|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
29.6.2009 20:59:29   
alea01
didlinaa, zdaj pa še zelo malo manjka....do hoje..bravo Sarauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.6.2009 21:01:19   
alea01
ma nemoj.....obrnila stran...........jeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image

Zdaj pa itak šibam.........ura 21.00user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.6.2009 21:02:42   
Anonimen
Ja, res malo manjka, ker je ful ratala pogumna.user posted image Sam ko se spomni, da bo po kolenih lažje, pok na rit in gasa v tretjouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.6.2009 21:05:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ma nemoj.....obrnila stran...........jeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image

Zdaj pa itak šibam.........ura 21.00user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede govora še sama ne dojemam. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.6.2009 21:41:29   
Anonimen
Oj

Bravo Sara,ti si neverjetnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bi morala mal do mojega necaka zaviti,ker pri dobrih 3l se ne govori.

Sicer Meri tudi ne,vsaj da bi jo kaj razumeli.....edino vcasih ji kaj ratauser posted image .Smo sli v mestu najprej jest,pa pravi natakar,Guten Tag.tamala-Taaaggguser posted image .
Me pa malo njena hoja skrbi.Ona bi hodila sicer ves cas,vendar kako.Jo drzimo za eno ali obe roki,pa tako opleta z nogama,sploh ne hodi lepo.Pa saj mi je vseeno ce shodi kasneje,samo me skrbi,da ni kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Bom naslednjic rekla P,da pogleda njeno hojo,ne samo kako stoji.Upam da je strah prazen.

Uhani nakupljeni,sem jih ze par dni nazaj,pa sem sla zdaj se za Tali,a so bili skoraj ze vsi razprodani.No,nekaj sem vseenop prinesla.

Didlina nekaj sem te vprasala,ce si slucajno spregledala,ali sem tudi zate nevidna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.6.2009 21:44:57   
Anonimen
Kleo, o zasebnem življenju pišem na ZS.user posted image Ti grem pisat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.6.2009 21:58:21   
Anonimen
No pa daj.

Sem ravn brala o seven ki je naga v koruzi poplesovala-vecinoma sem ze zadnjic,zdaj sem hotla le najnovejse,in....kar naenkrat tema ni vec dostopna,aloooo,pa samo se par postov sem imelauser posted image user posted image .Najvec sem pa sla brat zaradi ****,ne najdem njene teme,je bila zgleda tudi brisana,pa ona je zgleda tudi izpisana.Tale RR je vcasih resuser posted image .Didlina si kaj brala???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.6.2009 22:01:05   
Anonimen
Sem brala ja tisto temo, vsouser posted image se je izbrisala, da pa ni dostopna tema pa ne vem, morem it pogledat. ZS maš na FBuser posted image

Matr mene pa v ledvica štiha dns user posted image kar ležim, stat ne morem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.6.2009 22:14:13   
Anonimen
Mas se eno vprasanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ledvica te bolijo,to je pa hudo.Kaksen caj za ledvice bi blo dobro,da ti malo spere,pa vec oblect,ne hrbet zunaj,na kamnu sedet....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.6.2009 22:24:40   
Anonimen
Marisa ima danes,1l,1m,1t pa 1duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Tali pa 13l,11m,1d..........................enke na vidilu.

Se 2d pa imam NS,pojutrisnjem.Bom komaj docakala.

Didli,si precitala,a ze odgovarjas?pa je se kaj drugega na rr zanimivega??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.6.2009 22:29:11   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

So na morju user posted image user posted image

Jaz imam v rokah pogodbo za nedoločen čas:))))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlinaa, ČESTITKE za službo !!!! user posted image user posted image user posted image

Sara je res pametna punca!
Jaz sem pa ful vesela, če v knjigi pokaže kar ji rečem (imamo enih par besed: muca, račka, žoga,..); ampak itak ne zna vedno. govorimo pa bore malo... pa učit se tudi noče... tako, da izkoristim, če vidim da celo posluša kakšno minuto; ker kadar ni pri volji ni šans. še vedno raje obrača strani, kot gleda kaj je narisano; pa raje si v obe roki nabaše tolk voščenk kolikor jih največ more, namesto da bi narisal kakšno črtico,..... skratka obnaša se za svoje mesece primerno user posted image .

Kleo - super za nakup "zlatnine" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
29.6.2009 22:32:53   
Anonimen
Oj Mtinca.
Da pokaze zivali v kjigiuser posted image user posted image user posted image .Mojo komaj prepricam,d si stran malo bolj ogleda,iam prevec dela z hitrim obracanjem in vlecenjem iz rok-z ihto,ce ne dovolim kojuser posted image .Pri govoru pa je problem,ker ne ve s katerim jezikom naj zacne,ima tri na razpolago.Po moje se studira,kateri bi bil najboljsiuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
29.6.2009 22:33:16   
Anonimen
Kleo, Meri je res že velika, kakšno novo sliko prosim user posted image Pa super za NS, tud jest komaj čakam, da poveš če je pimpek med nogamiuser posted image

mtinca, kako kaj Lana?Je bolje? Pa pazi na stene, voščenke gredo težko dol user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
29.6.2009 22:37:47   
mtinca1
voščenke - "uporaba samo pod nadzorom" 10 minut potem pa vzamem. Drugače pa piše, da se sperejo z rok z milom in toplo vodo in tud z oblačil; s stene pa verjetno bolj težko, vsaj s te v dnevni, kjer ni pralne barve.

