|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
29.6.2009 14:22:53   
dulcinea
Klepetka, kater brskalnik pa uporabljaš?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.6.2009 14:24:18   
klepetkaa
dulči, nekega novega explorerja 8 al kolk že... glih razmišlajm, če je mogoče zarad tega tako flerna RRuser posted image .. ker če ni to to, se bom zaačela že resno spraševat o mojem počutjuuser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.6.2009 14:30:54   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

dulči, nekega novega explorerja 8 al kolk že... glih razmišlajm, če je mogoče zarad tega tako flerna RRuser posted image .. ker če ni to to, se bom zaačela že resno spraševat o mojem počutjuuser posted image user posted image

ooo, a maš že tanovga? Jaz še nisem tega dala gor. A je kaj drgačen od 7ke?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.6.2009 14:33:08   
sayuri
DA te razsvetlim, kako pri meni izgleda. Sicer so barve za enkaj odtenkov bolj živahne user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.6.2009 14:37:47   
klepetkaa
aja , dulči še tle,

dones je pa tvoj dan a ne ......Za rojstni dan ti želim

Avto, ki te bo večkrat popeljal v ribnco na kofe,

C vitamin, da nam ne podariš gripeuser posted image

Čitanje dobrih bukev,

Dobro družbo na svojih potovanjih,

Fantastična potovanja,

Hotelske sobe, ki bodo znosne,

Ideje, kako popraviti posledice prejšnjih idej,user posted image

Jodlanja,

Ljubezni, ki naj te varuje pred zimo,

Mir sredi gneče,

Nenavadna srečanja, ki se bodo končala prijetno,

Oprijemljive komplimente,

Prijetna SMS sporočila,

Radiatorje, ki pozimi delujejo,

Sladke trenutke z nekom, ki ti bo bogatil življenje,

Škaf mrzle vode na vroč dan,

Tople roke, ki te bodo iskreno objemale,

Ukradene trenutke,

Vlomilce, ki te bodo zgrešili,

Zvesto prijateljstvo,

Življenje polno prijetnih trenutkov in presenečenj.
user posted image

Življenje dobi smisel, če znamo uživati trenutke. Trenutki pa so utrinki večnosti. Mimo nas drsijo in samo najbolj dragocene ujamemo. In prav tisti, ki si jih zapomnimo, so naše življenje. Ujemi čimveč trenutkov sreče, da boš z njimi krepila in bogatila vse lepe stvari.
user posted image

Lepo praznuj

Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.6.2009 14:41:13   
klepetkaa

dulči in sayuri, pa ve ste res zadaj, nouser posted image user posted image user posted image

korak za nami, vaščaniuser posted image . Pridita na kofe, pa avm mogoče celo pokažemm kako zadeva zgledauser posted image

dulči, ja nekaj novga je, baje očitno novgauser posted image

slučajno se mi je včeraj po nekem naključju nastavilo pod prste pa sem ga inštalirala tako da sem korak pred modouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.6.2009 14:41:54   
sayuri

dulči in sayuri, pa ve ste res zadaj, nouser posted image user posted image user posted image

korak za nami, vaščaniuser posted image . Pridita na kofe, pa avm mogoče celo pokažemm kako zadeva zgledauser posted image

slučajno se mi je včeraj po nekem naključju nastavilo pod prste pa sem ga inštalirala tako da sem korak pred modouser posted image

VAžička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.6.2009 14:47:08   
dulcinea

Nč. Bom si jst zdaj dala dol osemko. Jst pa že ne bom zadaj.

Klepetka hvala za čestitko. Kam so se pa ene črke zgubile user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.6.2009 14:49:44   
klepetkaa

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

user posted image ja no, to je pa explorer 8user posted image

drugače pa ne bi vedela, ker jaz vse lepo vidim pa napisala sem tud vse, tako da nč jasnouser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.6.2009 14:55:07   
dulcinea

user posted image ja no, to je pa explorer 8user posted image

drugače pa ne bi vedela, ker jaz vse lepo vidim pa napisala sem tud vse, tako da nč jasnouser posted image

Saj, ne me narobe razumet, sem vesela voščila. Samo sem mislna, da so vse črke abecede udeležene, pa pr men ni vseh. A ti maš vse?

Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.6.2009 16:12:11   
Anonimen
Ufff, kolk ste naklofale medtem ko me ni bilo user posted image  Sem pričakovala spet sayuri-pikica-sayuri-pikica-pikica... user posted image user posted image user posted image
A nova oblika RR? Nič ne vem o tem user posted image  važno da se lahko beremo, a ne? A jaz potem ne spadam v predmestje? user posted image
Pismo, zunaj se je spet dež ulil user posted image  Kako sem sita jaz tega vremena..

klepetka- se oglasim če bom hodila kaj naokoli, samo tole porodniško tako malooo vozičkam in se sprehajam, res se pozna da smo se preselili na svoje user posted image  drugač pa ja, enkrat moram na obisk tudi še k tebi user posted image  Sicer pa se baje vidimo na sprejemo, a ne? user posted image  Sayuri, ti nas samo obveščaj. user posted image

Klepetka malo na netu? Ne, ne, samo bolj se skriva user posted image user posted image

dulcinea- VSE NAJBOLJŠE tudi iz moje strani! Uživaj!  user posted image user posted image user posted image

Še slikice izpred pol ure iz našega vrta user posted image

Če je vroče, je pač vroče user posted image

user posted image

Mami, poglej kaj sem našla user posted image

user posted image

Jaz, moj peskovnik in veter v laseh user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.6.2009 16:21:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image

Mami, poglej kaj sem našla user posted image

user posted image

Jaz, moj peskovnik in veter v laseh user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Si me spomnila, da imamo tud mi nekje tale šotor user posted image  GA bom mogla poiskat user posted image  PA tale peskovnik me zanima...ah, saj brez veze, da sprašujem- zihr ga je G naredil, a ne? user posted image  Dež imate? Pri nas pa fuuuuul sonce. Moj je šel vrt kosit, jaz pa čakam, da se še Zara zbudi. SPi že 3 ure user posted image

Aja, sprejema pa jutri žal ne bo. user posted image  Franci pride že okrog 14h, ko itak skor nč ljudi ni doma, pa baje mora takoj na šiht user posted image . Je imel v planu danes priti, ampak ker je bil med 10 najboljših uvrščen, je moral še počakat (tud nagrado, pa touser posted image ), pa uredit je moral prijavo za na Havaje...zato se je vse zavleklo in pride jutri. Bomo pa potem jeseni, ko bo s Havajev prišel naredili žurko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.6.2009 17:13:09   
Anonimen
Ja sayuri, sem pa ke se najde kakšna škatla s kakšnimi takimi stvarmi, kot je tale šotor, ko sploh ne veš da to imaš... pa postaviš, pa je žurka spet in imata mama in ata 5 minut miru user posted image user posted image user posted image
Peskovnik.. ja, G. ga je naredil v soboto zvečer user posted image  
Joj, škoda za sprejem oz. ker mora it Franci v službo. Kljub zgodnji uri bi lahko realizirali plan. Jaz, ti, klepetka, pa še kakšen bi se našel, vsaka s svojimi otročki, a veš kolk bi nas bilo? Glasni pa za dvojno število ljudi user posted image user posted image user posted image
ok, si bom zapomnila tisto za jeseni user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.6.2009 22:48:57   
Anonimen
Samo toliko, da nas dol iz druge strani spravim. Šc, šc, šc user posted image

Lepo noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.6.2009 7:27:34   
sayuri
Jutro. user posted image user posted image user posted image
Včeraj je Filip videl tele slikce s šotorom, pa sva mogla it potem preiskat garažo. In sva ga našla. Joj, kakšna žurka je bila na vrtu. Zara in Lovro sta plezala skoz un tunel in se na ves glas smejala. user posted image   JAz bi si lahko kar ležalnik postavila zraven in se eno uro nemoteno sončila user posted image

