Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 8:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Vreme je spet kilavo. Eh, pa saj se več ne splača pritoževat. Zoja se je glih dobro zbudila, L&Ž še spita. Joj, jaz ne vem, pri nas v hiši je očitno zadnje čase neko čudno ozračje Bom kar Zojo spustila v njuno sobo, pa bo konec spanja No, saj se ne pritožujem. V glav nem, pridem, ko mi uspe to in ono... zato- Sayuri- ne hiti preveč Klepetka- kje si pa ti? Se vidimo, si rekla, a ne? In ostale? Sayuri- o kakšni praksi ti to? Hmmm, nič ne vem o čem govoriš Počakaj, počakaj še malo, da Zari malo laski poženejo, pa da malo zraste..ufff, boš imela dela, boš videla
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 9:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pridemo definitivno PO 10-ti uri, ker L&Ž še vedno spita.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 9:37:24
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Mi pridemo definitivno PO 10-ti uri, ker L&Ž še vedno spita. Zara tud še spi Kakšna praksa? JAh no... vadiš, kako je imet tri otročke pri hiši
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 9:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Mi pridemo definitivno PO 10-ti uri, ker L&Ž še vedno spita. Zara tud še spi Kakšna praksa? JAh no... vadiš, kako je imet tri otročke pri hiši Aja, to ja, ja, saj sem vedla da to misliš. No, se vidimo po mojem tam ob ene pol 11h, a ne? Upam, da nas klepetka bere, ker sem ji včeraj rekla da ob ene 10h, da nas ne bo v Golu čakala. Njene gsm št. pa nimam L&Ž že zajtrkujeta.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 10:02:12
|
|
|
|
sayuri
|
Zara se je zbudila...nafotramo se in pridemo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 10:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Zara se je zbudila...nafotramo se in pridemo Mi se pa že zobke umivamo, tudi kmalu štartamo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 10:38:58
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro . klepetka in pikica, lepo, da ste se včeraj oglasile. Mi je tako všeč na vasi, ko se vaščani takole skupaj podružijo, kaj proslavijo, poklepetajo.... V Ribnici tega ni. Še sosedov ne poznamo Ja, to je bilo tudi meni na vasi fajn. Zdaj sem pa v tako veliki vasi, da nobenega ne poznam. Pa še moj nima stikov s sovaščani, da bi mi koga predstavil, pa še čisto na robu vasi smo in hiša še zamaknjena od ceste. Če se pa preseliva tja, kot je načrtovano, potem bom pa imela samo troje sosede, pa še ti so vsi starejši od mojih staršev.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 10:40:30
|
|
|
|
dulcinea
|
A sem vam že povedala, da se tukaj počutim kot na morju. Škržat mi poje pred oknom, pa vroče je tud svinjsko danes. Sam še morje mi manjka, da bi se not vrgla.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 11:12:54
|
|
|
|
smrka
|
Pozdravljene punce! Danes sva z mami navse zgodaj sle na njivo da bi mal plevela pobrale, pa smo ble kar dobre, sam ta dež nas je hitro pregnal. Po kosilu gremo v leclerc. No kdaj bomo ponovile srecanje? Dulci, kdaj prides v ribnico.. bo treba zalit mal rojstni dan tvoj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 12:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A sem vam že povedala, da se tukaj počutim kot na morju. Škržat mi poje pred oknom, pa vroče je tud svinjsko danes. Sam še morje mi manjka, da bi se not vrgla. Obožujem petje škržatov poleti!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 12:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka, se ti je kolcalo a? Pa si mogla hitro na RR kaj napisat? Si pogrešana. O srečanju smo se tudi me spraševale. No kaj zdaj pol? Uuuu, si me na plevel spomnila. No vidš, kolk dela imam tud jaz, namest da bi plela vrt pa se okol potepam in kofetkam Zojo sem spravila spat, Ž&Lano pa na vrt! Zdaj pa malo odkidam po hiši in vprašanje če ne bom šla potem res tud jaz na vrt. Kuha pa danes itak zmrzovalna skrinja Klavdi- hvala za še enkrat. In naslednjič sem na vrsti JAZ. Brez pregovarjanja. Zdaj je pa že čas. No, torej daj se vidimo spet? Jutri?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 13:31:16
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka No kdaj bomo ponovile srecanje? Dulci, kdaj prides v ribnico.. bo treba zalit mal rojstni dan tvoj. Verjetno pridem spet za vikend, sam se bojim, da ne bo nič s pijačo, ker se vse bojite, da bi vam kako pujsovo gripo dala. Torej, enkrat za vikend, najraj nedelja popoldne (v soboto bom verjetno v Dolenji vasi na teku po Lončariji za fotra navijala), častim jaz za mojo novo verzijo RD 3.0
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 13:43:00
|
|
|
|
sayuri
|
pikica kaj je Zoja že med potjo zaspala? L&Z sta se šele zdajle umirila. Verjetno spita, ker ju ne slišim SMo pa mogli še jest. Sem kar rižoto z grahom na hitro naredila, pa sta vse pojedla MA jaz ne vem no...skoz neki meljeta, pa jima še kar ni dovolj. Filip je do zdajle zunaj norel in je čist premočen. Tole vreme je totalno spet soparno. Tud od mene kar teče klavdi, hvala za kavico. Po pikici sem potem jaz na vrsti, ker se sploh ne spomnim več, kdaj sem nazadnje denarnico odprla smrka smo te pogrešale danes na kavici. SMo mislile, da boš prišla. Vidim, da si bla pridna. klepetka si uštimale vse? NAsy evo, zdaj je pa že 1.7. in je tud cajt, da se nam kdaj pridružiš na kafetu. dulči pri nas so nedelje zasedene za družino...tko da..mene žal v nedeljo ne bo. KAtero pico mormo še sprobat pr Harlekinu? Men se zdi, da jih je neki dost na novo naštetih Nč...jst si moram it še en kafe skuhat. Se mi zdi, da mi je pritisk padel Aja...pikica....se ti ne splača na vrt...lej..dež bo...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 15:01:38
|
|
|
|
klepetkaa
|
smrka, glih smo te obirale danes... sem te imela danes namen malo dregnit po tel. kaj če res še eno srečanje udarimo?! smo res nekaj ugotavljale, da je res veliko vrst pic sicer jaz bi bila lahko prisotna še do sobote vsak dan, v nedeljo pa odhajamo povejte.....
