Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 4.7.2009 12:56:44
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Papirji in CSD... zanima me kako in kdaj se rihta očetovski dopust - ali papirje že prej tja odneseš in jih kasneje samo obvestiš, kdaj bi koristil al kako? Hvala za pomoč tko ja. midva sva vse skupaj nesla, z mojimi papirji vred. potem pa samo obvestiš o rojstvu in kdaj bo koristil. midva morava pa tko ime sporočit in datum rojstva, da se bo vedelo čigav ati je, če je že očetovstvo priznal
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 4.7.2009 14:31:29
|
|
|
|
eltea333
|
Pri nas pa so že zrele fige! Kolk sem jih vesela! Ta teden sem jih že zjutraj na tešče pojedla 3,4 in se mi je prebava super poštimala Ponoči pa tako slabo spim..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 4.7.2009 17:53:25
|
|
|
|
simonae
|
Pozdravček! Sem preizkusila sivkino kremo, pa se mi zdi, da nimam nič manj zatečene noge, bolijo gležni prav enako ! Tako, da sedaj tudi jaz komaj čakam, da bo malo hladneje v naslednjih dneh. Sicer pa se mi je včeraj zvečer prvič po dolgem času zgodilo, da nisem mogla nazaj zaspati (pred TV sem takoj zaspala - že ob 20.-ih, potem pa sta me mala dva zbudila). Pa vse me je začelo boleti (kosti - noge in hrbtenica), pa tako počasi sem začela hoditi, da je joj, pa kar spalal bi spet po cele dneve. Ja sedaj pa res "vem", da sem noseča, saj do sedaj tega nisem kaj dosti čutila. Lep vikend!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 4.7.2009 18:23:35
|
|
|
|
indy0024
|
dannn javljam se vam po dougem cajtu,kaj vse se mi je pripetilo,ko me ni bilo,lahko bi napovedala celo zgodbo ampak vazno je,da sem uspesno prisla iz hrvaske in sem sedaj zopet tu med vami!!!!! RUBIN cestitke za tvoje dve cebelici in da je z njima vse uredu!!!!! aja punce ful ste vse lusne na slikci in imate zelo lepe busije!!!!! ahhhhha dobrodosle nove septemberke!!!!!!! LEP DAN VAM ZELIM SE NAPREJ!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 4.7.2009 21:02:44
|
|
|
|
barika
|
Čer... indy, ne "rajcat" z napol podrobnostmi, povej vse Jaz sem se pa skopala v hladni oljni kopeli, moj je malega dal spat, zdej pa jem pico .mmmmmmm in berem novice. Simonae, poskusi s koprivovim čajem in vodo iz breze (weleda).
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 7:01:09
|
|
|
|
barika
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 8:26:11
|
|
|
|
Bety11
|
Danes nimam nič posebnega za povedati... Še vedn oslabo spim...Ob 3h zjutraj sem se tuširala... ... Čakam ohladitve in DEEEEŽŽŽŽŽ.... Vse naj vama želim...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 9:11:37
|
|
|
|
jullie
|
..dobro jutro.. Rubin. bravo za dobre novice..držim pesti še naprej!!! IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Papirji in CSD... zanima me kako in kdaj se rihta očetovski dopust - ali papirje že prej tja odneseš in jih kasneje samo obvestiš, kdaj bi koristil al kako? Hvala za pomoč tko ja. midva sva vse skupaj nesla, z mojimi papirji vred. potem pa samo obvestiš o rojstvu in kdaj bo koristil. midva morava pa tko ime sporočit in datum rojstva, da se bo vedelo čigav ati je, če je že očetovstvo priznal ..a nisi morala imena otroka že povedat..midva, ko sva lani urejala očetovstvo sva morala povedat za oba spola ime (ker nikoli neveš kaj pač ven pride)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 10:23:02
|
|
|
|
tulpek
|
Pri nas ni treba prej povedat imena. Kaj pa, če še nisi odločen? Midva se bova dokončno odločila verjetno šele, ko ga dobiva v roke. No, moj je že odločen, ampak js še dopuščam kakšno drugo možnost .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 12:14:36
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Pri nas ni treba prej povedat imena. Kaj pa, če še nisi odločen? Midva se bova dokončno odločila verjetno šele, ko ga dobiva v roke. No, moj je že odločen, ampak js še dopuščam kakšno drugo možnost . a ti si že nesla na CSD za očetovstvo oni blontni?? ker meni je rekla, da ne vzame papirjev za očetovstvo prej, kot pa po rojstvu otroka.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 13:01:35
|
|
|
|
tulpek
|
