|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
29.6.2009 14:33:02   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem se pa zdaj zamislila o cukru in kavi, mleku.... svaka vam čast, da takole razmišljate...bi bilo fajn Amy, da bi se kar vsak dan gor oglasila, ker jaz zaenkrat še ful tega "sranja" pojem user posted image ....vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morjuuser posted image

ni panike, se bom vsake toliko oglasila na RR, doma imam večkrat čas pa mi prenosnik nekaj nagaja, spet pomešane črke in mi ni potem volje pisati

drugače pa se tudi jaz 100% ne držim zdrave hrane, no omejujem kavo, pa sokove pijem res redko, doma skoraj nič edino če sem kje na obisku. 

A boste vse imele otroke v vrtcu, sedaj ko bodo počitnice? no moji bodo itak v vrtcu, ker varstva nimam, a delat je treba.

Komaj čakam dopust in morje, sem premražena, enkrat sonček, drugič dež,... tako da res komaj čakam da gremo na morje in to bo že v soboto, spet Portorožuser posted image  na isto mesto kot zadnjič. Otroci se pa itak da veselijo sploh Aleks.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
29.6.2009 15:00:32   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

nuša se je danes vrnila s 4dnevnih počitnic pri očetu in sta se z adamom tako objemala in lubčkala, kot da se najmanj 10 let ne bi videlauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Bratci in sestrice se imajo zelo radi! user posted image

Glede sušilca, jaz imam Hooverjevega 9 kg in sem zelo zadovoljna. user posted image  Ampak še vedno raje ven obesim, če vreme dopušča, kar pa zadnje čase bolj slabo. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
29.6.2009 15:02:48   
Urša
vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ti si kar privošči! user posted image user posted image user posted image  Jaz si bom tudi! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
29.6.2009 17:34:56   
*bubi*
Petarda, saj jaz tudi ne uporabljam (več) tiste vode od sušilca za likanje. Dam kar iz pipe.

Glede vročine pa je res, mi smo imeli še več problemov zaradi vlage. No, končno smo kupili nov ventilator v kopalnici (stari je bil glasen kot user posted image ) in ga redno vklapljam ob sušenju. Potegne vlago in toploto.  Pa strop smo prebelili z barvo proti plesni in je zdaj ok.

Saj ni bilo ne vem kaj, drugi sploh opazili niso. Mene pa je ful motilo, da so se ponekod pikice po stropu naredile. Predvsem zato, ker se vprašam, koliko je "nevidne nesnage" v zraku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
29.6.2009 17:38:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

A boste vse imele otroke v vrtcu, sedaj ko bodo počitnice? no moji bodo itak v vrtcu, ker varstva nimam, a delat je treba.

bubi bo od 1.7.-16.8. doma. Bubika seveda tudi do 1. septembra.

Pa user posted image  za user posted image , želim vam, da bi se imeli lepo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
29.6.2009 17:40:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  Bratci in sestrice se imajo zelo radi! user posted image  

res je user posted image  Pri nas je še nečak v igri, to je toliko cartanja, ko so vsi na kupu user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
29.6.2009 17:41:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ti si kar privošči! user posted image user posted image user posted image  Jaz si bom tudi! user posted image

Ti si kar privošči, še zame kako. user posted image user posted image  Jaz bom nujno morala omejit user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
29.6.2009 17:43:24   
*bubi*
Evo, konec mojih monologov user posted image

Lepo bodite, pri nas je tak na pol, sonce, na vzhodu pa vse črno in grmi da joj. Ampak zgleda ne bo k nam prišlo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
29.6.2009 21:39:15   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, konec mojih monologov user posted image

Lepo bodite, pri nas je tak na pol, sonce, na vzhodu pa vse črno in grmi da joj. Ampak zgleda ne bo k nam prišlo user posted image

pri nas je bilo popoldne skos sončno, celo barva se me je malo prijelauser posted image  je pa zanimivo cel čas so padale iz jasnega dežne kapljice

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
29.6.2009 23:03:48   
petarda
Lahko noč user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
30.6.2009 8:25:49   
ada2
dobro jutro!

sušilca smo naročili, izbrala sem kondenzacijskega. ko ga dobim in sprobam javim kako je.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
30.6.2009 9:05:55   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Super, Ada!

Aja, pozabila sem ti rečt, da malo na energijski razred glej. Ampak se mi zdi, da so vsi sušilci potratni user posted image
Pa upoštevaj, da se cunje malo skrčijo pri prvem sušenju.
Pa veliko oblačil ima znak, da se ne smejo sušit v sušilcu - ampak jaz tega ne upoštevam user posted image

Naj vam služi!

Jaz si sploh ne znam predstavljat, da bi bili brez user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
30.6.2009 14:25:10   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz si sploh ne znam predstavljat, da bi bili brez user posted image

jaz sem se navadila da ga nimamo, vem pa kako je ko ga imašuser posted image
tako da v prva nabava od bele tehnike bo sigurno sušilni stroj

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
30.6.2009 22:01:08   
ada2
Urša, bubi, petarda poslala sem vam ZS.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
1.7.2009 7:28:49   
petarda
Dobro jutro user posted image ...najprej kavica...user posted image ...evo takšna, da ne bo preveč kalorična user posted image user posted image user posted image ...zdaj grem pa ZS pogledat user posted image ...pol pa kuhat

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
1.7.2009 8:09:30   
petarda
Jaz ful pogosto sanjam, da se z mojim ločujeva ali pa sva že ločenauser posted image ... Kaj to pomeni...da se želim ločit ali da me je strah ločitve? user posted image user posted image user posted image user posted image .... Danes sem celo sanjala, da sem jaz potem vzela juniorja s sabo, ker on itak ni njegov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....Jao, jao...pa mojemu povem zjutraj, pa se sploh nič ne sekira! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
1.7.2009 8:11:59   
petarda
No, pa gremo tudi mi pogledat Nikota user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi dogaja zdajle, upam, da me popoldne spet ne zagrabi glavobol...ej že dva dni me zagrabi okoli 15. ureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
1.7.2009 16:19:03   
petarda
Smo pa zgovorne danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
1.7.2009 16:19:34   
petarda
Ne boli me glava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
1.7.2009 19:03:13   
*bubi*

Ne boli me glava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
1.7.2009 19:03:36   
*bubi*

Smo pa zgovorne danes user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se potepali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
1.7.2009 19:04:12   
*bubi*

No, pa gremo tudi mi pogledat Nikota user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
1.7.2009 19:19:55   
ada2
mene tudi glava boli, mislim, da je kar migrena, 2 lekadola nista pomagala nič.... zdaj spravim deco spat (vsaj oba dečka), potem pa greva z andrejem na ženske&moški.com, pa bom ta glavobol doma pustilauser posted image

ali pa še boljše nekje na poti pozabilauser posted image

pa hvala za mnenje.... saj, kot sem rekla ne vem točno za kaj se gre, pa tudi trenutno ne morem vprašat, obe vzgojiteljici sta na dopustu, adam pa tudi ta teden ne hodi v vrtec. bom poročala kako in kajuser posted image

aha, pa miha ne rabi več pumpice, sva imela danes še zadnjič kontrolo in je vse okuser posted image

petarda... nikota...user posted image user posted image user posted image  a sem kaj zamudila?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
1.7.2009 19:23:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aha, pa miha ne rabi več pumpice, sva imela danes še zadnjič kontrolo in je vse okuser posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za ženske&moški tudi super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
1.7.2009 21:34:40   
Urša
Uživaj, Ada! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?