|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
1.7.2009 12:31:47   
Rakica_80
Ciao Miklarom, kako si kejuser posted image
Upam da uživaš in da se cartašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.7.2009 12:45:55   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 02.07.
BEBIII - odvzem krvi + UZ

Petek, 03.07.
Stella Rosa - UZ

OBJEMČKI 

user posted image     user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mića greje user posted image ?? test 01.07.
Lana70 greje user posted image user posted image   test 15.07.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (2. IVF, GK LJ, dr. Požlep)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D, posvet 6.7.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                      14                               5                            35,7 %    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE JULIJuser posted image   

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.7.2009 12:46:41 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.7.2009 13:16:00   
lana70
samo na hitro en pozdravček vsem skupaj...in en lep sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.7.2009 13:32:18   
Rakica_80
Lana70- enakouser posted image
Mismis- kaj nebi zbrisali s seznama objemčke, ko sem prebrala so mi se kr dlake gor dvignileuser posted image user posted image
Resnično upam, da tega nebo rabilo.......
Mića- kakšna je situacija???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.7.2009 14:01:42   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Madona, danes si nisem upala pojest sendviča, da me nebi vse prepoznaleuser posted image
Vglavnem folikel je velik 14 mm, končno se je zbudil, drugače sem imela pred dvemi dnevi komaj 8user posted image , no itak moram sedaj vsak dan gor, Reby me je že obvestila, da so sendviče nove pripeljaliuser posted image Super-nebom lačnauser posted image

Lep dan vsem, no če bo kakšna jutri gor naj se oglasi, vglavnem- jem sendvičuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bebi, držim pestke, da bi dej folikel končno lepo rasel in dober tek !! Ma ja tisti sendviči tam so pa res super, jst si ga tud postrežem skor vsakič, ko sem tam user posted image , pa še kak kafe al pa kakav user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1255
1.7.2009 15:17:00   
lana70
aaaaa, vidve praznita tiste avtomate, d so skoz prazni user posted image user posted image user posted image ...se hecam, po pravici povem, da si jih še nisem ogledala, oz. njihovo vsebino...če bi pa bila kakašna študentska hrana, hm, pa se verjetno ne bi mogla upreti user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
1.7.2009 15:51:27   
gasilka
27.8.09 imam posvet pri dr. Zoru za 2. postopek icsi.user posted image

BebiIII
, Stella Rossa, Lana 70 držim pesti da vam bo tokrat uspelo!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
1.7.2009 16:08:32   
aqua77
En prelep pozdravček vsem skupaj! user posted image

Rada bi se preselila v vašo družbo, seveda če me sprejmete medse.
Pred kratkim sem imela laparo in so ugotovili, da zaradi neprehodnih jajcevodov natura pri nas ne bo učinkovala, tako da štartamo 04.08. z Ivf pri Atu.

Vesem želim en prelep in ne preveč deloven preostanek dneva... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
1.7.2009 16:40:43   
gapii27
ojla
danes sem imela kontrolo pr ginekologu zaradi hiperce.... en srček smo videliuser posted image   v eni vrečkici je pa viden rumenjak? kaj je to?  je rekla gin,da je mogoče plod še premali ali pa v takem položaju da se ne vidi... sam da bo vsaj ta zdrav....šele zdaj dojemam da neki raste v meni, ko sem videla to utripanjeuser posted image

srečno vsem in hvala za podporo

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
1.7.2009 17:11:19   
miklarom
aqua - ojla, no potem si pa ti imela isto situacijo kot jazuser posted image , ma važno da greš zdaj na IVF , tam bo pa ziher ratalo, že držim pesti zateuser posted image

gapi - bravo za pregled, drugi srček se bo pa tudi še videl, le pogumno naprej

BEBIII - ma ja sem vredu, in seveda lepo cartamo našo pikico, pa ti lepo napreduješ, ti povem kakor dolgo boš sedaj hodla v LJ, tako se ti bo potem obrestovalo pozitivno.
samo moram pa reči da me vidve z Lano70, tako luštno nasmejita s temi sendvuči, da že mene mika priti v LJ na pokušinouser posted image , pa ko so res tako dobri da vse spraznešuser posted image

Lana70 - držim pesti da bo sedaj +, čuvaj pikiciuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
1.7.2009 17:36:09   
gigi1
Aquica dobrodošla user posted image

Bebii počasi se deleč pride (vsaj do sendviča user posted image  user posted image )

Gapiii user posted image  user posted image  user posted image  za srčka. Upam, da bo na naslednjem UZ tudi drugi utripal.

