Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.7.2009 21:45:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Dobro bi bilo prebrati še kakšne so posledice pri porodu z ritko naprej....... KRUCE, kje ste vi, na riti al na glavi Trenutno smo na glavi, vendar pravi G da ni nujno da tako ostane... Jaz sem bil pri en par obratih zraven nekateri so bili uspešni drugi ne. Sem se po posegu pozanimal mal pri njih kako pa kaj pa se niso pritožvale nad bolečini. CR je pa zdaj tud mala malca! Lahk men to govort ane
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.7.2009 22:08:44
|
|
|
|
Goldy
|
jazzz in anci banci čestitke za vajina sončka!!! rubin - krasno, da vam gre na bolje!! Reby - držimo pesti, da se poba obrne in ne bo dileme kako rodit, ne. mojsonček - kako kaj Gorenjska? Polubčkaj Zojo v mojem imenu! Ostalim lep večer, midva greva mal zadremat, dokler ne bo budnice....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.7.2009 22:20:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se je ravnokar tudi Rubin javila na dvojčkih IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Aha vidim, da me je matcar prehitela . Ja danes je en tak srečen dan. Ful sem bila vesela, ko sem zvedela da je ultrazvok pokazal dobre rezultate. Vidite, da vaše dobre misli in želje pomagajo! Hvala, hvala hvala. Naj tako tudi ostane. držimo pesti, da bo vsak dan bolje!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 6:22:01
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Mikla - želim ti lep pogled na pikico in vse naj naj na pregledu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 8:18:59
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, petek jeeeeeeeeeeeeee.... ančibanči, čestitke za malega princa Svita Miklarom, uspešno nuhalno ti želim in da bo ja vse v redu s pikico
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 8:47:48
|
|
|
|
Bumo
|
Jazzi i ravo.gif]n Anci....čestitke lubici za vajini bebici!!!!! Rubin, samo, da vam gre na boje!!!!!! Jutro lubike!!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:06:48
|
|
|
|
miklarom
|
pozdravljene! eve mene nazaj! Sem tolk žalostna da skos kar , namreč v ponedeljek moram v bolnico ker sem imela slabe izvide in sicer voda ni bla o.k., pa kri, za povrhu pa še povišan pritisk. Mi je rekel, da mi mora zrihtati pritisk, da bop pol o.k. sam s čim hudiča mi to bojo , al tabletam al kaj, zakaj pol morem bit noter v bolnici, sej m i ni nič več jasno . Tak da NS mi danes ni delal, ker je rekel da mio bo drug teden ko bom noter naredil, pa pol še cerklažo obenem. Tak da sem ziher za enih 14.dni noter zapizecana. miska73 - jest se ti res opravičujem k nosem danes prišla, sej sem dobla sms, sam sem bla tolk na tleh, da nisem bla sposobna nikamor kot domov, glava me pa boli da mi jo bo vsak cajt razneslo anci banci - čestitke za sineka Svita
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:17:23
|
|
|
|
Reby
|
mikla - kaj me strašiš. Dej nč bit žalostna, vse se bo porihtal, boš vidla, glavn, da bo s pikico in s tabo vse ok. Vse bo še vredu, verjemi, šcccc stran slabe misli, samo pozitivno
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:24:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pozdravljene! eve mene nazaj! Sem tolk žalostna da skos kar , namreč v ponedeljek moram v bolnico ker sem imela slabe izvide in sicer voda ni bla o.k., pa kri, za povrhu pa še povišan pritisk. Mi je rekel, da mi mora zrihtati pritisk, da bop pol o.k. sam s čim hudiča mi to bojo , al tabletam al kaj, zakaj pol morem bit noter v bolnici, sej m i ni nič več jasno . Pritisk imaš lahko povišan ker se pač bojiš izvidov itd, lahko pa je stvar patološka, se pravi da lahko nekje tiči vzrok ki ti lahko precej škoduje..... Zato ti bodo lepo pod nadzorom vodo pa kri poštimali zraven pa še ugotovili vzrok pritiska. Nč tacga, mal dolgočasnih počitnic... Kje pa boš to ležala?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:26:25
|
|
|
|
miklarom
|
kruce - v Trbovljah bom. Daj mi povej kaj ti dajejo za pritisk a tablete al kako
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:33:48
|
|
|
|
mismis
|
Miklarom, kaj nas pa strašiš , ti pojdi naslednji teden lepo na počitnice, pa naj to pošlihtajo kar imajo, pa nuhalno ti naredijo in cerklažo, pa ma da je vse v redu. A sva zmenjeni
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:46:01
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - sva zmenjene , sam me vseeno me skrbi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 12:54:14
|
|
|
|
miska73
|
Miklarom se mi je zdelo, da nekaj ni vredu, ker ni bilo nobenega glasu od tebe. Za današnjo kavico se ti nič ne sekiri. Se bomo pa kej videle, ko boš na počitnicah v Trbovljah. Če ti bo seveda ustrezalo. Kolk si pa imela pritisk? Kaj pa je bilo narobe na krvnih izvidih?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 13:13:03
