Bethany
|
No, pa še malo več napišem, ko imam fraj roke. Elina se trenutno igra v svoji igralnici. Kathy, ujej!! za rop in nespanje! ja, na žalost se tudi to dogaja in ne poredko. Pa kaj vse se sliši, da se dogaja takle na poti raznim prevoznikom, sploh v južnih državah... če je samo rop, imajo še srečo... Sam da se tvojmu ni nič zgodilo. Spanje: mi spet lepo spimo. Danes in včeraj je celo noč prespala, od osmih do pol sedmih. Js sem pa danes zelo slabo spala, kr zbujala sem se vsako uro... Elina pa sladko spala, hehe. Je pa bila tak hecna zvečer. Sem jo šla gledat, če bi jo pokrila, ker je nisem dala v spalno vrečo, se mi je zdel pretoplo. In v pol temi gledam in gledam v posteljico, kak hecn klopčič je zdej to, kje hudiča ima glavo in noge. In je bila zložena čist pošrek, skoraj čist kontra od običajnega ležanja. Torej glavo tam, ko so običajno noge. Pa na boku in tak zvita v klopčič. Kok ji je to uspelo, mi ni jasno. No, in danes zjutraj je seveda ležala tudi kontra obrnjena, samo malo bolj poravnana. Hecna je. Tortice: sej se samo pogovarjamo o njih, ne jemo, hehe. Tak da Monti ne bi imel nobenih pripomb. Sicer pa je pri meni še vedno na hladnem... Aja, minuli vikend: v soboto smo šli pogledat 6 tednov starega dojenčka. Joj, kak je to majhno. Sploh se ne spomnem, da je bila Elina kdaj tak mala in nebogljena. Zdaj pa v primerjavi z njim že ornk babnica. Včeraj pa obisk ZOO-ja v Lj, Elini se je dopadlo vse kar je fejst migalo in se oglašalo. Je bila ful posrečena, ko se je smejala morskemu levu, pa slonu, pa opicam... Bo treba še ponoviti. Popoldan pa naprej proti Gorenjski, na kosilo in na kratek sprehod ob Blejskem jezeru. Fajni dan! Tud vreme je bilo kul, samo par kapljic, drugače pa stanovitno, ne pretoplo ne premrzlo.
|