|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
25.6.2009 22:00:57   
aprilčica07
Evo še jst,  spet sem packala popoldne in spackala eno dobro pecivo iz malin... ga pa nisem preveč sladkala, tako, da ga lahko tudi jst jem (tolažba)user posted image user posted image user posted image

kerala: lepo, da si se oglasila.. ja, vsake tolko paše nardit en rez in se malo oddaljit od tehnike, jst sem to nardila, ko sem čakala na izvide amnio, in priznam, da mi je ustrezalo tako.. zdaj sem pa spet v pogonu in rada čvekamuser posted image super, da ste dobili voziček.. no, mi smo pa danes našega dali prat, po nevem kolkem cajtu (se ni lih za hvalit) je prevleka spet za pred ljudi...
flora: ma tako hitro se boš navadla bit doma, da ne moreš verjet..
poopsie: držim pesti, da bosta čim dlje v enem kosu
joob: ja je lepo jest, kajne? jst bi tudi kr naprej jedla.. moram zbrat korajžo in it na  vago, ampak nimam lih volje in želje, le zakaj?

No, jutri pa grem do naše kadrovnice z papirji, da mi tam vse potrdijo in naštimajo, pol če mi znese  pa še na csd, če ne bo ratalo jutri, pa v pondeljek... ni druge kot pot pod noge in akcija..  me pa danes tako grozljivo trebuh srbi, da je za znoret.. čakam da grem pod tuš in se namažemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fejst na debelo z bepanthenolom, to je edino kar mi še pomaga....

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.6.2009 3:54:42   
cowgirl
En nočni nespeči pozdrav! user posted image
Ne morem verjet, da nisem nič zaspana... ob 12h sem se spravila v posteljo in gledala u luft 2 uri. Trebuh mi trdi , če se le obrnem v postelji, zgaga me peče... ovčke sem že vse preštela, tako da sem šla raje za računalnik še par položnic plačat. user posted image
Ura je že 4 in grem probat sedaj zaspat. Jutri bom pa kot cunja. Upam, da to kakšna nova nosečniška fora... user posted image

Carpe diem

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.6.2009 9:01:05   
go_ta
dobro jutrouser posted image   Jst sm pa dans spala ko bubica! Sm se sam enkrat zbudila, ker sem bila žejna, zjutraj pa na radiu slišim, da je ura že 8, jst sm pa mislila, da je pol 7?!? Tko da se ful fajn počutim, ampak bi še kr spalauser posted image
cowgirl, upam, da se današnja nočna epizoda ne bo ponovilauser posted image  jst sovražim nočno zbujanje, vstajanje. Se pa čez dan spočij, če maš čas.
Men se pa danes NIČ ne da delat, tko da bom kosilo skuhala pa lenarila ... aja, pa moram od doma mal delat, sem na stand byju - upam, da ne bo preveč tekstovuser posted image . Včer sem eno knjigo vzela v roke in začela brat, tkmo da bom dons bolj ležalauser posted image
joob, poopsie, kako je, počivata?
kerala, ja včasih moramo mal pustit to tehniko pri miru, se mi zdi, da se vsi vrtimo samo okoli njeuser posted image  Včer se mi je npr. moj user posted image  smejal, ker sem rekla, da nočem profila na Facebooku, ker ga imajo čisto vsiuser posted image  In se držim tega ... ne rabim še ene stvari, ki mi bo vzela minimalno pol ure časa.
sicer je bil pa pri men tud včer prov kaloričen danuser posted image  Sicer je bilo kosilo še dokaj zdravo, pol sem pa štrudel spekla in se napokala, tašča je tud pekla nekaj čokoladnega, mjami, zvečer sva šla pa na pico. In mi je blo slabouser posted image  Tko da bo dons bolj zeljenaven danuser posted image
Zdaj pa ... ležat?user posted image  
Aja, user posted image  Sulfinija zate in malega Vala. Blanč, enako upam, da je že doma in je vse v redu!user posted image user posted image user posted image user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 703
26.6.2009 9:21:36   
Arwen
Hej srečke user posted image !! Danes je pa zame "time to say goodbye" v službi.user posted image   Je pa štala, ker so večinoma vsi na dopustu, vključno z našo tajnico, jaz moram pa še ure za kompenzacijo poštimat. NIč, bomo pa potem po telefonu uštimal.
Zdaj se moram pa končno odprtih zadev lotit pa navodila napisat, potem imamo pa manjšo poslovilno. Itak nas bo bolj malo. Noro, sploh ne morem verjet, kako je šla hitro ta nosečnost.user posted image
Sem vas samo na hitro preletela in dobila vtis, da so po novem tri poglavitne aktivnosti gnezdenje, peka peciv in kuhanje marmelad.user posted image user posted image
Uh, pa sem že mislila, da bomo novega avgustovčka dobiliuser posted image in sem si prav oddahnila, ko sem prebrala, da ni bila plodovnica. Joob, drži se!
Zdaj pa veselo na delo, še zadnjič...

