|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
1.7.2009 13:22:04   
pingo80
Toliko da povem, čeprav nisem bila med pogrešanimi - smo se vrnili z morja. Na začetku smo imeli slabo vreme, pol se je pa uredilo in je sonček sijal vsak dan. Veter je skoz pihal, tako da po eni strani je blo lušno, ker ni bilo vroče, po drugi strani pa ni bilo prijetno sedeti v senci, ker nas je zeblo. Je pa morje tako fajn razburkalo, da je bila voda mrzla. Brrr, sem samo noge namakala. LAna je čofotala z nogami po morju, drugačle se je pa kopala v bazenčku na plaži, ko se je morska voda v njem malo segrela. Uživala je in noter bi sedela in se igrala, pa špricala ne vem kako dolgo.
Se je pa na morju naučila oponašat grlico in zdaj kar gruli; je tako lušna. Navdušena je bila nad vetrom, ki ji je pihal v obraz, pa oblačili, ki so vihrala v vetru. Noro jo je zabaval velik napihljiv "igralni cener" za otroke - samo gledala je, gruluila in mahala z rokami in nogami.
Navadila se je zaspat v vozičku, tako da nam ni bilo treba vedno v apartma. BRez pritoževanja sicer ni šlo, je pa na koncu bolj ali manj vedno uspelo. Zdaj ko smo doma, pa niti pod razno ne pomisli, da bi zaspala v vozičku. Ne moreš verjet.
Pošljem, predno me ven vrže.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.7.2009 13:32:34   
sayuri
No, jaz spet ne morem brat od bambi naprej postov. KAdar se bambi pojavi, meni zablokira stran user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.7.2009 13:36:25   
tatly
aradej-hvala
smo hodli danes k sivilji pomerjat oblekce za krst za mojo princesko in je cudovitauser posted image user posted image user posted image v petek bo gotovauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.7.2009 13:51:11   
pingo80
Sem prebrala, kaj ste načvekale v zadnjih desetih dneh, zato malo komentarjev
Matejchi - user posted image  čestitke tetka. Tetke imajo posebno mesto v srčkih malčkov - vsaj pri nas je tako.

Tejkaz in anita goitan - user posted image  in moje sožalje ob izgubi prijatelja/sodelavke.
Bambi - user posted image user posted image user posted image , čestitke za user posted image . Pa si predstavljam, kako je bilo lepo stisnit svojo štručko po štirinajstih dneh. Jaz sem že po dveh urah vsa srečna, da je spet pri meni, če slučajno kam skočim.

Bella02 - user posted image  Teji za prve samostojne korakce.  Izpit pa - hmm, bo pa drugič.user posted image

Erin - naša spi pri 23,24 stopinjah v pižami brez stopal in nič pokrita. Zdajle, ko pa postaja spet vroče, bo pa imela pižamo s kratkimi rokavi in hlačami. Pa user posted image  za Tilnovo čebljanje. Jih je res tako lušno poslušat, ko skladajo skupaj svoje zloge. in VSE NAJBOLJŠE za nazaj.

Krysia - hvala za čestitke ob Lanini 10. mini svečki.

Sayuri - tale tvoj brat je pa res as user posted image user posted image user posted image  pa srečno pot in veliko uspeha na Havajih.

David od Mishel - z zamudo, pa vseeno -
     user posted image    user posted image    user posted image
 Čestitke za 1. rojstni dan.
    user posted image    user posted image    user posted image

Sandra123 - virusne bradavice?user posted image Naj Tini ta nadloga čimprej izgine z obrazka. user posted image

Matejka_ - tud jaz skoraj nikoli ne dobim bodijev v HM. Ja, sem tud naletela zdaj na dolge rokave , ko sem jih pa iskala marca, sem dobila pa same kratke. Poglej še v Tušu, tud tam včasih kaj najdeš.

Vilika - pa tale tvoj Vid je pa polovična kopija naše Lane - glede trmarjenja, spanja in zbujanja ponoči. user posted image Trmari že lep čas, a v 14 dneh je šlo očitno na slabše. Res upam, da je samo faza. Spimo še vedno ne, se zbidu ne vem kolikokrat. Bom mogla tud jaz speeeet mal bolj trdno nastopit in vztrajat.
Za zobozdravnika so nam rekli, da je prvi pregled pri 6 mesecih (mi nsimo šli - so se zobozdravniki kar neki menjaval, pa zobka ni blo nobenga, pa kak čistit od začetka tud vem). Pri enem letu pa naj bi ga res obiskali - da pa Lana ne bo ust odprla, mi je pa že zdaj jasno. Če je igračka podkupovanje, Tejkaz, je ja, ampak kaj pa naj narediš v takem primeru. Tud sama bom najbrž počela isto, če drugače ne bo šlo. Pa user posted image  Jaši za spretne korakce ob opori.

