|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
30.6.2009 18:18:56   
Pija76
Ledenka hud podpis imaš ti tole!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
30.6.2009 18:28:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ledenka hud podpis imaš ti tole!!!
user posted image user posted image user posted image  mi je tako všeč, da bo kar ostal, čeprav se je situacija izboljšala

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
30.6.2009 19:03:21   
Rakica_80
Lana70, še tu en lep sprejem za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj se ti tokrat lepo prikaže +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lanaaaa ne me z******** s sendviči, si misliš da jih nebi bilo, bi zgrizla kej drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
30.6.2009 19:05:46   
Rakica_80
Ahhh, jutri spet gor- kri in UZ....
Javim jutri kako napredujeuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
30.6.2009 19:06:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana70, še tu en lep sprejem za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj se ti tokrat lepo prikaže +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lanaaaa ne me z******** s sendviči, si misliš da jih nebi bilo, bi zgrizla kej drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  nehi, k mi bodo popadali ven od smeha, ...če se sam spomnem slike v čakalnici en teden nazaj, kako si...ja pa res si nekam jezno to....zdej si me pa nasmejala.

Neposredna povezava do sporočila: 1230
30.6.2009 19:08:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ahhh, jutri spet gor- kri in UZ....
Javim jutri kako napredujeuser posted image

škoda no, sm vseeno mislila, da bova skupi afne guncali...

Neposredna povezava do sporočila: 1231
30.6.2009 19:11:14   
mića
pozdravljene
čestitam vsem za pluske
jaz imam pa jutri test za nardit saj ni prezgodaj a ne v sredo 17.6 sem imaela iui
kaj pa če je negativno a mislite da je se kaksno upanje naj grem vseeno v lj na krvnega v petek imam lahko se kaj upanja ali mislite da je to to ker kaksnih velikih znakov nimam da bi se kaj pripravljalo na user posted image  tako kot ne da bi bilauser posted image  tako da sem cisto user posted image  po drugi strani pa prestrasena kaj mi svetujete
prosim pomagajte naj naredim test ali ne

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
30.6.2009 19:43:50   
Stella Rossa
Po dolgem času sem spet z vami in vas vse lepo pozdravljam. Si bom vzela čas in prebrala kaj je kaj novega. Kot že veste je pri meni prvi postopek bil neuspešen. Sem pa zdaj že v drugem. Sem že na menopuru in imam v petek 3.7. UZ, pol pa bomo vidli kaj sem pridelala user posted image

Lepo vas vse pozdravljam

Tatjana

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
30.6.2009 19:44:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
čestitam vsem za pluske
jaz imam pa jutri test za nardit saj ni prezgodaj a ne v sredo 17.6 sem imaela iui
kaj pa če je negativno a mislite da je se kaksno upanje naj grem vseeno v lj na krvnega v petek imam lahko se kaj upanja ali mislite da je to to ker kaksnih velikih znakov nimam da bi se kaj pripravljalo na user posted image  tako kot ne da bi bilauser posted image  tako da sem cisto user posted image  po drugi strani pa prestrasena kaj mi svetujete
prosim pomagajte naj naredim test ali ne

jaz bi, samo da ne boš razočarana, držim pesti, pa javi!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
30.6.2009 19:45:32   
lana70
OOOO TATJANA!!! Sem te prav pogrešala!! Ti pa si punca vztrajna, vsaka čast! In drugače, kako si?

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.6.2009 19:47:58   
Stella Rossa
Ma še kar gre.....trenutno sem v Mariboru pri hčerkiuser posted image , ji delam družbo.
Ti pa si dobila pingvinčke a ne? Držim pestiuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.6.2009 19:56:04   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Ma še kar gre.....trenutno sem v Mariboru pri hčerkiuser posted image , ji delam družbo.
Ti pa si dobila pingvinčke a ne? Držim pestiuser posted image

Super, kdaj ima pa hčera rok?
Ja, danes...smo trije -zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.6.2009 19:57:45   
lana70
BEBIII, zvrcni me kej...so mi cifre ostale na servisuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.6.2009 20:11:12   
Stella Rossa
Hčerka pa ma rok 27. 09. Sem ji trebušček okupirala z božanjemuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
30.6.2009 20:41:28   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Hčerka pa ma rok 27. 09. Sem ji trebušček okupirala z božanjemuser posted image

user posted image user posted image  noo, mogoče pa je nalezljivo....28.9. pa je moj pubertetnik rojen.

Neposredna povezava do sporočila: 1240
30.6.2009 20:45:58   
lana70
no, mića, a nas boš pustila na trnjih user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.7.2009 5:49:14   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.7.2009 7:15:30   
loremi
Dobro jutro,
mlincka, hvala za kavico user posted image
anci banci, dihamo danes s tabo! Naj bo porod čimmlažji in da bi čimhitreje minil! user posted image  user posted image , srečno!
tassi, iskrene čestitke! user posted image

lana70, držim pesti !! user posted image

mića, kako kaže?

