|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
25.6.2009 8:51:19   
*anč*
eee35  revčka, da morš tok delat. zakaj pa res že januarja nazaj? ti več ne dajo, al kako? men so na faxu tut ponudli, da bi lahk hodila 2. semester (od februarja naprej), da ne izgubim leta, sam mislm, da mi ne bo zneslo, in da ne bom mela volje user posted image puščat pri nekom x.

aprilčica  kok si hecna s to hrano ...user posted image   pa kok kuhaš in pečeš, se še men sline cedijo user posted image .

jst sm tok zaspana ... je tristan ustal neki čez 6, pol je pa to spanje bl tko, tko. zdej pa učit, mam jutr še en izpit user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.6.2009 9:53:56   
aprilčica07
Jutro,

anč: ma nevem, če sem lih  hecna z hrano, meni gre bolj na  jok na momente.. jao, meni, ma bi samo jedla, se ne spomnim, da  sem imela pr Jakobu tako obdobje, ampak trenutno je prav grozno, bi samo jedla, ma ne jedla, žrla..user posted image user posted image user posted image user posted image ampak bo bolše, enkratuser posted image user posted image user posted image
drnula: kres ste imeli? lepo.. ma kaj ni blo mrzlo zunaj zvečer?
eee35: kako to, da boš šla delat že januarja?

Pr nas po starem, čakamo, da pride naš tatko, pol pa bomo vidli kaj bomo delali. Dosti ne, ker je vreme škifasto, ap volje tudi ni nobene...

Se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.6.2009 10:14:26   
go_ta
dobro jutro, dober danuser posted image  Jst sm sicer že od pol 8 pokonci, pol pa skoz nekj brkljam po stanovanju, pa vse skup nič ne naredim - to bo zaradi moje gibčnostiuser posted image  Zdj sem se podprla z gresom (na vrh sm pa potresla čokoladouser posted image ), ampak sm še lačna. Groza!!user posted image  aprilčica, jst se tolažim s tem, da bo ta obsedenost s hrano trajala še dober mesecuser posted image  sam če bom dojila, bo trajala še naprej menda. Uf, če je pa tko fajn jestuser posted image  Pa včer si mi take lušte naredila s tistim štrudlom, da ga bom danes pekla. Ampak da bo vse skup bolj zdravo, bo za kosilo zelenjavna juhica in solata. Mojega user posted image  itka ne bo do popoldneva domov, je nekaj moral it uredit, tako da bom jst skrbela za svojo zdravo prehranouser posted image
eee35, tebe pa ornk matrajo, pa že januarja nazaj delat?? Upam, da ne za poln del. čas?
anč, ti si pa čist preveč pridna s temi izpiti, jst dobim sam slabo vestuser posted image  Jutri pa dobro opravi!!
Flora, zdj pa uživaj, ko si doma. Boš imela več časa za gnezdenjeuser posted image  Kontrola rasti je pa odvisna od G do G - ker država plača samo dva UZ-ja (prvega pa MF), so tega nekako ukinili, ampak nekateri G ga opravljajo - ali zastonj ali za plačilo. Jst sm ga imela zastonj. ma ta država je smotana! Špara tem, kjer ni treba!!!user posted image
Aja, drnula, user posted image  za UZ! Pa vrjetno sm ti pozabila omenit, ampak Neca je men fuuul lepo ime, res nekaj posebnega! Me ta ime spomni na nagajivo punčkouser posted image
Zdaj pa mal letim do svojih na obisk. Tako ali tako sem sama domauser posted image  Uživajte, punce!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.6.2009 10:21:37   
hel32
JUTROOOO
Kako ste, se naspale, jaz že kuham malinovo marmelado, diši cela hiša!
Aprilčica, kak ti je fajn, ko lahk vse ješ, jaz imam pa vsaki teden isto kil, še celo za 0,5 kg sem spet shujšala,
pa to ni panike, ker imam dieto in od prej nekaj kg preveč, sam jem 6x na dan in hujšam, HALOOO!
Saj jaz tudi kr naprej nekaj pečem in pečem, saj, po porodu za te stvari nekaj časa ne bo časa.