Kaja02, Vilika - glavo pokonci in na lov - služba bo, samo prava se še ni pokazala. Tiste neprave pa kar naj letijo mimo. Držim pesti, da bo čim prej.user posted image

NAty - lep prvi dan v službi, če je sploh lahko lep. Naj bo raje čim manj stresen dan.
Katja - Kaj ste izvedeli pri zdravniku? Upam, da je vse v redu z Janom. Še user posted image  za srečo.

Saj sem veliko spustila, nekaj sem pa le komentirala.
Lep dan vsem.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.7.2009 13:52:19   
pingo80
Ja, jaz tud danes ne morem brat od Bambi naprej, 114. stran pa mi normalno dela.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.7.2009 14:08:10   
Krysia
Ah, še dobr da mamo ctr+c in ctrl+v - bi drugač šel cel tale roman nekam ...

Evo, internet je usposobljen - zjutraj sem vas še prebrala, potem pa do 11h ni delal ... sem celo doktorsko dizertacijo naredila, na konc sem pa ugaslna pa prižgala varovalko, zdej pa dela ... No, ampak pol smo morali jest pa it v trgovino ... in zdej sem ga polegla v postlco in bo zaspal, če še ni ... kar se tega tiče, imamo ful srečo.

Čestitke: TAI (marianne) - čestitke za 11ko in LUCIJA (aradej) in STELLA (tatly), čestitke za 10ko!

Komentarji - kolikor sem si zapomnila:

Vilika, žal mi je zarad službe ... upam, da najdeš kaj, kar ti bo ustrezalo. Za uspavanje ti pa moram povedat,, da smo imeli par dni (po tistem, ko je bil bolan) isto sceno ... sem morala bit zraven posteljice in če me je videl odhajat, je bil jok, kričanje, krokodilje solze ... sem se dobesedno plazila po kolenih iz spalnice, da me ni videl ... pa ne vem, zakaj, ampak evo, nekaj dni mi spet zaspi normalno ... ko vidim, da je zaspan, greva v postlco, mu dam medvedka, se obrne na bok in to je to ... kdo bi jih razumel Upam, da boste porihtali tole. Veš, mogoče je pa bolj siten tudi zato, ker si ti pod stresom (služba pa bujenje ponoči) in to čuti .. se mi zdi, da majo tile naši sončki prav senzorje za vsako spremembo našega počutja in razpoloženja ... pa bravo za korakce in zobke ... kar se pa tiče hrane ... če je lačen, naj je ... dobr, če bo pretirano, mu boš že omejevala, ampak mislim, da zdej ne more bit požrešen ... al je lahko? pač velik poje, sej je tud kr konkreten fant, a ne?

Kaja02, tale vaša delavka na zavodu al kje si bla, je pa čist mim. Halo? Tud zate upam, da najdeš kakšno fajn službo! Itak pa ne bi mel smisla tud če bi ji rekla kaj nazaj ... eni ljudje pač ne bi smel delat z ljudmi, ker nimajo čist nobenga občutka ...

K_a_t_j_a, kako Jan? Upam, da ni nič hujšega! O taščinem darilu pa ... jah, ne vem, kje ljudje pobirajo ideje za taka darila

barbarinha, dej se bolj pogosto oglsi. Tvoj Luka je pravi cuker!

anita, kako je blo pr stričku Pušenjaku? Si slišala srček?

Tejkaz, upam, da boste uspešni pri zobozdravniku. N evem, pa sej mogoče je podkupovanje, sam ... a lahko  kaj drugega narediš? upam, da bo Eva kmalu ugotovila, da zobar ni tak bavbav (hm ... sje priznam, men tud ni prijetno it k zobarju, sam ... kaj morem, je pač treba vsake toliko časa)

betty, mi nismo nič pošte iz ZD dobil za zobarja Zdej pa ne vem, bom počakala do konc tedna, pol bom pa poklicala pa se bova naročila, če ne bo pošte ... a mi poveš, h kateri zobozdravnici sta povabljena - bom pol kr njo poklicala ...

clara23, bravo za marka in njegove korake. Pa lepi nohti!

aradej, super slikce!

Zoja Miša, kdaj točno ti prideš z morja? da gremo še pred tvojo službo na kakšen sprehod - da si Rok spet mal Kajo Lino ogleda

pingo80, kje ste pa bli na morju, če ni skrivnost? Škoda, da je bla mrzla voda, ampak očitno ste vseen užival!

