|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
1.7.2009 7:11:31   
Serendipity
Jutro...

samo na hitro -
anci banci - dihamo s tabo pupa. Želim ti vajino srečo čimprej v naročju!
miška - hvala za posredovano sporočilo od Rubin... so mi kar solze stopile v oči. DRžim pestke za prinčipesi!

Vsem ostalim velik objem!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
1.7.2009 7:34:31   
miklarom
dobro jutro!

anci banci - sem že začela dihati , in diham, in diham, naj ti čimprej mine in da dobiš malo štručko v svoje naročje

Rubin - močno držim pestke za mali pupiki

mlinčka - danes pa ti zgodnja in skuhala kavico, hvala je dobrauser posted image , kako kaj tvoji princeski

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
1.7.2009 8:43:12   
mojsonček
jUTRČKA!

Bom brzinska, dokler Zoja še pančka...

LUČKA  že doma? superca user posted image  pa možek uspel priti na porod user posted image  zdej pa samo še uživajte pa kkšno slikico nam ob priliki privošči

ANCI če je treba dihat, evo ponavljamo vajo in dihamoooooooooooooooooooooo

MIŠKA hvala za info o Rubin in njenima borkama... spet smo jokal...

SUPER MLINČKA... kako ti rata... še kofi si nam privoščila... svaka mastuser posted image

Nosečkice prelepe pobožajte svoje male in velike bušije... KRUCE ti boš ženinega a ne user posted image

Prelep sončen dan vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
1.7.2009 8:45:44   
miklarom
Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

srečno vsem danes na pregledih in lepo opravite ter poročajteuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
1.7.2009 9:02:54   
a.jrad1
Jutro

še z moje strani vsem dobro danes na pregledih.

Miklarom ti pa še malo pa imaš NS in boš videla svojo pikico. Naj bo vse ok, user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si drugače Pa slabosti

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
1.7.2009 9:22:44   
Reby
Dan! Spet se šlepam user posted image  Tokrat z očetovga računalnika. Tulk da vas mal pozdravim, predno šibam na pregled in hvala za navijanje user posted image
Vidim, da je bila Mlinčkova mami pridna, kako sta kaj pupiki?
anci banci - a ti pa praviš, da boš danes že tud kr mamica, ja super, navijam in diham s tabo user posted image  user posted image  user posted image
protina - dobrodošla nova nosečkica
miška - fajn zrihtaj na morfologiji, upam, da bom zvedla danes, kaj boste imeli
mikla - se vidimo user posted image
semper - tudi ti fajn zrihtaj na CTG
Kruce - ja, kr navadi se, tud pr teb bo kmal šlo zares, vaja dela mojstra
Rubin - kr na jok mi gre, ko berem tvojo zgodbo, resnično upam, da bo z malima princeskama vse vredu. Mislim na vas user posted image  user posted image  user posted image
mojsonček - pozdravček in poljubček malemu angelčku

Se morm še pohvalit, da sem včeraj cartala Goldy-jino malo Aljo, pa se je zgleda mejčken cuker kr fajn počutu pr men, sicer smo ji pa prej rekl, nej se lepo obnaša do bodoče tašče user posted image

Vsem en lep sončen dan!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
1.7.2009 9:25:48   
miklarom
ja še dva dni pa vidim svojop pikicouser posted image , ,komaj čakam. Slabosti so prisotne večinoma še zjutraj, drugače pa sem vredu. Pa ti kako si?

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
1.7.2009 9:28:09   
miklarom
Reby - ja se vidimouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
1.7.2009 11:52:06   
Bumo
ej ljubice moje,
jaz sem doma. sem se skoz v enem kosu...graf na ctg-ju se je malo umiril....rezim pa je isti, kot prej.
lezanje ,spasmex, magnesol, 14. 7. mam pregled in takrat dobim datum za carski rez...
hvala vam punce moje, da ste mislile name!!!!!! zlate ste !!!!
moram rect, da ceprav vsem kritikam, ki jih slisim cez naso porodnisnico oz. med. sestre, jaz nimam ene slabe besede za njih.
res so bile prijazne in ustrezljive. moja G pa je itak zakon.
cestitam Lsicka za tvojo bebko, diham s tabo ancika
lepo se imejte in hvala vam se enkrat za podporo!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
1.7.2009 14:19:27   
mismis
Bumo, lepo da si doma user posted image user posted image , sedaj pa počivaj do 14.7., saj bo mimogrede prišel. Tale počitek ti bo še kako prav prišel  user posted image user posted image

A ima katera kakšno novičko od anči banči, ali še dihajo, ali se že cartajo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
1.7.2009 15:03:44   
Goldy
user posted image user posted image user posted image Ojla!

Mi smo pa včeraj imeli izlet. Smo šli pozdravit sestre na GK in seveda smo nesli slikico. Ful so nas bile vesele. Prišle še biologinje in smo malo počvekali. Vse so bile raznežene.
Danes smo imeli posvetovalnico - vse bp, le da bi bilo fino, da se naša Alja še bolj poredi. 700g za 3 tedne je baje na spodnji meji, pa sam za 1 cm je zrasla.user posted image

Čestitke lsici, očku in Maji!

