Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 7:11:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro... samo na hitro - anci banci - dihamo s tabo pupa. Želim ti vajino srečo čimprej v naročju! miška - hvala za posredovano sporočilo od Rubin... so mi kar solze stopile v oči. DRžim pestke za prinčipesi! Vsem ostalim velik objem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 7:34:31
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro! anci banci - sem že začela dihati , in diham, in diham, naj ti čimprej mine in da dobiš malo štručko v svoje naročje Rubin - močno držim pestke za mali pupiki mlinčka - danes pa ti zgodnja in skuhala kavico, hvala je dobra , kako kaj tvoji princeski
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 8:43:12
|
|
|
|
mojsonček
|
jUTRČKA! Bom brzinska, dokler Zoja še pančka... LUČKA že doma? superca pa možek uspel priti na porod zdej pa samo še uživajte pa kkšno slikico nam ob priliki privošči ANCI če je treba dihat, evo ponavljamo vajo in dihamoooooooooooooooooooooo MIŠKA hvala za info o Rubin in njenima borkama... spet smo jokal... SUPER MLINČKA... kako ti rata... še kofi si nam privoščila... svaka mast Nosečkice prelepe pobožajte svoje male in velike bušije... KRUCE ti boš ženinega a ne Prelep sončen dan vsem!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 8:45:44
|
|
|
|
miklarom
|
Sreda, 01.07. Reby - pregled Sempervivum - CTG miska73 - morfologija srečno vsem danes na pregledih in lepo opravite ter poročajte
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 9:02:54
|
|
|
|
a.jrad1
|
Jutro še z moje strani vsem dobro danes na pregledih. Miklarom ti pa še malo pa imaš NS in boš videla svojo pikico. Naj bo vse ok, Kako si drugače Pa slabosti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 9:22:44
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Spet se šlepam Tokrat z očetovga računalnika. Tulk da vas mal pozdravim, predno šibam na pregled in hvala za navijanje Vidim, da je bila Mlinčkova mami pridna, kako sta kaj pupiki? anci banci - a ti pa praviš, da boš danes že tud kr mamica, ja super, navijam in diham s tabo protina - dobrodošla nova nosečkica miška - fajn zrihtaj na morfologiji, upam, da bom zvedla danes, kaj boste imeli mikla - se vidimo semper - tudi ti fajn zrihtaj na CTG Kruce - ja, kr navadi se, tud pr teb bo kmal šlo zares, vaja dela mojstra Rubin - kr na jok mi gre, ko berem tvojo zgodbo, resnično upam, da bo z malima princeskama vse vredu. Mislim na vas mojsonček - pozdravček in poljubček malemu angelčku Se morm še pohvalit, da sem včeraj cartala Goldy-jino malo Aljo, pa se je zgleda mejčken cuker kr fajn počutu pr men, sicer smo ji pa prej rekl, nej se lepo obnaša do bodoče tašče Vsem en lep sončen dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 9:25:48
|
|
|
|
miklarom
|
ja še dva dni pa vidim svojop pikico , ,komaj čakam. Slabosti so prisotne večinoma še zjutraj, drugače pa sem vredu. Pa ti kako si?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 9:28:09
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - ja se vidimo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 11:52:06
|
|
|
|
Bumo
|
ej ljubice moje, jaz sem doma. sem se skoz v enem kosu...graf na ctg-ju se je malo umiril....rezim pa je isti, kot prej. lezanje ,spasmex, magnesol, 14. 7. mam pregled in takrat dobim datum za carski rez... hvala vam punce moje, da ste mislile name!!!!!! zlate ste !!!! moram rect, da ceprav vsem kritikam, ki jih slisim cez naso porodnisnico oz. med. sestre, jaz nimam ene slabe besede za njih. res so bile prijazne in ustrezljive. moja G pa je itak zakon. cestitam Lsicka za tvojo bebko, diham s tabo ancika lepo se imejte in hvala vam se enkrat za podporo!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 14:19:27
|
|
|
|
mismis
|
Bumo, lepo da si doma , sedaj pa počivaj do 14.7., saj bo mimogrede prišel. Tale počitek ti bo še kako prav prišel A ima katera kakšno novičko od anči banči, ali še dihajo, ali se že cartajo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 15:03:44
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla! Mi smo pa včeraj imeli izlet. Smo šli pozdravit sestre na GK in seveda smo nesli slikico. Ful so nas bile vesele. Prišle še biologinje in smo malo počvekali. Vse so bile raznežene. Danes smo imeli posvetovalnico - vse bp, le da bi bilo fino, da se naša Alja še bolj poredi. 700g za 3 tedne je baje na spodnji meji, pa sam za 1 cm je zrasla. Čestitke lsici, očku in Maji! Kaj več napišem potem, ker gremo na sprehod!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 15:53:34
|
|
|
|
hedviga
|
Reby, matrduš, ti maš pa kar dost tehle bodočih snah... Bom mal pozorna, da ne bi tale tvoj frajer našo Špelco/Mihca za nos vodil! Mislm.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 15:53:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Anci Banci, diiiiiham s taboooo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 16:51:36
