Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 7:49:14
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka..........a,kaj potem ti moj lun ni všeč ...................sej je vseeno,sam,mal sem šla čekirat temo o imenih ..........jaz sem mnenja da vsak sam nosi svoje ime,in da svojo osebnost in karakter imenu,ne obratno..........vsak po svoje,glavno,da si dober človek,pa je lahko tudi.........????????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 9:12:26
|
|
|
|
Samsa
|
Jutro Evo častim kavico za lepše nedeljsko jutro Lep dan želim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 9:15:19
|
|
|
|
lunca14
|
Hvala samsa za kavo ,ti jo ob priliki vrnem,zelo rada v pravi nevirtualni obliki .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 12:44:46
|
|
|
|
lunca14
|
Ja samo res pogrešamo kar enih par čvekic:tina,mojca,polma,mtinca,kaja,anaj,beyba,babysolza..........no le kje ste,javte se kaj,vas pogrešamo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 14:10:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Me prav zanima, kako je zdaj kaj Anja v vrtcu. Ja, mene tudi zanima Zdaj ko gre moj spet v službo, bomo spet šli na varuško... vsaj 3 dni v tednu, ker sedaj res premalo delam za službo, ne morem v nedogled tako... Kleo, zakaj akcija? Ker pri imenih mnenja pišem? Saj sem jih od zmeraj. Nič še ni akcija zdaj za drugega, če si mislila, da si že ime izbiram Kaj pa ti? Že izbiraš ime? Lunca, maš prav Glede ohranitve junijk je pa lunca najbolj vestna, jaz pa se tudi malo trudim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 14:12:00
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, me zanima - kdaj bomo pa preklopile na temo pri otrocih? Kdaj tu zaključimo? Pri 200? Po moje to še do božiča ne bo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 15:35:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja, me zanima - kdaj bomo pa preklopile na temo pri otrocih? Kdaj tu zaključimo? Pri 200? Po moje to še do božiča ne bo ko sofija napolni eno leto,a,je prav?,,,,,,,,,,,,,pa hvala za kompliment ,za ohranitev naših junijk
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 15:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Me prav zanima, kako je zdaj kaj Anja v vrtcu. Ja, mene tudi zanima Zdaj ko gre moj spet v službo, bomo spet šli na varuško... vsaj 3 dni v tednu, ker sedaj res premalo delam za službo, ne morem v nedogled tako... Kleo, zakaj akcija? akcija takole sem imela v mislih,samo se cudno napisala,kar vse skupaj z imeni Ker pri imenih mnenja pišem? Saj sem jih od zmeraj. Nič še ni akcija zdaj za drugega, če si mislila, da si že ime izbiram Kaj pa ti? Že izbiraš ime? pa kaj tale grdavs pomeni....imena se ne zbiramo.Imam v sredo nuhalno,mogoce se ze kaj vidi spol Lunca, maš prav Glede ohranitve junijk je pa lunca najbolj vestna, jaz pa se tudi malo trudim Oj Lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 16:33:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja, me zanima - kdaj bomo pa preklopile na temo pri otrocih? Kdaj tu zaključimo? Pri 200? Po moje to še do božiča ne bo ko sofija napolni eno leto,a,je prav?,,,,,,,,,,,,,pa hvala za kompliment ,za ohranitev naših junijk Aha? Ja, lani tak čas sem bila že zoprna, ko sem bila že čez rok in smo tudi Sofijo čakali Sicer je pa čist res, ne vem, kako ti rata poleg 3 otrok tako skrbet, da ostanemo skupaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 16:34:16
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, grdavs sem mislila jaz, da pomeni takega smeškota, ki se nekaj sprašuje, ki nekaj ne ve, a ni to?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 18:27:10
|
|
|
|
lunca14
|
Ja,kdo pa pravi da dobro skrbim za njih ,so umazani,lačni,jih pustim same,jaz pa na kavi in rr-u .............se,najde,teh par minut dnevno,da prečekiram kaj se dogaja.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 18:29:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, grdavs sem mislila jaz, da pomeni takega smeškota, ki se nekaj sprašuje, ki nekaj ne ve, a ni to? ....pri nas pa to pomeni eno osebo,s katero ni dobro imet opravka............hecno,ne,kako je to s pomeni ...........no zdej pa gre lunči na pripravo na spanje........pol pa še nejko,pol pa mami v hosto,in ostane še majči in moj možek ..............in seveda rr
