|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
29.6.2009 22:54:03   
mtinca1

user posted image

user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
29.6.2009 22:55:04   
mtinca1
pa ne se smejat drugi slikci user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
29.6.2009 22:56:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image če nebi bolj pogledala, bi si mislila, lejo Lano, je mamici dildota ukrala v predalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
29.6.2009 22:57:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Bom jaz Meri tudi jutri voscenke v roke porinla,mogoce bo pa tu talent,kaksen Piccaso.nikoli se ne ve,sporocim jutriuser posted image

jaz sem ji dala pri enem letu en list in je z velikim trudom par črtk nastalo - tako, da imamo to za spomin - "kao" prva risbica...... če se ne bo izgubila..user posted image

jaz jih imam ze od Tali goro,se dobro da je zdaj malo prenehala z risanjem.
Bom pa se jaz njeno jutrisno umetnijo shranila,recimo no.Se skatle nimam....

A janja je n fb?saj ima neke tezave tako da tam ne more pisat...mogoce je pa pri imenihuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
29.6.2009 22:58:49   
Anonimen

Bom jaz Meri tudi jutri voscenke v roke porinla,mogoce bo pa tu talent,kaksen Piccaso.nikoli se ne ve,sporocim jutriuser posted image

jaz sem ji dala pri enem letu en list in je z velikim trudom par črtk nastalo - tako, da imamo to za spomin - "kao" prva risbica...... če se ne bo izgubila..user posted image

jaz jih imam ze od Tali goro,se dobro da je zdaj malo prenehala z risanjem.
Bom pa se jaz njeno jutrisno umetnijo shranila,recimo no.Se skatle nimam....

A janja je n fb?saj ima neke tezave tako da tam ne more pisat...mogoce je pa pri imenihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se skor poscala zdej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
29.6.2009 23:00:01   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image če nebi bolj pogledala, bi si mislila, lejo Lano, je mamici dildota ukrala v predalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he-he-he ......... kake asociacije, ti to.... da ne boš kam pobegnila, kot alea...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
29.6.2009 23:00:29   
Anonimen

tiiiii packauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz cakam njeno umetnino,ne neko zlaganje.Je pa res lustkana,pa lepo ze sestavlja.Pismo moja se cisto nic nezna,razen trmat.Jutri ma da mi iz tamalih kock,en grad sestavi,al pa saj hiso.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
29.6.2009 23:00:37   
lunca14
Joj,pa kaj mate ve že vse dvoletne otroke al,kaj,al mam samo jaz doma enoletnika,ki še nič razumljivega ne pove,ki še ne hodi,ki nič ne pokaže,nobenih stavri...............user posted image user posted image user posted image kok,mi je dobro to poslušat,kok že kateri zna,in seveda super za vse malčke,in malčice kar obvladajo.............moj pa še nič,pa se nič ne sekiram,niti ga ne forsiram v neki,pustim da čas naredi svoje,ko bo pripravljen bo shodil,ko bo pripravljen bo začel govorit,pa ne po francosko,ker ne gleda tv-ja,no mogoče bi povedal kaj o frančku,o ninjah in jugioh risankah............pogovarjam se z njim normalno,ne pričakujem pa da bo kaj povedal,..............zdej se bolj posvečan enejevi govorici,ki je čisto nekaj posebnega,je tak ko koroški slovenec in mi je prav simpa,ko govori svoj jezik,pa čeprav bi moral govorit že čist razločno............saj bo,do šole bo že............zakaj sem to tako napisala,zato,ker vidim,da se primerjate med sabo in potem,če nekdo zna in naredi nekaj več kot drugi,je problem,kaj če je kaj z mijim otrokom narobe,pa ni,vsak otrok je poseben in se razvija v skladu s svojimi zmožnostmi,pa tudi če ne obvlada,ga je treba sprejeti takšnega kot je.Vem da sem mal zabluzila,a me v večini sekirajo zaradi enejeve govorice,pa  ker še lun ne hodi,pa skoz neke primerjave,maj je pa že,pa maj je to...........en k........je to,vsak otrok ima pravico da se razvije v svojo osebo,pa četudi je drugačen.........drugačen-moj je.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
29.6.2009 23:01:51   
Anonimen

tiiiii packauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz cakam njeno umetnino,ne neko zlaganje.Je pa res lustkana,pa lepo ze sestavlja.Pismo moja se cisto nic nezna,razen trmat.Jutri ma da mi iz tamalih kock,en grad sestavi,al pa saj hiso.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao, mene vse boli že od smejanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
29.6.2009 23:03:02   
Anonimen
A vam dam posnetek Sarinega gobcanja?Sam moram dat na shrani.si še prej. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
29.6.2009 23:04:31   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao, mene vse boli že od smejanja.