Erin, same dobrote si nam tukaj gor postregla za svoj RD. Le zakaj ne praznuješ večkrat

sayuri in pingo, jst pa lahko vse normalno berem ... kateri brskalnik uporabljata? Mozilla al explorer? Jst z Mozillo vse vidim

tko, upam, da sem vse pokomentirala. Hitr še ctrl+c pritisnem, če slučajno kaj zašteka ...

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.7.2009 14:35:12   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Malo vas berem punce moje drage....

in opažam, da je nekaterim hudo, ker se čas porodniške izteka in morajo nazaj v službo....

ah ja user posted image

tolažite se s tem, da vam je vseeno manj hudo kot nam, ki nas službe ne čakajo... user posted image user posted image user posted image ...

Na moji firmi me nemreč ne potrebujejo več (čeprav so obljubili), izgovor, seveda recesija.

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
ostalo pa se ne spomnemuser posted image , mam v glavi sam prošnje, pa življenjepise.... sem danes bla na borzi, pa mi je svetovalka rekla, da še predno zanosiš bi moral pomislat na to, da bo enkrat porodniška potekla in da boš mogu it delat user posted image , mislim, sem bla tako šokirana, da ji še nazaj nisem mela kej zabrust

mater pa taka sociala!!!!!

Imam porodniško še do 20. 7., potem bom pa videla kaj bo meni rečeno.
Sama se tudi že par dni ubadam s sestavljanjem in pošiljanjem prošenj in življenjepisov... Na vse konce in kraje bom poslala, pa upam da se bo kaj našlo in to čimprej.

So pa meni rekli da mi z zavoda še 3 mesece po poteku porodniške pripada enak znesek kot do sedaj, ker sem imela pred tem 2 leti delovne dobe user posted image user posted image user posted image , upam da bo res tako. A katera ve kaj več o tem?

In predvčerajšnjim sem se odločila zopet probat bolj na trdo  - ga pustila da se dere 10 minut, pa še 10 minut, paotem pa je po 5tih minutah zaspal in je bil mir celo noč user posted image . Dopoldansko spanje je tudi uspelo na tak način, s tem da sem mu kar pustila v roki flaško s čajem in se je nacejal nekaj časa nato zaspal.
Včeraj zvečer mi je zopet uspelo - flaša mlekca, v posteljo in po 10tih minutah je spal. Potem sem vzela flašo, mu poravnala spalko in šla. Ampak! Poniči je bil spet 100x jok user posted image user posted image , in nazadnje sem morala vstajat - vendar samo 3x.
....
tko, da jst ne vem kdaj se bo vse to izboljšalo...

Hvala enako. Moja porodniška se izteče pa 15. 7. Pošiljam prošnje, zaenkrat še nobene iskrice upanja za službo. user posted image Na zavodu se pa itak vsako leto pofočkam, ker mam tko fajn pogodbe - za 10 mesecev. Če si bil v zadnjih 18 mesecih 12 mesecev zaposlen, ti pripada 3 mesece denarnega nadomestila (70% plače), nič ne vem o teh dveh letih... Drugače me je pa en prijatelj strašil, da bodo po novem ta znesek poenotili na 580 eurov. Tko, da bomo videli. Bi bila še kar naprej na porodniški. Aleluja, končno 12 mesecev, ki se štejejo v delovno dobo, pa še denar je pri meni isti.
O zavodu za zaposlovanje pa tud jaz nimam dobrega mnenja. Moraš obvezno na eno predavanje, kjer izpadeš ko ena budala, ki ne zna spisat prošnje in poiskat razpisov za delo. user posted image Potem moraš na posvet, kjer ne izveš nič pametnega... mogoče le to, da se lahko prekvalificiraš in greš vozit tovornjak...user posted image Potem ti pa najdejo delo za 1 mesec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ki ga moraš sprejet, drugače te izpišejo iz evidence brezposelnih (adijo kakršnikoli dohodki). To me je pa takrat tako razkurilo, da sem se šla zlajat nad svetovalko. Je odleglo. Hvalabogu sem takrat že imela pogodbo v roki, ki sem si jo seveda priborila sama. Še vedno se razburim, ko samo pomislim, da me spet čaka ves ta user posted image .

Če sem zraven, ko mora naš Leon spat, je žurka. Bi trajalo najbrž tud 1 uro. Tako ga pa že 2 meseca odložim v posteljico, mu dam v roke povšterček, s katerim spi, ga pobožam, mu zaželim lepe sanje ali mu zapojem kratko pesmico, obrnem pete in zaprem vrata. Skoraj vedno zajoka (10 sekund, od začetka je to trajalo dlje), potem pa v 5 - 10 minutah zaspi. Tako se je navadil. Vid se je pa navadil, da mora biti mami zraven...

