|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
29.6.2009 14:15:54   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dan.

Nobene čveke?user posted image

to se jaz sprašujem,že kar neki časauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
29.6.2009 14:16:53   
lunca14
user posted image user posted image user posted image mi gre kr dobr tole obračanje strani,ko sem večinoma samauser posted image user posted image ...............ampak vseeno bravo jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
29.6.2009 14:17:21   
Anonimen
So na morju user posted image user posted image

Jaz imam v rokah pogodbo za nedoločen čas:))))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
29.6.2009 14:18:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Dan.

Nobene čveke?user posted image

Dan user posted image

Saj veš tisto o čvekah in dežju user posted image user posted image

ja, imate sonce, žge k pr norcih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
29.6.2009 14:19:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image mi gre kr dobr tole obračanje strani,ko sem večinoma samauser posted image user posted image ...............ampak vseeno bravo jazuser posted image user posted image user posted image

No vidiš, kok ti gre fajn.user posted image user posted image Sam mal manj samogovorov pa je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem komaj dobro domov pršla, tamala pa spi...končno.

Včeraj sem jo posnela pri svojem čebljanju, danes nova beseda Pepa user posted image ...le kaj bo spet ponoč user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
29.6.2009 14:20:26   
Anonimen
No, še ena ki ima samogovore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
29.6.2009 14:58:46   
lunca14

Jaz imam v rokah pogodbo za nedoločen čas:))))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super,čestitke iz srcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
29.6.2009 14:59:01   
Anonimen
Ola klepetuljeuser posted image

Super Didli za pogodbo.Ouuujjjeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ,kaj bos delala?
Lunca razturasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz cakam moza,da gremo v mest,moram mal po uhane,iamjo znizane vse na 2eu,pa res lepe.
Pa itak na sprehod se zraven.

No,mejte se,se greva s tamalo nastimat,Tali bo doma,se mora uciti mat.ker pisejo jutri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
29.6.2009 16:19:26   
lunca14
uf,kleo,sem ti fouš,ko greš v šoping in to po bižuterijo,jaz sem nazadnje nosila uhane pred 6 leti na svoji poroki,potem pa konec,so me vsi otroci vlekli za ušesa,tako,da enkrat čez 5 let pa spet user posted image ,no saj na sploh ne nosim drugega nakita ,kot uhani in seveda poročni prstan,pa občasno uro,vse ostalo je odveč.
.............in zakaj rasturam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
29.6.2009 17:26:32   
polly80
vau,a ta rr še obstaja user posted image user posted image user posted image
nisem bla tu gor,hmmmm sploh ne pomnim..

vas lepo pozdravljam,vsem junijčkom želim vse naj naj za dopolnjeno 1 letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slovenka-sem ti napisala nekaj na fb..a je možno,da sem te danes vidla na faksu,ful zrihtano,v taki srebrni oblekci???

žal nimam časa brat za nazaj,upam pa,da se imate vse skrajno lepo in da uživate s svojimi sončki,pa želim vam lep dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
29.6.2009 17:29:42   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
29.6.2009 17:32:57   
Anonimen
danuser posted image

kako ste kaj? Vidim, da čvekate ne prevečuser posted image user posted image
Pri nas vse po starem, dobili smo nov zobek tako, da jih imamo 8. V petek imamo P in vam takrat sporočim mere.
Včeraj smo imeli praznovanjeuser posted image , edin vreme je bilo bolj slabo. Bom nalepila kakšno slikco sem, jih pa moram še od drugih dobiti,ker se mi zdi da so drugi več slikal kot pa jazuser posted image Torta je uspela, je imela hello kitty.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
29.6.2009 17:33:18   
Anonimen
polly dan danuser posted image

lunca si še tukaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
29.6.2009 17:33:46   
Anonimen
kleo fajn nakupujuser posted image sem ti fovš, bi jaz šla tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
29.6.2009 18:36:18   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

polly dan danuser posted image

lunca si še tukaj?

pa saj veš da sem jaz veeeeeeeeeeedno tukiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
29.6.2009 18:38:34   
lunca14
poly80.....no lepo,da si se oglasila,po tako dolgem času,bi blo pa lepo tudi,če prideš prej nazaj in se pridružiš nam neklepetuljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
29.6.2009 20:10:43   
lunca14
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........kkaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk doooooooooooooollllllllllllllggggggggggggggčassssssssssssss

user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
29.6.2009 20:38:36   
alea01
dober večeruser posted image

Kako ste kaj mamičke, vaši otročički, vaši lubiji?

mi smo kul. Hodimo ful, kobacamo skoraj nič več. Ne igramo se z ničemer, ker treba vsak kotiček pogledat in hodit in hodit tudi, če samo v kroguuser posted image user posted image
Govorimo nič, učit se nočemo. Smo pri 7 mesecih bistveno več znali kot sedaj. Takrat nismo ne kobacali, ne plazili in smo se  lepo učili. Sedaj pa....jaouser posted image .
Zob imamo še zmeraj 6. Glede na to, da smo prvega dobili pri 5,5 mesecih bi lahko imeli še kakega večuser posted image . Drgač pa, tečni nismo. Spimo od 19.00 do 7.30...pol ure smo podaljšali. Smo probali it samo enkrat spat čez dan. Dvakrat nam je celo uspelo. Smo spali  kar 3 ure v kosu. ampak ne zdržimo do 12 ure. Tako da, zdaj spet hodimo spat  dvakrat čez dan.

no, raport končan. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.6.2009 20:41:24 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
29.6.2009 20:39:25   
alea01
Lara......lepe tortice, lepa slavljenkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
29.6.2009 20:43:26   
alea01
ninny- čakamo slikiceuser posted image

didlinaa- user posted image user posted image  za pogodbo

< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.6.2009 20:56:53 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
29.6.2009 20:43:51   
Samsa
čer čer

ooooooooooo polly: hej hej kako kaj

alea: user posted image user posted image user posted image  za raport

didlinaa: user posted image user posted image user posted image  za pogodbo

oooooo ninny: si kaj nostalgična? user posted image

lunca: hvala, ker si user posted image user posted image

Lara spi - upam, da bo danes kaj bolj mirno spala ( če bo vse po sreči, bo ta teden podobnauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
29.6.2009 20:48:55   
Samsa
kje smo??

tu ali tam?? user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
29.6.2009 20:56:30   
Anonimen
Malo tu malo tam user posted image user posted image user posted image user posted image

Znamo spet nekaj novega.user posted image Ji rečeš novo besedo, posluša, še enkrat ponoviš in ekola, ponovi.user posted image user posted image
Od popoldan znamo pupa in popi (popek) .

Včeraj je naredila 3 samostojne korake, danes že 4.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninny, slikceuser posted image ...voščilo pa jutri, čist uradno.user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
29.6.2009 20:58:52   
Samsa

Včeraj je naredila 3 samostojne korake, danes že 4.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sara za korake in pupo ter popi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
29.6.2009 20:58:55   
alea01
didlinaa, ti imaš pa res eno zelo pametno deteuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sta pa res lahko zelo ponosna staršauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.