|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
1.7.2009 8:57:03   
Anonimen
Jutro.
Vreme je spet kilavo. Eh, pa saj se več ne splača pritoževat.
Zoja se je glih dobro zbudila, L&Ž še spita. Joj, jaz ne vem, pri nas v hiši je očitno zadnje čase neko čudno ozračje user posted image  Bom kar Zojo spustila v njuno sobo, pa bo konec spanja user posted image  No, saj se ne pritožujem. V glav nem, pridem, ko mi uspe to in ono... zato- Sayuri- ne hiti preveč user posted image
Klepetka- kje si pa ti? Se vidimo, si rekla, a ne? user posted image  In ostale?

Sayuri- o kakšni praksi ti to? Hmmm, nič ne vem o čem govoriš user posted image  Počakaj, počakaj še malo, da Zari malo laski poženejo, pa da malo zraste..ufff, boš imela dela, boš videla user posted image  

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.7.2009 9:32:44   
Anonimen
Mi pridemo definitivno PO 10-ti uri, ker L&Ž še vedno spita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.7.2009 9:37:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Zara tud še spi user posted image

Kakšna praksa? JAh no... vadiš, kako je imet tri otročke pri hiši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.7.2009 9:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zara tud še spi user posted image

Kakšna praksa? JAh no... vadiš, kako je imet tri otročke pri hiši user posted image

Aja, to user posted image user posted image user posted image  ja, ja, saj sem vedla da to misliš.
No, se vidimo po mojem tam ob ene pol 11h, a ne? Upam, da nas klepetka bere, ker sem ji včeraj rekla da ob ene 10h, da nas ne bo v Golu čakala. Njene gsm št. pa nimam user posted image
L&Ž že zajtrkujeta. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.7.2009 10:02:12   
sayuri
Zara se je zbudila...nafotramo se in pridemo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.7.2009 10:11:48   
Anonimen

Zara se je zbudila...nafotramo se in pridemo user posted image

user posted image  Mi se pa že zobke umivamo, tudi kmalu štartamo.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.7.2009 10:38:58   
dulcinea

Jutro user posted image .

klepetka in pikica, lepo, da ste se včeraj oglasile. user posted image  Mi je tako všeč na vasi, ko se vaščani takole skupaj podružijo, kaj proslavijo, poklepetajo.... V Ribnici tega ni. Še sosedov ne poznamouser posted image

Ja, to je bilo tudi meni na vasi fajn. Zdaj sem pa v tako veliki vasi, da nobenega ne poznam. Pa še moj nima stikov s sovaščani, da bi mi koga predstavil, pa še čisto na robu vasi smo in hiša še zamaknjena od ceste.
Če se pa preseliva tja, kot je načrtovano, potem bom pa imela samo troje sosede, pa še ti so vsi starejši od mojih staršev. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.7.2009 10:40:30   
dulcinea
A sem vam že povedala, da se tukaj počutim kot na morju. Škržat mi poje pred oknom, pa vroče je tud svinjsko danes. Sam še morje mi manjka, da bi se not vrgla. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.7.2009 11:12:54   
smrka
Pozdravljene punce!
Danes sva z mami navse zgodaj sle na njivo da bi mal plevela pobrale, pa smo   ble kar dobre, sam ta dež nas je hitro pregnal.

Po kosilu gremo v leclerc.

No kdaj bomo ponovile srecanje? Dulci, kdaj prides v ribnico.. bo treba zalit mal rojstni dan tvoj.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.7.2009 12:33:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A sem vam že povedala, da se tukaj počutim kot na morju. Škržat mi poje pred oknom, pa vroče je tud svinjsko danes. Sam še morje mi manjka, da bi se not vrgla. user posted image

Obožujem petje škržatov poleti! user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.7.2009 12:37:22   
Anonimen
Smrka, se ti je kolcalo a? Pa si mogla hitro na RR kaj napisat? user posted image user posted image  Si pogrešana. O srečanju smo se tudi me spraševale. No kaj zdaj pol? user posted image
Uuuu, si me na plevel spomnila. No vidš, kolk dela imam tud jaz, namest da bi plela vrt pa se okol potepam in kofetkam user posted image

