2 steni prebarvala oz. sem še prej naredila premaze proti plesni (z ustrezno zaščito seveda, kljub blagim premazom), samo da bo zdržalo še te nekaj mesecev.
Bom pa danes nadaljevala. Sem postala malo bolj pridna. V tednu dni bom probala urediti večja dela, potem pa mi ostane samo še za bebico.
Ker še spita, bom pa še v miru spila kavico.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.7.2009 6:22:08   
JaLuca
Nič je že pri nas user posted image . grem, se potem še javim

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.7.2009 6:25:03   
JaLuca
Betty11 - nosečniški pasovi so v eni velikosti ali jih je več? Bo moj hodil danes po PT, pa sem mu mislila naročiti, da mi ga kupi. Da bom lažje delala po stanovanju.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.7.2009 7:49:12   
Tanik
Dobro jutro user posted image

danes je pa spet petek, user posted image .vedno sem vesela vikenda.
škorpijončica, lepa ureditev user posted image
mayathebee, samo da je vse v reduuser posted image
rubin super novičke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.7.2009 8:03:42   
baby blue
Dobro jutro

Rubin. sem nasmeh dobila na obrazu ko sem prebrala super dobro pozitivno novičko... Me veseli da tvoji deklici zelo dobro okrevata in da se stanje precej izboljšuje... Gaja in Zoja kar tako naprej pravi borki sta...user posted image

Ekola pa je petek... Moj zadnji delovni dan... Potem sem pa en teden fraj... Si bom malo odpočila malo spanec podaljšala pa pospravljala user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.7.2009 8:06:26   
cukr07
Dobro jutro!

Rubin bravo za tvoji dve mali borki. user posted image

Jaz sem tudi že v polnem teku. Kavico sem že spila, sedaj pa pakiram, ker greva jutri na morje. user posted image Komaj že čakam, da malo zamenjam okolje in se nadiham morskega zraka.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.7.2009 8:22:47   
Bety11
VilaMalina....user posted image ...Seznam kar začni delati, ker že imamo 2 septembrčka, ki sta pokukala junija...

maayaa....heeeeejjj punca...Pa to je res brezveze, če misliš, da si tukaj odveč....Pomembno je, da se vsaj enkrat na teden oglasiš in poveš, kako je bilo na pregledih, pa kako se ti osebno počutiš.....

Da ti po pravici povem, jaz poznam mogoče virtualno enih 5 soborka....user posted image  Druge, ko se oglasijo, pa kar študiram, kaj je to zdaj za ena...user posted image  Čeprav tista redno piše in jo pa druge dobro poznajo....To je spremljevalka user posted image  namreč, pozabljivost in plitva pamet...user posted image user posted image .....
Mislim, da te punce ne bodo zbrisale....Saj si naša...user posted image

Larilu....ufffff...Ta tvoja G...user posted image ..Pa saj nismo v srednjem veku, pa se pacientom molči in se jih ima za ene butce...Kolior vem je ona DOLŽNA tebi povedati čisto vse, kar vidi in sumi, še posebej tisto, kar napiše v karton....Madona, pa to je tvoja PRAVICA izvedeti, kaj se dogaja, tudi če je kaj slabega....
Mah, saj ni res.....user posted image

Škorpijončica....sobica je enkratna....Meni osebno ful všeč...Mi imamo tudi belo posteljico...Jaz sem v tovarni dobila še spužve debeline 1 cm in sem naredila zaščito za ograjico...oblekla v blago in naredila špagce za zvezati.....Ni mi všeč, če se user posted image  z glavo zaletava v ograjico....

Rubin....user posted image user posted image user posted image ....Čestitam in prepričana sem, da vsak dan prinese samo dobro tem malim bitjem.....

Britje.....user posted image user posted image user posted image ....Zadnjič sem sama poskušala nekaj in sem preveč drgnila tam, kjer kocin ni in sem odgrnila celo kožo, pa sem že nekaj dni boga....Vse me peče in boli.....Hodim brez gat, se mažem...in preklinjam.... Ko se zaceli to sran..... , bo moj ljubi malo več časa buljil tam doli, da vse lepo poštima...user posted image user posted image  Na kocine pa nisem navajena in prav norim, če se potipam.....user posted image user posted image user posted image

JaLuca...pasovi so v različnih velikostih...Jaz imam xxL....Brez njega ne grem nikamor in z njim se počutim odlično...Nič me ne vleče dol, nič ne tišči, nič ne boli....Moja hči se je odpravljala v tujino na eno športno tekmovanje in sem cel dan z njo hodila po trgovinah po nakupih...in prav nič nisem bila utrujena....ZAKON!!!
V trgovini Sanolabor sem plačala 17 eur. V drugih trgovinah je bil dražji.

