Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.6.2009 13:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** A ni spet eno kilavo vreme zunaj? Jaz sem še kar v pižami, se mi prav nič ne da počet. Zoja je toooooolk sitna zadnje dni, da mi včasih prav živčke para. Upam, da čimprej mine, če sploh mine. Je tako jeznorita postala, skoz hoče uveljavljat svoj prav Kaj boste počele danes? Mi bomo malo roštilj spet zalaufali, potem pa gremo na Bistrico po pesek za v peskovnik JA, čist je zoprno tole vreme. Pa na splošno sem mi že nekaj dni nič ne da. Čisto nič. Komajda osnovne stvari sproti naredim. V načrtu za danes nimamo nič. Kosilo v Lazih in kak sprehod popoldne - če bo ok vreme. Drugače bi pa najraje zlezla v posteljo in spaaalaaaaaa Ojoj, še ena taka Sayuri, a sva midve čisto same ostale tukaj gor?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.6.2009 16:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo Franci!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 7:51:26
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro pikica, kaj sva sam še midve ostali aktivni tuki gor? Zgleda
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 9:11:51
|
|
|
|
smrka
|
Dobro jutro punce! Sayuri cestitke bratcu, vsaka mu cast.... ej pa jest bi omagala pri enem kilometru plavanja, .. mogoce bi sfolgala mal vec s kolesom... ampak bi zadnja itak prisla v cilj.. res, cestitke!!! Mi smo sli vceraj spet za en dan v Poreč. Vreme je toplejs kot pri nas v Ribnici, se splaca it malo zaplavat. Čez teden bomo skočili še kdaj v Izolo se mal kopat. A kera kaj ve kdaj bo konc tega zamorjenga vremena???? Pa jest sem že čist živčna.... 2 tedna smo tle pa sam dvakrat je blo sonce da je nažigalo. Mater ej. Bo kera šla v Sodražco 3.7.? Jest bom verjetno šla, pa na pop design 10. tudi. uf.... No lepo se mejte.... se slisimo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 10:27:10
|
|
|
|
sayuri
|
smrka a spet ste se potepali? Lepo lepo! Bejž na FB potrdit še ta zadnjo slikco, k ti manjka na Životinjskem carstvu Drugače pa tud jaz čakam sonček. Zdajle bi šla ven, pa se bojim, da se bo lih ulilo, predno se bomo dol spravili . Ma vseeno bom šla malce po naši ulici povozičkat. Hvala vsem za čestitke za Francija. Res je norec. Tko je vesel...... Jutri pride domov in bomo verjetno kak sprejem naredili doma. VAm bom sporočila in če boste imele cajt, pridite pogledat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 11:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Ja sayuri, sem glih hotla napisat da sva sami2 ostali tukaj, pa vidim, da se je oglasila tudi smrka. Bravo smrka! Bo šlo pa manj kofeta, a ne? Ja, Franci je res car!!! Ti kar povej glede sprejema, kdaj, kje.. Vreme je res ubijalskoooo, nič se mi ne da... ne ven, ne not..ehh, bom nekje vmes ostala Smrka- upam, da ujamete še kaj sončka pri nas preden se vrnete nazaj. Kdaj pa odhajate?? A bomo kaj kofetkale še?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 12:05:06
|
|
|
|
dulcinea
|
Helou. Jaz sem tud tle.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 12:19:37
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Helou. Jaz sem tud tle. Dulči, bomo kakšne slikce vidle? Drugače pa kofetkanje....jaaaaaaaaaaaaaaa...jutri??? Mate cajt? Okrog pol enajstih v Golu??? Mi je uspelo bit eno uro zunaj. Joj, je težko vreme Potem je pa pikat začelo in smo šli notri. Flašo čaja in sta zaspala
< Sporočilo je popravil sayuri -- 29.6.2009 12:20:25 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 12:20:26
|
|
|
|
klavdi*
|
OJ PUNCE Kako ste?Vreme je tok smotano Ravno prav za spat.Čisto nič se mi neda.S puncami sem se zdaj igrala monopoly.Čez vikend sem bila na morju in je bilo boljše vreme kot v Ribnici . SAURY čestitke tvojemu bratcu. bravo Franciiiiiii. No sedaj se mi je Zala zbudila. jo nahranit.Se kaj slišimo.ČAU
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 12:49:38