Pri nas je pa že vroče, sonce šajna ful, zemja je pa mokra, tk da je okrog 80% vlaga v zraku in potem je takoooo zadušljiv zrak
sem kr v bajti, pa še nekaj me hormoni dajejo, ke sem že user posted image  gnjavila, ker je šel v vinograd, gdaj misli začet sobico delat, da bom prej rodila, ko se bo on zmrdal, pa jokala user posted image  da naj bo zraven mene, sem tak čez teden sama, pa,......mislim, to pa že dolgo ne,.......sitna do amena, hormoni me dajejo vedno bolj,....se vidi da bo fantič user posted image ! Bogi, sreča, da ima živce!Pa še joške so me začele neznosno bolet, pa srbijo me, ....mislim, svašta!user posted image

eee35, zakaj pa ti delaš tako dolgo, a veš da nosečnice naj bi delale samo 8 ur ne pa cel dan! Pa že Januarja nazaj? Zakaj?????user posted image
Poopsie,user posted image  za pregled, v katerem tednu pa si, vaša pupa je pa že ornk težka, zgleda, da boš kr v Slo rodilauser posted image , sem si mislila ker ne pustijo na letalo nosečnic v 7 mesecu!
anč user posted image  si ko ti še uspe faks zraven delat, imam sestrično, ki tudi pričakuje 2x in dela faks, vas prav občudujem.

Lap dan
Helena 31t in 1dan

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 679
25.6.2009 11:45:47   
modrasmotka
hoj
a morda katera ve ko dobiš odločbo domov glede paketa v kojkem času to nakažejo,pa kerga v mesecu nakazujejo porodniško nadomestilo?user posted image
jst tega nisem nikjer zasledila.

joj jst tk komi čakam našega sončeka da pride na svet.sem sedaj dokončno omaro pošlihtala-pripravla (ampak ne še oprala) da sem umes mela toliko časa se za igrat da sem enga medvedeka oblekla v punčko enga pa v fanteka.
user posted image

tako nekak naj bi zgledal.
user posted image tut komi čaka je bil dans zjutr tak navdušen ko je videl kaj sem se igralauser posted image

uživajte

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.6.2009 11:56:00   
Joob
Ojla fračice,
ugante kaj delamuser posted image ...peeečem skutin štrudeljuser posted image ...riiiito mi bo razgnalo...pa kar naprej tuhtam kaj bi jedla...doma imam LinoLado, pa svež kruh...sam se upiram z vsemi štirimi...ne vem koliko časa bom še lahko tako "uspešna"user posted image user posted image user posted image .