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 19:57:38
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, grdavs sem mislila jaz, da pomeni takega smeškota, ki se nekaj sprašuje, ki nekaj ne ve, a ni to? ....pri nas pa to pomeni eno osebo,s katero ni dobro imet opravka............hecno,ne,kako je to s pomeni ...........no zdej pa gre lunči na pripravo na spanje........pol pa še nejko,pol pa mami v hosto,in ostane še majči in moj možek ..............in seveda rr eh,bućko jaz,ti si mislila,na tega grdavsa ,jaz pa na besedo,ah moja blond pamet .......................evo pri meni gre vse po planu ,maj se še kopa,jaz se pa zrihtam in laufat,pol gre pa še on k moji mami in atetu spat v spodnji štuk,ko ne gre jutri v vrtec.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 21:22:04
|
|
|
|
lunca14
|
čakam in čakam,pa nikjer nobene...........kje ga vse biksate,da nimate cajta ....................čaram in čaram ........................ampak,še vedno nobene niiiiiiiiii ...................sej vem da me boste
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 21:24:37
|
|
|
|
mtinca1
|
Lunca - juhuuuuu ... ti, tam nekje okrog 8. julija pa morata z Lunom prit do nas - na kavo, pa kaj sladkega .... me je zadnjič angina zdelala ; pa takrat bo še nya doma - upam, da bo imela čas; pa če še kateri drugi ni predaleč .. aleksandra silvija ??? .... še javim podrobnosti drugače pa mi vedno več hodimo in vedno manj kobacamo. pa trmarimo kr dosti, kadar ni tako kot si zamislimo.... še dobro da jeza kr hitro popusti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 21:25:39
|
|
|
|
mtinca1
|
uuu, tale zadnja slikca je pa nevarna..... koga pa loviš?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 21:38:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 uuu, tale zadnja slikca je pa nevarna..... koga pa loviš? ..............ja,ve mene,ko tok težim ........................ .................ja,seveda sprejmeva povabilo,če bo pri nas vse ok,kot,vidiš,je vse tako,nepredvidljivo,da,ne morem bit 100%,niti za en dan naprej...........rade volje,spijem kavo in pojem kaj sladkega.......... za lanino hojo,mi smo pa sedaj v fazi kobacanja in ustajanja,tako,da še kak mesec ali dva pa bo hodil,pa saj se mu nikamor ne mudi,kar naj počasi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 21:43:18
|
|
|
|
mtinca1
|
super, upam, da se vidimo. ....lahko noč...moram pod tuš in spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 28.6.2009 21:45:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 super, upam, da se vidimo. ....lahko noč...moram pod tuš in spat nočka mtinca in lano polubčki v mojem imenu ,no jaz grem tud pod tuš,pa na kafe,pa v dnevno mal posedet,pol pa spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 7:21:36
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Tako na hitro vam častim , poleg paše Naj vam tekne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 8:00:54
|
|
|
|
Samsa
|
Nekaj slikic z Larinega RD
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 8:07:22
|
|
|
|
lunca14
|
lara..........cukerček,vidim,da si mela kar tri sladke tortice,ena lepša od druge,men je najlepša una tavelika .............res je pravi sonček .............samsa,pa kaj več povej no,ne sam pridet,pa kavo skuhat pa it,sej veš,da je to zelo nevljudno,da nekomu ponudiš kavo,potem pa jo mora spit sam..............oglasi se še kaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 12:36:32
|
|
|
|
lunca14
|
juhuhu,nikjer nobene,a ste vse v službah,no upam,da pride katera popoldne,ali zvečer.............lep dan še naprej
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 13:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Nobene čveke?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 13:48:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dan. Nobene čveke? Dan Saj veš tisto o čvekah in dežju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.