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Helou. Jaz sem tud tle. Dulči, bomo kakšne slikce vidle? Nekaj jih je na blogu objavljenih, ostalih pa po pravici povedano nisva še dala s kartic. Bo enkrat konc poletja kaka predstavitev ratala mogoče kje v Ribnškem koncu, pa vas povabm če boste hotle vidt. Sam pol bi treba najt projektor pa pano... Drgač pa bi rade volje pršla na kofe, ampak me do sobote ne bo, ker mam v petek eno pomembno stvar za nardit, pa se morm fajn pripravit.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 13:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sayuri- Ja, jutri imamo čas-načeloma, samo jaz bom imela cel vrtec doma. Pride nečakinja na počitnice danes k nam. Bom videla kako nam bo uspevalo.. Bi mogla pa na socialno, sva dogovorjeni z J., pa tud ne vem kako mi bo uspelo uskladit. V glavnem, se slišimo, beremo.. Aja- podaljšanje porodniške, pa pa Pa saj drugega nisem pričakovala. Tako je tudi prav, čeprav bi pasalooooo še bit doma. dulcinea- lepo da si tudi ti tu Ja, slikice bi tudi jaz rada videla, se strinjam za predstavitev. klavdi- kje pa se ti potepaš? A, na morju vidim. Lepo. Grem, se je Zoja zbudila po njenem dopoldanskem, vsakodnevnem 3-urnem spanju. Pa Lana me tudi že kliče.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 13:52:16
|
|
|
|
klepetkaa
|
dulči, slike bi tud jaz vidla rada sayuri, čestitke Franciju . Uh, kapo dol, res. Jaz bi bla tam nekje kot pravi smrka zase jst bi tud prišla sprejem pogledat pikica, saj če greš z vrtcom kaj na sprehod se lahko sprehodiš tud do nas... jst bi tud še kaj kofetkala ta teden, ker pol gremo na morje. pa novo obliko RR imamo... sej je bil cajt.... mi je všeč
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 29.6.2009 14:00:36 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 13:59:19
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, slike bi tud jaz vidla rada Bom mojga nahecala, če bo za. K on zna več kaj povedat. pa novo obliko RR imamo... sej je bil cajt.... mi je všeč A res al kaj? Jst kar tole temo odprem v priljubljenih. Morm it pogledat. Aja, včeraj... smo šle s Karmen pol v ADB, vaš avto smo pa srečale v Gorenji vasi, pa sem si mislna, da ste kam šli familjarno, pa pol nisem klicala.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:00:39
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa pa novo obliko RR imamo... sej je bil cajt.... mi je všeč Kje, kaj, zakaj, kako??? Jst nč novga ne vidm
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:01:40
|
|
|
|
klepetkaa
|
dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,....
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 29.6.2009 14:02:49 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:04:50
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa pa novo obliko RR imamo... sej je bil cajt.... mi je všeč Kje, kaj, zakaj, kako??? Jst nč novga ne vidm Jst tud ne.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:05:35
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,.... Zdaj ne vem...al do Ribnce ta novost še ni prišla al kako? Ker pri meni je vse isto, kot je blo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:06:53
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,.... Mogoče te majo pa za poskusnega zajčka
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:07:08
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,.... Zdaj ne vem...al do Ribnce ta novost še ni prišla al kako? Ker pri meni je vse isto, kot je blo prednost predmestja, ja
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:07:50
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,.... Mogoče te majo pa za poskusnega zajčka kaj če sem čorava al kaj? da vidjo če bom pogruntala al kaj
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:08:42
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,.... Zdaj ne vem...al do Ribnce ta novost še ni prišla al kako? Ker pri meni je vse isto, kot je blo prednost predmestja, ja JA, sem glih hotla reč Zihr maš kakšne veze.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:09:42
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, ja,. saj smo bili kompletni, ja.. se je začel oratorij pa smo šli tja. Pa drugič sayuri, pol se mi pa že meša...sem že čorava al kaj?! . TUd ZS so čist an novo, pa tole okence za post oddat tudi,.... Mogoče te majo pa za poskusnega zajčka kaj če sem čorava al kaj? da vidjo če bom pogruntala al kaj
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:16:59
|
|
|
|
dulcinea
|
Klepetka, premal si na netu, pol pa ne veš, da so novosti že ene dva mesca.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.6.2009 14:18:52
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Klepetka, premal si na netu, pol pa ne veš, da so novosti že ene dva mesca. ma ne bi rekla, da je glih to res mi ni nč jasno... še barva je druga..se mi zdi, no, ker nsiem čist oz. čedalje manj prepričana
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.