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 1.7.2009 15:03:44 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 15:06:26
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa smrka, glih smo te obirale danes... sem te imela danes namen malo dregnit po tel. kaj če res še eno srečanje udarimo?! smo res nekaj ugotavljale, da je res veliko vrst pic sicer jaz bi bila lahko prisotna še do sobote vsak dan, v nedeljo pa odhajamo povejte..... Jst sm tud lahko prisotna vsak dan
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 15:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooj, kako sem jaz zaspana. Če ne bi imela otročkov okoli sebe, bi se zdaj zarila pod kovter in spala, spala, spala. Tako pa ne bo nič. Zojo slišim da se počasi prebuja, Lana je pa še eno dodatno prijateljico dobila na obisk. Dulči- ooo, nisem vedla da gre za novo verzijo RD 3.0 Welcome to the club! Sayuri- ne, Zoja ni zaspala med potjo, je imela preveč dela z L in Ž Pojedla je eno skuto in zaspala takoj. Kosilo bo pa zdaj jedla. Prej ni bilo časa kuhat Aja, na vrt sem pa glih tolk prišla, da sem solato za kosilo nabrala, plevel pa je ostal tam, kjer je do zdaj bil Saj zdaj se mi pa itak ne splača, ker bo kmalu noč, a ne? Sem si pa po kosilu skuhala eno velikooo šalco kafeta in zdraven pojedla pol kg politank. Madonca jih je blo luštno namakat v kofe Tako je pri meni, ko padeta cukr in pritisk
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 15:25:30
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Dulči- ooo, nisem vedla da gre za novo verzijo RD 3.0 Welcome to the club! pikica, a ti si tud že tam-tam? No, nisem vedla...sem bila prerpičana da še kar enkaj časa ne boš dobila vstopnice za v naš klub povej kaj misliš še ti glede pice.... drugače pa imaš ZS.. sayuri, uredila.. ne morem verjet.. gospa so si jo celo že najdli.... tako da očitno me je hotela sam videti... mater ji občinsko
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 1.7.2009 15:26:27 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 15:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetka- a tako? da si mislila da mi manja še do nove verzije kaj? Ufff, si se zmotila, ja ja. Bi bilo pa fajn če bi bilo res tako kot praviš. Tudi ti imaš ZS Glede pizze- bom že uskladila, če bom le lahko. Od petka zjutraj do nedelje me mož pušča samo doma z obema otrokoma = Ampak bi se dalo uskladit oz. uredit po mojem kaj glede varstva. Nisem pa prepričana. Načeloma bi šlo. Tisto kurišče je pa tud mene zakurilo, priznam
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 15:45:09
|
|
|
|
dulcinea
|
Kaj pa sobota dopoldne? Mate cajt? Ker jaz bi res rada se znebila par evrov za vaš kofe. Lahko pa tud pico, če želite.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 19:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kaj pa pizza pri Harlekinu jutri zvečer? Pa v soboto dopoldan še kofe z Dulcineo? Meni za pizzo bolj odgovarjajo večeri, ko moji2 punci že (skoraj) zaspita.. za kavico pa je čas zjutraj-dopoldan, takrat ju imam ponavadi sabo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 20:29:12
|
|
|
|
klepetkaa
|
jaz sem za harlekin jutri, ker tudi meni bolj odgovarjajo večeri in za kofe v soboto. Torej..?! Gremo?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 20:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa jaz sem za harlekin jutri, ker tudi meni bolj odgovarjajo večeri in za kofe v soboto. Torej..?! Gremo? Seveda!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 21:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A bo katera jutri slučajno za kavico? Moram it "zjutraj"v vrtec, sem se odločila, da Lani podaljšam veselje počitniško še za 1 mesec, ker mi je tale mesec tako expresno minil, da se mi zdi, da se njene počitnice še začele niso Aja, častim, ja! No, katera se pofočka in za kdaj ste?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 21:25:42
|
|
|
|
klepetkaa
|
jaz bi lahko, ampak po 9. uri, ker predtem oddam M.
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 1.7.2009 21:26:11 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 21:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa jaz bi lahko, ampak po 9. uri, ker predtem oddam M. Hmmm, ne vem če mi bo sicer uspelo se tako hitro odpaketkat od doma, ampak bom imela v mislih. Bom kaj napisala tukaj kakšna je situacija, sicer pa dobiš kakšen sms
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.