Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 18:18:56
|
|
|
|
Pija76
|
Ledenka hud podpis imaš ti tole!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 18:28:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Ledenka hud podpis imaš ti tole!!! mi je tako všeč, da bo kar ostal, čeprav se je situacija izboljšala
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:03:21
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, še tu en lep sprejem za Naj se ti tokrat lepo prikaže + Lanaaaa ne me z******** s sendviči, si misliš da jih nebi bilo, bi zgrizla kej drugega
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:05:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ahhh, jutri spet gor- kri in UZ.... Javim jutri kako napreduje
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:06:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lana70, še tu en lep sprejem za Naj se ti tokrat lepo prikaže + Lanaaaa ne me z******** s sendviči, si misliš da jih nebi bilo, bi zgrizla kej drugega nehi, k mi bodo popadali ven od smeha, ...če se sam spomnem slike v čakalnici en teden nazaj, kako si...ja pa res si nekam jezno to....zdej si me pa nasmejala.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:08:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ahhh, jutri spet gor- kri in UZ.... Javim jutri kako napreduje škoda no, sm vseeno mislila, da bova skupi afne guncali...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:11:14
|
|
|
|
mića
|
pozdravljene čestitam vsem za pluske jaz imam pa jutri test za nardit saj ni prezgodaj a ne v sredo 17.6 sem imaela iui kaj pa če je negativno a mislite da je se kaksno upanje naj grem vseeno v lj na krvnega v petek imam lahko se kaj upanja ali mislite da je to to ker kaksnih velikih znakov nimam da bi se kaj pripravljalo na tako kot ne da bi bila tako da sem cisto po drugi strani pa prestrasena kaj mi svetujete prosim pomagajte naj naredim test ali ne
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:43:50
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Po dolgem času sem spet z vami in vas vse lepo pozdravljam. Si bom vzela čas in prebrala kaj je kaj novega. Kot že veste je pri meni prvi postopek bil neuspešen. Sem pa zdaj že v drugem. Sem že na menopuru in imam v petek 3.7. UZ, pol pa bomo vidli kaj sem pridelala Lepo vas vse pozdravljam Tatjana
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:44:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mića pozdravljene čestitam vsem za pluske jaz imam pa jutri test za nardit saj ni prezgodaj a ne v sredo 17.6 sem imaela iui kaj pa če je negativno a mislite da je se kaksno upanje naj grem vseeno v lj na krvnega v petek imam lahko se kaj upanja ali mislite da je to to ker kaksnih velikih znakov nimam da bi se kaj pripravljalo na tako kot ne da bi bila tako da sem cisto po drugi strani pa prestrasena kaj mi svetujete prosim pomagajte naj naredim test ali ne jaz bi, samo da ne boš razočarana, držim pesti, pa javi!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:45:32
|
|
|
|
lana70
|
OOOO TATJANA!!! Sem te prav pogrešala!! Ti pa si punca vztrajna, vsaka čast! In drugače, kako si?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:47:58
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Ma še kar gre.....trenutno sem v Mariboru pri hčerki , ji delam družbo. Ti pa si dobila pingvinčke a ne? Držim pesti
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:56:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Ma še kar gre.....trenutno sem v Mariboru pri hčerki , ji delam družbo. Ti pa si dobila pingvinčke a ne? Držim pesti Super, kdaj ima pa hčera rok? Ja, danes...smo trije -zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 19:57:45
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, zvrcni me kej...so mi cifre ostale na servisu
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 20:11:12
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Hčerka pa ma rok 27. 09. Sem ji trebušček okupirala z božanjem
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 20:41:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Hčerka pa ma rok 27. 09. Sem ji trebušček okupirala z božanjem noo, mogoče pa je nalezljivo....28.9. pa je moj pubertetnik rojen.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.6.2009 20:45:58
|
|
|
|
lana70
|
no, mića, a nas boš pustila na trnjih
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 5:49:14
|
|
|
|
mlinčka
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 7:15:30