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.6.2009 9:33:41   
hel32
En pozdrav še od mene
Tudi jaz sem spala ko bubica, nekako sem našla tisti pravi položaj v postli, da mam blazino pod bušijem, vzglavnik pa za hrbtom in se tak lepo
naštimam, da sem vmes not in spim na levem boku ko dojenček, no dokler me zbudi user posted image  z brcanjem, ga je po celem trebuhu polno user posted image user posted image
Sem sanjala da sem rodila in da doma še ni bilo nič pripravljeno, ja sem res čist not padla, sam gnezdenje mi še gre po glavi,.....
aja pa fantič je bil velik, tam ene 4 kg, kolk se iz sanj spomnem user posted image
Zvečer grema ša malo u šoping, imajo v Diponu moj stol v akciji, morm po njega, za dojenje ga bom imela,
zdaj pa dragi pripravlja teren za električno ograjo, jo pridejo montirat drugi teden, ga hecamo, da bo zato, da mu otroci ne bojo mogli uit user posted image user posted image
Moji hormoni so se pa tudi umirili.
Jaz bom danes tudi pehtranov štrudl pekla, ga imam na vrtu (pehtran, ne štrudl)!
Lep sončen dan

Helena 31 t in 2 dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.6.2009 9:37:24   
go_ta
hel32 ... pehtran, ne štrudel - ha ha ha ha, to si me pa zdj dobro nasmejalauser posted image  Čeprav ne bi bla slaba ideja tole s štrudlom na vrtu.
Arwen , ja ena izmed aktivnosti je peka peciva, ampak ne kateregakoli, temveč štrudla!user posted image  preživi lep zadnji dan v službi, naj ti čim prej mine!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 706
26.6.2009 10:11:10   
simonalokar
poopsie in joob upam da bosta še malo počakala in potem pa tudi če pride vn. samo da bo zdravo

hel tole o štrudlu je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image . pridemo poskusituser posted image user posted image .

včeri smo bli v čatežkih toplicah v notranjem bilo je super moj sinček je ful užival samo z rokavčki se še ne upa spustiti- ker je šel mal pod vodo. ko smo ga držali za trebuščeh je šlo. drugače pa je bla kar gužva sem morala kar ornk mirkat na trebuščka. plavat pa nisem mogla več - me je dol vlekuuser posted image user posted image user posted image .
sine je pa žulje na nogici dubu od same vode in od hoje po ploščicah. tko da danes samo sedi in mami ati to in onouser posted image user posted image . zdajle risanko gledajo jaz bom pa za skuhat pripravila. piščančjo obaro.

imejte se
simona

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.6.2009 11:49:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

V nedeljo je sulfinija na drugem foromu pisala.
Da je trenutno na hitro doma, zahvaljuje se vsem za lepe želje za rojstvo Vala, do petka bo še v inkobatorju, potem pa
dva tedna na oddelku pri mamici, potem pa gresta domov.Vbolnišnici Maribor je bila 8 tednov, o porodu in vsem ostalem bo poročala
ko bosta z Valom doma.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sulfi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.6.2009 11:59:07   
hel32
Ja malo sem hecno napisala, sem se še sama nasmejala, no štrudl z pehtranom iz vrta ža papcam, njami njami!!!
Malo pa se moremo hecat!!
Simonalokar, jaz pa še lahko plavam normalno, me še ne vleče dol.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.6.2009 14:02:37   
go_ta
Kok je lep dan, prov uživam, ko je sonce! Trenutno kosilo kuham, preverjam na rač., če imam kaj za delat, berem knjigo o dojenčkihuser posted image  Ko se mi že zdi, da imam doma vse, kar rabim za user posted image , ugotovim, da pa le nimam vsegauser posted image  Tko da si bom zdj en dan morala vzet čas, pa vse, kar rabim, še kupit. Da me kaj ne prehitiuser posted image
Hel32, res si dobro napisala tist s štrudlomuser posted image . Vrjamem, da je doberuser posted image
Mojega user posted image  bo pa danes kap, ko bo videl, kaj je za kosilo - zelenjavna juha, krompir z blitvo pa pohane bučke. Sama zelenjavauser posted image
Uživajte, punce!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.6.2009 14:13:19   
aprilčica07
Živjo čvekice,

