|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
5.7.2009 23:07:58   
indy0024

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.7.2009 23:10:58   
spela**
Punce lep pozdrav!
Nisem se javila kar nekaj časa, ampak čas enostavno ni dopuščal.
vmes se je zgodilo kar nekaj stvari:od tega da sem bila par dni na počitku v porodnišnici ,saj sem imela prometno nesreco (z nama je hvalabogu vse ok),pa tudi na morju smo se že malo namočli!:)
Naš fant je že precej živahen in ćez cel dan pridno razgraja!Zdaj nas čaka še selitev potem pa samo še čakamo da bo september!user posted image user posted image
Rubin za tvoji dve princeski user posted image user posted image user posted image !
vsem ostalim pa čestitke za opravljene diplome,izpite in uspešne preglede!user posted image
upam da bom imela zdaj ko sem doma več časa da se vam pridružim pri klepetu!
lahko noč

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.7.2009 23:12:24   
Lubenička
Oooo...lepi bušiji user posted image

Masiranje presledka...mene tudi to zanima, če ima katera informacije user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.7.2009 23:14:55   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    06.07., 04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0. user posted image   ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 .user posted image , 1. user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7
ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )   ?.?. user posted image

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

06.09.  
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.  LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image    PO +12
oktavija (28)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.   user posted image   +7
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image      +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (29)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
S1902 (29)              (2. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1. user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image   07.07.  user posted image   PO +11,5

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

jancyika (19)             (1. user posted image , 0. user posted image )      ?.?.
Nataša31 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    06.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  06.07. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image  
Barbka26 (25)            (1.user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1. user posted image )  ?.?.

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6
janezz (27)                  (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image

19.09.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  user posted image

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.   user posted image
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (?)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3. user posted image , 2. user posted image )    02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1. user posted image )    MB    user posted image user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
jullie (27)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?. user posted image PTUJ
mancag (30)                (1. user posted image , 0. )user posted image       30.07. user posted image CE +13

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?.  user posted image   PO +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       09.07.  user posted image   LJ +10

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj:
75

Fantki : 18
Punčke : 19
Presenečenje : 14

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image  

Neaktivne nosečke smo zbrisali. V primeru aktivnosti vas z veseljem dodamo.

Zanimive spletne strani si oglejte na seznamu; str. 112.

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.7.2009 23:16:08   
Lubenička
spela**...HB, da je z vama vse vredu. user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.7.2009 23:26:08   
jullie
..js sem lani v 8.mesecu padla pred vhodom na bencinski črpalki..hvalabogu sem se ujela na roke..padal je dež in je vse bilo spolzko in mi je spodrsnilo.. od šoka se sploh nisem mogla takoj vstati.. trgovec in še en tip, ki je bil v trgovini sta pa samo gledala, pa bognedaj, da bi me kateri vprašal, če je vse OK user posted image

...danes sem pa doživela šok, ki ga ne priviščim nobeni.. vrata na stopnišče so ostala odprta in tega nisem vedela, ker jih zdaj vedno zapiramo (ali jih je fant pozabil zapreti ali jih je veter odprl - to zdaj niti ni pomembno) ..mali se je igral na hodniku s škatlo nenadoma pa je bila tišina in grem gledat kaj počne in vidim vrata odprta, njega pa nikjer..groza..v tistih dveh sekundah, ko sem hodila do vrat mi je skozi glavo šlo tisoč črnih scenarijev...se približam čisto tiho in ga zagledam na vseh štirih in kako gleda dol po stopnišču..samo hitro ga zagrabim in stisnem..groza..kr tresti sem se začela in kr solzne oči sem imela..še zdaj, ko se spomnim in to pišem imam kar solze v očeh in po glavi mi še vedno roji kaj vse bi se lahko zgodilouser posted image ... to mi je šola za drugič..in še ta teden greva kupit varovalno ograjico...

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.7.2009 23:48:51   
indy0024

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.7.2009 6:58:11   
vila MaLiNa
Dobro jutro...

naj bo ponedeljek lep in ne kaj preveč delaven.

Jullie... glavno je da je vse vredu user posted image Raje ne razmišljaj kaj bi bilo, če bi bilo... tvoj sin ima zgleda dobrega angela varuhauser posted image . Verjami, da se to lahko vsakemu zgodi.

Ederbeere jaz sem tista, ki ti je rekla za likatiuser posted image . Ti kar pridi... imamo klimouser posted image .