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.6.2009 12:33:36   
sasa84
Tejči77, si kupila pas? Jaz ga imam doma, ampak mi večinoma leži v omari, ker me že kar malo tišči pa še predolg mi je-sem bolj pri tlehuser posted image  Črne barve je z belimi odtisi rokic in nogic. Sem mislila, da bi ti ga dala, če bi želela.
Vidim, da ste vse blazno pridne s pospravljanjem in pripravljanjem itd. Mene to še čaka, verjetno ta vikend. Drug teden sem pa že doma!!!user posted image user posted image user posted image  Ta vikend bo verjetno norouser posted image -bova dala zbrusit in polakirat parket, tako da je treba vse ven znosit, kje bova spala sploh ne vem, verjetno v kuhinji, ker imava enosobno stanovanje, potem bo treba vso staro pohištvo odpeljat na vikend, novega zmontirat, vse pospravt, not zložit,...Groza. Sploh ne vem kam naj psa dam ta cajt, ker hoče bit itak za vsako stvar zraven. Potem pa na morje drug vikend! Komaj čakam! Danes sem sanjala, da smo šli na morje in sem ful plavala.user posted image
Zadnjič mi je mami par plenic kupila, oprala in zlikala. Pridna moja mamiuser posted image  Sam mi ni jasn zakaj jih je zlikalauser posted image  Zakaj se res lika plenice?
TjasaJ, čestitke za porokouser posted image
M1987, nam je babca, ki je predavala, rekla, da se popek čisti pri vsakem previjanju. Glede strij(e) se pa ne sekiraj. Jaz jih imam po joškah polno, nekaj malega po stegnih, po trebuhu še nič-se čisto nič ne sekiram zaradi strij. Smo pač ženske in ženske imamo strije (in celulituser posted image ).
Alisa, mi smo bili ta vikend v Ikei in nisem zasledila nobenih cotk. Smo pa kupili krasno spalnicouser posted image  ja, pa torbo za previjanje, 5delni komplet posteljnine in odejo. Bi še kar zapravljala in sem se morala orngi bremzat.
Go_ta, moj tud dostikrat kolca in je sodelavka rekla, da je nekje brala, da so taki ponavad ful požeruščkiuser posted image  user posted image user posted image  Nekaj časa mi je bilo zanimivo in smešno, zdaj pa že kar moti.
Cowgirl, mene tudi v želodcu peče. Mogoče zarad tamaučka, mogoče pa zarad živčkov, ker imam že 2tedna tako norišnico, da je joj! Pa še neki časa bo takouser posted image  Mogoče bi pomagal kak košček kruha, da ti malo popivna vso to kislino. Važno je tudi, da dobro prežvečiš in ne pretiravaš s količino.
Hel32, meni še pašeuser posted image , ampak se je mojemu ustavilouser posted image  Zadnjič je bil na tečaju za bodoče očete in je sestra rekla, da 6tednov pred rokom ni več priporočljivo imet spolnih odnosov. Midva imava še skoraj 2tedna časa, ampak vseeno noče...pacek! Sva pa pred par dnevi nazadnje in je bil ful čuden občutek-kot da ni več prostora "zanjga"user posted image  Ne vem, kdo bo večji revež, ker potem vsaj 12tednov ne bova...
Poopsie, ful lepo ime. Isabela je bila med mojimi tremi najljubšimi, z z-jem sicer.
Aprilčica, se tudi jaz preganjam zadnje čase s to birokracijo. Eni rečejo tako, drugi drugače,...zmeda! Glede na to, da sama delam v birokraciji, sem bila kar malo pripravljena na to, da se zna "komplicirat", ampak vseeno te razjezi, ker ni vse skupaj prav nič prijazno do nosečnic, sploh, ker se ureja v visoki nosečnosti-v 60ih dneh pred rokom! Halo?! Ali pa potem-ja itak, kdo bo pa z novorojenčkom okrog skakal??? Pa ponavadi so še gneče in pol stvari nimaš sabo, ker ne dobiš pravih oz. zadostnih informacij.user posted image  Podatki na netu pa dostikrat tudi niso ažurni.
Modrasmotka, mislim, da dobiš nakazan v 8ih delovnih dneh.

Za konec pa še za seznam: +5,5kg.

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 25.6.2009 12:38:42 >

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.6.2009 12:47:30   
eee35
Ojla! Odgovor vsemuser posted image  delam tok, ker je takšna služba, ali nič ali na polno, slikam za kataloge, pa pol jih pripravljamo, pa je to čisto noro. Saj drugače meni je kar v redu, ni dolgčas, ampak zdaj bi že res domov sedela, pa plenice likala in druge cotke. Saj sem samo še do 1.7, pol pa 7.7 pridem predat ene posle, pa konec. Pridem pa delat januarja, ker bova z mojim delila porodniško. Nažalost razmerje je takšno, da rabiva denar, jaz če delam zaslužim kar v redu, pa lahko dava na stran. Če bi ostala en let doma, bi zgubila to službo ki jo zdaj imam, ker me ne bi čakali, pa si tega ne morem privoščiti. Malo se tolažim user posted image , da če bi delala na poljskem itak bi imela samo 20 tednov porodniške.
A ni lepo vreme danes? Bom šla na en sladoled, ko pridem iz službeuser posted image  saj dane sje kar fajn, ker končujemo v miru strani, pa kmalu upam bom šla domov.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.6.2009 14:34:50   
M1987
Lep sončkat pozdravček vsem user posted image upam, da se zabavate vzunaj na sončku user posted image evo jaz sem zdajle prišla domov in grem malo ninkat, ker naša pupa tako brca, da prav sem prav utrujena user posted image

user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.6.2009 14:38:37   
poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Ojla fračice,
ugante kaj delamuser posted image ...peeečem skutin štrudeljuser posted image ...riiiito mi bo razgnalo...pa kar naprej tuhtam kaj bi jedla...doma imam LinoLado, pa svež kruh...sam se upiram z vsemi štirimi...ne vem koliko časa bom še lahko tako "uspešna"user posted image user posted image user posted image .