Stella Rosa, držimo pesti!! Srečno! user posted image

ledenka user posted image  dober podpis

Punce, dejte mi povedat, tiste ko veste, občasno me zagrabi v maternici tak krč, kot da bi mi hotelo vse ven strgat, kot ob M, ampak dosti močneje in kar traja kako minuto user posted image  . Kaj to pomeni? Jem boscopan 3x na dan, ampak se krči kar pojavljajo skorej vsak dan, teli močni pa nekako na dva ali pa malo več dni user posted image  user posted image . In me res skrbi, kaj to pomeni, kaj dobrega verjetno že ne more user posted image  user posted image .
Ja no, najprej so skrbi, ko se ne prime, če se pa, so pa nadaljne skrbi. Joj ko bi le blo vse v redu.
Hvala.

Lep pozdrav in lep dan vsem!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.7.2009 9:14:44   
mismis
Dober dan,

kako smo kaj?

Stella Rosa, ka<j se švercaš na hčerinem računalniku? user posted image user posted image user posted image . Za petek bomo pa držale pestke, da bo vse OK, da bodo folikli lepo rastli in da bo kmalu sledila punkcija. Še dobra dva meseca, pa boš pestovala vnučka, kako lepo.

Loremi, krči so v nosečnosti karobičajni, saj so ti zato tudi predpisali buscopan. Probaj jih omiliti tudi z Magnesolom l(šumeče tablete), te so itak tudi za prebavo dobre.

Mića, kako nam kaže? Ali je testek pozitiven? Za test ne vem, če je prezgodaj, ampak glede na to, da si že 14. dni od IUI-ja ali ovulacije, bi že lahko kaj pokazal. Glede na to, da pa tudi nimaš nobenih izcedkov, je vse možno. Veliko sreče user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, srce moje, kako ste vi 4-je. Se lepo rihtate? Pa pupike, so pridne?

Reby, dobro se imej danes v domačih krajih user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.7.2009 9:31:14   
Reby
Dan! Spet se švercam user posted image , tokrat na očetovem računalniku. Vas morm pozdravt, še preden šibnem na pregled.
mismisu - pozdravčke in kdaj bo zdej srečanje? user posted image  Pa pozdravi našo MBT!
ledenka - crknala sem skor od smeha
Stella Rosa - welcome back in naj folikli pridno rastejo, najbrž pa te je že naša mismis podučila, da jih je treba s pirom fejst zalivat user posted image
loremi - krči so normalni, ker se ti zdej maternica razteza, to so vse radosti nosečnosti, saj bo kmalu bolje user posted image
lana - super za pingvinčke, lepo jih grej in že zdej fejst držim pesti user posted image
bebiii - včeraj sem bila pri GK in sem vidla, ko so glih sendviče prpelal user posted image
mića - držim pesti, da bo danes plusek
kimsy - super, da trebušček raste, le tako naprej  user posted image
Pinky - nisem še šla, je pa dedno, ker ima moja mami tut to, bom šla potem po porodu ob prvi priliki. Res ti želim, da ti čimprej uspe.
tassi - vse najboljše pupa, čeprav z zamudo in saj veš, kaj ti želim user posted image
Pija -kje zdej vrtnariš, doma al na FB? user posted image

Zdej se morm pa it uštimat. Vsem en lep dan!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.7.2009 9:40:24   
miklarom
Stella Rossa - sem vesela , da si spez z nami in vvesela tudi da si že v postopku, želim ti da bo uspešen in da se ti uresniči želja. In kako si kaj drugače?

mismis- pa srce moje drago kako si mi ? a si skos samo delavna ti revica boga. Saj še malo pa greš na dopust se malo spočituser posted image

Reby - hallo, dober zrihtaj danes pa se vidimouser posted image

podganca - tudi ti dober rihtaj in se tudi vidimouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.7.2009 10:02:33   
loremi
Hvala mismis in Reby, pomirijo takšne besede in hvala za nasvet!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
1.7.2009 11:04:33   
mismis
Miklarom, saj sem z vami, priznam pa da veliko manj, je treba delati, pa s kužonom se je treba ukvarjati, potem pa dan migne, kot bi rekel keks.
Ti pa že nuhalno, bom mislila nate in držala pestke, da bo vse v redu. Saj tisto cerklažo tudi človek potrpi, za dober namen in za tako lep cilj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
1.7.2009 11:23:19   
miklarom
mismis - ja jaz pa že NS , in upam da bo vse vredu, pol pa na cerklažo, ki tudi upam da bo vredu in naprej v upanju potem gurati mesece do konca

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
1.7.2009 12:30:14   
Rakica_80
Madona, danes si nisem upala pojest sendviča, da me nebi vse prepoznaleuser posted image
Vglavnem folikel je velik 14 mm, končno se je zbudil, drugače sem imela pred dvemi dnevi komaj 8user posted image , no itak moram sedaj vsak dan gor, Reby me je že obvestila, da so sendviče nove pripeljaliuser posted image Super-nebom lačnauser posted image
Lana70- brž v postlo in noge v luftuser posted image
Stella Rosauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da si spet med nami, želim ti, da ti tokrat uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prav smo te pogrešaleuser posted image user posted image se vidimo v petekuser posted image
Pa pa
Lep dan vsem, no če bo kakšna jutri gor naj se oglasi, vglavnem- jem sendvičuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?