jst sem se pa danes potepala. Sva bli z mamo v mestu, pa do službe sem šla porihtat papirje, pa na en sejem smo šle vržt en uč in neki malga zapravit (sem si kupla eno krilce za na plažo in še eno laneno z lastiko v pasu, tako ponosljivo, zdaj in potem).... zdaj sem pa crknjena in bi šla kr spat. Sem tud jst zeloo slabo spala to noč, nevem kaj je blo, ampak od 2 do 5 sem gledala ko čuk, pa položaja nisem najdla, pa vse mi je šlo na živce, pol proti jutru sem končno zaspala in bi spala in spala, ampak danes je blo treba vstat.

go ta: super kosilce... jst sem nardila mineštrco, navadno iz palačinke z nutelo.... ni slabo blo vse skupaj.user posted image user posted image
simonalokar: bomo vidli kako bom jst plavala na morju, po moje bom kot kašna boa na sredi zaliva migotala.. ko smo bli v toplicah za prvi maj je blo stanje še pod kontrolo, zdaj pa ni več...user posted image
hel32: štrudel z pehtranom? mora bit dobro, kajne? mi sice pehtrana nimamo, ampak sem enkrat nekje jedla pehtranovo potico in mi je bla zeloo všečna...
arwen: dobro opravi danes, pa lepo se poslovi od sodelavcev.. jst sem jih danes že šla obiskat....user posted image

Trenutno mali spi, ko vstane greva v trgovino, pa do knjižnice, da si vzamem kašno dobro knjigo za čitat.. Moj spet dela. No, še jutri in v nedeljo, pol bo pa en cajt mir, vsaj z dežurstvom...

Lepo se mejte.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.6.2009 14:14:15   
aprilčica07
cowgirl: midve bi pa lahko ponoči vrgle en konkreten čvek, ker sem tudi jst bedela kadar ti..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
26.6.2009 14:39:27   
sams
ojla drage user posted image ,
vidim, da ste vse dobile napade lakote user posted image . Najbolj sem se smejala, ker sem glih zmazala ful LinoLade in sem potem prebrala, da se ji Joob še nekako upira. jaz sem se ji tudi dokaj uspešno, ampak kakšen dan pa ne morem reči ne in jo zmažem za vse dni nazaj.

Poopsie, držim pesti, da plodovnice ni nič manj in da ne boš še rabila roditi.

Arwen, upam, da je poslovilna žurka uspela. Jaz jo bom imela, ko bo polovica ljudi na dopustu, tako da bo bolj intimno.

cowgirl, upam, da si se vsaj zjutraj naspala, se mi prav smiliš. Imaš pa ogromno živali. Mene ne bi mogla videti zraven konjev, ker se jih fuuuul bojim in postanem vsa trda, če jih zagledam v živo.

eee35, super, da si bosta z dragim delila porodniško. Če se vam tako bolj splača, pa je sploh OK.

aprilčica, jaz tudi še ne gnezdim in tudi nimam kaj, ker so od lani vse oblekice oprane, zlikane in pripravljene, posteljico (oz. košarico) pa greva kmalu iskat h kolegici, ki nam jo je posodila že 1.. In to je to user posted image

Punce, kdaj se začnejo popusti? Ker mislim, da so malemu zrastle nogice, pa bom počakala še kak teden do popustov, preden gremo v nabavo.