Barika, js nisem iz celjske občine. Je pa sestra rodila decembra in je očetovstvo že prej uredila, pa ime sta izbrala šele nekaj dni pred rojstvom in niso delali nobenih problemov. Sem pred dnevi klicala, da sem sem se pozanimala o rokih, ker mislim čakat čim dlje (da se mi bo štela zadnja plača) in sem še vprašala, če očetovstvo pa lahko pridem urejat in mi je pritrdila. Najboljše, da najdeš kak zakon in ji ga daš pred nos, če piše tam, da se to lahko ureja prej.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 13:09:36
|
|
|
|
eltea333
|
Zdaj pa sem tud jaz že na predzadnji slikci Kmalu bo, kmalu..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 15:30:22
|
|
|
|
Alma84
|
LP punce zdaj 1 teden nisem nič spremljala kaj se dogaja tu gor ker sma bla na morju..sem pa vidla da pridno slikate svoje bušije. se vam pridružim tudi jaz ko se mi porata fotkat Jaz sem v 29t in morem povedat da se že zelo težko gibam oz. tudi diham kot slon in tudi spim bolj slabo zarad trebuha.. sicer res nič ne telovadim itd..pa noge mi tudi redno otekajo..tko da upam da hitro mine še 2 meseca in da grem končno rodit da bom spet v normalnem stanju Še mal pa bomo trije juhu LP!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 17:23:24
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Danes nimam nič posebnega za povedati... Še vedn oslabo spim...Ob 3h zjutraj sem se tuširala... ... Čakam ohladitve in DEEEEŽŽŽŽŽ.... Vse naj vama želim... Pri nam je vsaki dan dež, od kar je začelo vreme "srati". Imamo od nalivov (kot da bi škaf obrnil poln vode), pa malo prši, kateri dan cote vesim po 5x na dan iste, da se posušijo, pa še morem včasih sušilec vklopiti. Ampak ko je deža mimo, boljše da ven ne vstopiš, ti kar kožo žge. Pa spet nisem zadovoljna Moj že ima "pun kufer" deža ker bi morel začeti delati temelje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 17:30:14
|
|
|
|
JaLuca
|
Drugače tudi jaz bolj slabo spim, pa mi noben položaj ne paše, me začne boleti vsaka kost. eltea333 - Midva tudi nimama sobice za , pa bova imela že tretjega, bo pa naslednjo leto za vse tri. Sem pravkar urejala kotek v spalnici (pa mi na začetku tak paše, da je zraven mene, predvsem zaradi nočnega dojenja) in ne vem kako bi bilo, če bi morala hoditi v drugo sobo). Pa imam tudi stanovanje ful malo, pa še plesnivo in staro (blok izpred leta 1880, to je prva slika bloka, točno leto nastanka pa ne vejo). Sem pa z skupaj 14 let, 5 let sva živela pri njemu v mali sobici, 5 let zdaj v tem stanovanju, no potem pa bo hiška, seveda s precejšnjim kreditom. Bo že, je prav lepo napisala težana. Nič me že mali kličeta....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 18:40:16
|
|
|
|
Erdbeere
|
Dober dan še do mene...sem danes tako utrujena, no noge me bolijo, sej drugače je vse ok. Smo imeli včeraj eno poroko, se je od moža sestrična poročila in sem celo noč preplesala, tako, da danes me pa noe bolijo samo kaj naj, če je bilo pa tako fino. Sva pa prišla domov ob 5-ih zjutraj in sem še nenaspana, tako da najbolje, da hitro otroke skopam pa v posteljo vržem, potem pa grem še sama Evo še jutri pa v torek grem v službo, potem pa dopust Ena je želela, da pridem še k njej likat, žal ne bo šlo, sej to drugače zelo rada delam, samo v taki sopari kot je zadnje čase pa še svoje komaj zlikam....se tolažim, da zdaj ko bom doma bom zjutraj kmalu ustala pa hitro polikala, kar bo pa bo potem mir. Evo padla je tudi odločitev, da voziček bo še kar isti kot sva ga imela za prva dva dober tudi za tretjega. Jah recesija, pa se mi zdi škoda denarja še za voziček, ker temu resnično nič ne manjka. Edino lupinico mi bo mami preoblekla, pa bo kot nova in bom jaz spet vesela. Ker ta kombinacija ki jo imam z vozičkom in lupinico mi je ful všeč, ker vzamem lupinico, dam otroka notri in potem potrebujem samo podvozje in mi ni treba še kompletnega vozička s seboj vlačit, npr. če grem v trgovino ali po kakšnih krajših opravkih, ker če grem na sprehod potem imam vedno voziček tudi zgornji konec s seboj, da ni otroček ves skrivljen ampak da lahko v vozičku pančka. Jaluca in eletea tudi mi nimamo sobice za 3.otročka bo tudi kar pri nama v sobici. Bo pa kasneje bolj luštno, ker se bomo selili v hišico...komaj čakam že. Evo naj bo zaenkar dovolj, grem pod tuš in spat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 20:05:18
|
|
|
|
_melody_
|
