|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
29.6.2009 20:08:22   
Reby
mojsonček - vaša Zoja je pa pravi angelček user posted image
obi - kako si kaj ti, se že en čas nisi javila...
Goldy - se vidimo jutri, komaj čakam da vidim Aljo user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 29.6.2009 20:11:46 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
29.6.2009 20:10:15   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07

user posted image

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 30.06.
anci banci - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image  Gapiii27 (LJ)
user posted image  Loremi (LJ)
   user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
29.6.2009 20:25:01   
mismis
Lsica in ati, bravo za malo princesko Majo. user posted image user posted image user posted image

Maja, tebi pa prav lepa dobrodošlica med nami

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
29.6.2009 20:32:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Lsica sporoča:

Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu.

čestitam! user posted image user posted image user posted image

Ooooooooooooooooooooo.
Bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ati tudi seveda.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.6.2009 20:37:04   
lučka 25
Lep pozdrav user posted image

Samo na hitro, da se javim. mi smo doma user posted image  Naša Neža lepo raste, pridno spi, je in se carta.

Smo imeli v petek kar akcijo. Ob 1.30 mi je oddtekla voda. Sem najprej klicala mojega, da se je vedel napakirat in se odpravit na pot. V P pa ste me peljala starša. Ker še ni bilo nič popadkov, so me sprejeli na gin.oddelek, ker so bili popadki komaj zaznani, odprta pa za en prst. ob 8h sem imela drugi CTG, kjer so bili popadki na 10 minut, ampak blagi. Ob 13h so se začeli na 5 minut, a sem bila odprta za dober prst. So rekli, da dokler ne bodo vsaj 1 uro popadki na 3 minute, naj me ne pripeljejo v porodno. Ampak ob 16h so se začeli popadki na 3 minute, ki sva jih z mojim predihavala. Ravno takrat sta prišla moja starša na obisk. 16.20 smo poklical sestro, ker sem že čutila, da je to to. S posteljo vred so me po hitrem postopku odpeljali v porodno, kjer sem ob 16.40 rodila. Je bilo tako ekspresno, da so vsi komaj dojemali. Ker ravno takrat ni nobena druga rojevala, so kmalu po porodu, ko so oskrbeli Nežo in mene, spustili v porodno celo moja starša. Si morte mislit. me je tako skrbelo, da dragega ne bo zraven, na koncu p smo naš zaklad občudovali kar 4.

Smo presrečni, presrečni, presrečni. Slikico obljubim za kdaj drugič. Zdaj grem p k moji Neži. user posted image

Miška, a boš lahko to kopirala še k "norim kravam" ker mene zafrkava računalnik, pa nimam časa viset in prosit to mašino, da se zgane.user posted image

NAJLEPŠA HVALA TUDI ZA TELEGRAM.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.6.2009 20:54:31   
miska73
Lučkec mami je doma user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že skopirala k kravicam.

Polubčkaj Nežo, pa se še kaj javi.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.6.2009 21:40:14   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

SEMPER, ANCI... še malo, še malo... bomo pomagale dihatuser posted image user posted image

Ojla, sonček, saj te razumemo ... vam dogaja sedaj, ko imate še eno novo članico doma user posted image LEPOTIČKO, moram priznat user posted image
Sicer pa se kar priporočam za dihanje ... ve, ta izkušene, ste še prav posebej dobrodošle pomagat, k mate te stvari že za sabo user posted image

Lsica, ti si pa točna k urca user posted image oz. tvoja Maja user posted image
ČESTITKE!!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.6.2009 21:52:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Lsica sporoča:

Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu.

čestitam! user posted image user posted image user posted image

ČEEESTIIIITKEEEE! user posted image user posted image user posted image Uživajta s svojo princesko!

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.6.2009 21:53:21   
Serendipity
Lučka - welcome back - Uživajte doma s svojo lepotičko! Porod se je pa res iztekel ena A! user posted image  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.6.2009 21:57:23   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ker ravno takrat ni nobena druga rojevala, so kmalu po porodu, ko so oskrbeli Nežo in mene, spustili v porodno celo moja starša. Si morte mislit. me je tako skrbelo, da dragega ne bo zraven, na koncu p smo naš zaklad občudovali kar 4.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas je pa tako skrbelo, če je bil tvoj dragi ob tebi!!!! Čestitke še enkrat, pa uživajte v sreči še naprej user posted image

Lepa zgodbica, da je kaj! Prav za vspodbudo nam, ki prihajamo za tabo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.6.2009 23:51:37   
Kruce Fiks
 O poglej poglej! Lisca čestitke!