Neposredna povezava do sporočila: 713
26.6.2009 14:51:30   
poopsie
Evo, še vedno 2v1 user posted image

Isabela danes že cel dan brca in po tem sklepam,da se ima še fajn v bušiju user posted image Jaz spet počivam, sicer je Iraya že doma tko,da ona pač z mano leži in gleda risanke user posted image

arwen uživaj še zadnjič v službi user posted image In se poslovi za 1leto user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.6.2009 14:52:37   
poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

cowgirl: midve bi pa lahko ponoči vrgle en konkreten čvek, ker sem tudi jst bedela kadar ti..user posted image user posted image

Pa še jaz bi se lahko pridružla user posted image Sm mela ful čudne sanje in nism mogla zaspat naza.. Sem se premetavala sem in tja user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 715
26.6.2009 15:03:10   
cowgirl
Tale noč je bila res čudna... ker sem se potem ob 4h šla premetavat nazaj po postelji se je še moj zbudil in odracal v kuhinjo... pit in ostal v dnevni. Baje tudi on ni potem več zaspal, mene so pa potem ptiči zabavali v postelji, še ene parkrat sem šla vmes na WC... no, kaj takega se mi še ni zgodilo. user posted image Ustala sem normalno ob 9h, si napravila kavo in sem že cel dan kot da bi prespala celo noč. Superpower nosečka... user posted image Upam, da se bom tako držala tudi ko bo beba zunej in se bomo futrali in previjali vsako noč. user posted image
Sem pogledala, če je kakšna čudna luna danes... pa ni nič. user posted image Tako,da naslednjič punce hitro čvekat na forum, če ne bo možno zaspat, bomo skupaj ovčke štele. user posted image

Danes nimam nobenih idej za kosilo... bom kar malo v frižider pogledala, samo upam, da me sladoled ne bo premamil pred kuhanjem.

Carpe diem

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.6.2009 16:08:11   
hel32
Aprilčica, pehtranova potica z skuto, potem je štrudelj in na koroškem pehtranovi štruklji,
to vse se nardi iz pehtrana, je pa zeelo stara rastlina posebnega okusa, meni je ful dobro.
Katera je pisala o linoladi, jo imam doma, sem si privoščila parkrat za malico tak na kruhu,
začuda mi sladkor ni narastu!user posted image
Sam nevem, kaj nam je sam sladko jemo in zelenjavo, a imamo res zmešane hormone,user posted image user posted image
1x se mi to ni dogajalo, ni se mi kaj posebnega luštalo, al pa bodo naši avgustovčki 2009
res nekaj posebnega.
Go ta, super kosilo, pridem!
Jaz sem kr sama zmazala 1/2 štrudla user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 717
26.6.2009 17:28:27   
Drnula
user posted image go_ta, saj Neca tud je navihanka user posted image  Ma kolkor ima vseh muh ... men je ful lepo znjo, otroček ti res napolni življenje pa čeprav se ti morda lahko prej zdi, da imaš polno življenje, da boš z user posted image  morda imel sam kaj manj.. ma kaki.
Pri Neci sva bila za ime zmenjena takoj, že v prvih tednih nosečnosti. No potem je bila ena mala dilema, ker je sestra rodila Nežo in je na prvi pogled zelo podobno, ampak se tolk različno sliši da podobnosti niti ne opaziš. Zdaj pa nikakor ne moreva zbrati imena. Meni nobeno ne izstopa, moji favoriti niso vščeč mojmu in obratno. Zadnjič sva se sicer zmenila za ime ampak mi je kar škoda, ker gre za ime, ki se mi zdi ok, ni mi pa prav posebej všeč. Ampak moj noče Lize

Mi smo se pa dopoldne odpravili na Cerkniško jezero mal s čolnom naokrog dokler je vsaj sonce sekalo. Pa je bilo res LEPO. Mal smo se peljali, mal ustavli, si namočili noge, vmes najdli še en fajn placek za kampirat ... potem smo šli k tašči na kosilo in domov. Neca je imela s tem bolj zmešan ritem in spi šele zdajle user posted image tamle na kavču. Ampak drugač pa ne bi mogli nikamor it, kar pa pri nas vsekakor ne špila. Mulčki so itak res neverjetno prilagodljivi, če kdo komplicira potem smo običajno to kar starši user posted image

anč - da še faks zdajle zdeluješ ... faca si, same čestitke

poopsie upam da bo vse ok ! Me je prav prešinilo. Se mi skoz zdi da je porod in user posted image  še tako daleč, pa klinc, zdaj zdaj je lahko zunaj.
Zdaj imam pa obiske.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.6.2009 18:25:45   
Alisa
oj,
sm na hitr da se mal javim.user posted image

Joob in popsie upam da sta uredu in da počakata na avgust, ne prehitevajta.

Sanika danes sem ti poslala, upam da vama bo pomagalo. če pa boš kaj rabila vprašat pa le vpraš.