Tukaj piše o masiranju predredka:

MASAŽA PRESREDKA
Raztrganje je odvisno od številnih dejavnikov, kot so potek poroda, velikost otroka, brazgotina od prejšnjega poroda, najbolj pa od kvalitete mišic medeničnega dna, položaja telesa med rojevanjem ter številnih psihičnih ovir, kot so strah med rojevanjem, splošna nesproščenost, pomanjkanje zaupanja vase, pomanjkanje znanja glede narave nosečnosti in poroda.

MASAŽA PRESREDKA
Eden najpomembnejših načinov priprave presredka, ki pogosto obvaruje presredek pred raztrganjem ali epiziotomijo, je masaža. Vsakodnevno masiranje učinkuje na presredek tako, da ta postane bolj mehak, raztegljiv in prožen. Otrokova glavica tako laže zdrsi skozi porodni kanal. Masažo presredka začnemo šest tednov pred pričakovanim terminom poroda. Uporabljamo naravna, hladno stiskana olja biološke pridelave. Najboljše je olje pšeničnih kalčkov, ki vsebuje veliko vitamina E ter da koži večjo možnost
raztezanja, ali šentjanževo olje. Če želimo, lahko dodamo nekaj kapljic eteričnega olja maroške ali turške vrtnice.
Masažo naj nosečnice izvajajo vsak dan od 3 do 5 minut. Masaža ni priporočljiva v zgodnji nosečnosti, saj raven nosečniških hormonov, ki tkivo mehčajo, še ni dosegla svojega viška.

KAKO MASIRATI?
− Masažo lahko izvajate po kopeli ali parni sedežni kopeli ali pa si pred masažo na presredek položite topel, vlažen obkladek, ki sprosti mišice. Lahko pa pričnete masirati tudi brez predpriprave.
− Na voljo imate več masažnih položajev. Lahko klečite oziroma se pri položaju klečanja nagnete na eno stran ter drugo nogo dvignete, tako da je pokrčena v kolkih in kolenih, stopalo pa je na tleh. Lahko stojite, pri tem pa položite eno nogo na stol. Pomagate si lahko z ogledalom. Če vas masira partner, se namestite v pol sedeči položaj.
− Dlani in prste si namažite s toplim oljem in dva ali tri prste (kazalec in sredinec) potisnite približno tri centimetre globoko v nožnico. Zatipali boste presredek. Najprej ga masirajte z majhnimi krožnimi gibi, nato pa v obliki črke U z rahlim pritiskom na črevo. Pomembno je, da pritisk v smeri črevesja traja okoli dve minuti. V nasprotno smer – v smer sečnika – ne masirajte!!!
− Nato razprite prsta (kazalec in sredinec) ter začnite širiti vagino. Morda boste začutili pekoč občutek ali gomazenje. Tak občutek se pojavi tudi med porodom, ko glavica premaguje presredek. To delajte 20 sekund.
− Nekaj dni pred porodom je priporočljivo masirati še notranjo stran sramnih ustnic, da tako preprečite možnost majhnih raztrganin, ki se včasih pojavijo.

PARNA SEDEŽNA KOPEL PRESREDKA
Parna sedežna kopel je zelo učinkovit ukrep, ki pa ga lahko izvajamo šele od 38. tedna nosečnosti naprej. Tako kot masaža tudi sedežna kopel tkivo zmehča ter ga dela prožnega. Hkrati pa širi porodno pot. Kopel je posebno priporočljiva pri ženskah, ki rodijo prvič, saj so njihove mišice medeničnega dna še zelo kompaktne. Pri mnogorodnicah pa je sedežna kopel zaželena takrat, kadar imajo veliko epiziotomijsko brazgotino od prejšnjih porodov.
Vzemite manjši kuhinjski lonec, v njem dajte gret vodo in dodajte seneni drobir. Seneni drobir je rastlina, ki so jo v preteklosti redno uporabljale tradicionalne (priučene) babice. Poleg zgoraj omenjenega sprostitvenega učinka tudi pospešuje in uravnava popadke, da ti postanejo enakomerni. Ko voda in seneni drobir zavreta, lonec postavite v straniščno školjko (uporaben
bo tudi bide z visokim robom). Nato sedite na školjko. Pazite, da se na robu vročega lonca ne opečete; ne smete se ga dotikati z golo kožo!!! Nad paro sedite tako dolgo, dokler se voda ne ohladi in para neha izhajati. Kopeli izvajajte le enkrat na teden, od 38. tedna nosečnosti naprej, če pa ste že prekoračili termin poroda, si kopel lahko privoščite, kolikorkrat
želite. Uporabljate lahko tudi Weledino olje za masažo presredka. Masaža pospešuje prekrvitev in izboljšuje voljnost tkiva.

