Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 14:33:02
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem se pa zdaj zamislila o cukru in kavi, mleku.... svaka vam čast, da takole razmišljate...bi bilo fajn Amy, da bi se kar vsak dan gor oglasila, ker jaz zaenkrat še ful tega "sranja" pojem ....vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morju ni panike, se bom vsake toliko oglasila na RR, doma imam večkrat čas pa mi prenosnik nekaj nagaja, spet pomešane črke in mi ni potem volje pisati drugače pa se tudi jaz 100% ne držim zdrave hrane, no omejujem kavo, pa sokove pijem res redko, doma skoraj nič edino če sem kje na obisku. A boste vse imele otroke v vrtcu, sedaj ko bodo počitnice? no moji bodo itak v vrtcu, ker varstva nimam, a delat je treba. Komaj čakam dopust in morje, sem premražena, enkrat sonček, drugič dež,... tako da res komaj čakam da gremo na morje in to bo že v soboto, spet Portorož na isto mesto kot zadnjič. Otroci se pa itak da veselijo sploh Aleks.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 15:00:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 nuša se je danes vrnila s 4dnevnih počitnic pri očetu in sta se z adamom tako objemala in lubčkala, kot da se najmanj 10 let ne bi videla Bratci in sestrice se imajo zelo radi! Glede sušilca, jaz imam Hooverjevega 9 kg in sem zelo zadovoljna. Ampak še vedno raje ven obesim, če vreme dopušča, kar pa zadnje čase bolj slabo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 15:02:48
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morju Ti si kar privošči! Jaz si bom tudi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 17:34:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, saj jaz tudi ne uporabljam (več) tiste vode od sušilca za likanje. Dam kar iz pipe. Glede vročine pa je res, mi smo imeli še več problemov zaradi vlage. No, končno smo kupili nov ventilator v kopalnici (stari je bil glasen kot ) in ga redno vklapljam ob sušenju. Potegne vlago in toploto. Pa strop smo prebelili z barvo proti plesni in je zdaj ok. Saj ni bilo ne vem kaj, drugi sploh opazili niso. Mene pa je ful motilo, da so se ponekod pikice po stropu naredile. Predvsem zato, ker se vprašam, koliko je "nevidne nesnage" v zraku.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 17:38:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 A boste vse imele otroke v vrtcu, sedaj ko bodo počitnice? no moji bodo itak v vrtcu, ker varstva nimam, a delat je treba. bubi bo od 1.7.-16.8. doma. Bubika seveda tudi do 1. septembra. Pa za , želim vam, da bi se imeli lepo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 17:40:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bratci in sestrice se imajo zelo radi! res je Pri nas je še nečak v igri, to je toliko cartanja, ko so vsi na kupu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 17:41:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morju Ti si kar privošči! Jaz si bom tudi! Ti si kar privošči, še zame kako. Jaz bom nujno morala omejit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 17:43:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, konec mojih monologov Lepo bodite, pri nas je tak na pol, sonce, na vzhodu pa vse črno in grmi da joj. Ampak zgleda ne bo k nam prišlo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 21:39:15
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, konec mojih monologov Lepo bodite, pri nas je tak na pol, sonce, na vzhodu pa vse črno in grmi da joj. Ampak zgleda ne bo k nam prišlo pri nas je bilo popoldne skos sončno, celo barva se me je malo prijela je pa zanimivo cel čas so padale iz jasnega dežne kapljice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.6.2009 23:03:48
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.6.2009 8:25:49
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! sušilca smo naročili, izbrala sem kondenzacijskega. ko ga dobim in sprobam javim kako je.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.6.2009 9:05:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Super, Ada! Aja, pozabila sem ti rečt, da malo na energijski razred glej. Ampak se mi zdi, da so vsi sušilci potratni Pa upoštevaj, da se cunje malo skrčijo pri prvem sušenju. Pa veliko oblačil ima znak, da se ne smejo sušit v sušilcu - ampak jaz tega ne upoštevam Naj vam služi! Jaz si sploh ne znam predstavljat, da bi bili brez
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.6.2009 14:25:10
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz si sploh ne znam predstavljat, da bi bili brez jaz sem se navadila da ga nimamo, vem pa kako je ko ga imaš tako da v prva nabava od bele tehnike bo sigurno sušilni stroj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.6.2009 22:01:08
|
|
|
|
ada2
|
Urša, bubi, petarda poslala sem vam ZS.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 7:28:49
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ...najprej kavica... ...evo takšna, da ne bo preveč kalorična ...zdaj grem pa ZS pogledat ...pol pa kuhat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 8:09:30
|
|
|
|
petarda
|
Jaz ful pogosto sanjam, da se z mojim ločujeva ali pa sva že ločena ... Kaj to pomeni...da se želim ločit ali da me je strah ločitve? .... Danes sem celo sanjala, da sem jaz potem vzela juniorja s sabo, ker on itak ni njegov ....Jao, jao...pa mojemu povem zjutraj, pa se sploh nič ne sekira!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 8:11:59
|
|
|
|
petarda
|
No, pa gremo tudi mi pogledat Nikota Se mi dogaja zdajle, upam, da me popoldne spet ne zagrabi glavobol...ej že dva dni me zagrabi okoli 15. ure
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 16:19:03
|
|
|
|
petarda
|
Smo pa zgovorne danes
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 16:19:34
|
|
|
|
petarda
|
Ne boli me glava
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 19:03:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ne boli me glava
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 19:03:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Smo pa zgovorne danes Mi smo se potepali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 19:04:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, pa gremo tudi mi pogledat Nikota
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 19:19:55
|
|
|
|
ada2
|
mene tudi glava boli, mislim, da je kar migrena, 2 lekadola nista pomagala nič.... zdaj spravim deco spat (vsaj oba dečka), potem pa greva z andrejem na ženske&moški.com, pa bom ta glavobol doma pustila ali pa še boljše nekje na poti pozabila pa hvala za mnenje.... saj, kot sem rekla ne vem točno za kaj se gre, pa tudi trenutno ne morem vprašat, obe vzgojiteljici sta na dopustu, adam pa tudi ta teden ne hodi v vrtec. bom poročala kako in kaj aha, pa miha ne rabi več pumpice, sva imela danes še zadnjič kontrolo in je vse ok petarda... nikota... a sem kaj zamudila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 19:23:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aha, pa miha ne rabi več pumpice, sva imela danes še zadnjič kontrolo in je vse ok super Pa za ženske&moški tudi super
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.7.2009 21:34:40
|
|
|
|
Urša
|
Uživaj, Ada!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?