|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
27.6.2009 16:53:25   
womanpolice
dans je pa Dan policije in na današnji dan sem tudi diplomirala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
27.6.2009 16:54:46   
womanpolice
aja, a mi zaupaš kolk si stara Miklarom

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
27.6.2009 16:55:08   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

aja, a mi zaupaš kolk si stara Miklarom

oz koliko pomladi šteješ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1128
27.6.2009 16:57:03   
miklarom
ma nič kaj malo sem si počistila stanovanje, pa malo sem jih šla na šiht pogledat, če kaj delajouser posted image , pa malo podražit k sem jaz doma oni pa se potijouser posted image

ja super vse čestitke nza diplomiranje na današnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1129
27.6.2009 17:02:34   
miklarom
uf, jaz koliko pomladi sem še rosno mlada 37. letuser posted image user posted image user posted image , pa ti , me še puberteta dajeuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 27.6.2009 17:03:10 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1130
27.6.2009 17:03:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

uf, jaz koliko pomladi sem še rosno mlada 37. letuser posted image user posted image user posted image , pa ti , me še puberteta dajeuser posted image

ti pa si res žleht, da jih hodiš takle hecat... jst pa jih imam 28 pomladi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.6.2009 17:04:38   
womanpolice
aja, pa vidm da si ti tud Savinjčanka... le, da si Spodnja... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.6.2009 17:09:40   
womanpolice

ma nič kaj malo sem si počistila stanovanje, pa malo sem jih šla na šiht pogledat, če kaj delajouser posted image , pa malo podražit k sem jaz doma oni pa se potijouser posted image

ja super vse čestitke nza diplomiranje na današnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, hvala hvala user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.6.2009 17:14:13   
miklarom
ja savinjčanka, a ti si tudi, iz kje pa, jaz sem iz Šempetra v savinjski dolini, kjer je okoli mene polno hmelja in pivauser posted image ,
ja malo jih pa morem it kontrolirat, kaj čem, če sem pa v pubertetiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.6.2009 17:23:12   
womanpolice

ja savinjčanka, a ti si tudi, iz kje pa, jaz sem iz Šempetra v savinjski dolini, kjer je okoli mene polno hmelja in pivauser posted image ,
ja malo jih pa morem it kontrolirat, kaj čem, če sem pa v pubertetiuser posted image user posted image

Nazarje... ampak že dve leti in pol ne živim več tam, temveč pri mojmu.

Nič, grem nekaj pojest, potem pa se morm umit in iti v službo... lep dan želim tako tebi kot tudi ostalim puncam... pridne bodite in ne počnite nič takšnega kar jst ne bi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.6.2009 17:31:43   
miklarom
user posted image user posted image user posted image  sma že dve fajne savinjčanke, pa tako sma dobre nisma nič škrt a neuser posted image . enako tudi tebi, želim ti mirno noč v službi90

Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.6.2009 19:03:13   
gasilka

Womanpolice  Ja to je moj prvi postopek. Meni so zadnjič vstavli dve lepi blastocisti na pa ni nič iz tega.user posted image Saj pravijo da vsaka ženska ima svoj letni čas za zanost user posted image nevem baje je tko.

Nebom obupala sam hudo je na trenutke,ko si zamisleš kako težko nam je nekaterim pridet do otroka. Kaj vse mormo dat skos.
Druge pa še gat nedajo dol pa so že nosečeuser posted image tko je!

Hvala vam vsem za podporo .Lepo je če se lahko pogovorimo ker imamo enake probleme in razumete kako je.

< Sporočilo je popravil gasilka -- 27.6.2009 19:04:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.6.2009 19:38:02   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

WP...žal se nisem naspala, jutri, jutri - upam, da ne bo nič takšnega prišlo vmes....
BEBIII: meni je hormon tako naraščal in vzporedno folikel:petek hormon E2 0,35/..., sobota 0,44/18mm, nedelja 19mm,ponedeljek 0,96/22mm, torek 1,46/22+mm, sreda 1,05/24mm in včeraj brez krvi, folikel počil. Alora , zdej pa skontaj, koliko časa boš hodila na sendviče user posted image user posted image  v LJ.....zdej pa grem v tvoje konce....

