|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
30.6.2009 10:12:31   
kimsy
lana70-držim pesti za pingvinčke! Pa da čez 14 dni zagledaš magični user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image
Lsica - čestitke! Uživajte, cartajte se... In vrjamem da si najsrečnejpa mamica na svetu z najlepšo punčko! user posted image  
BEBIII - kako pa ti napreduješ? A sm kje spregledala?
Reby - hvala za kofi, mnjami....

A je možno, da men že trebuh raste? Ker po kg sm na istem, sam kavbojke pa tiščijo, mam skoz gumb odpet!  user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
30.6.2009 11:12:46   
gasilka
Lana70 velik velik sreče da se obdržijo!!!!
Pinky12  težko ti je še težje kot men,sam verjemi tudi nam se bo enkrat nasmehnila sreča user posted image tudi me bomo enkrat začutile nekaj našega v trebuščku user posted image      JA BOMO!!!!!!!!!!!!
Lsica čestitke!!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
30.6.2009 12:14:45   
miklarom
kimsy - ja, ja, je možno da ti raste buši, saj meni tudi, kar navadi se, še večji bouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.6.2009 12:50:58   
mismis
No se je naša Lana70  že kaj javila, jaz že cel dan čakam na novičke user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.6.2009 13:17:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No se je naša Lana70  že kaj javila, jaz že cel dan čakam na novičke user posted image user posted image

evo mene, pokorno na raportu.....hvala vsem za navijanje in pestke...mi od danes zjutraj grejemo user posted image user posted image ....je bila dr. Pintarjeva in nobene gužve..tri punce na punkciji in to je blo vse. Jah, BEBIII je pa druga zgodba Kimsy (najbolš, d ji rentaš stanovanje)...njej so pa všeč sendviči in dokler ne sprazne avtomata v tisti avli, ne bo nehala hodilti v belo LJ...haha, se hecam....ne ne.... sej bo..sam mal bo trajalo, pa vse boš pozabila, ko boš zagledala plusek.
No, en lep pozdravček vsem, upam, da se pridno namakate ali pa vsaj uživate na zasluženem dopustu. Jaz sem to rundo kar bolniško vzela user posted image ...z malce slabe vesti, ma jo bom že utišala...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.6.2009 13:17:31   
mismis
AKTUALNO  

Torek, 30.4.
Lana70 - ETZ
BEBIII - odvzem krvi + UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek 30.06.
Tassi1

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image  Citrončica, Zup, Sunia, Veliki Škrat, gospodarica, Gigi, Naska, Pija76, gasilka user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mića greje user posted image ?? test 01.07.
Lana70 greje user posted image user posted image   test 15.07.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D, posvet 6.7.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE JUNIJuser posted image   

user posted image   Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)
user posted image  Gapiii27 (LJ)
user posted image  Loremi (LJ)
user posted image  Protina (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 30.6.2009 13:18:40 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.6.2009 13:17:57   
lana70
...pa štacune sem morala vse obrest, ko so pa vlih na poti proti domu...user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.6.2009 13:19:57   
mismis
Aja, še ne smem pozabiti prenesti pozdravčke od MBT1979 (je bila že zelo pogrešana). Pravi, da potrebuje malo odklopa in da ne biti jezne na njo, ker se nam ni javila. Vendar pa misli na nas in drži pestke za nas.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.6.2009 13:21:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo mene, pokorno na raportu.....hvala vsem za navijanje in pestke...mi od danes zjutraj grejemo user posted image user posted image ....je bila dr. Pintarjeva in nobene gužve..tri punce na punkciji in to je blo vse. Jah, BEBIII je pa druga zgodba Kimsy (najbolš, d ji rentaš stanovanje)...njej so pa všeč sendviči in dokler ne sprazne avtomata v tisti avli, ne bo nehala hodilti v belo LJ...haha, se hecam....ne ne.... sej bo..sam mal bo trajalo, pa vse boš pozabila, ko boš zagledala plusek.
No, en lep pozdravček vsem, upam, da se pridno namakate ali pa vsaj uživate na zasluženem dopustu. Jaz sem to rundo kar bolniško vzela user posted image ...z malce slabe vesti, ma jo bom že utišala...user posted image

user posted image user posted image zdaj ju pa lepo skrbno čuvaj.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.6.2009 13:22:03   
lana70
mismis, kako pa je s stella roso? Pogrešam to punco ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.6.2009 13:22:53   
kimsy
lana70 - pa smo te pričakali! Bravo za user posted image  user posted image , zdaj naj pa kar nadaljnih 9m pri tebi ostaneta. Jima ne bo nč falilo! user posted image  Aja, pa men je tud dr. Pintarjeva delala ET. user posted image
miklarom - nč hudga, kar naj raste do januarja! user posted image  user posted image  user posted image  Bom vsaj na plaži sproščeno uživala, ne bo treba nč vampija not tiščat! user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.6.2009 13:30:59   
Pinky12
Pozdravljene soborke!

