|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
28.6.2009 13:54:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

A ni spet eno kilavo vreme zunaj? Jaz sem še kar v pižami, se mi prav nič ne da počet. Zoja je toooooolk sitna zadnje dni, da mi včasih prav živčke para. Upam, da čimprej mine, če sploh mine. Je tako jeznorita postala, skoz hoče uveljavljat svoj prav user posted image user posted image user posted image  
Kaj boste počele danes? Mi bomo malo roštilj spet zalaufali, potem pa gremo na Bistrico po pesek za v peskovnik user posted image

JA, čist je zoprno tole vreme. Pa na splošno sem mi že nekaj dni nič ne da. Čisto nič. Komajda osnovne stvari sproti naredim. V načrtu za danes nimamo nič. Kosilo v Lazih in kak sprehod popoldne - če bo ok vreme. Drugače bi pa najraje zlezla v posteljo in spaaalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Ojoj, še ena taka user posted image
Sayuri, a sva midve čisto same ostale tukaj gor? user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
28.6.2009 15:59:06   
sayuri

Punce, USPELO MU JE; USPELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prišel je na CILJ. PRVI V SVOJI SKUPINI (čez 100 tekmovalcev) in 10. od popolnoma vseh udeležencev (malo manj, kot 2800). Prešišal je več kot polovico profesionalcev. Kapo dol. user posted image user posted image user posted image user posted image MAter sem ponosna.... user posted image

HAVAAAAJIIII VABBBIIIIJOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://ironman.com/events/ironman/france/?show=tracker&rid=242&year=2009

http://ironman.com/events/ironman/france/?show=tracker&rid=242&year=2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
28.6.2009 16:35:10   
Anonimen
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo Franci!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
29.6.2009 7:51:26   
sayuri
Jutro user posted image

pikica, kaj sva sam še midve ostali aktivni tuki gor? Zgleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
29.6.2009 9:11:51   
smrka
Dobro jutro punce! Sayuri cestitke  bratcu, vsaka mu cast.... ej pa jest bi omagala pri enem kilometru plavanja, .. mogoce bi sfolgala mal vec s kolesom... ampak bi zadnja itak prisla v cilj.. res, cestitke!!!

Mi smo sli vceraj spet za en dan v Poreč. Vreme je toplejs kot pri nas v Ribnici, se splaca it malo zaplavat. Čez teden bomo skočili še kdaj v Izolo se mal kopat.

A kera kaj ve kdaj bo konc tega zamorjenga vremena???? Pa jest sem že čist živčna.... 2 tedna smo tle pa sam dvakrat je blo sonce da je nažigalo. Mater ej.

Bo kera šla v Sodražco 3.7.? Jest bom verjetno šla, pa na pop design  10. tudi. uf....

No lepo se mejte.... se slisimo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
29.6.2009 10:27:10   
sayuri
smrka a spet ste se potepali? Lepo lepo! Bejž na FB potrdit še ta zadnjo slikco, k ti manjka na Životinjskem carstvu user posted image  Drugače pa tud jaz čakam sonček. Zdajle bi šla ven, pa se bojim, da se bo lih ulilo, predno se bomo dol spravili user posted image . Ma vseeno bom šla malce po naši ulici povozičkat.user posted image

Hvala vsem za čestitke za Francija. Res je norec. Tko je vesel...... user posted image  Jutri pride domov in bomo verjetno kak sprejem naredili doma. VAm bom sporočila in če boste imele cajt, pridite pogledat. user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
29.6.2009 11:12:29   
Anonimen
Dan!
Ja sayuri, sem glih hotla napisat da sva sami2 ostali tukaj, pa vidim, da se je oglasila tudi smrka. Bravo smrka! Bo šlo pa manj kofeta, a ne? user posted image
Ja, Franci je res car!!! Ti kar povej glede sprejema, kdaj, kje..

Vreme je res ubijalskoooo, nič se mi ne da... ne ven, ne not..ehh, bom nekje vmes ostala user posted image
Smrka- upam, da ujamete še kaj sončka pri nas preden se vrnete nazaj. Kdaj pa odhajate??

A bomo kaj kofetkale še?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
29.6.2009 12:05:06   
dulcinea
Helou. Jaz sem tud tle.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
29.6.2009 12:19:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Helou. Jaz sem tud tle.

Dulči, bomo kakšne slikce vidle? user posted image

Drugače pa kofetkanje....jaaaaaaaaaaaaaaa...jutri??? Mate cajt? Okrog pol enajstih v Golu???

Mi je uspelo bit eno uro zunaj. Joj, je težko vreme user posted image  Potem je pa pikat začelo in smo šli notri. Flašo čaja in sta zaspala user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 29.6.2009 12:20:25 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
29.6.2009 12:20:26   
klavdi*
OJ PUNCE
Kako ste?Vreme je tok smotano  Ravno prav za spat.Čisto nič se mi neda.S puncami sem se zdaj igrala monopoly.Čez vikend sem bila na morju in je bilo  boljše vreme kot v Ribniciuser posted image .
SAURY  čestitke tvojemu bratcu.user posted image user posted image user posted image bravo Franciiiiiii.
No sedaj se mi je Zala zbudila.user posted image jo nahranit.Se kaj slišimo.ČAU

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
29.6.2009 12:49:38   
dulcinea

Helou. Jaz sem tud tle.