Sej sva se že zmenila, da bova kr eno stanovanje tam najela zraven Ginekologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj gužve ne bo zaradi dopustov, pa si bom kr vse zdravnike prilastilauser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.6.2009 19:55:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Reby, vidim da ti je useplo zrihtati mašino user posted image user posted image user posted image  Bravo za jutranje kavice

Za srečanje pa določite datum, samo to naj ne bo naslednji petek, ker so nekatere že zasedene.

Ah, user posted image  mašina je dokončno crknila, se šlepam na moževem računalniku user posted image
Za srečanje pa potem petek za naslednjim petkom user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da je WP back in town - po napisanih straneh namreč user posted image  Pozdravčke user posted image
Shuki - lepo, da sta z Majem doma, fino in veliko se cartajte user posted image
Mlinčka še tukaj - tvoji dve pupi sta pravi lepotički user posted image  user posted image  user posted image
Miška in miklarom - upam, da še velja za torek ali pa sredo user posted image
Bebiii - zdej me pa res zanima, kateri sendviči so to? user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.6.2009 22:30:12   
gloria

GLORIA:.. aja , a si vidla moj rekordni post... ja, človek že res ne ve.. kaj še naj poje, da bi bli rezultati boljši... mislim, da bom res tist naročila za mojga... 

...lubica vidla,prebrala skor do poloviceuser posted image ...bom probala danes če ne pa ju3,do konca pridituser posted image ...vračam pozdrave nazaj in lepo te je brati user posted image ..

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.6.2009 6:28:55   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.6.2009 9:52:02   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

se vidi, da je nedelja, da ste vse malo podaljšale spanje, razen seveda naše Reby, ki nam je že pridno skuhala kavico.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.6.2009 9:57:49   
Rakica_80
Jutro,Reby hvala za kavicouser posted image
Evo sedaj sem prišla iz LJ- folikel 8 mm, sem vprašala malo o tem, kako da gre tako počasi pri meni, jaaa logično če pa imam dolg cikeluser posted image aja, pa še vedno imam več foliklov....a je možno iti še enkrat na punkcijo, se to sploh da, če si želiš???
Reby, sendvičov je zmanjkalo, vse sem že pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nedeljo, jaz šibam v posteljouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.6.2009 14:21:59   
Pinky12
Lep pozdrav vsem skupaj!

Že en cajt vas berem in moram povedat, da ste prave borke in kapo dol! user posted image user posted image user posted image

Naj vam še jaz povem svojo zgodbo in malo pojamram; tudi naju čaka 1. IVF ( začenjala naj bi s femodenom ) in sicer kar po hitrem postopku. Lani marca, ko smo komaj dobro začeli delati na user posted image , so mi diagnosticirali revmatoidni artritis. Zaradi želje po otročku jemljem samo kortikosteroide (medrol), ki pa ne zadoščajo in me revmatologi nonstop gnjavijo, da bi začela z metotreksatom. Ta je učinkovit, jemat ga je treba vsaj nekaj let, pred zanositvijo pa se je potrebno čistit pol leta, tako hudo je strupen user posted image . Ker RA napreduje, sem zdaj že skoraj vsak dan šepava, sklepi na prstih rok so otečeni in okoreli, zapestja otekla, kolena boleča. Ampak kaj čmo, stara sem 33 let, otrok še nimava, riskiram torej invalidnost, saj se že zdaj včasih komaj premikam. Zato so me konziliarno dali naprej po seznamu, ampak dr. Reljič ni optimističen. Revma je pač vnetje povsod. user posted image Ampak če sem doslej že toliko trpela zaradi te user posted image revme in delam (ko delam) samo 4 ure, drugače pa sem nonstop na bolniški, sva se odločila da probava vsaj 2x, preden grem na strupena zdravila in za nekaj let pozabiva na bebico user posted image .