Upam, da bo to kateri pomagalo. Sama si niti malo ne predstavljam kako to potekauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 6.7.2009 7:01:48 >

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.7.2009 7:29:16   
Erdbeere
Dobro jutro punce...jaz danes uživam predzadnji dan službe user posted image user posted image  no sej dela imam še čez glavo, zato se samo na brzino oglašam.

Joj škorpijončica, kok sem ti fovš, jaz bi se šla tud mal namakat v Kolpo...bo treba mal sodelavko aktivirat, k je ravno iz tam dol doma, da pridemo mal na njihov konc rogovilit.

Danes sem že malo bolje, noge tudi ne bolijo več toliko, tako da počasi prihajam nazaj v stare ritme.

Vila malina, če imaš pa klimo pa komot pridem user posted image user posted image user posted image  To sem pa pripravljena cel dan likat, bi kar svoje tud s seboj pripeljala user posted image

Evo, za dopoldan bo dovolj, popoldan se pa spet kaj javim.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.7.2009 7:29:22   
vila MaLiNa
user posted image

No tu je pa še moj "trebušček" in sicer v 31t4d.

Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.7.2009 7:43:39   
mancag
Dobro jutro punce!
user posted image

Manca

Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.7.2009 7:45:14   
dolenjka
POzdravljene punce!

Že zelo dolgo se nisem jaila, ampak tudi meni čas enostavno ni dopuščal, saj je bilo kar veliko za postoriti, ker smo se selili, potem smo šli za 3 tedne v Dalmacijo in zdaj po 1 tednu sem že skoraj k sebi prišla, v nedeljo gremo pa spet malo v Zadar, da se moja mala princeska načofota, ker avgusta ne bomo kaj veliko na obalo hodili - razlog vemo user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image za tebe Rubin in tvoji princeski! Od kar sem prišla z morja in prebrala novičko mislim na vas user posted image

Škoda, ker sem zamudila srečanje, če bo še kakšno v avgustu pa z veseljem priracam user posted image

Prejšnji teden sem imela pregled, baje sva oba z user posted image de lux user posted image Ampak vaga me spet ne mara - v 28t + 15 kg user posted image user posted image
Za seznam: naslednji pregled imam 4.8. user posted image

Moram še melo za nazaj prebrati, da lahko pokomentiram in mogoče uspet tudi bušija pripopat user posted image

Aja, a vam G ni povedal, da na CSD lahko vse urejate samo z materinsko, brez potrdila user posted image Jaz sem preverila na našem CSD (Grosuplje) in mi je potrdila da lahko samo z materinsko pridem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.7.2009 8:05:06   
eltea333
Dobro jutro punce!
Vidim, da že pridno klepetate. Mene tudi zanima masaža presredka. Sem že nekaj podobnega brala o tem, ma tudi meni ni prav točno jasno, kako in kaj mislijo.?? Bi rabila degustacijo user posted image Če prav razumem, naj bi se masirala s hrbtno stranjo kazalca in sredinca - ma ni to mal nevarno za to, da se ranim z nohtom? Glede na to, da je tkivo tam spodaj vedno bolj občutljivo user posted image
Lep dan vsem! Grem delat..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.7.2009 8:20:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, a vam G ni povedal, da na CSD lahko vse urejate samo z materinsko, brez potrdila user posted image Jaz sem preverila na našem CSD (Grosuplje) in mi je potrdila da lahko samo z materinsko pridem user posted image

Pri nas še daje potrdila, tako da niti nisem spraševala na CSD, če lahko samo z materinsko. Sem pa že brala nekje na RR, da imajo različni CSD različno prakso. Je ravno obdobje prehoda in nekateri rabijo malo več časa user posted image .

Sem pa prav jezna na sebe. Danes (pa čez vikend ni bilo veliko boljše) bi lahko spala dooolgo, pa sem že od pol 6 budna user posted image , pa še med 4 in 5 uro nisem spala, ker je mali user posted image razgrajal. Jutri, ko bo treba vstat, bom pa vsa zalimana in se komaj postavila na noge.