No, jaz sem danes klicala ambulanto in moram v četrtek tja po tablete, da pride user posted image . Kot da že iak ne jemljem zadosti tablet (8 dnevno, no več kot polovica so vitamini in minerali). Samo da bo! Sicer pa je danes sonček in je kar fajn, a ne? Pa cote se fajn sušijo user posted image

Hvala, punce, da ne mislite, da sem zmešana, fino dene user posted image .

Reby: a si že šla do revmatologa? Je pa res, da se na krvi ne vidi takoj. Meni so več kot dve leti samo analgetike predpisovali na slepo (nisem jemala), dokler nisem popenila in šla na interno urgenco v MB, kjer so me v treh dneh komplet preiskali in končno postavili diagnozo, za katero sem že itak vedela. Sestra ima tega hudiča namreč že 11 let. Sicer pa ne poteka bolezen vedno tako hudo, kot pri meni, tak da ti priporočam, da se čimprej, ko bo to možno, začneš zdravit, ker se da z zdravili fajn obvladovat.

Gasilka: gremo naprej, zmagam naproti user posted image !

Lep sončen dan želim, Lani70 pa dobro vgnezditev in user posted image !

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.6.2009 13:35:18   
Pinky12
Ups, pardon: namesto user posted image moram dat user posted image user posted image !

Pa lepo prosim brez slabe vesti zaradi bolniške! Naj te čimprej mine ta ideja. Fajn grej user posted image user posted image !

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.6.2009 13:37:35   
tassi1
Ker sem se danes malce postarala user posted image , vas moram malo počastit, da ne boste rekle, da smo savinjčanke škrte!  user posted image user posted image
user posted image  , pa še malo user posted image , pa da zalijemo še user posted image

lep dan vseuser posted image m

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.6.2009 13:43:08   
lana70
uuu, tassi, vse naj naj, sama pa najbolj veš, kaj si želiš!

kimsy - mogoče pa bo tudi pri meni user posted image user posted image ...user posted image , da vidimo, kakšno srečno roko ima...BEBIII, ti si njo nažilacala, a ne' Aja, saj si že itak rekla, da pa zdej pa bom, ker mi je ona delala...no bomo videli.

Mislim, da bom jutri že zelooo sproščena na bolniški, slabo vest pa že porivam tja v kurilnico user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.6.2009 13:48:00   
mismis
Tassi, nismo pozabile nate, sem se ravno danes spomnila, ko sem obnavljala seznam.

Uglavnom, za tvoj rojstni dan ti želim veliko, veliko sreče, izpolnjene želje, lepe trenutke, ujete sončne zahode, veliko mavric...uglavnom vse naj, naj.

Lepo praznuj user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.6.2009 14:34:53   
Pinky12
Tassi - vse najboljše pa čimveč izpolnjenih želja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.6.2009 14:47:39   
anci banci
začela sem na tej temi, ko sva z dragim začela hodit v neplodnostno ambulanto in sem vam dekleta izredno hvaležna za veliko nasvetov, podpore in lepih želja...
tako kot je nama uspelo želim vsaki izmed vas in za vse vas navijam user posted image user posted image user posted image

namreč moja nosečniška pot je na koncu, ker mi bodo jutri sprožili porod

dekleta vam pa srečno v postopkih

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.6.2009 14:54:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

začela sem na tej temi, ko sva z dragim začela hodit v neplodnostno ambulanto in sem vam dekleta izredno hvaležna za veliko nasvetov, podpore in lepih želja...
tako kot je nama uspelo želim vsaki izmed vas in za vse vas navijam user posted image user posted image user posted image

torej bomo jutri dihale s teboj in držala pestke, da bo s teboj in tvojo pikico vse v redu user posted image user posted image user posted image
pa srečno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.6.2009 14:56:52   
Shuka
Punce moje,

jest še vedno navijam za vsako posebej, da ji čimprej rata zagledatuser posted image in srečno in zdravo pripeljati do konca. Vse bo enkrat ta sreča doletela, ne obupat.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.6.2009 15:22:02   
miklarom
Tassi1  - vse najboljše in naj se ti čimprej izpolni tvoja želja in da čimprej ugledaš user posted image

kar se pa tiče savinjčank, p ase ja ve da nismo škrt, a ne tassi, mi bi še svojo dušo dali, druga zgodba so Gorenjceuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.6.2009 16:15:04   
gasilka
Tassi1 vse najboljše!!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.6.2009 17:48:39   
Pinky12

Anci banci - dobro opravi v Rimu,  pa da bo čimbolj gladko, bomo držale pesti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.6.2009 17:55:10   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

anci, naj bo cim hitreje i n neboleče! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.6.2009 18:17:46   
Pija76
Lana 70 navijam za vas3!!

Tassi vse naj naj boljše!!!! Pa nekaj ti še posebej želim!

Anci srečno v Rimu!

Vsem en lep pozdravček, jaz grem zdele vrtnariti!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?