Morje...hmmm..letos ne grem nič tja dol....Prinesli pa so mi v flaši morsko vodo in se špricam vsak dan po telesu, ker je mogoče zdravo...user posted image user posted image

Motor....Moj ljubi je danes odpotoval na Eurorun z motorjem.....user posted image  Jaz bi tudi...user posted image ...Lansko leto sva šla skoraj do Nizozemske in celo pot tam in nazaj nas je dež pral več kot 800 km....user posted image ...Cela gnjila sem bila, pa vseeno zadovoljna....Prav pogrešam malo svobode....

Punce, ne rojevajte še.....Vsaj še en mesec....user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.7.2009 8:29:47   
katka11
user posted image user posted image user posted image Rubin super, kar zaplesala bi k berem lepe novicke od tvojih malih soncic. kar tako naprej.
haha, dobre ste punce, ko tkole mal pojamrate, v hecu...user posted image jest sem se zredila slabe 4 kg, pa mam filing, da se v postli obracam kot slon, pa vstajanje iz kavca pa to. noge so mi pa vceri prvic mal bolj zatekle. smo meli solo za starse, pa notr vroce k pr norcih, pa prekrizane noge, pol je pa to to.
aha morje... ja mi gremo cez en mesec na krk. bom pa v 34 tednu. ja nc upam, da bo vse ok, kaj cem druzga, drugac se pa da tud na krku rodit, pol te pa prepeljejo, imajo pa urejen porodni blok. ampak sej pravim upam, da ne bom potrebovala nic taksnih uslug nasih sosedov user posted image . tudi G mi je rekel, da ni panike, ce je vse ok, pac izogibat se soncu, pocivat, velik pit, plavat pa zjutraj in zvecer, ko je manj ljudi, ker klub temu, da je morska voda, ki naj bi bila dobra in zdrava, pa je toliko ljudi cez dan na plazi in toliko packarije, da je moznost raznih bakterij, ki potem povzrocijo vnetje.tko, da navodila bom upostevala, ceprav mi je kr mal hudo k se ne bom mogla z mojim tamalim skorcem po vodi preganjat, ampak kaj hocmo, bo drugo leto boljs.
no kot sem omenila sva sla kljub temu, da nisem prvorodka v solo za starse... sva bla 2x pa nevem ce bova sla se. mali je star 4,5 let in semmela filing, da sem ze vse pozabla. no potem tam vidis, da ko zacnejo govorit se itak vsega spomnis. itak pa skoz tam povdarjajo, ja to velja sploh za vas k ste prvorodke... vi ste tukaj vse prvic nosece... skratka kaj pa vem. a ve ki tudi niste prvorodke hodite v solo za starse?
pa naj se neki povem, sej vem mal sem cudna no... skoz bolj premisljujem kako bomo sfolgali, ko bo treba rodit. sploh ce bo to ponoci... seveda zaradi nasega soncka doma. zivimo sami, tko, da ko bo akcija bo treba malega nekam peljat... mah mal kompliciram sej vem.  bo ze nekako...
kupovali ali pripravljali pa se nismo nic, neki mamo se od malega, neki bomo dobili, kaksno malenkost pa se kupili. prirpavljati bom pa zacela malo - cunjice - pred morjem, ostalo pa ko pridemo domov.
uf sem nalozila... tko, da se zaenkrat poslavljam in vsem zelim lep vikend!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.7.2009 8:36:31   
barika
ve ki tudi niste prvorodke hodite v solo za starse?
pa naj se neki povem, sej vem mal sem cudna no... skoz bolj premisljujem kako bomo sfolgali, ko bo treba rodit. sploh ce bo to ponoci... seveda zaradi nasega soncka doma. zivimo sami, tko, da ko bo akcija bo treba malega nekam peljat... mah mal kompliciram sej vem.  bo ze nekako...
kupovali ali pripravljali pa se nismo nic, neki mamo se od malega, neki bomo dobili, kaksno malenkost pa se kupili. prirpavljati bom pa zacela malo - cunjice - pred morjem, ostalo pa ko pridemo domov.
uf sem nalozila... tko, da se zaenkrat poslavljam in vsem zelim lep vikend!

Midva nisma šla še 1x v materinsko, ker še niti 2 letni ni minilo od prvičuser posted image
jap, mojga že tud panika grabi, kam boma dala malega, ko bo treba it user posted image user posted image user posted image oz. kaj bo, če bo to ponoči, boma malega peljala k mojim, ali bo mami prišla sem ...mislm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.7.2009 8:40:57   
Anonimen
jutro punce!

glede tega kam bom dala tamavčija je men to super da mi ni treba skrbet k ga bosta tašča pa tast spodi imela,mene bolj skrbi kako bo on ponoč spal k bo vidu da mene niuser posted image dans ponoč je tak jok bil pa sm šla sam na wc tko da do 5 zjutri nisem nč spala zato k me je skoz al tipal kje sem al pa klical mami?da je vidu če mu bom odgovorila in če sem še zraven njega.

A kdo kej ve kako je kej Klaja?

