|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
2.7.2009 12:41:53   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

in da se ne morejo vsi trije naenkrat guzit čez vratca user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi bilo treba pa posnetuser posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.7.2009 14:23:26   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

So pa meni rekli da mi z zavoda še 3 mesece po poteku porodniške pripada enak znesek kot do sedaj, ker sem imela pred tem 2 leti delovne dobe user posted image user posted image user posted image , upam da bo res tako. A katera ve kaj več o tem?

ja res je tako, meni tudi pripada, pa sem vparašala kdaj lahko pričakujem nakazilo, pa mi je rekla enkrat septembra, mislim, a do takrat pa naj od lufta žvim??? ( češ, da so zdej dopusti, pa primankljaj kadra....)

grem, se je leja zbudila!!!

aja danes sem imela razgovor za službo in ko bo drugi teden uradni razpis, se morem ponovno prijavit, me bodo baje sprejeli za nedoločen časuser posted image user posted image  joj upam, da je to res!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.7.2009 14:39:00   
sayuri
Z Erin sva se pogovarjali, da bi se naslednji četrtek dobili na kavici v LJ.  user posted image  Mogoče kar Kolosej? user posted image  Še kakšna kandidatka? matejchi obvezno - nimaš prava glasanja user posted image , Krysia, buhtlčk, tejkaz, naty, clara,bella,miškolinček,betty, suzana, deja,majči, nell.....bi šlo? KAtera še ne bo takrat na morju?  In vse ostale tud seveda. NApisala sem sam tiste, ki so aktivno udeležene vedno, skor vedno, skoraj zagotovo vedno ali so imele namen priti na kako srečanje in tiste, ki takrat ne bojo na morju user posted image ....Kaj pa cebrca? Cebrcaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.7.2009 14:41:00   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Z Erin sva se pogovarjali, da bi se naslednji četrtek dobili na kavici v LJ.  user posted image  Mogoče kar Kolosej? user posted image  Še kakšna kandidatka? matejchi obvezno - nimaš prava glasanja user posted image , Krysia, buhtlčk, tejkaz, naty, clara,bella,miškolinček,betty, suzana, deja,majči, nell.....bi šlo? KAtera še ne bo takrat na morju?  In vse ostale tud seveda. NApisala sem sam tiste, ki so aktivno udeležene vedno, skor vedno, skoraj zagotovo vedno ali so imele namen priti na kako srečanje in tiste, ki takrat ne bojo na morju user posted image ....Kaj pa cebrca? Cebrcaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  

midva prideva
ja Koloseeeeeej...ne zmore več bit v vozičku

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.7.2009 14:53:21   
tejkaz
Midva tudi prideva. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.7.2009 14:59:42   
sayuri
O, super....se nabiramo user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.7.2009 15:23:12   
tejkaz

Midva tudi prideva. 

Pardon, mi pridemo. Imam tudi Evo doma.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.7.2009 15:24:25   
sayuri

Midva tudi prideva. 

Pardon, mi pridemo. Imam tudi Evo doma.

Točno...jst pa Filipa user posted image Nas bo...veliko user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.7.2009 15:26:47   
sayuri
L&Z že od 13h spita. user posted image   Mi je že dolgčas. user posted image  Saj bi kaj počela, pa ju nočem zbudit z ropotanjem user posted image  Filip je tudi zaspal na kavču...tko da sem paralizirana tukile pri račkotu user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
2.7.2009 15:47:39   
buhtlčk
Gašper pa že od 14h...sam mi ni dolgčas, k zadnje čase ga ropotanje več ne zbudi - al pa sem se jst zverzirala vse tko potih počet user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
2.7.2009 16:30:17   
anita goitan
lepo kofetkajte, matejchi je tud na morju

Jaz pa še zadnjič mal rr prečekiram in vas pozdravljam, bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
2.7.2009 16:47:54   
clara23
midva z Markom prideva, če se bova lahko prišlepala k tejkizuser posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
2.7.2009 16:57:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

lepo kofetkajte, matejchi je tud na morju

Jaz pa še zadnjič mal rr prečekiram in vas pozdravljam, bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image

anita, uživajte

A matejchi je šla spet na morje? user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
2.7.2009 17:19:30   
cebrca
sayuri evo očitno si me priklicala! Če se le da prideva tudi midva z Ivanom!user posted image

Drugače so pa za nami kar težki dnevi. 13. 6. je po dolgih mukah umrl oče od moža. Je hudo slovo, po drugi strani se je pa rešil groznih bolečin.
Zdaj počasi nadaljujemo in se sestaljamo nazaj, pa kmetija zahteva svoje, kot ve še katera druga.
Naše največje sonce je v teh časih Ivan, ki poskrbi da nas malo spravi v smeh, posebno pa taščo, ki potebuje nekaj da se zamoti.

