|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
1.7.2009 20:10:36   
miklarom
Reby - madonca si pa mogla naglo vozit, da si bla tak hiter domauser posted image , a itak da ste vse fajneuser posted image

anci banci - diham diham diham.....

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.7.2009 20:46:16   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - o madonca, vaš bo pa taprav korenjak, pa tut super, da je vse ok in po regelcih.

Ja, madonca user posted image , tak je tudi moj komentar user posted image
Bodo imele punce kar težko izbiro, tašče sploh ne vem, če bomo kaj na vrsto prišle user posted image

Drugače pa naš najboljši prijatelj dr. Pušenjak user posted image pravi tudi:

"... predvsem še ni čas za razmišljanje o načinu poroda, ker je za to še precej prezgodaj. V tem času je na zadnjico obrnjenih še vsaj 12% plodov, medtem ko jih je ob roku le 1/4 tega, torej 3%. Vaš plod ima torej še vsaj 75% verjetnosti, da se bo obrnil ..."

Glej link: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5408194

Tako, da po moje res ni razloga za skrbi. Bomo držale pesti, fige in smokve, če je bilo do sedaj vse OK, ni kaj, da se tako tudi ne konča!!! user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.7.2009 21:17:49   
Goldy
Mi na sprehod nismo šli, ker se je ulilo - 2x. Smo se kopali, zdaj pa spi.

anci - dihamooo! Tkole jaz sploh ne bom mogla pozabit!user posted image

bumo - krasno, da si še v enem kosu!user posted image

Reby - v CE zunanji obrat dela Koren. Baje zelo uspešno. Ga je pa imela najina kolegica v MB in je bilo vse ok.

Semper* - to pa bo dete!user posted image

miklarom in miška - je Reby fajn dečva, a ne?user posted image

ledenka - pravi mali telovadec, lepo!user posted image

Ostalim pa pozdravčke iz štajerskega konca!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.7.2009 21:45:12   
miska73
Da se še tle javim...
Sem imela ekstra bizi dan.
Še dobr, da sem imela vmes nekaj ur počitka pri naši Miklarom.

Mikla, Reby
fajn je blo danes. Smo se kr načvekale.

Drgač je pa 1. morfologija za mano.
Mamica BP, fantka pa še tolki bolj.
Ja, pri nas bomo imeli user posted image in user posted image .
Sta tolk razkazovala svoje premoženje, da ni nobene dileme.

Ker imam dvojčke, me je moja G napotila še v LJ na 2. morfologijo.
Tak da za na seznam še enkrat 14.7. morfologija LJ

< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.7.2009 21:50:29 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.7.2009 21:46:45   
Goldy
miška - čestitke za 2 x user posted image !user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.7.2009 21:47:39   
miska73
Semper superca za mamico in korenjaka

Bumo lepo da si še malo z nami. Čuvaj se maksimalno.

Anci banci držim pestke, da končno krene po hitri poti. Upam, da kmalu prileti sporočilce, da se že veselo cartate.

Goldika tebe in Aljo je pa Rebika tudi tolk hvalila... enga lubčka malemu škratku.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.7.2009 21:48:24 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.7.2009 21:52:43   
Goldy
miška - dali lubija, se mali škrat še v spanju smehlja!!!user posted image  Ti pa popoboži bušija.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.7.2009 22:12:58   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Reby, matrduš, ti maš pa kar dost tehle bodočih snah...user posted image user posted image user posted image Bom mal pozorna, da ne bi tale tvoj frajer našo Špelco/Mihca za nos vodil! Mislm.....user posted image user posted image user posted image

Ja, vidjo, kok je mami fejst, pol pa se kr vsi ponujajo user posted image  
Vidim, da ste spet pridni doma ... A otvoritev zadnje terase je že bla, nisem nč vidla user posted image

Itak da je bla. Sej point zadnje terase je v tem, da se ne vidi user posted image user posted image user posted image
Mal heca, v resnici pa še ni zrihtan do kraja...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.7.2009 22:57:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Drgač je pa 1. morfologija za mano.
Mamica BP, fantka pa še tolki bolj.
Ja, pri nas bomo imeli user posted image in user posted image .
Sta tolk razkazovala svoje premoženje, da ni nobene dileme.