Kaj več napišem potem, ker gremo na sprehod!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
1.7.2009 15:53:34   
hedviga
Reby, matrduš, ti maš pa kar dost tehle bodočih snah...user posted image user posted image user posted image Bom mal pozorna, da ne bi tale tvoj frajer našo Špelco/Mihca za nos vodil! Mislm.....user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
1.7.2009 15:53:38   
Rakica_80
Anci Banci, diiiiiham s taboooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
1.7.2009 16:51:36   
Sempervivum
Evo mene s pregleda user posted image

Lepa hvala za navijanje; poročilo je sledeče:
- CTG niti ni tako zelo zabavna reč user posted image - precej neudobna postelja, pa pri miru ležat 15 minut ... No, na začetku ke kar fino poslušat bitje srčka svojega otroka, sam pol je že čist neudobno ... Pa mislim, da sem bila samo 5 minut tam user posted image
- ampak, kar je resnično pomembno je to, da se glede na zapis naš otrok očitno odlično počuti v mojemu trebuhu user posted image
- popadkov še nimam, samo rahli krčki so bili vidni, jih niti nisem čutila
- imela sem še UZ, da sva preverili, če imam še vedno tooooooook velik plodovnice ... očitno je je malo manj, še vedno pa veliko - menda takšne nosečke malo prej rodimo user posted image
- in to je to
- aja, dobila naj bi še napotnico za rodit, pa so jo očitno sestre nekam založile, ker je v kuverti ni user posted image
- aja, pa še to: naš otrok ima že med 3100 in 3200 g user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
1.7.2009 17:38:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Reby, matrduš, ti maš pa kar dost tehle bodočih snah...user posted image user posted image user posted image Bom mal pozorna, da ne bi tale tvoj frajer našo Špelco/Mihca za nos vodil! Mislm.....user posted image user posted image user posted image

Ja, vidjo, kok je mami fejst, pol pa se kr vsi ponujajo user posted image  
Vidim, da ste spet pridni doma ... A otvoritev zadnje terase je že bla, nisem nč vidla user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
1.7.2009 17:44:07   
Reby
Bumo - super, da sta še v enem paketku, naj bo še naprej tako. Ti pa pridno počivaj in ubogaj user posted image
Semper - o madonca, vaš bo pa taprav korenjak, pa tut super, da je vse ok in po regelcih.
Miklarom,  Miška - fajn vaju je blo videt, pa spet sem se tak načvekala, da bo moj mel popoldan in zvečer mir. Miška ima že tak lep bušek, kaj pa bojo meli, bo pa sama povedala, jaz že vem user posted image

No, jaz sem mela danes pregled, vsi izvidi - ne bi mogl bit bolš, plodovnice dovolj, posteljica bp, je pa problemček, ker se je mulc spet obrnil z ritko navzdol in vprašanje, če se bo še obrnil. 22.7. imam spet UZ in bo G potem videl, kaj in kako. Če se ne bo obrnil, je rekel, da bo naredil zunanji obrat. Potem pa sem klicala teto od mojga, ki je bla babica in je rekla, da naj tega ne dovolim, da mi naj kar programsko carski rez naredijo. Da sem toliko stara in težko prišla do otroka, pa da naj gre zdaj kaj narobe, ni šans. In mu bom naslednjič tako tudi rekla, če se ne bo obrnil. A ma katera izkušnje s tem?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
1.7.2009 17:44:53   
miklarom
Reby - ojla, si že doma, a si se vredu vozla. Sem zeloooo vesela da sem vaju z Misk73 spoznala, tak ste fajne punce, da vaju zdaj sploh ne izpustim več od meneuser posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
1.7.2009 17:47:24   
miklarom
ja, obe imata lepiga bušija, zdaj morem samo še jaz vaju dohiteti, bom hiter šibala naprejuser posted image , ja fajn je blo počvekat, še moj je reku, kolk sta luštni in je vesel da vaju je spoznal

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
1.7.2009 18:32:36   
ledenka
pa še slikca mojega malega user posted image
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
1.7.2009 18:42:46   
miklarom
ja kak cukrček je , pravi frajerček je že

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
1.7.2009 18:46:03   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Reby - ojla, si že doma, a si se vredu vozla. Sem zeloooo vesela da sem vaju z Misk73 spoznala, tak ste fajne punce, da vaju zdaj sploh ne izpustim več od meneuser posted image  

Oj, sem bla že ob pol petih doma.
Drgač smo pa tuki vse same fejst punce user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
1.7.2009 19:11:34   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

No, jaz sem mela danes pregled, vsi izvidi - ne bi mogl bit bolš, plodovnice dovolj, posteljica bp, je pa problemček, ker se je mulc spet obrnil z ritko navzdol in vprašanje, če se bo še obrnil. 22.7. imam spet UZ in bo G potem videl, kaj in kako. Če se ne bo obrnil, je rekel, da bo naredil zunanji obrat. Potem pa sem klicala teto od mojga, ki je bla babica in je rekla, da naj tega ne dovolim, da mi naj kar programsko carski rez naredijo. Da sem toliko stara in težko prišla do otroka, pa da naj gre zdaj kaj narobe, ni šans. In mu bom naslednjič tako tudi rekla, če se ne bo obrnil. A ma katera izkušnje s tem?

REBY poizkusi s tem: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5491191,5540274#msg-5540274

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
1.7.2009 19:28:29   
Reby
lana - super si, hvala ti. Torej bom poskusila z vajami, na boku s polnim mehurjem, pa bom vidla, kaj bo user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
1.7.2009 19:33:56   
lana08
user posted image  upam da bo pomagalo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
1.7.2009 19:51:01   
ledenka
anci banci sporoča, da so še v enem kosu, svečke ne primejo user posted image  akcija naj bi bila ponoči

punce, dihajmooooo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?