Zdaj pa moram šibat, me že Ivan kliče iz posteljice. Se bom probala bolj redno javit!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
2.7.2009 19:02:51   
Krysia
Pozdravljene. 

Sva z Rokom cel dan preživela pri mojih in je blo prav fajn - me je mami mal razvajala user posted image

Za kolosej tud naju štejte zraven, če ne pride nič vmes. Da vas spet mal vidim ...

Cebrca - sožalje ob izgubi tasta. user posted image Pa upam, da prideta drug teden ... vaju pa res nismo videle že celo večnost ...

LEJA (kaja02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1), čestitke za 11ko! user posted image user posted image

nell, kakšen razgovor za službo je bil pa to? Mislim,, jst res ne štekam - najprej ni u redu če nimaš otrok, pol ni u redu, če maš majhne otroke ... katastrofa ... in to v vrtcu, kjer naj bi razumel, da otrok ne more v vrtec, če je bolan. Tko kot naša ravnateljca, ki ima ful mlad kolektiv, pol pa na sestankih kr naprej teži, da je preveč bolniških ... ja, halo, pač so otroci bolni. Pa v šolstvu res ne ostaneš doma, če ni nujno ... jst še brez glasu hodim delat, pa pač prinesem vaje na listih. Mislim ... kr neki  s temi javnimi zavodi ...

K_a_t_j_a, čestitke za opravljen pisni del, upam, da bo tudi ustno šlo ... nemščine pa tud jst ne maram ... sem se ji v šoli uspešno izognila (sem mela srečo), tko da sm mela angleščino, španščino pa italijanščino ... nemško znam pa tolk, da me glih ne morejo prodat ...

Rok pa zdej že spi, ker je čez dan ful mal spal - se pri mojih velik stvari dogaja - pes pa mačke pa bager na gradbišču tam blizu ... skratka, preveč zanimivih stvari, da bi pomislil na spanje. Je odspal dve rundi po 45 minut (ponavadi ma dve rundi po 2 uri ...), ko sva prišla domov, je pa pojedu pa mal sva se namočila v vodo, pa direkt v postlo .... zaspal je pa v sekundi user posted image

No, tko ... to bi blo na hitro - jutri pa kaj več (upam). Sam bom sam dopoldan doma ... upam, da bo rok kej spal, da mi uspe še kaj napisat ...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
2.7.2009 20:11:36   
K_a_t_j_a

JAZ sem bila danes kar šokirana, ko sem izvedela, da je ponoči umrla dolgoletna ikona na RR neva6. Še zdaj en dojamem. user posted image user posted image

Sayuri tudi mene je zdajle zelo šokiralo, poznam jo virtualno in vem, da je že res dolgo na RR in da je iz primorske. user posted image user posted image user posted image
Ali veš zakaj je umrla?

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
2.7.2009 20:15:14   
Neža7
Katja..... Neva je umrla od srčnega kapi user posted image  Kako žalostno user posted image  Njen nik me je zelo znan vendar ne vem kje sem jo že videla.

Iskrene čestitke za izpit user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
2.7.2009 20:19:29   
buhtlčk
cebrca user posted image sožalje

pa upam, da se vidimo

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
2.7.2009 20:33:16   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

So pa meni rekli da mi z zavoda še 3 mesece po poteku porodniške pripada enak znesek kot do sedaj, ker sem imela pred tem 2 leti delovne dobe user posted image user posted image user posted image , upam da bo res tako. A katera ve kaj več o tem?

ja res je tako, meni tudi pripada, pa sem vparašala kdaj lahko pričakujem nakazilo, pa mi je rekla enkrat septembra, mislim, a do takrat pa naj od lufta žvim??? ( češ, da so zdej dopusti, pa primankljaj kadra....)

grem, se je leja zbudila!!!

aja danes sem imela razgovor za službo in ko bo drugi teden uradni razpis, se morem ponovno prijavit, me bodo baje sprejeli za nedoločen časuser posted image user posted image  joj upam, da je to res!!