Jaz ponoči ne spim čisto nič, ker se skoz premetavam in me vse boli, zbujam se pa skoz na hrbtu.
Ali katera ve zakaj ne smeš spat na hrbtu?????
Trebuh mi skoz otrdeva, sploh na sprehodu, prebavo imam katastrofalno,, lačna sem nonstop sploh cukra (štrudl, piškotki,.....), da o sramnih kosteh ne govorim, res se ne spomnim, da bi me v prvi nosečnosti tok matrale te kostke.
Jao sm jamram,
rajš grem

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.6.2009 18:32:32   
M1987
modrasmotka jaz sem odala na CSD in sem kmalu dobila po pošti odgovor, da sem opravičena do paketa oz. enkratnega denarnega zneska, ki sem ga izbrala. Sem pa drugje zasledila, da naj bi nakazovali okoli 15. v mesecu, torej 15.07. Moram pa iti še enkrat, da se pozanimam kako je z starševskim nadomestilom, ter darilom občine - enkratni denarni znesek. user posted image

sasa84 katero kremo pa uporabljaš? user posted image

Ha ha glede user posted image pa mi je znano user posted image moj se isto boji, da bi bilo kaj narobe, pa niti se ne more sprostiti, tako da te ˝hlače˝ bolj peremo na roke kot v pralnem stroju user posted image

Danes sem bila zadnjič sama po nakupih, ker ne morem več user posted image sem kot en slonček... Takoj zasopihana, utrujena, noge me boji - sploh pete... Sam modrca pa res ne morem poslati mojga kupovat user posted image sem komaj našla en pametn modrček na zapenjane spredaj, ker unih za dojenje ne mislim imeti. Jih je pa težko najti user posted image Za bebico imamo vse pripravljeno in pokrito z rjuho, če bi nas kaj presenetila. Kovček je tudi skoraj prirpavljen, da očka samo pograbi in akcija user posted image V tadrugi torbi ima pa naštimano za oblečt za domov iz P ter jajček user posted image sobica je okrašena, pleničke zlikane, cunjice tudi... En dan bova šla še po ostalo kar manjka in potem imamo popolnoma, popolnoma čisto vse. user posted image Jaz imam namreč ful občutek, da bo pupa prej kot 12.08. Drugače je bil pa moj prvi PDP 04.08. Bomo videli... user posted image

Lepo se mi imejte, počivajte, sladkajte se in uživajte še zadnje trenutke user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.6.2009 18:51:20   
eee35
Ja, ja, meni se tudi zdi, da bo treba začet resno misliti na porod, tudi se mi je zdelo, da to še ne vem kok časa, pa sem pogledala koledar. I se streznila!!!user posted image . Vidim, da sem ena redkih, ki nič ne pečeuser posted image Ampak to po moje zato, ker pečke nimam, ker ne boste verjele hodim po netu, pa iščem recepte za peciva. Tako, da nekaj mora biti na tem, takšno obdobje zgleda.
Danes sem se kot enuser posted image nažrla koruznih vafljev...Ne vem, kaj mi je bilo, ker tega stiropora ne prenašam, sem prav metala vase en za drugim. VALJDA mi je bilo pol slabo, pa še žejna sem skoz, po moje imajo fuuuuulllll soli.

Glede hormončkov - jaz sem dost trda, sicer se mi je zgodilo parkrat v življenju, da sem se jokalauser posted image , ampak bolj od jeze, ali ko mi je mačka umrla, pa je bila res kot moj otročiček, sami sva živeli, pa sem jo res rada imela. Ampak tako, da bi se cmerila - nikoli, bolj sem ta, ki nadira vse okoli, meče krožnike itd...V torek pa moj user posted image je rekel nekaj, sicer se je hecal, ampak jaz sem bila tako žalostna, da sem jokala kot nora, po moje se je prav ustrašil, ker nisem mogla nehat...groza.

poopsie: drži user posted image noteruser posted image , ji povej, da še nekaj časa ne gre nikamoruser posted image

joob: - dobro, da ti ni odtekala voda, jaz sem tudi enkrat te svečke uporabljala, pa nisem vedla, da bo tako, vložka nisem imela, pa vse naokrog v postelji je bilo mokro!