Zojo sem spravila spat, Ž&Lano pa na vrt! user posted image  Zdaj pa malo odkidam po hiši in vprašanje če ne bom šla potem res tud jaz na vrt. Kuha pa danes itak zmrzovalna skrinja user posted image

Klavdi- hvala za user posted image  še enkrat. In naslednjič sem na vrsti JAZ. Brez pregovarjanja. Zdaj je pa že čas.

No, torej daj se vidimo spet? Jutri? user posted image  

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.7.2009 13:31:16   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

No kdaj bomo ponovile srecanje? Dulci, kdaj prides v ribnico.. bo treba zalit mal rojstni dan tvoj.

Verjetno pridem spet za vikend, sam se bojim, da ne bo nič s pijačo, ker se vse bojite, da bi vam kako pujsovo gripo dala. user posted image user posted image

Torej, enkrat za vikend, najraj nedelja popoldne (v soboto bom verjetno v Dolenji vasi na teku po Lončariji za fotra navijala), častim jaz za mojo novo verzijo RD 3.0 user posted image  

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.7.2009 13:43:00   
sayuri
pikica kaj je Zoja že med potjo zaspala? L&Z sta se šele zdajle umirila. Verjetno spita, ker ju ne slišim user posted image  SMo pa mogli še jest.user posted image Sem kar rižoto z grahom na hitro naredila, pa sta vse pojedla user posted image  MA jaz ne vem no...skoz neki meljeta, pa jima še kar ni dovolj. user posted image  Filip je do zdajle zunaj norel in je čist premočen. Tole vreme je totalno spet soparno. Tud od mene kar teče user posted image
klavdi, hvala za kavico. Po pikici sem potem jaz na vrsti, ker se sploh ne spomnim več, kdaj sem nazadnje denarnico odprla user posted image
smrka smo te pogrešale danes na kavici. SMo mislile, da boš prišla. user posted image  Vidim, da si bla pridna. user posted image
klepetka si uštimale vse?
NAsy evo, zdaj je pa že 1.7. in je tud cajt, da se nam kdaj pridružiš na kafetu. user posted image
dulči pri nas so nedelje zasedene za družino...tko da..mene žal v nedeljo ne bo.

KAtero pico mormo še sprobat pr Harlekinu? Men se zdi, da jih je neki dost na novo naštetih user posted image user posted image user posted image

Nč...jst si moram it še en kafe skuhat. Se mi zdi, da mi je pritisk padel user posted image

Aja...pikica....se ti ne splača na vrt...lej..dež bo... user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.7.2009 15:01:38   
klepetkaa
smrka, glih smo te obirale danes... sem te imela danes namen malo dregnit po tel.user posted image

kaj če res še eno srečanje udarimo?! smo res nekaj ugotavljale, da je res veliko vrst pic user posted image sicer jaz bi bila lahko prisotna še do sobote vsak dan, v nedeljo pa odhajamo

povejte.....

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 1.7.2009 15:03:44 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.7.2009 15:06:26   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

smrka, glih smo te obirale danes... sem te imela danes namen malo dregnit po tel.user posted image

kaj če res še eno srečanje udarimo?! smo res nekaj ugotavljale, da je res veliko vrst pic user posted image sicer jaz bi bila lahko prisotna še do sobote vsak dan, v nedeljo pa odhajamo

povejte.....

