Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 20:59:29
|
|
|
|
alea01
|
didlinaa, zdaj pa še zelo malo manjka....do hoje..bravo Sara
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 21:01:19
|
|
|
|
alea01
|
ma nemoj.....obrnila stran...........jeeeeeeeeeeeeeeeej Zdaj pa itak šibam.........ura 21.00
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 21:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res malo manjka, ker je ful ratala pogumna. Sam ko se spomni, da bo po kolenih lažje, pok na rit in gasa v tretjo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 21:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ma nemoj.....obrnila stran...........jeeeeeeeeeeeeeeeej Zdaj pa itak šibam.........ura 21.00 Glede govora še sama ne dojemam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 21:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Bravo Sara,ti si neverjetna .Bi morala mal do mojega necaka zaviti,ker pri dobrih 3l se ne govori. Sicer Meri tudi ne,vsaj da bi jo kaj razumeli.....edino vcasih ji kaj rata .Smo sli v mestu najprej jest,pa pravi natakar,Guten Tag.tamala-Taaaggg . Me pa malo njena hoja skrbi.Ona bi hodila sicer ves cas,vendar kako.Jo drzimo za eno ali obe roki,pa tako opleta z nogama,sploh ne hodi lepo.Pa saj mi je vseeno ce shodi kasneje,samo me skrbi,da ni kaj narobe .Bom naslednjic rekla P,da pogleda njeno hojo,ne samo kako stoji.Upam da je strah prazen. Uhani nakupljeni,sem jih ze par dni nazaj,pa sem sla zdaj se za Tali,a so bili skoraj ze vsi razprodani.No,nekaj sem vseenop prinesla. Didlina nekaj sem te vprasala,ce si slucajno spregledala,ali sem tudi zate nevidna?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 21:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, o zasebnem življenju pišem na ZS. Ti grem pisat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 21:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa daj. Sem ravn brala o seven ki je naga v koruzi poplesovala-vecinoma sem ze zadnjic,zdaj sem hotla le najnovejse,in....kar naenkrat tema ni vec dostopna,aloooo,pa samo se par postov sem imela .Najvec sem pa sla brat zaradi ****,ne najdem njene teme,je bila zgleda tudi brisana,pa ona je zgleda tudi izpisana.Tale RR je vcasih res .Didlina si kaj brala???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:01:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem brala ja tisto temo, vso se je izbrisala, da pa ni dostopna tema pa ne vem, morem it pogledat. ZS maš na FB Matr mene pa v ledvica štiha dns kar ležim, stat ne morem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mas se eno vprasanje A ledvica te bolijo,to je pa hudo.Kaksen caj za ledvice bi blo dobro,da ti malo spere,pa vec oblect,ne hrbet zunaj,na kamnu sedet....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Marisa ima danes,1l,1m,1t pa 1d ,Tali pa 13l,11m,1d..........................enke na vidilu. Se 2d pa imam NS,pojutrisnjem.Bom komaj docakala. Didli,si precitala,a ze odgovarjas?pa je se kaj drugega na rr zanimivega??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:29:11
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa So na morju Jaz imam v rokah pogodbo za nedoločen čas:)))))) Didlinaa, ČESTITKE za službo !!!! Sara je res pametna punca! Jaz sem pa ful vesela, če v knjigi pokaže kar ji rečem (imamo enih par besed: muca, račka, žoga,..); ampak itak ne zna vedno. govorimo pa bore malo... pa učit se tudi noče... tako, da izkoristim, če vidim da celo posluša kakšno minuto; ker kadar ni pri volji ni šans. še vedno raje obrača strani, kot gleda kaj je narisano; pa raje si v obe roki nabaše tolk voščenk kolikor jih največ more, namesto da bi narisal kakšno črtico,..... skratka obnaša se za svoje mesece primerno . Kleo - super za nakup "zlatnine"
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Mtinca. Da pokaze zivali v kjigi .Mojo komaj prepricam,d si stran malo bolj ogleda,iam prevec dela z hitrim obracanjem in vlecenjem iz rok-z ihto,ce ne dovolim koj .Pri govoru pa je problem,ker ne ve s katerim jezikom naj zacne,ima tri na razpolago.Po moje se studira,kateri bi bil najboljsi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, Meri je res že velika, kakšno novo sliko prosim Pa super za NS, tud jest komaj čakam, da poveš če je pimpek med nogami mtinca, kako kaj Lana?Je bolje? Pa pazi na stene, voščenke gredo težko dol
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:37:47
|
|
|
|
mtinca1
|