Oooo... jaz bi ga tudi user posted image user posted image Jaz se niti ne poskušam hrani upret ker vem,da se ne morem user posted image Danes že kot terminator jem vse kar mi pride na pot user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.6.2009 14:55:54   
poopsie
Punce, a je možno da mi plodovnica po "kapljicah" odteka?? user posted image
Sem sla prej na WC in sem imela hlacke cisto mokre.. Bilo je pa cisto brez barve.

flora v Zaragozi bomo živeli. Čisto na začetku (prej Irayo) pa sva živela v Barceloni ampak je ta absolutno predraga. Zaragoza pa je nekje 300km do Barcelone in 300km do Madrida.user posted image Če še greš kdaj v Španijo si vabljena na obisk user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.6.2009 15:26:16   
Joob
ej punce, mene neki zanima...pred dvema urama, je iz mene pritekel el majhen curek "nevemčesa", ker imam vložek zaradi canasten svečke, in nisem mogla razločit ne vonja, barve,...zdej ko sem šla pa na wc, sem pa imela vložek premočen in je ta voda prišla do hlačk...Zdej me pa ful skrbi, da slučajno ni to kaka plodovnica.
user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.6.2009 15:31:14   
poopsie

ej punce, mene neki zanima...pred dvema urama, je iz mene pritekel el majhen curek "nevemčesa", ker imam vložek zaradi canasten svečke, in nisem mogla razločit ne vonja, barve,...zdej ko sem šla pa na wc, sem pa imela vložek premočen in je ta voda prišla do hlačk...Zdej me pa ful skrbi, da slučajno ni to kaka plodovnica.
user posted image

Če ti je zdaj 2× premočlo je čist možno,da je plodovnica. Počakaj še malo,če ti bo še kaj odteklo pa pojdi potem v P da te pregledajo,če ne druga. Boš vsaj ti mirna.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.6.2009 15:32:23   
go_ta
Joob, sicer ne vem, kako to zgleda. A je možno, da je to zarad canestena? Drugač se pa pjt v P pokazat, tam lahk preverijo, kaj je.
Poopsie, ti bi se pa tudi lahko zapeljala do P ... bo ena skrb za obe manj.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.6.2009 15:37:59   
Joob
A nej pokličem v P al na gin.urgenco? Al naj se kar zapeljem v Lj...joj pa še sama sem doma...brez avta...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.6.2009 16:01:49   
hel32
Joob, pokliči v porodnišnico TAKOJ, boljši, da te majo za paničarko
kot pa da bo kaj narobe, mogoče ni kaj hujšega, je pa plodovnica,
a kakega krvavega fleka pa ni bilo?
Če ni bilo je OK, drugač se plodovnica sama obnovi v nekaj urah!!
POKLIČI user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Poopsie ti tudi!!!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.6.2009 16:09:25   
Joob
Punce, hvala vam...sem poklicala v P in mi je gospa rekla, da je to po Canasten svečkah, čisto normalen pojav in naj me ne skrbi. Nič, zdaj grem pa počivat in upam, da sem paniko zagnala po nepotrebnem.
Hvala vam.
Poopsi, si poklicala v p?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.6.2009 16:42:00   
aprilčica07
joob, poopsie: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ni plodovnica, dejte počivat!
saša84: ja, ena milost nam je, da delamo v takih službah, da malo poznamo sistem, ker drgači ti res mozag raznese od vsega skakanja  in tekanja od poncija do pilata..brrrrrrrrrrrrrr................user posted image user posted image user posted image user posted image ma saj bo, itak bomo uredile samo te jezi, ker moraš tolkokrat it, pa bi lahko vse drgači poštimali..
eee35: aha, ja če je tako, pol je itak bolše, da delaš.. saj sama vesta, kaj je najboljše za vaju, kajne? ma pridna si, da tolko delaš... res.........user posted image
hel32: a ti pa tako marmelado delaš? no, da se pohvalim, meni je kr ratala včeraj.. je prišel prej moj sem na hitro lih na kosilo, pol je šibal nazaj delat in sem mu dala provat, se je  oblizoval kot maček, pa da je dobro je rekel, jst pa zdaj vsa važnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    glede hrane, si pa pridna, res, vsaka ti čast, da zdržiš, sicer če moraš verjetno ni tako težko, ampak če jst pomislim , da bi mogla se čuvat, mi je kr slabo že od misli...
go ta: ja, obsedenost s hrano.. ravnokar sem pojedla enga magnuma.. ma kaj čem še kaj napisat?user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa dežuje pr nas. Tečem po Jakoba, ker je z mojo mamo v vrtu, ji pomaga. Ona sadi neke rožice, on ji sproti populi ven.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.6.2009 17:14:26   
poopsie
Evo jaz sem iz P. So mi naredili UZ in ugotovili,da je plodovnice res bolj malo ampak so rekli,da naj še kr počakam malo.. No super saj Isabela naj še kr zraste malo ampak sm čist panična kr tko po malem odteka user posted image
Vglavnem so rekli,da naj pridem v soboto nazaj in,če bo plodovnice še manj mi bodo v nedeljo al ponedeljek sprožli.