Glede brc: meni se zdi, da so vsak dan močnejše, vsak dan večkrat cviknem, ker nacilja kakšno boleče območje. In vsak dan težje vstajem iz postelje user posted image . Včasih se mi user posted image tako usidra pod desna rebra, da se komaj dvignem. To bo zelo brcajoč dojenček user posted image user posted image user posted image .

Danes pa pregled user posted image . Srečno vsem, ki ga imate tudi danes (ali pa v naslednjih dneh).

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.7.2009 8:22:08 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.7.2009 8:24:32   
koss
Dobro jutro !
Evo, tudi jaz seoglasam po dolgem času...vas pa redno pridno berem..

kot prvo, da dpolnim seznam...Rodila bom v CElju, nasl. pregled 27.7., trenutno pa nekje 11 kg+, sem pa v 31t 6d.

V petek sem imela zadnji delovni dan, tako da sem sedaj lepo na dopustu, danes pa grem urejat zadeve na CSD. Junij je bil popolnoma naporen..v službi guzva, selila sva se, 1. avgusta pa se seliva se v stanovanje,ki sva ga kupila, tako da bo polno naporo.
Full mate lepe bušije, bom dodala še svojo slikco...Komaj čakam dopust, tako da se ta teden, v soboto pa juhuuu...postajam že malo okorna, vendar se počutiva s pikecom super..Punce uživajte v sončku...user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.7.2009 8:30:38   
tažana
glede te masaže presredka:
Če te boli moraš nehat. vedno pravijo da masiraš samo do bolečine potem pa se samo stopnjuje, če si redno masiraš. Jaz sem v prvo nekaj celo masirala ampak mi ni pomagalo pri moji velikanki user posted image - sem bila ravno tako šivana. user posted image Sedaj pa nič ne masiram.
sicer sem pa brala da je najbolje če izkoristiš prijetno s koristnim in partnerja naučiš masaže user posted image .

indy0024: A si ostala brez besed user posted image - mal heca ne zamerit!

Ali ima katera nosečniški pas? Jaz grem po vsej vrjetnosti danes po enega, ker me tako hrbet boli, da bom znorela- ja, težak tovor nosim. user posted image

spela**: samo da je vse OK user posted image

jullie : Tudi jaz sem že doživela podoben šok. Ko smo bili v Ljubljani na Kavici (več mamic in več otrok), otroci so se igrali v igralnem kotičku me pa smo kofetkale. Igralni kotiček je imel izhod mimo mene, ampak mi je moja takrat dve letnica čisto neopazno smuknila ven. Ko sem opazila da je ni me je skoraj kap. po nekaj sekundah mi jo je kelnar pripeljal nazaj, da je bila že pri tekočih stopnicah user posted image . Ona je hotela samo k očiju user posted image . Noro vam povem- si misliš da se to tebi ne more zgodit, dokler se dejansko ne zgodi. takrat pa pritisk na 200 in panika- sekunde se pa vlečejo zeloooo dolgooo.
grem mal reda doma naredit.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.7.2009 8:32:47   
Tanik
SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image
altaja 32t

user posted image
tazana 27t4d

user posted image
veselka 31t

user posted image
tanik 27t

user posted image

Tulpek, 33t

user posted image
sontschica 30t

user posted image
barika 31t

user posted image
Sarchi 30t

user posted image
škorpijončica 31t

user posted image
vila MaLiNa 31t4d

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček in

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.7.2009 8:35:04   
tažana
no pa še jaz popravim podatke na seznamu- sem čisto zanemarila novosti. Torej:
Pregled v petek 10.7
rodila bom v Kranju
Kg. pa cca. 9 kg+

Aja pa še moja starost manjka user posted image 26.

no sedaj pa res za delom...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.7.2009 8:37:02   
Tanik
Dobro jutro,

na našem CSD so rekli,da rabijo potrdilo. tako da moram G opomnit,da mi da potrdilo na naslednjem pregledu.

sem osvežila bušije.a katera manjka? nisem nazaj gledala,če je slučajno še katera dala bušija na ogled.

več se mi pa sedaj ne da pisat,sem danes tako nerazpoložena.user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.7.2009 8:46:05   
Anonimen
jutro!
buši bom potem nalimala se mi zdele trenutno ne da slikatuser posted image
dans mam pa tok za pospravit da je joj tko da se mi prov nič ne da

