Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.6.2009 22:07:56
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka čestitke za Nežo. Radi se imejte in čuvajta jo.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.6.2009 22:08:56
|
|
|
|
gloria
|
....borke moje LP od mene...mal sem leteča ampak z mislimi vsak dan pri vas ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.6.2009 22:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Lučka, še tukaj - čestitke za hčerkico!! pija, ni fer, da je bil minus!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.6.2009 22:30:49
|
|
|
|
miska73
|
Lučka čestitke še tukajle. Sem vesela zate in atija (upam, da je prihitel v P). Neži pa veliko zdravja pa hitro pridobivanje gramčkov, kilogramčkov in bejbi špeheca. Mišmišu moj, domača naloga je opravljena. WP pa kaj si ti ja nor... mislim da si postavila rekord v najdaljšem postu na RR. Ki ga seveda ne mislim brati... Kaj češ, taka sem.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.6.2009 23:09:12
|
|
|
|
Shuka
|
Pa še tleeeee: Čestitke Lučka in ati za Nežooooo
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.6.2009 23:12:55
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa še tleeeee: Čestitke Lučka in ati za Nežooooo Lej jo mojo ljubo zeleno pošast. En velik objem in poljub. Kak si? Kak je Maj?
< Sporočilo je popravil miska73 -- 26.6.2009 23:13:10 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 0:24:55
|
|
|
|
pikovit
|
Jupiiiiiiiiiiiiiii Lučka čestitke za Nežiko
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 5:40:08
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Protina čestitam . Lepo in mirno nosečnost ti želim. Pija Wp je.bela cesta a ti ne znaš link prpopat? Saj ni teba vsega kopirat . Men ta Fertility Blend zgleda zelo obetavno. Vsebuje tudi zelišče vitex agnus castus za katerega sem že nekaj zasledila. VENDAR PAZI! Nikakor ne smeš tega jemati v času postopka - takrat, ko jemlješ hormonsko terapijo in tudi če jemlješ klomifen ne! Pa tudi ne kombiniraj z drugimi vitamini in minerali! Sploh sem pa mnenja, da ti nič od tega ne potrebuješ, za tvojega bi bilo pa fino, če bi jemal verzijo za moške. Jaz sem že naročala iz Amerike...mislim, da je še kakšnih 10 EUR carine za plačati. Pa preveri še kolk je poštnine za EU. Glej...plačevanje preko neta je vedno malo igre na srečo. Jaz še nisem imela slabih izkušenj. Glede kavice...kaj ko bi ti prišla na srečanje, pa bi nas vse skupaj videla? Cukica, če se prav spomnim sem jaz krvavela ene 5 dni. Sam napihnjena sem bila pa še kar dolgo. Larica lepo te je videti. Kako ste družinica? Mlinčka a si že doma? Lupčke vsem Noki lepo da nas prideš pogledat Punce, a katera ve kako je Želvica? Mišmišu a prideš v Kongo? Saj ne bo nič narobe Jst tud mislm, da bom kr sam za mojga naročila, sama bom pa jemala tist kar sem v prejšnjem postopku... Ja, a verjameš, da bi ZELO RADA PRIŠLA NA SREČANJE, vendar je že dvakrat prišlo nekaj vmes al trikrat, saj že ne štejem več... zato si res želim, da bi naslednjič lahko prišla, saj vas že NEZNANSKO POGREŠAM!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 5:40:13
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Na temi IUI sem zasledila novičko, da je naša Lučka povila malo princesko. To je vse kar vem, ali ima katera kaj več novičk in pa seveda išče se tista, ki ima podatke o naši Lučki, da jih lahko pošljemo čestitko... BRAVO LUČKA, Bravo mala princeska, dobrodošla med nami JST SE bom kr pod tole podpisala... čestitam Lučka!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 5:40:16
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 MADONA WP!!!! To ti lahko prznajo za seminar na tvojem faksu!!!! hahaha.. ma ni šlo drugače, ker je bilo vse v angleščini in sem dala da se je prevedlo v slovenščino, saj bo verjetn tud kteri soborki tole prav prišlo... a ni lepo, da na vse mislim?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 5:40:20
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lučka čestitke še tukajle. Sem vesela zate in atija (upam, da je prihitel v P). Neži pa veliko zdravja pa hitro pridobivanje gramčkov, kilogramčkov in bejbi špeheca. Mišmišu moj, domača naloga je opravljena. WP pa kaj si ti ja nor... mislim da si postavila rekord v najdaljšem postu na RR. Ki ga seveda ne mislim brati... Kaj češ, taka sem. hahahahah... zakaj bi ga pa... mar ne
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 5:41:06
|
|
|
|
womanpolice
|
AJA... PA DOBRO JUTRO VSEM VAM... Končno sem enkrat prva... sem direkt iz nočne, zato grem kr v vodoravnega, saj me še ena dans čaka... nočko... oz. vam dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 6:58:56
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 8:39:48
|
|
|
|
gasilka
|
Pozdravljene! Včeraj 14 dan po et test negativen ,zdej bom počakala kaj bodo povedal v ponedeljek 29., če bom zdržala da nebo prej . Bila sem razočarana in mislila na vse, zakaj pol nepriteče, je mogoče prekmal,...? Lučka čestitke!