Dulči, bomo kakšne slikce vidle? user posted image

Nekaj jih je na blogu objavljenih, ostalih pa po pravici povedano nisva še dala s kartic. Bo enkrat konc poletja kaka predstavitev ratala mogoče kje v Ribnškem koncu, pa vas povabm če boste hotle vidt. Sam pol bi treba najt projektor pa pano...

Drgač pa bi rade volje pršla na kofe, ampak me do sobote ne bo, ker mam v petek eno pomembno stvar za nardit, pa se morm fajn pripravit.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
29.6.2009 13:18:50   
Anonimen
sayuri- Ja, jutri imamo čas-načeloma, samo jaz bom imela cel vrtec doma. user posted image   Pride nečakinja na počitnice danes k nam. Bom videla kako nam bo uspevalo.. Bi mogla pa na socialno, sva dogovorjeni z J., pa tud ne vem kako mi bo uspelo uskladit. V glavnem, se slišimo, beremo..
Aja- podaljšanje porodniške, pa pa user posted image  Pa saj drugega nisem pričakovala. Tako je tudi prav, čeprav bi pasalooooo še bit doma. user posted image

dulcinea- lepo da si tudi ti tu user posted image  Ja, slikice bi tudi jaz rada videla, se strinjam za predstavitev.

klavdi- kje pa se ti potepaš? A, na morju vidim. Lepo.

Grem, se je Zoja zbudila po njenem dopoldanskem, vsakodnevnem 3-urnem spanju. user posted image  Pa Lana me tudi že kliče.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
29.6.2009 13:52:16   
klepetkaa
dulči, slike bi tud jaz vidla radauser posted image
sayuri, čestitke Francijuuser posted image user posted image . Uh, kapo dol, res. Jaz bi bla tam nekje kot pravi smrka zaseuser posted image

jst bi tud prišla sprejem pogledatuser posted image
pikica, saj če greš z vrtcom kaj na sprehod se lahko sprehodiš tud do nas...user posted image

jst bi tud še kaj kofetkala ta teden, ker pol gremo na morje.

pa novo obliko RR imamo... sej je bil cajt.... mi je všeč

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 29.6.2009 14:00:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
29.6.2009 13:59:19   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

dulči, slike bi tud jaz vidla radauser posted image

Bom mojga nahecala, če bo za. K on zna več kaj povedat.

A res al kaj? Jst kar tole temo odprem v priljubljenih. Morm it pogledat.

Aja, včeraj... smo šle s Karmen pol v ADB, vaš avto smo pa srečale v Gorenji vasi, pa sem si mislna, da ste kam šli familjarno, pa pol nisem klicala.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
29.6.2009 14:00:39   
sayuri

Kje, kaj, zakaj, kako??? Jst nč novga ne vidm user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
29.6.2009 14:01:40   
klepetkaa
dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugičuser posted image

sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?!user posted image user posted image . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,....

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 29.6.2009 14:02:49 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
29.6.2009 14:04:50   
dulcinea

Kje, kaj, zakaj, kako??? Jst nč novga ne vidm user posted image user posted image

Jst tud ne. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
29.6.2009 14:05:35   
sayuri

dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugičuser posted image

sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?!user posted image user posted image . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,....

Zdaj ne vem...al do Ribnce ta novost še ni prišla al kako? Ker pri meni je vse isto, kot je blo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4193
29.6.2009 14:06:53   
dulcinea

Mogoče te majo pa za poskusnega zajčka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4194
29.6.2009 14:07:08   
klepetkaa

Zdaj ne vem...al do Ribnce ta novost še ni prišla al kako? Ker pri meni je vse isto, kot je blo user posted image

prednost predmestja, jauser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
29.6.2009 14:07:50   
klepetkaa

kaj če sem čorava al kaj? da vidjo če bom pogruntala al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
29.6.2009 14:08:42   
sayuri

Zdaj ne vem...al do Ribnce ta novost še ni prišla al kako? Ker pri meni je vse isto, kot je blo user posted image

prednost predmestja, jauser posted image user posted image

JA, sem glih hotla reč user posted image user posted image user posted image  Zihr maš kakšne veze. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
29.6.2009 14:09:42   
sayuri

kaj če sem čorava al kaj? da vidjo če bom pogruntala al kajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
29.6.2009 14:16:59   
dulcinea
Klepetka, premal si na netu, pol pa ne veš, da so novosti že ene dva mesca.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
29.6.2009 14:18:52   
klepetkaa

Klepetka, premal si na netu, pol pa ne veš, da so novosti že ene dva mesca.

ma ne bi rekla, da je glih touser posted image user posted image
res mi ni nč jasno... še barva je druga..se mi zdi, no, ker nsiem čist oz. čedalje manj prepričanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.