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.7.2009 9:01:58   
sontschica
dobro jutro

iiii kakšni lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem pa zelo zelo utrujena, v soboto sva bila z user posted image na eni 50-letnici, pa sva ful mal spala, včeraj smo pa šli mal na morje - kar na slovensko obalo in je tako pasalo...da bi kar dol ostalauser posted image user posted image celo kopala sem se, čeprav se mi je na začetku delo morje kar mrzlouser posted image user posted image pa kljub temu, da sem bila cel dan v senčki, samo 5 minut na soncu, me je celo malce opeklo - buši je zdej malce rdeč (vem da ni ravno najboljše) sam kaj čmo... glavno, da user posted image miga in brcauser posted image user posted image

mene tud zanima, kako zgleda v praksi to masiranje presredkauser posted image user posted image bi mi mogu kdo pokazat...če ne bom pa svojega mal aktivirala in bo on to počel. koristno z zabavnimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.7.2009 10:02:12   
Bety11
Tanik.....Jaz sem slikala buši pred 15 dnevi, pa ne vem, če se to upošteva in če se moram še enkrat slikati...

Masaža presredka.....To nisem nikoli počela in pri porodih nisem bila ne rezana, ne pokana, ne šivana.....

Padci....uffffffffff...Jaz tak previdno hodim in vsakič koga pohodim, kaj porinem, zrušim....Težišče se nam je spremenilo in se nismo še navadile.....Pa vidno polje se je zožilo...user posted image ....Otrok je zavarovan, samo nam te poškodbe škodijo, ker je z njimi težko rojevati....

Občutljivost....ufff...Opazila sem, da sem cmerava za vsako stvar na TV....Čisto vse me gane.....

Pohvala....Moja punca in njena skupina so osvojile prvo mesto na Evropskem tekmovanju navijaških in plesnih skupin....jeeeeeeeee.....

Danes dobim 10 kg marelic in jih bom čisto vse POJEDLAAAAAA...Nič ozimnica....user posted image

Nosečniški pas...hmmm...Pa toliko sem re parkrat razpisala o njem....user posted image .

Dež.....Blagor vam, ki ste deležni te dragocene tekočine vsak dan....Če vam povem, da se mi je češnja letos posušila od suše.....Da o drugem sadju ne govorim....Jaz pa ne morem več zalivati, ker je vrt dolg 400 m....

Stanovanje.....Tiste, ki živite v majhnih stanovanjih, ne obupat....Vse bo enkrat, hišica in kreditov konec....
Samo bi rada opozorila, da so pljesni in vlaga zeeelo nevarne....Trosijo spore, ki z vdihavanjem pridejo v dihalne poti otroka in so ti otroci vedno bolani....Povzroča celo astmo, da o bronhitisu ne govorim....
Jaz sem takšna mesta,ki so bila vidno črna, vse pošpricala z varikino...Nisem šparala....In potem se nekaj let ni pojavilo nič, čeprav so drugi pogoji ostali isti (vlaga....)....

Spanje ....Lahko bi rekla "sranje"....Zbudim se ob 3h in ždim do 6h...Potem zakinkam še dve urici....

LP

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.7.2009 11:09:15   
jasmina in tadej

Hej user posted image !!!!

Mene pa zanima kako je s tem dopustom na Hrvaškem v primeru da pri njih rodiš!

A krije zavarovalnica stroške al kriješ sam!??

Nekje sem prebrala da od 30.tedna nosečnosti krijemo sami stroške! a ve katera glede tega kaj!?

S user posted image sva se odločila da boma razkirala glede dopusta!
Sam upam da potem nebo pisalo na rojstnem listu:  Rojen: Hrvaška!user posted image     user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.7.2009 13:20:48   
tulpek
Evo me s pregleda. Vse je ok, user posted image ima 2,020 kg, glavico in trebušček velik ravno prav, kri imam vredu, me je pohvalil user posted image   , za kg je rekel, da so tudi tako, kot morajo biti (čeprav imam po njegovi evidenci mal več kot po svoji). In user posted image je z glavico navzdol že kar nekaj časa, tak da upam, da tako ostane.

Kje pa ste danes vse? Nič ne čvekate....

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.7.2009 13:33:13   
katka11
user posted image user posted image user posted image bravo zate in tvojga pikcauser posted image user posted image user posted image

ja dons je pa kr mir tuki gor... kje ste??? veliko vas je ze doma na dopustu, ane... jaz grem se 19x v sluzbo... bi najrajs ze vceraj doma ostala... ah bo ze, se mal, cez en mesec bom ze na morju uzivalauser posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?