|
|
|
|
gapii27
|
ojla... sem ena nova izmed vas eno vprašanje...a so vam tud pustili v jajčnikih majhne folikle? koliko časa so potem še rastli in pokali...jes sem v 7 tednu in še imam oba jajčnika 11-13 cm folikli so že kr veliki...upam da kmalu počijo, ker imam na levi strani pravo izboklino, ko se vležem... hvala in srečno vsem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 14:18:13
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Miklarom, kaj nas pa strašiš , ti pojdi naslednji teden lepo na počitnice, pa naj to pošlihtajo kar imajo, pa nuhalno ti naredijo in cerklažo, pa ma da je vse v redu. A sva zmenjeni Jaz se kar pod tole podpišem, mišumišu, če dovoliš Si tko fino napisala Mikla* sej v bolnišnici ni tko hudo. Lepo te bodo poštimali, pa tlak bo ziher nižji, kot je že Kruce napisu ... sindrom belih halj ... tudi mene malo matra Gapi, meni so folikle pustili, sam niti nisem mela kakšne izbokline, ker (tokrat) nisem imela hiperce ... Ti bodo še druge punce kaj napisale, mogoče Špelca Sem dobila danes paketek, no, v bistvu 4, od Recinkota, pa bova previjalno vrnila Je zelo na približno narejena ... poškodovana zgornja plošča ... sranje v glavnem. Sva mislila, da bova mela danes že skoraj vse pripravljeno, zdaj je pa spet na vrsti čakanje. Do torka ne bova dobila druge
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 14:42:10
|
|
|
|
miklarom
|
miska73 - ja ti kar pridi drug teden kaj v moj apartma v bolnici, sam bo bolj pri ta slabih ne bo glih predsedniški , bom te pa zelo vesela. kri - povišani levkociti ( kar jih imam že tak skos ) voda - nimam pojma k mi ni povedal mi bo vse drug teden, in takrat mi bo delal tudi NS pritisk merila 3x 1.in 2. - 160/100 3. - pa je padel na 150/90 Reby - joj saj grem stran s takimi mislimi, sam mal mi jih še vseeno vstane
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 14:43:28
|
|
|
|
miklarom
|
Semper - ja k'r nam mi vse poštimajo, samo mojo pikico mi pa naj pri miru pustijo, k je ne dam
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 15:07:34
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom miska73 - ja ti kar pridi drug teden kaj v moj apartma v bolnici, sam bo bolj pri ta slabih ne bo glih predsedniški , bom te pa zelo vesela. kri - povišani levkociti ( kar jih imam že tak skos ) voda - nimam pojma k mi ni povedal mi bo vse drug teden, in takrat mi bo delal tudi NS pritisk merila 3x 1.in 2. - 160/100 3. - pa je padel na 150/90 Reby - joj saj grem stran s takimi mislimi, sam mal mi jih še vseeno vstane Boš vidla, da bo vse vredu. Kdaj pa pričneš s počitnicami? Že v ponedeljek? Boš povedala kako so obiski. Pa ti prinesem kak priboljšek pa malo smeha.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 15:12:23
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Semper - ja k'r nam mi vse poštimajo, samo mojo pikico mi pa naj pri miru pustijo, k je ne dam Ja, itak, sej zato bodo pa nate spravili Če ne bi bila noseča, se noben ne bi sekiral zaradi povišanega pritiska , pa levkocitov (ki jih imaš, kot praviš že takoalitako od prej) , ... Drži se! Pikic pa itak ne damo , smo se preveč namatrale zanje ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 15:49:28
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom kruce - v Trbovljah bom. Daj mi povej kaj ti dajejo za pritisk a tablete al kako Hja beyba! Itak da ti tam ne bodo prtiska nižali s polaganjem rok... Boš dobila tableke ki jih lahko papcajo nosečnice, pa seveda stvar ki dela čudeže - dieto
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 16:24:18
|
|
|
|
spelka12
|
gapii sem prebrala o foliklih. Meni so jih pustili samo 2, hiperco sem imela pa kr hudo. Jajčniki so se mi povrnili v normalo šele v 18t. Bolel me je ko na začetku. Nč se sekirat, samo spremljajo naj te mal bolj. jazzzziiiiyyyy in anci banci iskrene čestitke, Boris in Svit, vi2 pa dobrodošla med nami. miklarom glavno je, da te pošlihtajo. Sej hitro mine boš vidla. semper a vaju mal zaj.......? Ma jest bi pop...... komaj čakaš, pol pa dobiš vse narobe. Jest glih zarad tega ne upam nič po netu naročit. rubin a pol naše pomagajo? Super je prebrat, da sta pupi bolje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 17:09:02
|
|
|
|
miklarom
|
miska73 - ja v ponedeljek začnem s počitnicami . ti bom povedala za obiske in mi kar prinesi smeha bom full vesela špelka- hvala ja upam da bo minalo. drage moje vam bom poročala preko sms - ov kako bo potekalo da boste seznanjene. a prav
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.7.2009 17:53:29
|
|
|
|
jona3
|
miklarom h kateremu dr pa hodiš v trbovlje. sem bla jaz lani tud tam na cerklaži in sem bla not pet dni pa še to me je komi domov spustu je moj prosu. pritisk si pa mela povišan verjeten zato ker te je bilo strah ns. zakaj boš pa mela cerklažo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?