Sem prišla sam sporočit, da sprejem Francija daenes bo. Ampak zvečer ob osmih. Več bom napisala, ko mi mami kaj vče pove user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.6.2009 8:44:38   
Anonimen
Jutro!
No, super da so uživali. Pri nas je bilo isto. Vedno ko je kaj novega na vrtu je cela žurka user posted image  Aja, hvala za user posted image . Pa le povej glede sprejema, mogoče pridemo user posted image
Sem zdaj Lano in Ž. vprašala če gremo na kavico v Ribnico ene 5x, pa tako vztrajno govorita "neeee", da nimam kaj user posted image  Pravita, da morata ven vadit s kolesom se vozit, pa da sta slišale nekje eno harmoniko in gresta plesat.. V glavnem, cel kup stvari "bolj pametnih" imata za počet user posted image  
Mogoče jutri??

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.6.2009 9:01:57   
sayuri
Jaz sem tudi bolj za jutri za kavico. user posted image  Sicer grem v Laze, ampak imam druge plane. Tko, da se raje zmenimo za jutri. KAj pravite ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.6.2009 9:50:20   
dulcinea
Spala do zdaj user posted image . Jaz nikakor ne morem popravit mojega ritma nazaj na slovenski čas. Joj, le kaj bo to.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.6.2009 9:58:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jaz sem tudi bolj za jutri za kavico. user posted image  Sicer grem v Laze, ampak imam druge plane. Tko, da se raje zmenimo za jutri. KAj pravite ostale?

user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.6.2009 9:59:15   
Anonimen

Spala do zdaj user posted image . Jaz nikakor ne morem popravit mojega ritma nazaj na slovenski čas. Joj, le kaj bo to.

user posted image user posted image user posted image  dulcinea, nikar se ne trudi popravljat tvojega ritma, ti samo uživaj!!! user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.6.2009 13:19:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sem prišla sam sporočit, da sprejem Francija daenes bo. Ampak zvečer ob osmih. Več bom napisala, ko mi mami kaj vče pove user posted image

Tole zdaj 100% velja. Pridite okrog 8h zvečer malo naokrog. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.6.2009 15:17:49   
klepetkaa

Saj, ne me narobe razumet, sem vesela voščila. Samo sem mislna, da so vse črke abecede udeležene, pa pr men ni vseh. A ti maš vse?

user posted image , ja, dulči, jaz imam vse črke.... nč jasno.user posted image

sayuri, kje bo ta sprejem? A v Lazih? predvidevam da ja. jaz pridemuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.6.2009 15:22:41   
sayuri

user posted image , ja, dulči, jaz imam vse črke.... nč jasno.user posted image

sayuri, kje bo ta sprejem? A v Lazih? predvidevam da ja. jaz pridemuser posted image

Ja, ja...pred našo hišo v LAzih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.6.2009 22:37:20   
Anonimen
Kje pa ste vse? user posted image
Sprejem- user posted image  Še enkrat pravim, vsa čast F. user posted image

Jutri.. sem ZA. in mogoče malo bolj za zgodaj kot ob 11h user posted image  Sicer pa sem prilagodljivo bitje user posted image , pa preden bom vse te moje otroke spravila iz hiše- urejene, oblečene v kiklce take in drugačne, z narejenimi čopki in špangicami, ki bog ne daj da se ne bi ujemale z obleko ali vsaj nohti, nahranjene in obute.. lahko traja. in traja. in traja. preden se privlečemo do cilja user posted image

Lepo noč!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.7.2009 7:45:27   
sayuri
Jutro user posted image .

klepetka in pikica, lepo, da ste se včeraj oglasile. user posted image  Mi je tako všeč na vasi, ko se vaščani takole skupaj podružijo, kaj proslavijo, poklepetajo.... V Ribnici tega ni. Še sosedov ne poznamouser posted image

JAZ upam, da se naša dva pravočasno zbudita. Pikica, ti bom poslala sms. user posted image  Klepetka prideš? Pa ostale? Smrka, klavdi?

Aja, pikica, dobro ti tole vadiš in si prakso nabiraš....koliko jih imaš na počitnicah - eno, dve? Pa same punce? ...ma to pa maš dela z oblekcami in frizurami. user posted image  JAz imam sam eno punco, pa še to brez frizure user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.