Gasilka user posted image  user posted image  user posted image  za posvet.

Stellla dobrodošla nazaj in naj bo uspešno user posted image user posted image user posted image

Lana user posted image  user posted image  user posted image  za lep sprejem pingotov.

Mića navijam user posted image  user posted image  user posted image

Mišmišu pozdravček.

Mlinčka hvala za kufe. Tud zdele prav pride, k je tolk nizek pritisk.

Pozdravčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
1.7.2009 17:46:24   
lana70
BEBIII user posted image user posted image ...hnjam, hja, kh kh, khna, ja...ja, no, mislm, da je čas da prešaltaš na rogljičke! Jaaa! Marmeladne user posted image ! Mislm, da ti bo preveč nerodno sendviče glodat tam, al pa greš okrog vogala user posted image , mogoče za hipec v slačilnico....pa pajsneš enkrat...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
1.7.2009 17:47:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

En prelep pozdravček vsem skupaj! user posted image

Rada bi se preselila v vašo družbo, seveda če me sprejmete medse.
Pred kratkim sem imela laparo in so ugotovili, da zaradi neprehodnih jajcevodov natura pri nas ne bo učinkovala, tako da štartamo 04.08. z Ivf pri Atu.

Vesem želim en prelep in ne preveč deloven preostanek dneva... user posted image

oh, akvica, dobrodošla tudi tukaj...sedaj pa bo, držim pesti, da kar v prvo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
1.7.2009 18:07:38   
ledenka
da vam pokažem en mušter user posted image

user posted image

sicer moj mali M ni IVF/ICSI dete, ampak je ratal tik pred 2. postopkom (tiste, ki me ne poznate - zanosila sem po 2 letih, imela en neuspešen postopek, pri naju je možev s-gram nekoliko slabši, ampak uradna diagnoza je bila nepojasnjena neplodnost).

punce moje, stiskam pesti za vse vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
1.7.2009 18:30:48   
loremi
Lana, ja ja, midve prazniva zalogo sendvičev, ampak se mi zdi, da nas bo zmer več user posted image

Gapi user posted image  user posted image  user posted image  bravo za srčka, naj na naslednjem UZ utripata dva!

Aqua dobrodošla med nami user posted image  in vso srečo!

Ledenka, hvala za stimulacijo user posted image !

Jaz pa odštevam dni do prvega UZ-ja, tko kot se je vleklo do uradnega testa, se zdej do UZ-ja. Komi čakam.

Aha, Kimsy, čestitke za bušija!

Pozdravček!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
1.7.2009 18:45:38   
mića
pozdravljene
hvala vsem za lepe zelje in user posted image navijanje sem imela pa zjutraj tako da nisem mogla naredit testa zdaj se ga pa ne upamuser posted image user posted image  ker pravijo da je v jutranjem urinu vec bete
ali ve mislite da to ne igra velike vloge
strah me je da ne bom spet razocarana in da i zamuja samo zaradi zelje po user posted image
me pa zanima kam grem v leoniscu lahko na test in ob kateri uri zjutraj ali moram bit tesca
hvala

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
1.7.2009 18:53:24   
loremi
Mića, zdej ne vem, obstaja več teh testov, vem pa, da pri test "First sign" i važno, ob katerem delu dneva lulaš, za CB pa ne vem, kakšna so navodila.

V Leonišču krvni test? Laboratorij za odvzem krvi vem da je v drugem nadstropju, ampak verjetno morš met kak listek za tja (bodiš pri dr.), kaj pa vem. No upam da bojo imele druge kej več za povedat, drugače pa kar pokliči v Leonišče in povprašaj, kako je s testom za beto po iui.
Aja še tole, za test bhcg ne rabiš bit tešča, morš pa it zjutraj.

Želim ti pa vso srečo!