Slišim, da s Sulfinjo in Valom je vse v redu, zelo sem vesela!user posted image

Pa naslednjič če ponoči ne bom mogla spat, sigurno bom pokukala na forum! Drugače pa jaz nimam nobenih dodatnih vzglavnikov, sem jih davala tam nekje okrog morfologije, pol pa sem ugotovila, da zaradi njih spat ne morem, ful mi grejo na živce. Zdaj je vse kul brez, pa na boku spim za zdaj brez težav. Sicer menjavam strani, pa parkrat na noč sem tudi na hrbtu, ampak samo tok, da preverim, s katere strani se user posted image stiskauser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 26.6.2009 18:54:27 >

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.6.2009 19:01:33   
Joob
Ojla fračeeee...kako ste? Kero bedno vreme...ampak sej mal pa spet paše, vsaj lažje dihamouser posted image .
Hvala na vprašanju...sem ok, kot da ne bi bila noseča...je pa buhi ful zrastu...sem vesela...in verjamem, da bo naš Niki počakal do avgusta.
Sončice zlate, držite se...Poopsi...počivaj...in brez hecanja.user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.6.2009 20:04:43   
aprilčica07
Ojla

joob: super, da je vse ok, zdaj pa se le malo počuvaj, da bo dete res počakalo avgust v tebi..
eee35: hormoni so hudič, res...... glede peke, jst nikoli nisem tolko pekla in kuhala kot zdaj, trenutno sem v neki nenormalni fazi in bi samo kuhala in pekla, pa se mi vsa familja smeje, me ne poznajo take.. kaj čmo, hormoniuser posted image user posted image
alisa: nevem zakaj je odsvetvoano spanje na hrbtu, meni itak niti ne paše, ker me začne dušit in nimam več zraka.. spim le na boku, na levem provat, ampak tam ne paše naši bejbi da spim, na desni pa ne paše meni, ker mi začne vse spat, trebuh in hrbet odpadeta, kaj mi še ostane?
sams: tudi jst ne gnezdim tako kot ostale, imam vse oprano in naštimano še kr od Jakoba in to bomo pač takrat uporabili.. kašen kompletek bom pa le kupla, da ne bo bejba pršla domov v modremuser posted image user posted image user posted image pa flaške bo treba nabavit, če pomislim, da mi v prvo dojenje pač ni šlo, je verjetno pametno, da imam vsaj to poštimano..
poopsie: čuvaj, čuvaj se, da bo bejba čim  dlje s tabo... evo, tudi jst sem imela grozne sanje, tistih malo trenutkov ko sem pač spala.. jao...
drnula: Neca je ful lepo ime... mi imamo podoben problem kot vi, jst bi imela Hano ali pa Emo, moj pa Julijo in Pijo, pa nikakor nikakor ne prideva skupaj... v prvo sva bla dogovorjena, da za fantka zberem jst, in sem bla ful prepričana, da bo fantek, (in se z imenom za pupo sploh nisem obremenjevala, pa je bil izbor isti)   pa sem vedla, da bo Jakob... tokrat je pa drgači in se kr ne najdeva, ampak ok, imava še cajtuser posted image
M1987: pridna, da imaš vse prštimanouser posted image

Upam, da bo ta noč mirnejša in bom kaj več spala.. Me je prav strah it spat, pa še tako grem pozno, pol pa še spim ne... pa sem zjutraj kot, da bi me vlak zgazilllluser posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj. 

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.6.2009 20:05:51   
aprilčica07
hel32: pridem na štrudeljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
26.6.2009 22:42:25   
go_ta
bejbe, upam, da boste danes dobro spale, brez zbujanja, če ne se pa dobite na čvekuuser posted image
aprilčica, jst bi tud skoz nekaj kuhala, pekla ... pa jedlauser posted image  danes sem spet preveč cukra pojedla, moj se mi pa samo smeji. ful fajn ja, ko mi kile kar letijo v nebouser posted image
M1987, ful dobro, da imaš vse, tud jst bom počasi vse zbrala, ker mi doma pa moj težijo, naj pripravim vse. sam zadnje dni me kar stiska, ko pomislim, kako malo je še do trenutka, ko se bo začela akcijauser posted image
alisa, ti kar pojamraj, sj smo vse na istem ... se vidi, da smo proti koncuuser posted image  glede spanja - jst zaspim na levem boku, se pa vedno zbudim na hrbtu, pol me pa boli. na desnem boku pa ne spim, kar je čudno, ker pred user posted image  nisem mogla zaspati drugače kot na desnem boku. kako se vse spremeniuser posted image
zdaj pa še malo knjigo preberem, potem pa ajat.
Lepo pančkajte, souser posted image , pa vaši user posted image  tudi!

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.