Čer! Ne vem več katera me je vprašala (oprosti), ampak boli me tako kot da bi me kosti pri nožnici bolele...teško opišem... Jaz sem pa še vsa prestrašena! Padla sem...ili smo za krko in grem po polžje k vodi, ko sem kar naenkrat pristala na tleh direkt na trtici. Me še kar boli ampak sploh mi ni bila pomembna ta bolečina kot to, če je z malo ok. Od tega "šoka" sem se kr zjokala. Sej je potem kmalu rukala in kaj pravite, ni potrebe za kakršnokoli paniko??? Počutim se ok, samo rit boli ...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 20:21:03
|
|
|
|
Lubenička
|
Hi, _melody_, jst mislm, da ni panike...važn, da si pristala na riti. Moji mami je tudi spodrsnilo v 2. nosečnosti...se je ujela na kolenih (še zdaj ima probleme), a z bratcem ni bilo nič. Pri 3. nosečnosti si je pa zvila nogo in jo je imela do konca nosečnosti v gipsu. Postajamo štoraste...mormo biti malo bolj pazljive. JaLuca...ugotovila sem, da tebe sploh ni na seznamu...ali samo jaz ne vidim Se opravičujem. Prosim, če mi daš podatke za seznam... Jaz bom tudi jamrala, čez vročino!! Če bi bila na morju...bi mi pasala, a v Lj...NE!! Upam, da bo od 15-20.7. lepo vreme, ker greva z kampirat in si ne želim spati v luži. To je to...nič novega... LP
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 20:27:03
|
|
|
|
tulpek
|
Lubenička, dobra si, da greš kampirat. Js si tega sedaj ne predstavljam. _melody_ po mojem ni panike, samo je malo ruknilo in rita bo bolela. Lahko pa za boljši občutek pokličeš jutri G. Depilacija je za silo uspela. Sem pa ugotovila, da imam veliko bolj občutljivo kožo tam spodaj sedaj. Včasih sem lahko 100krat (ok, malo pretiravam) potegnila z britvico, pa ni bilo panike, sedaj se pa kar takoj vrežem. Ampak ne, da bi se prav zarezala, temveč se koža rani. Ah, bo že boljše.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 20:35:39
|
|
|
|
tulpek
|
Evo še moj buši danes, v 33. tednu: Kopirala sem tretji link, če ni OK povejte in vajo ponovim.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 20:41:21
|
|
|
|
tulpek
|
SEPTEMBRSKI BUŠIJI Baby blue 29t3d altaja 32t tazana 27t4d veselka 31t tanik 27t Tulpek, 33t sontschica 30t barika 31t Sarchi 30t srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček in
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 20:57:11
|
|
|
|
škorpijončica
|
Jst sm bla pa dons na kolpi.. nimam sicer fotke na katerem bi bil samo buši ampak takole izgledam konec 31. tedna: Morm it dol z računalnika, bom napisala še kaj več, ko bom lahko, do takrat pa se imejte lepo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 21:17:41
|
|
|
|
mancag
|
Hello punce! Jaz se skoraj 14 dni nisem javila. Moj dragi je imel dopust in sva že počasi začela nakupovati stvari za . Zdaj sem že v 28t nosečnosti. Zredila sem se že za 13kg. Težko se gibam in tudi diham. Pa še v bloku nimam dvigala, komi se sprehodim po stopnicah par štukov, kot da sem stara 80 let. Na morje bom vrjetno šla konec julija za par dni, kar na SLOV. OBALO. Komaj čakam, da pride sep., da bom rodila. GIBI: moj otrok je zelo živahen, razen ponoči imam mir. Rubin: zelo sem vesela dobre novičke. Še naprej bom držala pesti. Tulpek: lepega bušija imaš.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 5.7.2009 22:41:02
|
|
|
|
simonae
|
Pozdravljene! barika hvala za nasvet - preizkusim! Melody jaz sem spraševala o tem, kako te boli - prav v nožnici ali sramna kost? Mene tokrat boli predvsem sramna kost in so mi svetovali, da moram paziti, kako vstajam iz postelje, iz avta... - potrebno je stabilizirati medenico s tem, da imaš kolena skupaj, ko se prevališ... V nožnici pa me očasno zaboli ali zašpika - si razlagam, da zaradi vsega raztezanja tam spodaj in lege otročka. No, glede otročka in padca pa se mi zdi, da je verjeno vse ok. Posebej, če otročka čutiš. Jaz sem padla na rit v prejšnji nosečnosti - po stopnicah v stanovanju. Potem sem se kar zapeljala po njih - se nisem mogla ustaviti. Najprej se sploh nisem mogla premakniti, nato pa sem se zjokala. Pa ni bilo poseldic razen tega, da sem imela črno ritnico še kar nekaj časa in da me ja bolelo. Ali katera ve kaj o masiranju presredka, kar naj bi počele po 32. tednu? No, še jutri služba, nato pa dopust! Ja, pa morje smo končno rezervirali konec julija. Lep teden - brez sopare!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?