M1987
|
Muca83 ja zdaj odvisno - jaz če bi imela veliko kopalnico, bi imela previjalno podlago na stroju in potem bi tudi banjico imela poleg in ga bi tam okopala, ker pa imamo bolj majhno kopalnico, bom takrat banjico naštimala v sobici in okopala A te brizge kupiš v lekarni? Se bom pozanimala. Zadnjič je bila grozna vrsta, jaz pa s seznamom in nisem hotla spraševat, ker bi folk popenu, ker so tok nemirni Ja to kar sem jaz kupila je ful malo notri - 18 epruvetk po 5 mg fiziološke - to je za eno stran noska. Kar se pa modrca tiče. Nam je v MŠ rekla, da materam mleko navre 4 dan po porodu, tako da sem jaz kupila samo en modrček, pa bom pol že nekoga poslala še po kakšnega ali večjega, če bo treba Prej sem imela 75 B, zdaj 75 C. Meni je najbolj smešn, ko sem zanosila so se mi zdela prsa ful polna, huda, velika, zdaj pa ko je buši, so se pa kar nekam izgubila Ti pa priporočam, da se kar počasi z dragim odpravita malo nakupovati, dokler si v stanju, da se ti da. Namreč jaz sem lahko na nogah uro pa pol, potem me pa tako začnejo boleti, sploh pete. Razprodaje so se nekje že začele. Bom šla pogledati v H&M ker rabim bombažno jopico za tamalo, zase pa ne mislim nič kupovati, dokler imam buši LP živa25, meni isto trebuh že dolgo otrdeva in pritiska navzdol pa ni G nič komentirala do sedaj. A da to kaj pomeni? Edino rekla mi je, da sem še zaprta. Sedaj pa ne vem, ker me spodaj neki boli, vendar je ona na D in čakam, da se vrne, da se grem pokazat. Kar se pa presredka tiče - ja nismo še začeli, pa bi morali se ne spravim k temu, niti ne vem koliko to kaj res pomaga. A bomo kaj videli kok lep kotiček pripravljate za ? LP sasa84 ma ja... Uni za dojenje so kot za babice, meni ful čudni ne počutim se vredu v njih in ni šans, da si ga kupim. Obožujem navadne in sem zato vzela tega na zapenjanje spredaj. Itaq pa sem vzela samo enega, ker ne vem kako bo z prsimi, ko se rodi - upamo na povečanje (sploh očka) Kar se pa lekarne tiče - odvisno kam greš. Nekje ti znajo zelo dobro svetovati, čeprav nas je v MŠ opozorila, da naj ne nasedamo in vse kupimo, ker lekarna je postala trgovina in se jih gre, da čimveč prodajo. Barabe LP simonalokar boga upam, da te kaj razvajajo in lajšajo dan LP hel32 upaj na najbojše in reci naj še malo počaka. Saj jaz skos govorim mojmu, da se mi zdi, da bo naša punca malo pohitela. Vsaj ta prvi PDP 04.08. mi je bližje kot drugi 12.08. Bomo pa videli... Ja z kozmetiko ima svak svojo teorijo. Nam je v MŠ rekla, da tekoče milo šele pozneje uporabljamo, da nič mazat z kremami pa oljčkom, tako da nimam pojma. Bomo videli kako bo, ko bo tu in kako bo kožica. Srečno, LP Reby jaz sem tudi slišala, da je to boleče, vendar ne vem koliko lahko kaj sam izbriraš. Sem se pogovarjala z eno, ki je imela to težavo in ko je rekla za CR je sploh niso hoteli slišati, kao najprej je potrebno po naravni poti, nato je šele varjanta za CR. Neumnost... Kako pa to izgleda pa ne bi rada izkusila. Upam, da bo pridna, da se bo za mami tudi na glavo postavila barbk SREČNO eee35 pri nas je pa ravno bratno je moj poleti in pozimi samo v spodnicah pa po možnosti še odprto okno, jaz pa pokrita Kako bo pa z bomo pa videli Smo pa v Mullerju kupili poletno spalno vrečko, ful lahko, namesto kovtrčka, ker pravijo, da ga ne priporočajo zaradi zadušitve, tako da spalka pa bodi in to je to LP Ayo Joj mi tudi ne več Namreč dol ni več placa za (ne vem kako naj drugače povem), pa zatečena sem, čeprav bi ful, ampak žal en gre, pa itaq ni zagrizen, ker se ne sprosti pa boji se... bomo nadoknadili potem O joj kok sem se načvekala Ja moj tuki zraven mene spi, jaz pa tipkam in sem si vzela čas Aja - a depilacijo kaj opravljate, da ste v pripravi za v P, da te tam oni ne urejajo tam doli? LP vsem