|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
4.7.2009 12:56:44   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Papirji in CSD... zanima me kako in kdaj se rihta očetovski dopust - ali papirje že prej tja odneseš in jih kasneje samo obvestiš, kdaj bi koristil al kako? Hvala za pomoč user posted image

tko ja. midva sva vse skupaj nesla, z mojimi papirji vred. potem pa samo obvestiš o rojstvu in kdaj bo koristil. midva morava pa tko ime sporočit in datum rojstva, da se bo vedelo čigav ati je, če je že očetovstvo priznal user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.7.2009 14:31:29   
eltea333
Pri nas pa so že zrele fige! user posted image Kolk sem jih vesela! Ta teden sem jih že zjutraj na tešče pojedla 3,4 in se mi je prebava super poštimala user posted image Ponoči pa tako slabo spim..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.7.2009 17:53:25   
simonae
Pozdravček!

Sem preizkusila sivkino kremo, pa se mi zdi, da nimam nič manj zatečene noge, bolijo gležni prav enakouser posted image !

Tako, da sedaj tudi jaz komaj čakam, da bo malo hladneje v naslednjih dneh.

Sicer pa se mi je včeraj zvečer prvič po dolgem času zgodilo, da nisem mogla nazaj zaspati (pred TV sem takoj zaspala - že ob 20.-ih, potem pa sta me mala dva zbudila). Pa vse me je začelo boleti (kosti - noge in hrbtenica), pa tako počasi sem začela hoditi, da je joj, pa kar spalal bi spet po cele dneve. Ja sedaj pa res "vem", da sem noseča, saj do sedaj tega nisem kaj dosti čutila.

Lep vikend!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.7.2009 18:23:35   
indy0024
dannnuser posted image javljam se vam po dougem cajtu,kaj vse se mi je pripetilo,ko me ni bilo,lahko bi napovedala celo zgodbouser posted image user posted image ampak vazno je,da sem uspesno prisla iz hrvaske in sem sedaj zopet tu med vami!!!!!user posted image user posted image user posted image RUBIN cestitke za tvoje dve cebelici in da je z njima vse uredu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image aja punce ful ste vse lusne na slikci in imate zelo lepe busije!!!!!user posted image ahhhhha dobrodosle nove septemberke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEP DAN VAM ZELIM SE NAPREJ!!!!!!!!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.7.2009 21:02:44   
barika
Čer...

indy, ne  "rajcat" z napol podrobnostmi, povej vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa skopala v hladni oljni kopeli, moj  je malega dal spat, zdej pa jem pico  .mmmmmmmuser posted image in berem novice.

Simonae, poskusi s koprivovim čajem in vodo iz breze (weleda).

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.7.2009 7:01:09   
barika
Jutrouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.7.2009 8:26:11   
Bety11
Danes nimam nič posebnega za povedati...

Še vedn oslabo spim...Ob 3h zjutraj sem se tuširala...user posted image ...

Čakam ohladitve in DEEEEŽŽŽŽŽ....

Vse naj vama želim...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.7.2009 9:11:37   
jullie
..dobro jutro..

Rubin. bravouser posted image za dobre novice..držim pesti še naprej!!!

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Papirji in CSD... zanima me kako in kdaj se rihta očetovski dopust - ali papirje že prej tja odneseš in jih kasneje samo obvestiš, kdaj bi koristil al kako? Hvala za pomoč user posted image

tko ja. midva sva vse skupaj nesla, z mojimi papirji vred. potem pa samo obvestiš o rojstvu in kdaj bo koristil. midva morava pa tko ime sporočit in datum rojstva, da se bo vedelo čigav ati je, če je že očetovstvo priznal user posted image

..a nisi morala imena otroka že povedat..midva, ko sva lani urejala očetovstvo sva morala povedat za oba spola ime (ker nikoli neveš kaj pač ven pride) user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.7.2009 10:23:02   
tulpek
Pri nas ni treba prej povedat imena. Kaj pa, če še nisi odločen? Midva se bova dokončno odločila verjetno šele, ko ga dobiva v roke. No, moj je že odločen, ampak js še dopuščam kakšno drugo možnost user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.7.2009 12:14:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pri nas ni treba prej povedat imena. Kaj pa, če še nisi odločen? Midva se bova dokončno odločila verjetno šele, ko ga dobiva v roke. No, moj je že odločen, ampak js še dopuščam kakšno drugo možnost user posted image

a ti si že nesla na CSD za očetovstvo oni blontni?? ker meni je rekla, da ne vzame papirjev za očetovstvo prej, kot pa po rojstvu otroka.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.7.2009 13:01:35   
tulpek
Barika, js nisem iz celjske občine. Je pa sestra rodila decembra in je očetovstvo že prej uredila, pa ime sta izbrala šele nekaj dni pred rojstvom in niso delali nobenih problemov.
Sem  pred dnevi klicala, da sem sem se pozanimala o rokih, ker mislim čakat čim dlje (da se mi bo štela zadnja plača) in sem še vprašala, če očetovstvo pa lahko pridem urejat in mi je pritrdila.
Najboljše, da najdeš kak zakon in ji ga daš pred nos, če piše tam, da se to lahko ureja prej.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.7.2009 13:05:40   
tulpek
Sem našla eno pojasnilo:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788