http://www.webtv.si/video/index/id/29159

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 29.6.2009 23:57:00 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.6.2009 6:31:29   
Reby
Dobro jutro! Danes se nekaj sonček kaže,bom postregla z eno poletno kavico. Jutri pa me zjutraj ni, ker sem pri starših, tako da ne bom poskrbela za vas user posted image

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.6.2009 6:32:52   
Reby
Pa Lučka in Neža sta že doma, super user posted image  user posted image  user posted image  pa vesela sem, da je šlo potem vse tako hitro pri tebi, tako nas je skrbelo, da bo ati prišel prav čas, na koncu a so bili kar 4. Res lepo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.6.2009 8:41:45   
anci banci

dobro jutro dekleta
lisica...čestitke

lučka dobrodošla

no jaz se pa sedaj odpravljam v porodnišnico na pregled z upanjem da se vrnem v 2 kosih:)

lep dan vam želim vsem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.6.2009 9:18:10   
protina

dobro jutro vsem. sem se še sem napisala,če glih sem šele na začetku.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.6.2009 9:42:59   
miklarom
Torek, 30.06.
anci banci - pregled

srečno danes na pregleduuser posted image user posted image

Lučka - dobrodošli z malo Nežo doma, tdaj pa se le cartajte, poljubčke vsemuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
30.6.2009 10:44:37   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

no jaz se pa sedaj odpravljam v porodnišnico na pregled z upanjem da se vrnem v 2 kosih:)

lep dan vam želim vsem

Kaj anci, a ti bi že rodila? user posted image Je trebuh že tako velik, spanje že tako slabo, pa pripomb drugih - si se že naveličala, skratka ... maš že dost? user posted image

Srečno torej!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.6.2009 14:34:31   
anci banci
sempervivum...  tako je kakor si napisala...res je vsega imam dost in moram to danes sporočit tukaj, da odhajam jutri v porodnišnico, ker mi bodo sprožili porod(kakor so že večkrat obljubili) ... jupiiiiii

okrog 8h moram biti jutri notri

sej sploh ne vem od česa jokam al od sreče al od živcev

drage soborke, navijačice hvala za podporo

Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.6.2009 17:25:09   
miklarom
anci banci - čim manj boleč in hiter porod ti želim, pa da boš kmalu držala svojo pikico v naročju, jaz pa bom s polno paro in vsemi močmi dihala s tabo, se že pripravljam na dihanje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.6.2009 17:31:29   
Kruce Fiks
Mene bo od vsega tega dihanja zvil....
Kaj vam je potrebno vsem hkrati roditi user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.6.2009 18:33:18   
Sempervivum
anci banci, če je pa tako, pa naj bo! user posted image

Navijamo, dihamo s tabo in pošiljamo pozitivno energijo v P user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.6.2009 21:43:35   
soni
Lučka čestitke za Nežo in dobrodošli domauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.6.2009 22:21:44   
miska73
Da spet malo podaljšam post od Rubin...

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Rosajelka in Anja iskrene čestike in obilo cartanja vam želim.

Punce hvala vam za vaše pestke in da ste v mislih z nami. Je hudo, pridejo dnevi ko so polni optimizma, potem pa me slaba novica čisto potolče. Ampak HB je moj mož bolj čustveno stabilen in mi v veliko oporo, prav tako Mala miss, ki sploh ne pomisli, da ne bi obe prišli septembra domov. Pa seveda ve tukaj na forumu, sploh tiste, ki imajo podobno zgodbo z srečnim koncem. Dolga je pot pred nami, ampak jaz sem vedno govorila: da ti ni več naloženo, kot zmoreš in zgleda bom kar sama to morala sprobat.

Moja mala Zoja je z svojimi 681g prava asica, skoraj nobenih težav, dr. predvideva da bo čez 4-6 tednov že sama dihala. Ko jo gledam v inkubatorju, zgleda kot da ji nič ne manjka, brca, krili, se šobi, me prime za prst. Moja mala Gaja, pa je že v trebuščku bila bolj mirna in zgleda bo ona moja resna deklica, ki pa zlepa ne vrže puške v koruzo. Sicer ima več težav z navajanjem na zdravila in aparate ampak se ne da.
Dragi moji princeski odkar vem za vaju, vaju imam neizmerno rada, kot mama bi za svoje otroke naredila čisto vse, ampak trenutno je v moji moči, da vama dam vso mojo ljubezen, kar je premorem in upam, da bo na koncu to dovolj.
In komaj čakam, da bom imela vse tri princeske pri sebi.

Resnično velika vam HVALA VSEM, KI MISLITE NA NAS!

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.6.2009 22:23:26   
miska73
anci banci držim pestke, da bo vse kot mora biti.
Bomo dihale jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3199
1.7.2009 5:57:49   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?