eee35
|
Ja, ja, meni se tudi zdi, da bo treba začet resno misliti na porod, tudi se mi je zdelo, da to še ne vem kok časa, pa sem pogledala koledar. I se streznila!!! . Vidim, da sem ena redkih, ki nič ne peče Ampak to po moje zato, ker pečke nimam, ker ne boste verjele hodim po netu, pa iščem recepte za peciva. Tako, da nekaj mora biti na tem, takšno obdobje zgleda. Danes sem se kot en nažrla koruznih vafljev...Ne vem, kaj mi je bilo, ker tega stiropora ne prenašam, sem prav metala vase en za drugim. VALJDA mi je bilo pol slabo, pa še žejna sem skoz, po moje imajo fuuuuulllll soli. Glede hormončkov - jaz sem dost trda, sicer se mi je zgodilo parkrat v življenju, da sem se jokala , ampak bolj od jeze, ali ko mi je mačka umrla, pa je bila res kot moj otročiček, sami sva živeli, pa sem jo res rada imela. Ampak tako, da bi se cmerila - nikoli, bolj sem ta, ki nadira vse okoli, meče krožnike itd...V torek pa moj je rekel nekaj, sicer se je hecal, ampak jaz sem bila tako žalostna, da sem jokala kot nora, po moje se je prav ustrašil, ker nisem mogla nehat...groza. poopsie: drži noter , ji povej, da še nekaj časa ne gre nikamor joob: - dobro, da ti ni odtekala voda, jaz sem tudi enkrat te svečke uporabljala, pa nisem vedla, da bo tako, vložka nisem imela, pa vse naokrog v postelji je bilo mokro! Slišim, da s Sulfinjo in Valom je vse v redu, zelo sem vesela! Pa naslednjič če ponoči ne bom mogla spat, sigurno bom pokukala na forum! Drugače pa jaz nimam nobenih dodatnih vzglavnikov, sem jih davala tam nekje okrog morfologije, pol pa sem ugotovila, da zaradi njih spat ne morem, ful mi grejo na živce. Zdaj je vse kul brez, pa na boku spim za zdaj brez težav. Sicer menjavam strani, pa parkrat na noč sem tudi na hrbtu, ampak samo tok, da preverim, s katere strani se stiska
< Sporočilo je popravil eee35 -- 26.6.2009 18:54:27 >
|