Če nočejo, jim ni treba, torej je odvisno samo od dobre volje in splošne prakse.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.7.2009 13:09:36   
eltea333
Zdaj pa sem tud jaz že na predzadnji slikci user posted image user posted image Kmalu bo, kmalu..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.7.2009 15:30:22   
Alma84
LP punceuser posted image

zdaj 1 teden nisem nič spremljala kaj se dogaja tu gor ker sma bla na morju..sem pa vidla da pridno slikate svoje bušije. se vam pridružim tudi jaz ko se mi porata fotkatuser posted image

Jaz sem v 29t in morem povedat da se že zelo težko gibam oz. tudi diham kot slon in tudi spim bolj slabo zarad trebuha.. sicer res nič ne telovadim itd..pa noge mi tudi redno otekajo..tko da upam da hitro mine še 2 meseca in da grem končno rodit user posted image    da bom spet v normalnem stanju user posted image

Še mal pa bomo trije juhu user posted image user posted image user posted image

LP!

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.7.2009 17:23:24   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Danes nimam nič posebnega za povedati...

Še vedn oslabo spim...Ob 3h zjutraj sem se tuširala...user posted image ...

Čakam ohladitve in DEEEEŽŽŽŽŽ....

Vse naj vama želim...

Pri nam je vsaki dan dež, od kar je začelo vreme "srati".user posted image  Imamo od nalivov (kot da bi škaf obrnil poln vode), pa malo prši, kateri dan cote vesim po 5x na dan iste, da se posušijo, pa še morem včasih sušilec vklopiti.
Ampak ko je deža mimo, boljše da ven ne vstopiš, ti kar kožo žge. Pa spet nisem zadovoljnauser posted image
Moj že ima "pun kufer" deža ker bi morel začeti delati temelje.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.7.2009 17:30:14   
JaLuca
Drugače tudi jaz bolj slabo spim, pa mi noben položaj ne paše, me začne boleti vsaka kost.

eltea333 - Midva tudi nimama sobice za user posted image , pa bova imela že tretjega, bo pa naslednjo leto za vse tri. Sem pravkar urejala kotek v spalnici (pa mi na začetku tak paše, da je zraven mene, predvsem zaradi nočnega dojenja) in ne vem kako bi bilo, če bi morala hoditi v drugo sobo).
Pa imam tudi stanovanje ful malo, pa še plesnivo in staro (blok izpred leta 1880, to je prva slika bloka, točno leto nastanka pa ne vejo).
Sem pa z user posted image  skupaj 14 let, 5 let sva živela pri njemu v mali sobici, 5 let zdaj v tem stanovanju, no potem pa bo hiška, seveda s precejšnjim kreditom. Bo že, je prav lepo napisala težana.

Nič me že mali kličeta....

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.7.2009 18:40:16   
Erdbeere
Dober dan še do mene...sem danes tako utrujena, no noge me bolijo, sej drugače je vse ok.

Smo imeli včeraj eno poroko, se je od moža sestrična poročila in sem celo noč preplesala, tako, da danes me pa noe bolijo user posted image samo kaj naj, če je bilo pa tako fino.

Sva pa prišla domov ob 5-ih zjutraj in sem še nenaspana, tako da najbolje, da hitro otroke skopam pa v posteljo vržem, potem pa grem še sama user posted image

Evo še jutri pa v torek grem v službo, potem pa dopustuser posted image user posted image user posted image

Ena je želela, da pridem še k njej likat, žal ne bo šlo, sej to drugače zelo rada delam, samo v taki sopari kot je zadnje čase pa še svoje komaj zlikam....se tolažim, da zdaj ko bom doma bom zjutraj kmalu ustala pa hitro polikala, kar bo pa bo potem mir.

Evo padla je tudi odločitev, da voziček bo še kar isti kot sva ga imela za prva dva dober tudi za tretjega. Jah recesija, pa se mi zdi škoda denarja še za voziček, ker temu resnično nič ne manjka. Edino lupinico mi bo mami preoblekla, pa bo kot nova in bom jaz spet vesela. Ker ta kombinacija ki jo imam z vozičkom in lupinico mi je ful všeč, ker vzamem lupinico, dam otroka notri in potem potrebujem samo podvozje in mi ni treba še kompletnega vozička s seboj vlačit, npr. če grem v trgovino ali po kakšnih krajših opravkih, ker če grem na sprehod potem imam vedno voziček tudi zgornji konec s seboj, da ni otroček ves skrivljen ampak da lahko v vozičku pančka.

Jaluca in eletea tudi mi nimamo sobice za 3.otročka bo tudi kar pri nama v sobici. Bo pa kasneje bolj luštno, ker se bomo selili v hišico...komaj čakam že.

Evo naj bo zaenkar dovolj, grem pod tuš in spat user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.7.2009 20:05:18   
_melody_
Čer!

Ne vem več katera me je vprašala (oprosti), ampak boli me tako kot da bi me kosti pri nožnici bolele...teško opišem...