Držim pesti, da se to uresniči!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
2.7.2009 20:45:25   
K_a_t_j_a
cebrca iskreno sožalje ob izgubi tasta. user posted image user posted image

sayuri sem že prebrala na V objemu žalosti vzrok zakaj je umrla Neva6. Sem zelo šokirana. Njeni posti so bili tako pozitivni, bila je tako energična ženska, žena, mama, babica. Nimam besed no.user posted image user posted image user posted image user posted image

anita uživajte na morju! user posted image

Čestitke današnjim slavljenčkom:
LEJA (kaja02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1) user posted image user posted image user posted image

Krysia Hvala za čestitke! Ja upam, da bo ustni tudi šel. Jaz obožujem romanske jezike! Nemščine pa že od nekdaj ne prenašam.

Neža ja sem vidla, da je Neva6 umrla zaradi kapi. user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
2.7.2009 22:33:47   
Erin
Mi je kar nerodno.. najprej vas jaz kregam oz vas ne.. tiste ki samo berejo, ve pišete... sedaj sem pa jaz postala ista... že tri dni se spravljam k računalniku pa vedno znova nekaj najdem oz me najde da mi to prepreči...  reeeeeeeees bom poskusila vsaj malo pokomentirat jutri... dans bom šla počasi v mižule, sem takooooooo zaspana...

Sem vas pa prebrala, vidim da ste bile pridne, in vse pohvale ker se tako trudite..  četrtek jaz pridem, samo nekoga moram najti da gre z menoj, moj dela pa me ne more peljati..že premišljujem koga naj s seboj zvlečem... bom pa dala vse od sebe da pridem...vas pogrešam, smrk, smrk...

Lepo mi bodite...cmok..

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.7.2009 7:20:14   
sayuri
Jutro user posted image

Kaj vidim, da se je cebrca oglasila? user posted image Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  cebrca, tolika časa te ni bilo, da je bil zdaj res že cajt, da se kaj oglasiš.user posted image Sožalje ob izgubi tasta. user posted image  Verjamem, da vam je hudo in težko..... Kmetija tudi zahteva svoje....pridi se sprostit v četrtek in malce poklepetat, ok?

Koliko nas je zdaj že za četrtek? Bom kar seznamček napisalauser posted image

buhtlčk + Gašper
tejkaz + Jošt + Eva
clara + Mark
cebrca + Ivan
Krysia + Rok
Erin + Tilen
sayuri + L&Z&F
.
.
.

Opala, vidim, da bo imela Zara za zbirat med samimi fanti svoje starosti. user posted image

DAnes šibam,o na fizioterapijo. Sdaj nismo šli 3 tedne, ker so imeli dopuste. Me prav zanima, kaj bo rekla fizioterapevtka.
Lepo bodite, pa se beremo. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.7.2009 7:29:39   
tejkaz

tejkaz + Jošt + Eva

Kmh, kmh, jaz pripeljem Jaša, ne pa Jošta. Jošt bo pri mamici Naty ostal oziroma, če je Naty drug teden popoldan v službi, bo mogoče tudi prišel.

Clara, valda da lahko gresta zraven. Še dobro da gredo trije sedeži v Scenica. A že bedite?

Cebrca user posted image user posted image sožalje ob izgubi tasta. Res upam da se v četrtek vidimo.

Katja, bravo za izpit. Čestitke. ZDaj bomo pa držali pesti še za ustnega.

Leja in Leon, čestitke za včeraj. Danes pa mi praznujemo zadnjo obmesečnico. user posted image user posted image

Drugače smo super. Itak. Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.7.2009 7:44:17   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

midva prideva
ja Koloseeeeeej...ne zmore več bit v vozičku

Se tudi midva pridružujeva druženju v Kolosejuuser posted image user posted image user posted image user posted image

To sem zdej na hitr napisala prečekirala kaj ste napisale, komentarji kasneje - danes mam naporen dan - bežim zdaj še na en razgovor za službo. Če se dokopljem do kompa (moj namreč neki štrajka) poročam

lepo mi bodite

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.7.2009 8:04:01   
sayuri

tejkaz + Jošt + Eva

Kmh, kmh, jaz pripeljem Jaša, ne pa Jošta. Jošt bo pri mamici Naty ostal oziroma, če je Naty drug teden popoldan v službi, bo mogoče tudi prišel.

user posted image user posted image user posted image

JAo, zdaj se mi pa res verjetno že fuzla. user posted image  Točno vem, kaj je bilo. Ko sem pisala seznam, sem razmišljala, če tud naty pride in sem avtomatsko Jošt napisala user posted image . Bom popravla tejkaz user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?