Zoja Miša
|
Hello! Lošinjski pozdrav! Mi smo fino, le jaz se včasih preveč sekiram, ker otrok pač ne spi po reglcih . Res nisem ena najbolj skuliranih mam. Bi se mogla malo v roke vzet Clara zelo lepi nohtki! Bi te potrebovala tukaj, ko so moji po 4 tednih že prav nikakvi na pogled! In kako lepo porisani! Bravo ti! Kdaj se lahko oglasim? Vilika, ja škoda za službo. Res je to večji problem, kot to, da pač bo treba počasi nazaj Glede spanja in uspavanja in trmarjenja...pa mislim, da so vsi nekako isti, sedaj ko to berem. K zobozdravniku pa greva mi2 20.7. Okoli 9m naj bi se šlo menda prvič. No, mi zaostajamo za 2 m. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri No, jaz spet ne morem brat od bambi naprej postov. KAdar se bambi pojavi, meni zablokira stran Isto. Misliš, da je kriva Bambi? Sedaj sem 117 in 118 st. prebrala samo do polovice Krysia, mi2 lahko imava zmenek v petek 17.7. bi bila vesela, da se vidiva, pa še Tejkaz naj pride, ko je že naša, ne? . Z morja pridem 11.7., na pikicin zadnji mini RD Kaja, tole glede zavoda, sem brez besed! Pa še tole, a si ti hodila mogoče na ekonosko v CE, si mi nekako znana. Jaz sicer nisem hodila tja, je pa moja prijateljica, pa ne vem, a sem te na kaki sliki videla. Hmmm... Bella, zmanjeno za kavico! Carol, lepo da si se javila. Pred 20.7. te bom rabila, da mi boš povedala kako najdem zobarco . In super za podaljšanje! Nell, tukaj ni bilo nič, smo dež, paše tega bolj malo. Ene 2 h je lilo in to je bilo to. K sreči. Kaj takega si res ne želim doživeti! In nikomur ne privoščim. In takle razgovor, mislim res, te kar mine da bi šla va tako službo. K sreči, ti ni treba! Fej, fuj, faj! Tejkaz, kako je šlo pri zobarju? Mislim, da bi jaz naredila isto, tako da ne mislim, da se bo tega navadila, sicer pa tudi če se bo, pa naj dobi na vsake toliko darilo, kot je rekla Buhtlček, se tudi mi radi kdaj razvajamo, ko imamo vsega poln kufer. U, vidim, da si že napisala. Super ste uredili. Katja, bravo za izpit. Vsem sožalje, ki ste punco poznale, jaz je nisem, pa me vseeno stisnejo take stvari Šibam.