< Sporočilo je popravil loremi -- 1.7.2009 18:54:36 >

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
1.7.2009 18:57:45   
mića
hvala loremi
bom jutri poklicala sestro tatjano pa bomo vidli kaj pa kako
imam pa tako slab občutek user posted image user posted image user posted image user posted image  da spet ne bo nić potem pa spet cakanje do septembra pa spet ponovno................................. i ako ze cetrto leto rezultatov pa od nikjer
se dobro da obstajajo slikiceuser posted image user posted image  
vsaj malo tolazbeuser posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
1.7.2009 19:03:11   
gigi1
Mića bodi pozitivna. Jutri bo vse jasno. Verjetno misliš na krvni test na GK. Tam, kjer so ti dajali terapijo. Na SIII oddelku ti zjutraj kri vzamejo in te pošljejo v Leonišče po novo napotnico. Nazaj prideš ob cca 12.00 po rezultate. Srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.7.2009 19:06:42   
gigi1
Tassi vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image . Malo pozno, pa iz srca.

Anči Banči vse dobro. Upam, da sedaj že cartaš user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.7.2009 19:31:06   
Pinky12
mismis - me lahko daš na seznam? Zgodilo naj bi se septembra.user posted image

evo podatki:

Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljić)

Fajn se mejte, pri nas že tri ure grmi in dežuje user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.7.2009 19:35:47   
gasilka
Pozdravljene!
 Mića men so sestre na SIII rekle da je CB najbolj zanesljiv  lahko ga  delaš katero koli uro v dnevu. Ali pa če greš v laboratorij kjer koli ga že imaste. Jaz sem ga šla delat 14 dan v zdravstveni dom in že pojaže kaj se dogaja , nevem kako imaste v lj ali kje drgje. Pri nas v Zagorju je tako!user posted image
Bodi pogumna ne obupat tudi jaz nisem čepreav je bil rezultata negativen. Smola user posted image
Drugače bi pa tako morala imet krvni test na SIII oddelku. Veliko sreče pri testu!!!!! Da bo +
Gapii27 user posted image user posted image user posted image user posted image jjjjjjjjjuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiii za srčka naj se še drugi zbudi!!!!!!!!! da bosta utripala dva!!!!!! Veliko sreče ti želim!!!!!

agua77 dobrodošla! Lepo da si prišla med nas boš videla da bo tudi za nas posijalo sonce!!!! user posted image

P.S. Pri prejšnem sporočilcu sem se zmotila črka n mi je ušla  uuppsss
27.8.09 imam posvet pri dr. Zornu za 2. postopek ICSI    
mismis prosim dodaj me na seznam kandidatk za postopek user posted image Že vnaprej HVALA!

< Sporočilo je popravil gasilka -- 1.7.2009 19:44:30 >

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.7.2009 19:51:45   
ledenka
anci banci sporoča, da so še v enem kosu, svečke ne primejo user posted image  akcija naj bi bila ponoči

punce, dihajmooooo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1273
1.7.2009 19:54:15   
mića
pozdravljene
sem se opogumila in nardila test ne boste verjele en velik --------------------
user posted image user posted image user posted image in potem s gospauser posted image  kot da ni mogla prej prid da ne unicim testa
tako da zgleda da vam je sojeno da me boste morale spet poslušat
no vsaj v lj ni treba da ne bi bilo se hujsi sok ko bi mi tam rekli da ni ničččččččččččč
en velik ničččččččč
nič ga bom sla pa k sosedi ukrast user posted image  mislimuser posted image user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
1.7.2009 19:57:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
sem se opogumila in nardila test ne boste verjele en velik --------------------
user posted image user posted image user posted image in potem s gospauser posted image  kot da ni mogla prej prid da ne unicim testa
tako da zgleda da vam je sojeno da me boste morale spet poslušat
no vsaj v lj ni treba da ne bi bilo se hujsi sok ko bi mi tam rekli da ni ničččččččččččč
en velik ničččččččč
nič ga bom sla pa k sosedi ukrast user posted image  mislimuser posted image user posted image

mića, pa drugič, sam ne obupaj!!! Poglej, kako so tukaj punce pogumne...nekatere so že toliko postopkov dale skozi in toliko minusov...da bi se jim človek odkril...

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?