Jaz sem pa še vsa prestrašena! Padla sem...ili smo za krko in grem po polžje k vodi, ko sem kar naenkrat pristala na tleh direkt na trtici. Me še kar boli ampak sploh mi ni bila pomembna ta bolečina kot to, če je z malo ok. Od tega "šoka" sem se kr zjokala. Sej je potem kmalu rukala in kaj pravite, ni potrebe za kakršnokoli paniko??? Počutim se ok, samo rit boliuser posted image ...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.7.2009 20:21:03   
Lubenička
Hi,

_melody_, jst mislm, da ni panike...važn, da si pristala na riti. user posted image
Moji mami je tudi spodrsnilo v 2. nosečnosti...se je ujela na kolenih (še zdaj ima probleme), a z bratcem ni bilo nič. Pri 3. nosečnosti si je pa zvila nogo in jo je imela do konca nosečnosti v gipsu.
Postajamo štoraste...mormo biti malo bolj pazljive. user posted image

JaLuca...ugotovila sem, da tebe sploh ni na seznamu...ali samo jaz ne vidimuser posted image
Se opravičujem. Prosim, če mi daš podatke za seznam...

Jaz bom tudi jamrala, čez vročino!! Če bi bila na morju...bi mi pasala, a v Lj...NE!! user posted image Upam, da bo od 15-20.7. lepo vreme, ker greva z user posted image kampirat in si ne želim spati v luži. user posted image
To je to...nič novega...

LP

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.7.2009 20:27:03   
tulpek
Lubenička, dobra si, da greš kampirat. Js si tega sedaj ne predstavljam.

_melody_ po mojem ni panike, samo user posted image je malo ruknilo in rita bo bolela. Lahko pa za boljši občutek pokličeš jutri G.

Depilacija je za silo uspela. Sem pa ugotovila, da imam veliko bolj občutljivo kožo tam spodaj sedaj. Včasih sem lahko 100krat (ok, malo pretiravam) potegnila z britvico, pa ni bilo panike, sedaj se pa kar takoj vrežem. Ampak ne, da bi se prav zarezala, temveč se koža rani. Ah, bo že boljše.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.7.2009 20:35:39   
tulpek
Evo še moj buši danes, v 33. tednu:

user posted image

Kopirala sem tretji link, če ni OK povejte in vajo ponovim.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.7.2009 20:41:21   
tulpek

SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image
altaja 32t

user posted image
tazana 27t4d

user posted image
veselka 31t

user posted image
tanik 27t

user posted image

Tulpek, 33t

user posted image
sontschica 30t

user posted image
barika 31t

user posted image
Sarchi 30t

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček in

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.7.2009 20:57:11   
škorpijončica
Jst sm bla pa dons na kolpi.. nimam sicer fotke na katerem bi bil samo buši ampak takole izgledam konec 31. tedna:

user posted image

Morm it dol z računalnika, bom napisala še kaj več, ko bom lahko, do takrat pa se imejte lepo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.7.2009 21:17:41   
mancag
Hello punce!
Jaz se skoraj 14 dni nisem javila. Moj dragi je imel dopust in sva že počasi začela nakupovati stvari za user posted image . Zdaj sem že v 28t nosečnosti. Zredila sem se že za 13kg. Težko se gibam in tudi diham. Pa še v bloku nimam dvigala, komi se sprehodim po stopnicah par štukov, kot da sem stara 80 let. Na morje bom vrjetno šla konec julija za par dni, kar na SLOV. OBALO. Komaj čakam, da pride sep., da bom rodila. user posted image
GIBI: moj otrok je zelo živahen, razen ponoči imam mir.user posted image
Rubin: zelo sem vesela dobre novičke. Še naprej bom držala pesti.user posted image user posted image user posted image

Tulpek: lepega bušija imaš.

Manca

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.7.2009 22:41:02   
simonae
Pozdravljene!

barika hvala za nasvet - preizkusim!

Melody jaz sem spraševala o tem, kako te boli - prav v nožnici ali sramna kost? Mene tokrat boli predvsem sramna kost in so mi svetovali, da moram paziti, kako vstajam iz postelje, iz avta... - potrebno je stabilizirati medenico s tem, da imaš kolena skupaj, ko se prevališ... V nožnici pa me očasno zaboli ali zašpika - si razlagam, da zaradi vsega raztezanja tam spodaj in lege otročka.

No, glede otročka in padca pa se mi zdi, da je verjeno vse ok. Posebej, če otročka čutiš.

Jaz sem padla na rit v prejšnji nosečnosti - po stopnicah v stanovanju. Potem sem se kar zapeljala po njih - se nisem mogla ustaviti. Najprej se sploh nisem mogla premakniti, nato pa sem se zjokala. Pa ni bilo poseldic razen tega, da sem imela črno ritnico še kar nekaj časa in da me ja bolelo.

Ali katera ve kaj o masiranju presredka, kar naj bi počele po 32. tednu?

No, še jutri služba, nato pa dopust! Ja, pa morje smo končno rezervirali konec julija.

Lep teden - brez sopare!

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?