Krysia
|
Pozdravljene. Sva z Rokom cel dan preživela pri mojih in je blo prav fajn - me je mami mal razvajala Za kolosej tud naju štejte zraven, če ne pride nič vmes. Da vas spet mal vidim ... Cebrca - sožalje ob izgubi tasta. Pa upam, da prideta drug teden ... vaju pa res nismo videle že celo večnost ... LEJA (kaja02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1), čestitke za 11ko! nell, kakšen razgovor za službo je bil pa to? Mislim,, jst res ne štekam - najprej ni u redu če nimaš otrok, pol ni u redu, če maš majhne otroke ... katastrofa ... in to v vrtcu, kjer naj bi razumel, da otrok ne more v vrtec, če je bolan. Tko kot naša ravnateljca, ki ima ful mlad kolektiv, pol pa na sestankih kr naprej teži, da je preveč bolniških ... ja, halo, pač so otroci bolni. Pa v šolstvu res ne ostaneš doma, če ni nujno ... jst še brez glasu hodim delat, pa pač prinesem vaje na listih. Mislim ... kr neki s temi javnimi zavodi ... K_a_t_j_a, čestitke za opravljen pisni del, upam, da bo tudi ustno šlo ... nemščine pa tud jst ne maram ... sem se ji v šoli uspešno izognila (sem mela srečo), tko da sm mela angleščino, španščino pa italijanščino ... nemško znam pa tolk, da me glih ne morejo prodat ... Rok pa zdej že spi, ker je čez dan ful mal spal - se pri mojih velik stvari dogaja - pes pa mačke pa bager na gradbišču tam blizu ... skratka, preveč zanimivih stvari, da bi pomislil na spanje. Je odspal dve rundi po 45 minut (ponavadi ma dve rundi po 2 uri ...), ko sva prišla domov, je pa pojedu pa mal sva se namočila v vodo, pa direkt v postlo .... zaspal je pa v sekundi No, tko ... to bi blo na hitro - jutri pa kaj več (upam). Sam bom sam dopoldan doma ... upam, da bo rok kej spal, da mi uspe še kaj napisat ...
|