Lana pa...danes je prvič prišla do mene s hojo, ko sem prišla v varstvo, do zdaj se je vedno vrgla na vse štiri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
29.6.2009 22:39:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj Mtinca.
Da pokaze zivali v kjigiuser posted image user posted image user posted image .Mojo komaj prepricam,d si stran malo bolj ogleda,iam prevec dela z hitrim obracanjem in vlecenjem iz rok-z ihto,ce ne dovolim kojuser posted image .Pri govoru pa je problem,ker ne ve s katerim jezikom naj zacne,ima tri na razpolago.Po moje se studira,kateri bi bil najboljsiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Resnična zgodba,pri nas: pripelje mamica otroka pri 3 letih do P in pove, da otrok nič in popolnoma nič ne govori.Jok obeh staršev. Reče P naj gredo mal ven iz ordinacije, gredo. Čez 10 minut pride P ven po starše, pa jim reče, naj razmišljajo o tem, da vpišejo predčasno otroka v tečaj francoščine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj? Otrok je štel do 10 po francosko, štel od 10 nazaj in ostale stvari tud, kar je P zanimalo. Po Slovensko.user posted image Otrok je presedel cele dneve pred TV in gledal francoski program.user posted image

Torej, upanje ostaja za vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
29.6.2009 22:40:04   
mtinca1

Oj Mtinca.

saj obračanje strani je pri nas tudi še vedno najbolj zanimivo.... trojezičnost je pa samo en veeeliiik plus v življenju, mimogrede se bo naučila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
29.6.2009 22:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

voščenke - "uporaba samo pod nadzorom" 10 minut potem pa vzamem. Drugače pa piše, da se sperejo z rok z milom in toplo vodo in tud z oblačil; s stene pa verjetno bolj težko, vsaj s te v dnevni, kjer ni pralne barve.

Lana pa...danes je prvič prišla do mene s hojo, ko sem prišla v varstvo, do zdaj se je vedno vrgla na vse štiri...

Previdna mami.user posted image Pa hoja jo bo itak vsakič bolj zanimala.Bravo Lana.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
29.6.2009 22:44:15   
mtinca1

glede voščenk je res obvezno, da sem zraven, ker oranžna nima več konice.... je blo treba probat kak okus je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
29.6.2009 22:44:33   
Anonimen
Bom dala slike na FB se od poroke,pa danes sem tamalo mal slikala,bom mogoce jutri kaksno prilimala...se mi kar ne da,odlasam vsakic na jutri....

Bom jaz Meri tudi jutri voscenke v roke porinla,mogoce bo pa tu talent,kaksen Piccaso.nikoli se ne ve,sporocim jutriuser posted image

Ja ns...cisto vse zanioma kaj jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....am bamuser posted image .Saj tudi mene,samo najbolj pa itak,da j vse ok.Ko bo rekel,vse tipi top,potem pride na vrsto,lulek ali neuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
29.6.2009 22:45:25   
Anonimen

Oj Mtinca.

saj obračanje strani je pri nas tudi še vedno najbolj zanimivo.... trojezičnost je pa samo en veeeliiik plus v življenju, mimogrede se bo naučila user posted image .

A ni zanimivo, kok obračajo strani kot bi bili veliki in zgleda da berejo kot da razumejo kaj piše?user posted image Men je ful scensko to opazovat. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
29.6.2009 22:48:55   
mtinca1

Bom jaz Meri tudi jutri voscenke v roke porinla,mogoce bo pa tu talent,kaksen Piccaso.nikoli se ne ve,sporocim jutriuser posted image

jaz sem ji dala pri enem letu en list in je z velikim trudom par črtk nastalo - tako, da imamo to za spomin - "kao" prva risbica...... če se ne bo izgubila..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
29.6.2009 22:51:16   
Anonimen

glede voščenk je res obvezno, da sem zraven, ker oranžna nima več konice.... je blo treba probat kak okus je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo pa knjige brez vogalov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
29.6.2009 22:51:51   
mtinca1

grem poiskat eno slikco in jo prilepim..... takih imamo malo, kjer se kaže inteligenca user posted image ...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
29.6.2009 22:52:38   
Anonimen
Kje pa kaj teta Janja pohaja? Prej sem vidla,da se je na FB nalimala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
29.6.2009 22:53:31   
Anonimen

grem poiskat eno slikco in jo prilepim..... takih imamo malo, kjer se kaže inteligenca user posted image ...

No, da vidimo.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.