Sam da ne bo luza,itak pa nic cudnega,bolece ledvice.....lululuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
29.6.2009 23:05:32   
Anonimen

No daj,jaz pa hitro skocim cunje obesit....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
29.6.2009 23:05:56   
mtinca1
lunca - meni se pa zdi tvoj Lun res ful inteligenten, res. Tako prav vidi se, da ful razume in prav kr cele svoje stavke govori.
p.s. tole naše sestavljanje "didlotov" je tak bolj redek pojav.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
29.6.2009 23:06:24   
lunca14
lana,res si prava arhitektkauser posted image user posted image user posted image pa kako stoji,moj da kocke samo v usta,in meče po tleh,da bi kaj sestavil,to je zanj še znanstvena fantastikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
29.6.2009 23:07:10   
lunca14

No daj,jaz pa hitro skocim cunje obesit....

prid raje k men likat,jaz pa teb obesim coteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
29.6.2009 23:07:20   
mtinca1

gobcanja - prevod iz didlinščine: ČEBLJANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
29.6.2009 23:10:17   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

lana,res si prava arhitektkauser posted image user posted image user posted image pa kako stoji,moj da kocke samo v usta,in meče po tleh,da bi kaj sestavil,to je zanj še znanstvena fantastikauser posted image

Lana sicer najrajši vzame dve koci in jih nabija eno ob drugo; pa čim bolj glasen in grd zvok je, bolj uživa. pa z eno plastično kocko drgne po stekleni mizici, da plastika ful cvili, meni pa kocine pokonci user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
29.6.2009 23:10:54   
lunca14

lunca - meni se pa zdi tvoj Lun res ful inteligenten, res. Tako prav vidi se, da ful razume in prav kr cele svoje stavke govori.
p.s. tole naše sestavljanje "didlotov" user posted image user posted image user posted image je tak bolj redek pojav.

............a,bejš,bejš,malo za hec vi tole sestavljate,ma vidi se da so punce res pol leta pred fanti..............ja upam,da mu inteligenca ne pobegneuser posted image .........mah ne,se vidi da je on moj že tretji otrok,in gledam na to sedaj drugače,kot pri maju,sedaj gledam res samo na motoriko,če je vse ok,drugo bo že

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
29.6.2009 23:13:17   
mtinca1
ufff, jaz bi verjetno morala it spat...ob 6 zjutraj bo treba vstat...... počakam, še na Sarin video

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
29.6.2009 23:18:28   
Anonimen
Shrani.si še nalaga user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
29.6.2009 23:19:22   
lunca14

ufff, jaz bi verjetno morala it spat...ob 6 zjutraj bo treba vstat...... počakam, še na Sarin video

sva že dve,sam da moraš ti v službo,jaz bom pa doma pleničke prala,pa do sedmih bom spalauser posted image ..........uf kak luksuz.....no grem pod tuš......pol pa upam,da slišim,kak lep glasekuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
29.6.2009 23:20:08   
lunca14

Shrani.si še nalaga user posted image

.......ja,kolk je pa povedalauser posted image user posted image ,no načebljalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
29.6.2009 23:24:05   
Anonimen
Veliko velikouser posted image user posted image user posted image user posted image , sam še polovico ne vsega kar znauser posted image ful počasi nalaga

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
29.6.2009 23:33:34   
Anonimen
Bo kaj?
Cunje obesene,druge zravnane......Lunca ne se hecat.Likanje pa jestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
29.6.2009 23:36:12   
slovenka
Evo teto Janjo user posted image user posted image user posted image

Kleo, lahko zdaj hodim na FB, ker sem ugotovila, da mi samo preko Mozille ne dela, preko Internet Exp pa user posted image

Polly, ja, sem bila na faksu, samo ne v srebrni oblekci ampak rjavi user posted image  Daj drugič pridi v mojo pisarno, da se spoznava user posted image

Pupe, jaz sem tako utrujena.... Sem delala na enem članku, za angleško revijo, je bilo treba nekaj nujno skorigirati... Pa šef mi je "naprtil", da bi morala dati izjavo za Jutarnji list glede Slo-Cro, pa sem še nekaj brala, kaj naj povem. Pravi mož, da bom še kak incident povzročila... No, bom videla, če me bo novinarka res poklicala user posted image

ful lepo brati o vaših malčkih. So pridni vsi ful, govorijo, hodijo, so tečni, radovedni, trmasti... pravi so. Naš dojenček pa že šteje ure... user posted image  Hodi še ne, nekak ni zainteresirana in se ne trudi, ker pride po kolenih povsod. Nad previjalno mizo imam polico z risbami živalc in tudi pokaže kakšno - recimo, kje je Ringo (pes pri naših doma) in pokaže psa, uro pokaže in še nekaj stvari. Je pa tako forasta zadnje čase, ker je začela lenariti tako kot jaz. Se meče po tleh po preprogi in leži, na trebuhu, pa na hrbtu, potem na francoski postelji isto dela, roke narazen in se vrže in leži, potem pa jaz na njo skočim in noriva user posted image  Nocoj pa spi že od pred 19h, sem potem še atiju pomagala barvati ograjo, tako da sem res hiiiiin.

Se jutri kaj oglasim, lepo bodite.

Aja, Didli, čestitke za službo! A boš kakšna bodyguardka od Pahorja? To so bolj take skrivnostne službe user posted image  Pa pozdravi si ledvice, to boli kot 300 user posted image  Mene so enkrat fejst in sem komaj hodila...

Lahko noč vsem. Jutri ima možek RD. Se že sekira... bo 33 user posted image user posted image user posted image  Darilo me je pa prišlo 5x več kot sem pričakovala. Upam, da bo zadovoljen user posted image

Lunca, to je grdavs user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.