lunca14
|
Joj,pa kaj mate ve že vse dvoletne otroke al,kaj,al mam samo jaz doma enoletnika,ki še nič razumljivega ne pove,ki še ne hodi,ki nič ne pokaže,nobenih stavri............... kok,mi je dobro to poslušat,kok že kateri zna,in seveda super za vse malčke,in malčice kar obvladajo.............moj pa še nič,pa se nič ne sekiram,niti ga ne forsiram v neki,pustim da čas naredi svoje,ko bo pripravljen bo shodil,ko bo pripravljen bo začel govorit,pa ne po francosko,ker ne gleda tv-ja,no mogoče bi povedal kaj o frančku,o ninjah in jugioh risankah............pogovarjam se z njim normalno,ne pričakujem pa da bo kaj povedal,..............zdej se bolj posvečan enejevi govorici,ki je čisto nekaj posebnega,je tak ko koroški slovenec in mi je prav simpa,ko govori svoj jezik,pa čeprav bi moral govorit že čist razločno............saj bo,do šole bo že............zakaj sem to tako napisala,zato,ker vidim,da se primerjate med sabo in potem,če nekdo zna in naredi nekaj več kot drugi,je problem,kaj če je kaj z mijim otrokom narobe,pa ni,vsak otrok je poseben in se razvija v skladu s svojimi zmožnostmi,pa tudi če ne obvlada,ga je treba sprejeti takšnega kot je.Vem da sem mal zabluzila,a me v večini sekirajo zaradi enejeve govorice,pa ker še lun ne hodi,pa skoz neke primerjave,maj je pa že,pa maj je to...........en k........je to,vsak otrok ima pravico da se razvije v svojo osebo,pa četudi je drugačen.........drugačen-moj je.