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, mlincka, hvala za kavico anci banci, dihamo danes s tabo! Naj bo porod čimmlažji in da bi čimhitreje minil! , srečno! tassi, iskrene čestitke! lana70, držim pesti !! mića, kako kaže? Stella Rosa, držimo pesti!! Srečno! ledenka dober podpis Punce, dejte mi povedat, tiste ko veste, občasno me zagrabi v maternici tak krč, kot da bi mi hotelo vse ven strgat, kot ob M, ampak dosti močneje in kar traja kako minuto . Kaj to pomeni? Jem boscopan 3x na dan, ampak se krči kar pojavljajo skorej vsak dan, teli močni pa nekako na dva ali pa malo več dni . In me res skrbi, kaj to pomeni, kaj dobrega verjetno že ne more . Ja no, najprej so skrbi, ko se ne prime, če se pa, so pa nadaljne skrbi. Joj ko bi le blo vse v redu. Hvala. Lep pozdrav in lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 9:14:44
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, kako smo kaj? Stella Rosa, ka<j se švercaš na hčerinem računalniku? . Za petek bomo pa držale pestke, da bo vse OK, da bodo folikli lepo rastli in da bo kmalu sledila punkcija. Še dobra dva meseca, pa boš pestovala vnučka, kako lepo. Loremi, krči so v nosečnosti karobičajni, saj so ti zato tudi predpisali buscopan. Probaj jih omiliti tudi z Magnesolom l(šumeče tablete), te so itak tudi za prebavo dobre. Mića, kako nam kaže? Ali je testek pozitiven? Za test ne vem, če je prezgodaj, ampak glede na to, da si že 14. dni od IUI-ja ali ovulacije, bi že lahko kaj pokazal. Glede na to, da pa tudi nimaš nobenih izcedkov, je vse možno. Veliko sreče Mlinčka, srce moje, kako ste vi 4-je. Se lepo rihtate? Pa pupike, so pridne? Reby, dobro se imej danes v domačih krajih
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 9:31:14
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Spet se švercam , tokrat na očetovem računalniku. Vas morm pozdravt, še preden šibnem na pregled. mismisu - pozdravčke in kdaj bo zdej srečanje? Pa pozdravi našo MBT! ledenka - crknala sem skor od smeha Stella Rosa - welcome back in naj folikli pridno rastejo, najbrž pa te je že naša mismis podučila, da jih je treba s pirom fejst zalivat loremi - krči so normalni, ker se ti zdej maternica razteza, to so vse radosti nosečnosti, saj bo kmalu bolje lana - super za pingvinčke, lepo jih grej in že zdej fejst držim pesti bebiii - včeraj sem bila pri GK in sem vidla, ko so glih sendviče prpelal mića - držim pesti, da bo danes plusek kimsy - super, da trebušček raste, le tako naprej Pinky - nisem še šla, je pa dedno, ker ima moja mami tut to, bom šla potem po porodu ob prvi priliki. Res ti želim, da ti čimprej uspe. tassi - vse najboljše pupa, čeprav z zamudo in saj veš, kaj ti želim Pija -kje zdej vrtnariš, doma al na FB? Zdej se morm pa it uštimat. Vsem en lep dan!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 9:40:24
|
|
|
|
miklarom
|
Stella Rossa - sem vesela , da si spez z nami in vvesela tudi da si že v postopku, želim ti da bo uspešen in da se ti uresniči želja. In kako si kaj drugače? mismis- pa srce moje drago kako si mi ? a si skos samo delavna ti revica boga. Saj še malo pa greš na dopust se malo spočit Reby - hallo, dober zrihtaj danes pa se vidimo podganca - tudi ti dober rihtaj in se tudi vidimo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 10:02:33
|
|
|
|
loremi
|
Hvala mismis in Reby, pomirijo takšne besede in hvala za nasvet!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 11:04:33
|
|
|
|
mismis
|
Miklarom, saj sem z vami, priznam pa da veliko manj, je treba delati, pa s kužonom se je treba ukvarjati, potem pa dan migne, kot bi rekel keks. Ti pa že nuhalno, bom mislila nate in držala pestke, da bo vse v redu. Saj tisto cerklažo tudi človek potrpi, za dober namen in za tako lep cilj
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 11:23:19
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ja jaz pa že NS , in upam da bo vse vredu, pol pa na cerklažo, ki tudi upam da bo vredu in naprej v upanju potem gurati mesece do konca
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 12:30:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Madona, danes si nisem upala pojest sendviča, da me nebi vse prepoznale Vglavnem folikel je velik 14 mm, končno se je zbudil, drugače sem imela pred dvemi dnevi komaj 8 , no itak moram sedaj vsak dan gor, Reby me je že obvestila, da so sendviče nove pripeljali Super-nebom lačna Lana70- brž v postlo in noge v luft Stella Rosa super da si spet med nami, želim ti, da ti tokrat uspe ma prav smo te pogrešale se vidimo v petek Pa pa Lep dan vsem, no če bo kakšna jutri gor naj se oglasi, vglavnem- jem sendvič
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?