|
|
|
|
Sempervivum
|
Evo mene s pregleda Lepa hvala za navijanje; poročilo je sledeče: - CTG niti ni tako zelo zabavna reč - precej neudobna postelja, pa pri miru ležat 15 minut ... No, na začetku ke kar fino poslušat bitje srčka svojega otroka, sam pol je že čist neudobno ... Pa mislim, da sem bila samo 5 minut tam - ampak, kar je resnično pomembno je to, da se glede na zapis naš otrok očitno odlično počuti v mojemu trebuhu - popadkov še nimam, samo rahli krčki so bili vidni, jih niti nisem čutila - imela sem še UZ, da sva preverili, če imam še vedno tooooooook velik plodovnice ... očitno je je malo manj, še vedno pa veliko - menda takšne nosečke malo prej rodimo - in to je to - aja, dobila naj bi še napotnico za rodit, pa so jo očitno sestre nekam založile, ker je v kuverti ni - aja, pa še to: naš otrok ima že med 3100 in 3200 g Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 17:38:13
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Reby, matrduš, ti maš pa kar dost tehle bodočih snah... Bom mal pozorna, da ne bi tale tvoj frajer našo Špelco/Mihca za nos vodil! Mislm..... Ja, vidjo, kok je mami fejst, pol pa se kr vsi ponujajo Vidim, da ste spet pridni doma ... A otvoritev zadnje terase je že bla, nisem nč vidla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 17:44:07
|
|
|
|
Reby
|
Bumo - super, da sta še v enem paketku, naj bo še naprej tako. Ti pa pridno počivaj in ubogaj Semper - o madonca, vaš bo pa taprav korenjak, pa tut super, da je vse ok in po regelcih. Miklarom, Miška - fajn vaju je blo videt, pa spet sem se tak načvekala, da bo moj mel popoldan in zvečer mir. Miška ima že tak lep bušek, kaj pa bojo meli, bo pa sama povedala, jaz že vem No, jaz sem mela danes pregled, vsi izvidi - ne bi mogl bit bolš, plodovnice dovolj, posteljica bp, je pa problemček, ker se je mulc spet obrnil z ritko navzdol in vprašanje, če se bo še obrnil. 22.7. imam spet UZ in bo G potem videl, kaj in kako. Če se ne bo obrnil, je rekel, da bo naredil zunanji obrat. Potem pa sem klicala teto od mojga, ki je bla babica in je rekla, da naj tega ne dovolim, da mi naj kar programsko carski rez naredijo. Da sem toliko stara in težko prišla do otroka, pa da naj gre zdaj kaj narobe, ni šans. In mu bom naslednjič tako tudi rekla, če se ne bo obrnil. A ma katera izkušnje s tem?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 17:44:53
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - ojla, si že doma, a si se vredu vozla. Sem zeloooo vesela da sem vaju z Misk73 spoznala, tak ste fajne punce, da vaju zdaj sploh ne izpustim več od mene
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 17:47:24
|
|
|
|
miklarom
|
ja, obe imata lepiga bušija, zdaj morem samo še jaz vaju dohiteti, bom hiter šibala naprej , ja fajn je blo počvekat, še moj je reku, kolk sta luštni in je vesel da vaju je spoznal
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 18:32:36
|
|
|
|
ledenka
|
pa še slikca mojega malega
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 18:42:46
|
|
|
|
miklarom
|
ja kak cukrček je , pravi frajerček je že
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 18:46:03
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby - ojla, si že doma, a si se vredu vozla. Sem zeloooo vesela da sem vaju z Misk73 spoznala, tak ste fajne punce, da vaju zdaj sploh ne izpustim več od mene Oj, sem bla že ob pol petih doma. Drgač smo pa tuki vse same fejst punce
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 19:11:34
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby No, jaz sem mela danes pregled, vsi izvidi - ne bi mogl bit bolš, plodovnice dovolj, posteljica bp, je pa problemček, ker se je mulc spet obrnil z ritko navzdol in vprašanje, če se bo še obrnil. 22.7. imam spet UZ in bo G potem videl, kaj in kako. Če se ne bo obrnil, je rekel, da bo naredil zunanji obrat. Potem pa sem klicala teto od mojga, ki je bla babica in je rekla, da naj tega ne dovolim, da mi naj kar programsko carski rez naredijo. Da sem toliko stara in težko prišla do otroka, pa da naj gre zdaj kaj narobe, ni šans. In mu bom naslednjič tako tudi rekla, če se ne bo obrnil. A ma katera izkušnje s tem? REBY poizkusi s tem: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5491191,5540274#msg-5540274
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 19:28:29
|
|
|
|
Reby
|
lana - super si, hvala ti. Torej bom poskusila z vajami, na boku s polnim mehurjem, pa bom vidla, kaj bo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 19:33:56
|
|
|
|
lana08
|
upam da bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.7.2009 19:51:01
|
|
|
|
ledenka
|
anci banci sporoča, da so še v enem kosu, svečke ne primejo akcija naj bi bila ponoči punce, dihajmooooo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?