No, postopka me ni strah, je pa tak, da ko ima hudič mlade.... 20 let sem imelauser posted image točno na datum, na 28 dni, zadnje čase pa na 21, potem 24, zdaj pa - lejga - smo že dan 41 in nič!user posted image (delala test, dvakrat nič) Problem pa je, da 14.8. začnemo z dipherelne in bi torej sedaj po user posted image morala začeti s femodenom. Hudičke pa od nikoder! Kaj drugega kot it težit jutri mi očitno ne preostane.

Punce, hvala če me boste prebrale, fajn se mejte in obilo pluskov povsod vam želim!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.6.2009 20:26:10   
mića
pozdravljene
ze dolgo se nisem javila pa vidim da je cel kup novih stvari
cestitam novopecenim starsam user posted image user posted image  
vidim da sem ostala sama med trepetalkami da ste ze vse naredile teste sedaj pa se jaz čakam 1  kot upokojenci user posted image user posted image  no ja bo že
če smo tolk bomo pa se mal upam da nam bo ta mesec usojeno pa da končno zagledamo ta magičniuser posted image  sem pa rekla da se ne bom več sekirala kar bo pa bo sej itak ne morem nč spremenit
lepo pustim vse soborke pozdravit
ter drzim pesti za vse nas da bo cm prej user posted image  in da izginejo vsa razocaranja in bo na nasih obrazih samo se user posted image  srece

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.6.2009 20:38:14   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

Womanpolice  Ja to je moj prvi postopek. Meni so zadnjič vstavli dve lepi blastocisti na pa ni nič iz tega.user posted image Saj pravijo da vsaka ženska ima svoj letni čas za zanost user posted image nevem baje je tko.

Nebom obupala sam hudo je na trenutke,ko si zamisleš kako težko nam je nekaterim pridet do otroka. Kaj vse mormo dat skos.
Druge pa še gat nedajo dol pa so že nosečeuser posted image tko je!

Hvala vam vsem za podporo .Lepo je če se lahko pogovorimo ker imamo enake probleme in razumete kako je.

Upam, da nisi narobe razumela naših besed in nasvetov... Hotele smo ti sam povedat, da še ni konec sveta, glede na to, da je to tvoj prvi postopek....

Vemo pa kako se počutiš.. tud nam je hudo, ko vidimo, kak ženske okrog nas rojevajo, zanosijo kot bi bilo to njihovo vsakdanje opravilo.... Jst sem v roku 24 ur izvedela, da je sestra ponovno noseča, in da je tud sestrična noseča...

Ampak prišel bo tudi naš čas, boš videla!

lp

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
28.6.2009 20:40:00   
womanpolice

user posted image user posted image user posted image  sma že dve fajne savinjčanke, pa tako sma dobre nisma nič škrt a neuser posted image . enako tudi tebi, želim ti mirno noč v službi90

Noč je bila dokaj mirna, tko da se je dal zdržat.. Pa še Fargi sem videla.. ampak žal ne v poročni obleki.. sem pa sedaj videla obleko na FB in je prečudovita... upam, da je dala tud na RR fotke...

Ja, itak da nisva nič škrte.... tist k je bil pr nama že ve, ane...

In kak si preživela nedeljo?

lp.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.6.2009 20:41:35   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Reby, vidim da ti je useplo zrihtati mašino user posted image user posted image user posted image  Bravo za jutranje kavice

Za srečanje pa določite datum, samo to naj ne bo naslednji petek, ker so nekatere že zasedene.