joob super,da ni plodovnica in je samo zaradi svečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
25.6.2009 18:11:26   
hel32
Aprilčica, jaz delam marmelado domačo vsako leto iz svojega sadja, in jo vsi obožujejo,user posted image
ko jo enkrat delaš, jo delaš vedno, še sestri jo pošljem za nečaka, ki jo obožuje,
jaz jo ful porabim za peko, pa Tjaša ima ful rada malinov sok.
Ja se držim kolk tolk glede hrane, kolk se lahko kontroliram, včasih pa se tudi pregrešim,
morem priznati, da imam večkrat zdaj napade lakoteuser posted image in je kr muka držat se diete!
Pri nas bo pa počasi začelo deževati!!user posted image user posted image
Poopsie, upam, da tvoja pupa še ostane v teb!
Joob, sem bila sigurna, da je plodovnica, pa prav da si poklicala, ti kr počivaj.
Jaz imam še kr občasne hormonske napade!!!

Neposredna povezava do sporočila: 695
25.6.2009 18:15:26   
eee35
saša84: če boste lakirali parket, pa če imaš to možnost, probaj spat vsaj eno noč nekje drugje, ker ta lak kar hlapi, pa strup je to. Midva sva lakirala lani, najprej en dan so brusili, pol drug lakirali. Pa še hodit ne smeš po tem. In ta prvi dan po lakiranju je svinjsko smrdelo.
Vreme se je poslabšalo, pa sem milslila na sprehod, v dežju se mi ne da. Moj pravi, da sem začela gnezdituser posted image , meni pa se samo ne da vsega naenkrat pol pripravljat, likanje mi je sploh zoprno, pa kok je tega...
Kupila sva indukcijsko ploščo, enojno sicer, ampak za silo bo, pa še poceni!user posted image . Tako, da lahko končno kuhamuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.6.2009 19:02:50   
go_ta
poopsie, držim pesti, da bo pupa še zdržala!!user posted image  ampak je pa že dost velika HB! Pa počivaj, nč se naprezat!
Joob, jst sm pred leti uporabljala te svečke pa se spomnim, da sem tud imela čist mokre hlačke. Ampak tud ti vseeno počivaj pa boš vidla, kako je!
jst sm pa štrudel spekla, sicer je umetniški vtis bolj slabuser posted image , ampak je pa dober, sploh za prvičuser posted image
hel32, res si dobra zarad diete, jst mam tok šibko voljo, ko gre za hrano, da je groza. Dieta mi pa ne bi škodovalauser posted image  Ampak danes me user posted image  pelje ven jest in men se zdj sline cedijo po pici. Spet bo šla ena kilca gor.user posted image
eee35, user posted image  da lahko zdaj kuhašuser posted image  pa glede porodniške ... če je tko pri vama, je tko, super, da si bosta delila, da bo user posted image  vsaj z enim od vajuuser posted image
saša84, ti boš imela pa pestrouser posted image  sj naslednji vikend se boš pa odpočila.
Meni se zdi, da vse nekaj pišemo o tem, kaj vse delamo doma, da se sestavljajo omare, da se lika, šopingira ... Res gnezdimo na velikouser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.6.2009 20:34:21   
kerala
Ojla še od mene po dolgem času!