Ker imam dvojčke, me je moja G napotila še v LJ na 2. morfologijo.
Tak da za na seznam še enkrat 14.7. morfologija LJ
super za dobro opravljeno morfo user posted image user posted image user posted image  in čestitam za user posted image +user posted image  user posted image user posted image user posted image  

pa povej, kdaj boš v LJ, te z M povabiva na pijačo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.7.2009 23:17:41   
spelka12
lučka25 jao sploh nisem vedela, da si že rodila. Sram me jeuser posted image . Iskrene čestitke tebi in M. Neža praviš user posted image user posted image . Uf košarkašica bo user posted image . Ko boste prišli k sebi pa kaj pokliči.
lsica tudi tebi iskrene čestitke user posted image user posted image
podganca juhuhu za user posted image   user posted image . lulček na kvadrat user posted image .
mlinčka mli 2 sta pravi lepotici user posted image . pa za rokci se držita user posted image user posted image
rubin sem prebrala na dvojčkih. Nimam besed, samo solze in veliko user posted image user posted image user posted image  za vso vašo družino.

Jest sem bila do včeraj spet v bolnici. Zdej sem bila gostja na kliničnem v KOŽB. Nič hudega, krneki. zato sem na žalost zamudila 2 poroda, eno dihanje in... upam, da nič več. Zato še enkrat lučka in lsica iskrene čestitke, anci banci diham, diham....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
2.7.2009 6:18:46   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
2.7.2009 6:25:43   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27
Loremi

user posted image

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU
Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled
miska73 - 2. morfologija

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
2.7.2009 6:33:56   
Reby
Semper  - tud teb hvala za pripopan link user posted image
Goldy - ja, vem, da dela Koren, sam men bi baje to kr moj naredil v P

Sem se pa že odločla, da ne bom dovolila zunanjega obrata. Sem malo še brala včeraj po netu, pa še naši znanki so to naredili in ima prizadeto punčko (nisem vedla da zaradi tega, se je punčki popkovnica ovila okoli vratu in ni dobivala kisika), tako da odpade. Raje tvegam s CR.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
2.7.2009 7:22:32   
Bumo
Jutro lepotičke moje...ja, smo še v enem kosu, sem full vesela....
lepo je bit nazaj med vsemi vami!!!!
Rebica, tvoja bebika še ima čas, da se obrne, sicer pa tudi jaz ne bi dovolila zunanjega obrata...
ne vem, naj bo varen ali ne...to je en tak fizičen poseg na otroka, da enostavno vzbuja v meni strah...
dr. tudi vsega ne vidi skozi UZ in kaj,ce pa je kje kaj,kar bi onemogočilo uspešen obrat??
popokovnica okoli vrata kot praviš.......al pa kaj če je prekratka? tudi to se dogaja in takrat itak težko rodiš.....
medenična vstava je en izmed razlogov za CR, pa ti ga naj nardijo...

lubike lep dan vsem skupaj!!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
2.7.2009 7:42:31   
Reby
Bumek - hvala, da misliš enako, si me kr malo potolažla. Kdaj pa naj bi ti imela CR, a že veš kaj?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
2.7.2009 8:21:56   
ledenka

Sem se pa že odločla, da ne bom dovolila zunanjega obrata. Sem malo še brala včeraj po netu, pa še naši znanki so to naredili in ima prizadeto punčko (nisem vedla da zaradi tega, se je punčki popkovnica ovila okoli vratu in ni dobivala kisika), tako da odpade. Raje tvegam s CR.
CR ni noben bavbav user posted image  prve 2 dni je res zoprno, ampak hitro okrevaš. jaz sem bila po 2 tednih tako, kot da nisem rodila user posted image  kar preveč, sem se morala prisilit, da sem več počivala. edino en nasvet - priporočam spinalno narkozo, prvi jok je res nekaj, česar jaz ne bi hotela zamudit...

datum ti pa dajo običajno par dni pred PDP, jaz sem ga imela kak teden prej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
2.7.2009 8:33:52   
Reby
Ajsi - hvala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
2.7.2009 8:34:11   
miklarom
 JUTRO!