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.7.2009 8:51:20   
sontschica
dobro jutro

Rubin to so pa res lepe novice. si mi kar polepšala dan, pa verjetno še kateri.še vedno pošiljam ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zojo in Gajo, ki sta pravi borki in da bosta kmalu v maminem objemu.

maayaa tako kot so ti že punce napisale, je to res brezveze, da misliš da si odveč. vesele smo vsake, ki se nam pridruži, pa da mal izmenjamo mnenja in izkušnje...zato ne nas samo brat, kar pridruži se pri debatah - isto velja za vse, ki nas samo bereteuser posted image user posted image user posted image ,...

larilu ti imaš pa res smotano Guser posted image user posted image , mislim, sploh ne morem verjet, da se grejo takšne igrice ti zdravniki. vse kar se dogaja s tabo, imaš pravico vedet. mogoče bi jaz na tvojem mestu šla še h kakšnemu G po drugo mnenje....

baby blue tudi jaz pošiljam tvojemu user posted image velikouser posted image user posted image user posted image . hvala bogu, da so pravočasno odkrili.

jaz pa spijem še kavico, potem pa na en sprehod. grem okrog pol 10h ven, pa sem čist gnila po pol ure....

škorpijončica lepa sobicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.7.2009 8:55:44   
baby blue
Mi smo šli včeraj na en bolj pozni sprehod in vam povem sem potem spala kot dojenček user posted image user posted image Brez vstajanja za it na WC user posted image user posted image ... Že navsezgodaj zjutraj sem pa brce začutila samo da sem se obrnila user posted image user posted image

Vidim da nas gre kar nekaj na morje takrat ko bomo v 33, 34 ali celo 35 tednu... user posted image ... Saj ne bo nič narobe... pač bomo bolj poležavale v senčki s pijačo v roki... Plavat bomo pa hodile zjutraj in proti večeru da se bomo sonca najhujšega izognile... Če bo moje počutje na morju tako kot je zdej bo super... Razen najdba primernega položaja za spanje bo mal problem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.7.2009 8:58:21   
JaLuca
katka11 in barika nič se ne bati, kako bo  z malimi ponoči.

Mi smo tudi sami. KO sem šla drugič roditi, so se popadki začeli ob pod dveh ponoči, seveda prvo skoraj eno uro na wc z drisko. No moj še ponoči dela (voznik, tako da ni vedno blizu doma, tudi po 3-4 ure oddaljen), sem ga klicala, da se nekaj pripravlja. J. je bila takrat stara 17 mesecev in do takrat ni prespala niti ene noči, kar se je tudi tokrat zgodilo. Je vedno bila budna približno 2-3 ure ponoči. Tokrat se je tudi zbudila, ona bi se cartala, jaz pa bi v miru predihavala popadke.
Sem pa imela zmenjeno z mamo in bratom, če bi jo pripeljal. Je J. bila tudi bolj navezana. Tako da sem potem ob pol šestih zjutraj klicala mamo, da naj pride in dragega. Je bil takrat že šel ponovno s Pt, pa pride nasproti sodelavec s praznim tovoranjakom, mu zatrobi da zaustavi in  tovornjake menjata, tako da je praznega peljal v firmo, on pa z avtom domov. KO je prišel domov, so bile bolečine kar hude in tudi popadki bolj pogosti in enakomerni. Pa sva J. začasno dala za pol ure k sosedi. No potem pa je tako prišla mama.

Pa sem se tudi sekirala kako bo ponoči, ker je hotela samo zraven mene spati in da jo jaz uspavam, takrat še ati ni prišel v poštev. Pač obdobje. Pa sekirala, kako bo mala brez mene, ko bom v P, je prišla naslednji dan na obisk, pa mala se cartala, pa L., pa še mislila, kako bo, ko bo šla domov, pa brez mene (morem povdariti, da sva bile nonstop skupaj), da se bo drla, kot bi jo dal kdo iz kože (ker se je vedno, če sem jo kje pustila za kratek čas), ima kar visoki C, pa nič, pomahala pa šla.

No zdaj pa bom imela na skrbi dve ponoči, pa tudi bomo same. Bo že.

Pač dogovoriti se, do lahko ponoči vskoči, do podnevi, tako da bodo pripravljeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.7.2009 8:59:55   
katka11
o HB pol nisem edina, ki se ukvarjam z mislijo kako bo, oz bolje receno kako bom jaz prezivela brez tamalcka, user posted image , saj ne da me skrbi, da ne bi bilo dobro poskrbljeno zanj, saj bo z atijem, ampak vseeno... je le moj mali princ...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.7.2009 9:01:41   
JaLuca
No to sem vama še pozabila napisati. Ko sem bila drugič noseča, sem šla samo na predavnje o porodu v P na PT, nič novega, edino so rekli, da drugorodke oz. mnogorodke naj pridejo prej v P in naj ne čakajo na popadke na 5 min. No jaz tudi nisem čakala, da so popadki na 5 min, sem šla prej, pač so postali bolj intezivni, pa sem bila odprta 4 cm, potem pa mi je tam kar hitro odtekla voda.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?