Ma nekaj me spet lenoritis daje, pa doma me kregajo, da preveč pred računalniku sedim. Priznam pa tudi, da mi je sisy-jino javljanje glede odvajanja od računalnika malo dalo misliti... Prej res nikoli nisem kar tako malo srfala, pa na forumih sodelovala, pa se mi zdi, da mogoče res ne gre pretiravati!

Mi smo drugače kar v redu. Vsak dan sem sicer bolj okorna, vedno bolj me boli sramna kost in hodim prav težkouser posted image . No še en dober mesec - zdaj začnemo že kar odštevati, kaj? Jaz imam do konca še natanko 7 tednovuser posted image

Poopsie, daj ostanita še malo 2 v 1, držim pesti! Joob, ti se pa tudi čuvaj!
Aprilčica in Hel, pridni, da kuhata marmelado, jaz bi jo tudi, samo nimam kakega pametnega sadja. Imamo pa še zdaj slivovo od predlani, ma je še vedno tako dobra, čeprav praktično brez sladkorja...
Zdaj pa tuhtam, da bi naredila filane paprike za v skrinjo, tele mamo tudi takoooooo radi!
Flora in ostale, ki ste zaključile s službo - super, zdaj ša samo še užitek in veselo pričakovanjeuser posted image

Pri nas je tako mirno, kar nisem tega navajena. Začele so se počitnice in punc ni potrebno nikamor voziti. Duno smo že oddali, je šla s sošolko za nekaj dni na Madžarsko, jutri gre še Živa k kolegici za 3 dni. Moj še vedno dela okrog hiše, tako da sem bolj ali manj kar sama. Doooolgčas... 

Aja, še najnovejša - končno sem dobila voziček! Joj, kako je lep, ga vozim po stanovanju in okoli hiše, se ga sploh ne morem nagledat! Pa previjalna bo jutri gotova, verjetno jo gremo v torek iskat. Tudi ostalo iz spiska je bolj ali manj že odkljukano... Potem pa še pranje, zlaganje in gnezdenja bo počasi konec. Ravno pravi čas!

Punce, tudi ostale prietno in uspešno odgnezdite in uživajte s svojimi velikimi premikajočimi trebuščki!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.6.2009 20:47:12   
Joob

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Ojla fračice,

Oooo... jaz bi ga tudi user posted image user posted image Jaz se niti ne poskušam hrani upret ker vem,da se ne morem user posted image Danes že kot terminator jem vse kar mi pride na pot user posted image

Aaaaaaaahhhahahahaha...kot terminator...user posted image user posted image user posted image
Jst tut samo iščem kak užiten kaloričen futer...naj pa povem, da je od dveh štruc štrudlja, ostala samo še ena polovička...joj ker požeruh semuser posted image user posted image .

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.6.2009 20:56:24   
Flora2
Hej punce,
se mal pofločkam na naši debati, ravnokar sem se najedla, ampak v mejah normale če ne bo noč spet obupna, je user posted image naredil super tunin namaz pa toaste pa olive, dobro dobro, ampak sem se brzdala.

Poopsie, te držim za besedo, če me še kaj zanese pot v Španijo se oglasimuser posted image , pa upam da me bo res še kdaj ker je res noro lepo. Pa čimdalj ostani v enem kosu.Aja pa ime za pupo mi je zelo všeč.

Joob super da so te pomirili in da ni nič hujšega.

Kerala super za voziček, si vzela Mutsy-ja ali si izbrala drugega.

Go_ta se bom strogo držala tvojega navodila in res uživala domauser posted image user posted image , še ne dojemam dobro mislim pa da mi bo kmalu jasno.

Pa lep večer še naprej.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?