Jst sm tud lahko prisotna vsak dan user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.7.2009 15:20:51   
Anonimen
Jooj, kako sem jaz zaspana. Če ne bi imela otročkov okoli sebe, bi se zdaj zarila pod kovter in spala, spala, spala. Tako pa ne bo nič. Zojo slišim da se počasi prebuja, Lana je pa še eno dodatno prijateljico dobila na obisk. user posted image

Dulči- ooo, nisem vedla da gre za novo verzijo RD 3.0 Welcome to the club! user posted image

Sayuri- ne, Zoja ni zaspala med potjo, je imela preveč dela z L in Ž user posted image  Pojedla je eno skuto in zaspala takoj. Kosilo bo pa zdaj jedla. Prej ni bilo časa kuhat user posted image  
Aja, na vrt sem pa glih tolk prišla, da sem solato za kosilo nabrala, plevel pa je ostal tam, kjer je do zdaj bil user posted image  Saj zdaj se mi pa itak ne splača, ker bo kmalu noč, a ne? user posted image

Sem si pa po kosilu skuhala eno velikooo šalco kafeta in zdraven pojedla pol kg politank. Madonca jih je blo luštno namakat v kofe user posted image  Tako je pri meni, ko padeta cukr in pritisk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.7.2009 15:25:30   
klepetkaa

Dulči- ooo, nisem vedla da gre za novo verzijo RD 3.0 Welcome to the club! user posted image

pikica, a ti si tud že tam-tam? No, nisem vedla...sem bila prerpičana da še kar enkaj časa ne boš dobila vstopnice za v naš klubuser posted image

povej kaj misliš še ti glede pice....

drugače pa imaš ZS..

sayuri, uredila.. ne morem verjet.. gospa so si jo celo že najdli.... tako da očitno me je hotela sam videti... mater ji občinsko

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 1.7.2009 15:26:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.7.2009 15:31:09   
Anonimen
Klepetka- a tako? da si mislila da mi manja še do nove verzije kaj? Ufff, si se zmotila, ja ja. Bi bilo pa fajn če bi bilo res tako kot praviš.
Tudi ti imaš ZS user posted image
Glede pizze- bom že uskladila, če bom le lahko. Od petka zjutraj do nedelje me mož pušča samo doma z obema otrokoma  user posted image  =  user posted image user posted image user posted image  Ampak bi se dalo uskladit oz. uredit po mojem kaj glede varstva. Nisem pa prepričana. Načeloma bi šlo. Tisto kurišče je pa tud mene zakurilo, priznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.7.2009 15:45:09   
dulcinea
Kaj pa sobota dopoldne? Mate cajt? Ker jaz bi res rada se znebila par evrov za vaš kofe. Lahko pa tud pico, če želite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.7.2009 19:37:20   
Anonimen
Punce, kaj pa pizza pri Harlekinu jutri zvečer? Pa v soboto dopoldan še kofe z Dulcineo?
Meni za pizzo bolj odgovarjajo večeri, ko moji2 punci že (skoraj) zaspita.. za kavico pa je čas zjutraj-dopoldan, takrat ju imam ponavadi sabo.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.7.2009 20:29:12   
klepetkaa
jaz sem za harlekin jutri, ker tudi meni bolj odgovarjajo večeri in za kofe v soboto. Torej..?! Gremo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.7.2009 20:32:38   
Anonimen

jaz sem za harlekin jutri, ker tudi meni bolj odgovarjajo večeri in za kofe v soboto. Torej..?! Gremo?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Seveda!

Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.7.2009 21:23:40   
Anonimen
A bo katera jutri slučajno za kavico? Moram it "zjutraj"v vrtec, sem se odločila, da Lani podaljšam veselje počitniško še za 1 mesec, ker mi je tale mesec tako expresno minil, da se mi zdi, da se njene počitnice še začele niso user posted image
Aja, častim, ja! user posted image  No, katera se pofočka in za kdaj ste?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.7.2009 21:25:42   
klepetkaa
jaz bi lahko, ampak po 9. uri, ker predtem oddam M.

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 1.7.2009 21:26:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.7.2009 21:38:32   
Anonimen

jaz bi lahko, ampak po 9. uri, ker predtem oddam M.

Hmmm, ne vem če mi bo sicer uspelo se tako hitro odpaketkat od doma, ampak bom imela v mislih. Bom kaj napisala tukaj kakšna je situacija, sicer pa dobiš kakšen sms user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.