Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 19:15:59
|
|
|
|
lunca14
|
aleksandra...............lepo se mejte na morju,pa fino,da ste se vozili s kolesi,mi bomo počakali še kako leto,da maj samostojno vozi kolo,potem pa akcija.Ja res bomo mogle nehat čvekat tle na dojenčkih,ko pa mamo že skor vse malčke,no jaz mam še dojenčka,ko še ziza in ne prespi nočko ..........ja,kava v juliji definitivno,saj sem rekla,da se oglasim,če bodo pogoji ispolnjeni,pa niso bili,tako,da ponovmo to v juliji,v avgustu,pa pri nas v našem novem domku
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 19:16:19
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 19:34:23
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 http://www.ringaraja.net/forum/m_4292025/mpage_1/key_/tm.htm#4292025 ...............vljudno vabljene,vstopnina,je veliko dobrosrčnosti,odprtosti in dobre volje oj oj lunca full lepo napisano - prava mamica je odprla prvi del otročkov AS - uživajte na morju, želim vam čimveč lepega vremena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 21:20:49
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Lukas se zahvaljuje za tortice in čestitke, tebi Lun pa pošilja koš poljubčkov. Danes smo imeli družinsko praznovanje, naslednjo soboto pa tisto taveliko praznovanje. Je bilo pa danes neponovljivo, čeprav jaz sploh ne morem in ne morem dojet, da je eno leto minilo . Prehitro čas beži, res. Čestitke Oskarju in Evi tudi od nas. AS - super za kolesarski izlet. Imejte se kar se da lepo na morju, uživajte in srečno pot . Lunca, lepo si odprla prvi del pri malčkih .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 21:47:32
|
|
|
|
lunca14
|
nobene
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 22:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
OLa Lukas,vse najboljse.Sigurno si imel cudovit dan,pa dobil en kup poljubckov in objemckov. . RMRM,kako ste praznovali?Te je kaj nostalgija dajala?? AS,super za morje.Komaj cakam avgust,da tudi mi koncno odpeketamo.Jutri pa na bazen,jupi. Patricija pa je faca,najprej noce v solo,zdaj pa jo ze pogresa,kao .Moja ne bi nanjo pomislila,pa ce bi bile pol leta pocitnice . LovLo pa noce otroske hrane...a si mu povedala kolk je star,ker zgleda misli,da je starejsi Lunca super da ste doma . Michael Jackson je vceraj umrl.Jaz sem popolnoma paf.Samo da slisim kako njegovo pesem,imam ze solze v oceh.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 22:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ojla! Lukas se zahvaljuje za tortice in čestitke, tebi Lun pa pošilja koš poljubčkov. Danes smo imeli družinsko praznovanje, naslednjo soboto pa tisto taveliko praznovanje. Je bilo pa danes neponovljivo, čeprav jaz sploh ne morem in ne morem dojet, da je eno leto minilo . Prehitro čas beži, res.ups tole sem pa zgresila.Ane akko hitro leti cas.jaz tudi komaj verjamem,da je Meri ze tako velika.Samo zdaj,ker bomo dobili se eno strucko,mi je kar malo lazje,sicer bi bilo veliko huje.Majhni so res taki srcki,cist prehitro odrastejo. Čestitke Oskarju in Evi tudi od nas. AS - super za kolesarski izlet. Imejte se kar se da lepo na morju, uživajte in srečno pot . Lunca, lepo si odprla prvi del pri malčkih .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 26.6.2009 23:01:37
|
|
|
|
l.daisy
|
LUKAS, vse najboljše
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 17:49:29
|
|
|
|
lunca14
|
ku,kuc..........a,je še kak dojenček tuki?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 19:19:20
|
|
|
|
lunca14
|
nobene nikjer,tud če čaram,ni nobene,si bom pa sama prepevala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 19:20:44
|
|
|
|
lunca14
|
bravo jaz 3000
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 20:31:42
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 21:58:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo jaz 3000 vau čvekica Jaz sem tu, samo imam goro izpitov za ocenit, potem se mi pa možek že ves dan dobrika za zvečer, pa moram hitet...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 21:59:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo jaz 3000 vau čvekica Jaz sem tu, samo imam goro izpitov za ocenit, potem se mi pa možek že ves dan dobrika za zvečer, pa moram hitet... Kaj to je res, da imam jaz tudi preko 3000? Se mi zdi za 1000 narobe
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,ste čveke ratale. Pa dober večer. Slovenka, kar nazaj se mu dobrikaj, bo bolj luštno, pa še dlje bo trajalo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:32:09
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo jaz 3000 vau čvekica Jaz sem tu, samo imam goro izpitov za ocenit, potem se mi pa možek že ves dan dobrika za zvečer, pa moram hitet... Kaj to je res, da imam jaz tudi preko 3000? Se mi zdi za 1000 narobe ......... katera čveka se mi smeje,si si pogledala,kok si že sama načvekala,kar se tiče izpitov-vsi opravili,pa je.........potem,pa hitro h možeku,leto 2010 se bliža
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:33:33
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja,ste čveke ratale. ampak,ti nas pa prekašaš,pa ninny tud........no bo pa jutri kaka debata padla,ali pa v ponedeljek.........lepo spite Pa dober večer. Slovenka, kar nazaj se mu dobrikaj, bo bolj luštno, pa še dlje bo trajalo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, teta J bi bla res lahko mal dobra, pa kar vsem da minimalno 6-ko. Bo prej v postli.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:36:21
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, a ti maš potem takšno taktiko? Samo platonsko se dobrikaš? Lunca, ja, saj opravili, samo niso vsi zadovoljni samo z opravili, je treba še malo razvrstiti... no, ne bodo vsi opravili, ampak so vseeno lepe ocene, ker so to ta pridni, takoj po predavanjih... Hm, 2010, res, kdo ve, kako dolgo bo kaj v drugo trajalo, da naredimo bebo. Sofijo 2. mesec... Če bo tako tudi drugič, nam nocoj še ni treba nič delati
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je zdaj vidve,skaceta od otroka k dojencku...kje sploh smo ? Slovenka,daj,kaj se trudis,vsi opravili in basta . Lunca,ouuujjeeeeee za tritauznt ,pa Slovenka,kaj se ti cudis,saj si zadnje case najbolj pridna tipkarica .Brez tebe bi sli junijcki ze v maloro.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, izumrli ja. Slovenka, dej no, napiš jim lepe ocene pa hitro k možu pod kovter. Po mojem je že ves slinast tam in te čaka. Lunca,ti si tud čveka taprava.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja izumrli,mas prav . Kje je Tina,kdaj se je nazadnje javila???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 22:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Že dolgo je ni bilo. Me prav zanima, kako je zdaj kaj Anja v vrtcu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 27.6.2009 23:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene ne tudi.Po moje se je ze privadila.Upam. Itak so se pricele pocitnice,pa bo Tina lahko vecx uletela. Sem bila pri imenih....halooo Slovenka,kaksna diskusija .A je pri vas ze akcija??? Visim na netu,ker moz gleda box,me ne zanima.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.