< Sporočilo je popravil gasilka -- 27.6.2009 8:40:19 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 9:24:29
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes nam je celo uspelo malo podaljšati spanje. Reby, vidim da ti je useplo zrihtati mašino Bravo za jutranje kavice miška, hvala za poslano čestitko Lučki in Neži v našem imenu, za izmenjavo € se še dogovoriva. Pija, ne skrbi za prispevke, to gre iz naše skupne kasice prasice, boš pa na naslednjem srečanju dala zraven. Gloria, pozdravčke tudi tebi in Nikcu. Gasilka, nekako se mi zdi, da 14. dan po ET test pokaže pravilno. Za srečanje pa določite datum, samo to naj ne bo naslednji petek, ker so nekatere že zasedene.
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.6.2009 9:25:21 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 10:28:07
|
|
|
|
loremi
|
Dober dan vsem skupaj, Pija, velik objem! Ravno tako Gasilka! Lučki iskrene čestitke! Mene pa še kar lenoga in zapsanost grabi, joj kaj bo šele v ponedeljek, ko grem spet v službo. Komej čakam prvi UZ. Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 10:30:01
|
|
|
|
gasilka
|
Ja tkole je to verjetno bom mogla it še enkrat čez tale postopek icsi ker zamrznječkov nimava Sej se mi je zdel da bo neki takšnga . Saj veste kaj pravijo :"Več sreče prihdnjič" Držim pesti za vse ostale ki čakate + Loremi in Mismis hvala za tolažbo Pija76 tudi jaz sem ena teh nesrečnic kot ti tudi moja testa sta pokazala -,Saj bomo tudi medve in ostale revce tudi enkrat na vrsti :)
< Sporočilo je popravil gasilka -- 27.6.2009 10:38:43 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 10:43:59
|
|
|
|
gigi1
|
Gasilka žal mi je. Zaližita si rane čez poletje. Probajta malo pozabiti na vse skupaj. Naj bo jesen zmagovalna.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 10:50:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa še tleeeee: Čestitke Lučka in ati za Nežooooo Lej jo mojo ljubo zeleno pošast. En velik objem in poljub. Kak si? Kak je Maj? Miskica, podganca moja, enako vračam objemček in poljubček Jaz sem OK, Maj pa še bolje, ker MI SMO DOMAAAAAAAA. Končno smo prišli domov. Sicer smo na začasnem odpustu ampak smo pa doma, kar je najvažneje in se cartamo. Imamo še preglede ampak zaenkrat smo dobro in upam da tako ostane. LP od doma.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 11:14:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa še tleeeee: Čestitke Lučka in ati za Nežooooo Lej jo mojo ljubo zeleno pošast. En velik objem in poljub. Kak si? Kak je Maj? Miskica, podganca moja, enako vračam objemček in poljubček Jaz sem OK, Maj pa še bolje, ker MI SMO DOMAAAAAAAA. Končno smo prišli domov. Sicer smo na začasnem odpustu ampak smo pa doma, kar je najvažneje in se cartamo. Imamo še preglede ampak zaenkrat smo dobro in upam da tako ostane. LP od doma. Evo zdej se pa jst jokam od veselja. Kolk je pa to neki lepega. Pa bota le z Lučko skupaj vozičkali.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 11:15:00
|
|
|
|
gasilka
|
gigi1 saj se bomo pobral, samo saj veste kako je to žalostno Ja jeseni verjetno prideva spet na vrsto. Koliko časa pa ponavadi čakaš na nov postopek? Nekje sem slišala da 3mesece. Ponovno se bom morala naročit na leonišču pri zornu,vse papirje skup da konzilj odobri pol pa na sIII oddelek?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 11:17:58
|
|
|
|
miska73
|
Gasilka ti samo pogumno naprej. Mišmišu... saj bo kmalu padlo pivo v Kongu, pa se bova zmenile. Rebyki spet dela limanje slikc
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 11:21:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka gigi1 saj se bomo pobral, samo saj veste kako je to žalostno Ja jeseni verjetno prideva spet na vrsto. Koliko časa pa ponavadi čakaš na nov postopek? Nekje sem slišala da 3mesece. Ponovno se bom morala naročit na leonišču pri zornu,vse papirje skup da konzilj odobri pol pa na sIII oddelek? Miniti morajo 3 menstruacije do naslednjega postopka. Pa če niso kaj spreminjali... ti vsi papirji še veljajo za naslednji postopek. Edino pri svojem izbranem G v LJ (Zornu) se moraš naročiti na posvet in on ti mora izpisati napotnico za nov postopek. Ti priporočam, da pokličeš v ponedeljek sestro Miro in še njo malo vprašaš kako zdaj naprej.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 11:54:13
|
|
|
|
lana70
|
jutro punce, toliko, da vas pozdravim.......gasilka , enkrat boš tudi ti srečka nosečka, samo puške ne vrži v koruzo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 11:59:30
|
|
|
|
mismis
|
Shuki, doma ste to pa je res čudovita novička. Lepo cartaj malega princa, vama pa že vnaprej želim veliko, veliko sreče pri vseh pregledih. Malemu borcu pa zvrhan koš poljubčkov. Gasilka, ti pokliči v ponedeljek na naročanje, da dobiš datum za posvet pri dr. Zornu, če boš imela srečo, boš dobila datum za posvet še pred počitnicami. Na posvetu dobiš napotnico in predpiše ti terapijo v postopku. Ali ti že imaš potrditev konzilja, namreč če so ti odobrili prvi postopek, ne potrebuješ ponovne odobritve. Miška, it's a deal
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?