voščenke - "uporaba samo pod nadzorom" 10 minut potem pa vzamem. Drugače pa piše, da se sperejo z rok z milom in toplo vodo in tud z oblačil; s stene pa verjetno bolj težko, vsaj s te v dnevni, kjer ni pralne barve. Lana pa...danes je prvič prišla do mene s hojo, ko sem prišla v varstvo, do zdaj se je vedno vrgla na vse štiri...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj Mtinca. Da pokaze zivali v kjigi .Mojo komaj prepricam,d si stran malo bolj ogleda,iam prevec dela z hitrim obracanjem in vlecenjem iz rok-z ihto,ce ne dovolim koj .Pri govoru pa je problem,ker ne ve s katerim jezikom naj zacne,ima tri na razpolago.Po moje se studira,kateri bi bil najboljsi Resnična zgodba,pri nas: pripelje mamica otroka pri 3 letih do P in pove, da otrok nič in popolnoma nič ne govori.Jok obeh staršev. Reče P naj gredo mal ven iz ordinacije, gredo. Čez 10 minut pride P ven po starše, pa jim reče, naj razmišljajo o tem, da vpišejo predčasno otroka v tečaj francoščine. Zakaj? Otrok je štel do 10 po francosko, štel od 10 nazaj in ostale stvari tud, kar je P zanimalo. Po Slovensko. Otrok je presedel cele dneve pred TV in gledal francoski program. Torej, upanje ostaja za vse
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:40:04
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj Mtinca. Da pokaze zivali v kjigi .Mojo komaj prepricam,d si stran malo bolj ogleda,iam prevec dela z hitrim obracanjem in vlecenjem iz rok-z ihto,ce ne dovolim koj .Pri govoru pa je problem,ker ne ve s katerim jezikom naj zacne,ima tri na razpolago.Po moje se studira,kateri bi bil najboljsi saj obračanje strani je pri nas tudi še vedno najbolj zanimivo.... trojezičnost je pa samo en veeeliiik plus v življenju, mimogrede se bo naučila .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 voščenke - "uporaba samo pod nadzorom" 10 minut potem pa vzamem. Drugače pa piše, da se sperejo z rok z milom in toplo vodo in tud z oblačil; s stene pa verjetno bolj težko, vsaj s te v dnevni, kjer ni pralne barve. Lana pa...danes je prvič prišla do mene s hojo, ko sem prišla v varstvo, do zdaj se je vedno vrgla na vse štiri... Previdna mami. Pa hoja jo bo itak vsakič bolj zanimala.Bravo Lana.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:44:15
|
|
|
|
mtinca1
|
glede voščenk je res obvezno, da sem zraven, ker oranžna nima več konice.... je blo treba probat kak okus je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom dala slike na FB se od poroke,pa danes sem tamalo mal slikala,bom mogoce jutri kaksno prilimala...se mi kar ne da,odlasam vsakic na jutri.... Bom jaz Meri tudi jutri voscenke v roke porinla,mogoce bo pa tu talent,kaksen Piccaso.nikoli se ne ve,sporocim jutri Ja ns...cisto vse zanioma kaj je ....am bam .Saj tudi mene,samo najbolj pa itak,da j vse ok.Ko bo rekel,vse tipi top,potem pride na vrsto,lulek ali ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj Mtinca. Da pokaze zivali v kjigi .Mojo komaj prepricam,d si stran malo bolj ogleda,iam prevec dela z hitrim obracanjem in vlecenjem iz rok-z ihto,ce ne dovolim koj .Pri govoru pa je problem,ker ne ve s katerim jezikom naj zacne,ima tri na razpolago.Po moje se studira,kateri bi bil najboljsi saj obračanje strani je pri nas tudi še vedno najbolj zanimivo.... trojezičnost je pa samo en veeeliiik plus v življenju, mimogrede se bo naučila . A ni zanimivo, kok obračajo strani kot bi bili veliki in zgleda da berejo kot da razumejo kaj piše? Men je ful scensko to opazovat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:48:55
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bom jaz Meri tudi jutri voscenke v roke porinla,mogoce bo pa tu talent,kaksen Piccaso.nikoli se ne ve,sporocim jutri jaz sem ji dala pri enem letu en list in je z velikim trudom par črtk nastalo - tako, da imamo to za spomin - "kao" prva risbica...... če se ne bo izgubila..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 glede voščenk je res obvezno, da sem zraven, ker oranžna nima več konice.... je blo treba probat kak okus je mi imamo pa knjige brez vogalov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:51:51
|
|
|
|
mtinca1
|
grem poiskat eno slikco in jo prilepim..... takih imamo malo, kjer se kaže inteligenca ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa kaj teta Janja pohaja? Prej sem vidla,da se je na FB nalimala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 22:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 grem poiskat eno slikco in jo prilepim..... takih imamo malo, kjer se kaže inteligenca ... No, da vidimo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.