Ah, user posted image  mašina je dokončno crknila, se šlepam na moževem računalniku user posted image
Za srečanje pa potem petek za naslednjim petkom user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da je WP back in town - po napisanih straneh namreč user posted image  Pozdravčke user posted image
Shuki - lepo, da sta z Majem doma, fino in veliko se cartajte user posted image
Mlinčka še tukaj - tvoji dve pupi sta pravi lepotički user posted image  user posted image  user posted image
Miška in miklarom - upam, da še velja za torek ali pa sredo user posted image
Bebiii - zdej me pa res zanima, kateri sendviči so to? user posted image

ja, ja.. pride kak tak dan ane... pa ne no... user posted image sej vas spremljam, če ne drugače prek mobilnika, ampak včasih pa zarad službenega tempa ne utegnem, med dopustom sem pa bila zelo malo doma... pa ti ? Kaj pa kej ti počneš? VIdm, da se šlepaš na moževem računalniku.. kaj pa on kaj pravi na to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
28.6.2009 20:44:01   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

GLORIA:.. aja , a si vidla moj rekordni post... ja, človek že res ne ve.. kaj še naj poje, da bi bli rezultati boljši... mislim, da bom res tist naročila za mojga... 

...lubica vidla,prebrala skor do poloviceuser posted image ...bom probala danes če ne pa ju3,do konca pridituser posted image ...vračam pozdrave nazaj in lepo te je brati user posted image ..

Hvala hvala... sej vas punce zeloooo pogrešam, ampak kot sem napisala Reby.. včasih ne utegnem.... Drugače pa človek enostavno ne more brez vas.... ja, men se zdi, da bom res nekaj naročila za mojga.... čeprav je že imel neke komentarje, da ne morm zaupat nekim amerški firmi, da s čim ga bom zagiftala... user posted image user posted image user posted image jst sm mu pa rekla, da bo moral bit tih in lepo to jest user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
28.6.2009 20:46:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Lep pozdrav vsem skupaj!

Že en cajt vas berem in moram povedat, da ste prave borke in kapo dol! user posted image user posted image user posted image

Naj vam še jaz povem svojo zgodbo in malo pojamram; tudi naju čaka 1. IVF ( začenjala naj bi s femodenom ) in sicer kar po hitrem postopku. Lani marca, ko smo komaj dobro začeli delati na user posted image , so mi diagnosticirali revmatoidni artritis. Zaradi želje po otročku jemljem samo kortikosteroide (medrol), ki pa ne zadoščajo in me revmatologi nonstop gnjavijo, da bi začela z metotreksatom. Ta je učinkovit, jemat ga je treba vsaj nekaj let, pred zanositvijo pa se je potrebno čistit pol leta, tako hudo je strupen user posted image . Ker RA napreduje, sem zdaj že skoraj vsak dan šepava, sklepi na prstih rok so otečeni in okoreli, zapestja otekla, kolena boleča. Ampak kaj čmo, stara sem 33 let, otrok še nimava, riskiram torej invalidnost, saj se že zdaj včasih komaj premikam. Zato so me konziliarno dali naprej po seznamu, ampak dr. Reljič ni optimističen. Revma je pač vnetje povsod. user posted image Ampak če sem doslej že toliko trpela zaradi te user posted image revme in delam (ko delam) samo 4 ure, drugače pa sem nonstop na bolniški, sva se odločila da probava vsaj 2x, preden grem na strupena zdravila in za nekaj let pozabiva na bebico user posted image .

No, postopka me ni strah, je pa tak, da ko ima hudič mlade.... 20 let sem imelauser posted image točno na datum, na 28 dni, zadnje čase pa na 21, potem 24, zdaj pa - lejga - smo že dan 41 in nič!user posted image (delala test, dvakrat nič) Problem pa je, da 14.8. začnemo z dipherelne in bi torej sedaj po user posted image morala začeti s femodenom. Hudičke pa od nikoder! Kaj drugega kot it težit jutri mi očitno ne preostane.

Punce, hvala če me boste prebrale, fajn se mejte in obilo pluskov povsod vam želim!

MOrm povedat, da me je kr stisnal, ko sem brala tvoj post... Res vama privoščim, da vama čimprej uspe priti do vajine sreče... Niti si ne predstavljam, da bi bila na tvojem mestu... Upam, da bo vse v redu... Držim pestke...

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?