Miska73 - še enkrat čestitke za dva fantekauser posted image user posted image , ja res smo se fajn načvekale, bomo še kdaj ponovileuser posted image

Goldy - ja zelo super punce so obe, pa jaz tak vem da tukaj gor ste tak mvse fajne to brez dvoma, in čeprav vas še ne poznam vas imam mučo, mučo radauser posted image , ja Reby , je pa res tako lepo pohvalila malo Aljo in lepo je to , saj male pupike so tak vse tako luštkane in srčkaneuser posted image

anci banci - a še dihamo, al so že kakšne novičke, vseeno bom še kar dihala

Ledenka - saj povej mi kaka je to spinalna narkoza, da vem če bi tudi mene slučajno čakal kakšen CR , ker jaz bi pri svojem prvem user posted image  res rada doživela tiste prave trenutke ko se zajoka, ne bi rada tega zamudila

< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.7.2009 8:36:32 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
2.7.2009 9:36:43   
Goldy
Sam na hitrico, preden mi moj odnese računalnik. Danes gre spet delat. user posted image

reby - z akupunkturo ti tudi lahko pomaga, da se otroček obrne!!

Vsem ostalim pa lep dan in se tipkamo zvečer!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
2.7.2009 10:27:15   
Bumo

Bumek - hvala, da misliš enako, si me kr malo potolažla. Kdaj pa naj bi ti imela CR, a že veš kaj?

po moje tam nekje okoli 38. tedna, moja težava je v tem, da lahko pride do močnih krvavitev med popadki in pred samim porodom ali pa tudi že prej v nosečnosti,
tako, da me po moje ne bodo glih dolgo pacali in cakali. narkoza bo verjetno splošna ravno zaradi možnih zapletov, baje jih kar precej z mojim stanjem potrebuje transfuzijo,ker so krvavitve res hude in nevarneuser posted image .
pravzaprav je meni vsak dan in vsak teden vec bozja milost, tako, da upam, da me res ne bodo pustili cakat tam do 39. tedna....nisem glih ziher, da bomo tako dolgo zdržali.....
Rebica, če je sicer pri trbi vse Ok, boš verjetno mela CR kak teden pred PDPjem...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
2.7.2009 11:03:17   
gigi1
Pupike Ajsi mi je glihkar sporočila, da gre Anči banči končno v porodno sobo. Anči dihamo s tabo user posted image  user posted image  user posted image .

Naj bo porod hiter in lahek in čimpej stisni zakladek k sebi user posted image

Lep pozdravček vsem še od mene user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
2.7.2009 11:08:16   
Kruce Fiks

Mi smo v prvo šli na obrat. Je uspelo.
Med obratom te G. spremlja prek UZ in ne vem kako je mogoče da pri tvoji znanki niso opazili ovite popkovnice. Ponavadi si tisti dan še v porodnišnici in te spremlajo prek CTG - torej bi na utripu prav tako videlo da nekaj ni OK! V nekaterih P po obratu kar sami sprožijo porod. Vsekakor je za otroka bolje da se rodi z glavo naprej.... Dobro bi bilo prebrati še kakšne so posledice pri porodu z ritko naprej.......
Hja spinalna je super stvarca če so jo kontent dati....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
2.7.2009 11:32:04   
Reby
Kruce - ja, vse fino in fajn, statistika kaže, da gre samo pri toliko in toliko % oz promilih lahko kaj narobe, jaz pa nočem biti med tistim promilom. Sicer pa upam, da se bo otroček obrnil.
anci banci - dihamo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
2.7.2009 12:48:31   
miklarom
anči banči - uf, diham,diham,dihamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.7.2009 13:00:25   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

anči banči - uf, diham,diham,dihamuser posted image user posted image user posted image user posted image

diham in držim pestke tudi jst

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?