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.7.2009 14:42:39   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

tejka - krasno za tako prijazne sosede. Glede zobarja, hmmm, jaz bi verjetno poskusila tako kot pravita, samo naj to se potem ne sme ponavljat vsakokrat, pomoje.

Kdaj pa je treba otroka peljat k zobozdravniku? Berem da kmalu po prvem zobku?

Še zobar. Našemu rinejo zobje ven od 5 meseca, zdaj jih ima 8. Sem ga pri 6 mesecih naročila (februarja) in dobila datum sredi septembra. user posted image
Na predavanjih za starše je bilo rečeno, ko bo prvi zobek, in da moraš prej tja, preden je kaj za vrtat, da dobi otrok pozitivno izkušnjo. Vse lepo in prav, a praksa je čisto druga. Ponekod vabijo na prvo predavanje o negi zobkov..., drugod pa moraš prav težit, da sploh dobiš datum.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.7.2009 14:43:10   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

Ja, jaz tud danes ne morem brat od Bambi naprej, 114. stran pa mi normalno dela.

...babike jaz pojma nimam zakaj me ne morete brat??????????,...bom vprašala mojega domačega računalničarja, ko pride iz službe,...
user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.7.2009 14:45:44   
sayuri
Explorer uporabljam in pri bambi mi zablokira user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.7.2009 14:45:50   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No, jaz spet ne morem brat od bambi naprej postov. KAdar se bambi pojavi, meni zablokira stran user posted image

Enako.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.7.2009 14:53:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Enako.

Uporabljajte mozzilo. Meni pri Bambi malo v levo zanese tekst, ampak se da brati naprej.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.7.2009 14:56:37   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Enako.

Uporabljajte mozzilo. Meni pri Bambi malo v levo zanese tekst, ampak se da brati naprej.

....res pa je, da uporabljam zadnji čas google chrome.????'

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.7.2009 15:07:21   
K_a_t_j_a
Sam toliko, da povem, da je z Janom vse vredu. P  mu je poslušal pljučka, pogledal uhece in grlo in je blo vse ok. Je rekel, če se bo ponovilo večkrat ali v hujši obliki, naj pridem nazaj. Drugače je pa rekel, da je vse vredu. Danes je to naredil samo 1krat na hitr, ne vem ali to dela ker mu je všeč user posted image

Se še javim danes zvečer. Sem kar bolj pomirjena.

Hvala vam za vse pestke in pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.7.2009 15:12:41   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: Barbarinha

Ko mi mami pokaže hrbet, se prelevim v super krta!
user posted image

jooooj kolk je lušn :)))

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.7.2009 15:13:43   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

a ima next primerljive številke s HM? po velikosti bi štimalo, malo je samo širša v prsih, ampoak pri cotikah nekak to nima vpliva, razen pri oblekcah in bluzah.

men se zdijo manjše za cca eno cifro

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.7.2009 15:15:02   
buhtlčk
aradej tud vaša je luškana user posted image . Mi našga kar pustimo v postelji, da mal skače in se sam umiri, čez ene 10 min ga gremo pa spet poležat in pol ponavad zaspi.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.7.2009 15:15:22   
sayuri
Ko boste na naslednjo staran prišle, naj mi ena skopira, kaj se od bambi naprej mente user posted image  Ne vidim nič, spljoh user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.7.2009 15:19:33   
daja28
Dokler ne bo 120. strani, ne bom videla nič novega.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.7.2009 15:23:56   
Krysia
Punce, uporabljajte mozillo, kot je rekla tejkaz. Očitno je v explorerju problem. Z Google chromom pa še nisem probala RR brat ... 

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.7.2009 15:25:58   
buhtlčk

Enako.

tud jaz. tud men.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.7.2009 15:46:19   
tejkaz
Da vidimo, če je google chrome kriv??

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.7.2009 15:46:56   
tejkaz

Da vidimo, če je google chrome kriv??

Ja, google chrome je kriv. Bambi poskusi Mozzilo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
1.7.2009 16:15:13   
anita goitan
dan
evo mi iz Primorske, šli po novo rundo marelicuser posted image
včeraj na nuhalni pa vse ok, spola nam pa stric Pušenjak ni znal povedat.
Šibam marelice trančirat, se beremo...še mal pa na morje, juhu

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 1.7.2009 16:17:17 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.7.2009 16:16:08   
dojenč
hm kaj je zdaj to

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?