sasa84
|
Tejči77, si kupila pas? Jaz ga imam doma, ampak mi večinoma leži v omari, ker me že kar malo tišči pa še predolg mi je-sem bolj pri tleh Črne barve je z belimi odtisi rokic in nogic. Sem mislila, da bi ti ga dala, če bi želela. Vidim, da ste vse blazno pridne s pospravljanjem in pripravljanjem itd. Mene to še čaka, verjetno ta vikend. Drug teden sem pa že doma!!! Ta vikend bo verjetno noro -bova dala zbrusit in polakirat parket, tako da je treba vse ven znosit, kje bova spala sploh ne vem, verjetno v kuhinji, ker imava enosobno stanovanje, potem bo treba vso staro pohištvo odpeljat na vikend, novega zmontirat, vse pospravt, not zložit,...Groza. Sploh ne vem kam naj psa dam ta cajt, ker hoče bit itak za vsako stvar zraven. Potem pa na morje drug vikend! Komaj čakam! Danes sem sanjala, da smo šli na morje in sem ful plavala. Zadnjič mi je mami par plenic kupila, oprala in zlikala. Pridna moja mami Sam mi ni jasn zakaj jih je zlikala Zakaj se res lika plenice? TjasaJ, čestitke za poroko M1987, nam je babca, ki je predavala, rekla, da se popek čisti pri vsakem previjanju. Glede strij(e) se pa ne sekiraj. Jaz jih imam po joškah polno, nekaj malega po stegnih, po trebuhu še nič-se čisto nič ne sekiram zaradi strij. Smo pač ženske in ženske imamo strije (in celulit ). Alisa, mi smo bili ta vikend v Ikei in nisem zasledila nobenih cotk. Smo pa kupili krasno spalnico ja, pa torbo za previjanje, 5delni komplet posteljnine in odejo. Bi še kar zapravljala in sem se morala orngi bremzat. Go_ta, moj tud dostikrat kolca in je sodelavka rekla, da je nekje brala, da so taki ponavad ful požeruščki Nekaj časa mi je bilo zanimivo in smešno, zdaj pa že kar moti. Cowgirl, mene tudi v želodcu peče. Mogoče zarad tamaučka, mogoče pa zarad živčkov, ker imam že 2tedna tako norišnico, da je joj! Pa še neki časa bo tako Mogoče bi pomagal kak košček kruha, da ti malo popivna vso to kislino. Važno je tudi, da dobro prežvečiš in ne pretiravaš s količino. Hel32, meni še paše , ampak se je mojemu ustavilo Zadnjič je bil na tečaju za bodoče očete in je sestra rekla, da 6tednov pred rokom ni več priporočljivo imet spolnih odnosov. Midva imava še skoraj 2tedna časa, ampak vseeno noče...pacek! Sva pa pred par dnevi nazadnje in je bil ful čuden občutek-kot da ni več prostora "zanjga" Ne vem, kdo bo večji revež, ker potem vsaj 12tednov ne bova... Poopsie, ful lepo ime. Isabela je bila med mojimi tremi najljubšimi, z z-jem sicer. Aprilčica, se tudi jaz preganjam zadnje čase s to birokracijo. Eni rečejo tako, drugi drugače,...zmeda! Glede na to, da sama delam v birokraciji, sem bila kar malo pripravljena na to, da se zna "komplicirat", ampak vseeno te razjezi, ker ni vse skupaj prav nič prijazno do nosečnic, sploh, ker se ureja v visoki nosečnosti-v 60ih dneh pred rokom! Halo?! Ali pa potem-ja itak, kdo bo pa z novorojenčkom okrog skakal??? Pa ponavadi so še gneče in pol stvari nimaš sabo, ker ne dobiš pravih oz. zadostnih informacij. Podatki na netu pa dostikrat tudi niso ažurni. Modrasmotka, mislim, da dobiš nakazan v 8ih delovnih dneh. Za konec pa še za seznam: +5,5kg.
< Sporočilo je popravil sasa84 -- 25.6.2009 12:38:42 >
|