|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
29.6.2009 11:07:11   
Reby
kimsy - jaz sem imela iste probleme z Elevitom, samo da nisem bruhala, slabo mi je bilo. Pa mi je Gigi predlagala, naj jemljem zvečer, preden grem spat. No in sem in je blo potem ok.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.6.2009 11:09:10   
miklarom
WP - evo jaz sem nedeljo preživela vredu, sicer bolj po ležočki ob TV ampak mi je prav pasalouser posted image , no ti se pa zdaj malo odpočij ko si fraj.

Fergi - kako se sedaj počutiš Gospauser posted image , a bi nam kako slikico privoščila, da se malo napasemouser posted image , sem že skor pozabla po tolikih letih kak to fajn zgledauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.6.2009 11:12:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

mismis - zdaj pa še eno vprašanje zate. Ste me nahecale, da morem jest vitamine in sm si šla kupit centramed mami. In evo, prvo tbl vzamem v petek po kosilu, zvečer bruham ko nora, v soboto ponovi vajo... Zdaj ne vem, če je to od tega. Tako da ostajam pri Tifolu in zdravi prehrani.
Če katera želi ji pošljem celo škatlico minus 2 tbl, ker se jih ne dotaknem več, pa k niso lih zastonj. Res, šenkam, sam da jih ne vidim več. user posted image

Meni sicer po nobenih teh tabletah ni slabo...
ampak tale Centramed sem pa komaj pojedla celo škatlo.
So prevlečene z nekim hudičem k ma okus po Ospenu... in je totalno bljak.

Zdaj jem Elevit in je dosti bolj okusen.
No, zdej sploh jem vse živo, ker mi telo preveč vsega pokuri.

Meni so priporočili, da naj jemljem tudi Omega3.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.6.2009 11:19:59   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

BEBIII - upam, da ne boš rabila cel julij hodit po Lj. Mam pa čist zraven GKLJ eno stanovanje, če rabiš, ti ga rentam! user posted image  user posted image  user posted image

Kimsy draga, mislim da bo kr držalo to, da bom morala cel Julij mesec se še vlačit goruser posted image
Hvala za stanovanje, ampak raje grem domovuser posted image
Ah kajčmo, če se mora se mora....user posted image  Za user posted image  bom pa že zdržala en mesec v Lj hodituser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.6.2009 14:44:05   
Pija76
WP hvala ker me čuvaš, sej dobr da se v soboto nisva srečale user posted image , ker bi bla jaz pol jezna nate. Pa sej sem bila na kolesu no....to tud neki velja a ne?

Pozdravček vsem....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.6.2009 14:52:21   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Fergi - kako se sedaj počutiš Gospauser posted image , a bi nam kako slikico privoščila, da se malo napasemouser posted image , sem že skor pozabla po tolikih letih kak to fajn zgledauser posted image

ne...ne bi javno... lahko ti na zs pošljem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.6.2009 15:04:34   
miklarom
Fergi - iiiiii, kak smo lepiuser posted image . hvala. imaš ZS

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.6.2009 16:34:12   
gapii27
ojla

men se je čist prebava neki zmešala...že od punkcije naprej mam tako občutljivo črevo...se mi zdi da sem dobla one vragce...hemeroide? tako na koncu je mal krvavo...sam ni med blatom...čista kri..no sem dobla neko kremo, ki pa je ne smem predolgo uporabljati in upad, da bo kaj pomagala... drugače pa kile grejo dol namesto goruser posted image  sem že pod svojo normalno težo prišla... 
ima kira podobne izkušnje? vem, da so v nosečnosti te težave normalne sam me mal zaskrbi ko me špikne v črevu.
sicer je to še vrjetno vse bolj od hiperce, ker je vse na vodi plavalo...no upam, da se reši in da vas nem več morilauser posted image

pa drugače ve borkice naše in seveda nosečke?

držimo pestke

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.6.2009 17:13:52   
gapii27
še eno vprašanje user posted image

a za datum poroda šteješ ZM ali datum oploditveuser posted image

tnx

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.6.2009 19:05:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

še eno vprašanje user posted image

a za datum poroda šteješ ZM ali datum oploditveuser posted image

tnx

Gapii - čist odvisno in različno od ginekologa do ginekologa. Men je vzel kr ZM.
Si pa lahko izračunaš tule:
http://www.ivf.ca/duedate.php

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.6.2009 19:10:06   
gapii27
hvala reby

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
29.6.2009 19:43:50   
gasilka
Pupe moje!
Danes sem potrdila - user posted image .Mislem da sem bila edina danes na SIII oddelku z negativnim testom. Naročila sem se na posvet k dr. Zornu (27.8.09.)
Tko da grem jeseni v nove boje user posted image   . Umes pa na morje mal počit in vse skrbi dat na stran user posted image

Skuštrana suzi, Pija76, Barbig, WP in Kimsy hvala za objemčke in vspodbudne besede
user posted image

Tudi jaz in vse ki še niste mamice, bomo mamice!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pija76 kdaj  pa ti priseš na vrsto?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
29.6.2009 19:49:59   
gapii27
gasilka user posted image

bo morje bolj ugodno vplivalo na vaju in bo jeseni buuummmuser posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
29.6.2009 20:06:52   
miklarom
evo vam kopiram iz teme nosečke po IVF/ICSI

Lsica sporoča:

Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu.

vse čestitke mali Maji in celi njeni družinici, in naj se lepo cartajo......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.6.2009 22:34:21   
lana70

Lsica sporoča:

Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu.

vse čestitke mali Maji in celi njeni družinici, in naj se lepo cartajo......user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
29.6.2009 22:43:27   
Pinky12
Pozdravljene ponočnjakinje! user posted image

Joooooooooj, se mi je kar nekak kamen odvalil od srca pa solze v očeh, ko sem brala, da ste z mano. Hvala Womanpolice, Pija76, mismis, lana70, BarbiG, loremi, gigi1, kimsy, za vzpodbudne besede, res mi pomeni veliko. user posted image user posted image user posted image

Saj tega, kako se me počutimo, večinoma ljudje ne razumejo, ne v resnici. Pa sem že res dobila občutek, da si mislijo, da sem malo zmešana, ker se podajam v to, češ kot da ne bi imela sama s sabo zadosti dela. Jaz pa vem, da bo vse ok, samo da bo bebica. RA ne vpliva na plod, v 90 % se celo povsem potuhne, no po porodu pa čez mesec ali dva butne orenk. Ampak takrat lahko grem na one tablete ali celo biološka zdravila, s katerimi mi grozijo, a ne.

Gasilka: samo ostani na pozitivi, pa še meni je malo pošlji! Upam, da morje naredi svoje in da tudi vama jeseni uspe! Kot si rekla: me, ki še nismo, pa BOMO mamice!

Pa čestitke Lsici  !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.6.2009 6:06:12   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ne...ne bi javno... lahko ti na zs pošljem...

čestitke fargiuser posted image . pa dej še men kako slikco.

i belive i can fly....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.6.2009 6:07:26   
Zvezdica

Lsica sporoča:

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.6.2009 6:36:46   
Reby
Dobro jutro! Danes se nekaj sonček kaže,bom postregla z eno poletno kavico. Jutri pa me zjutraj ni, ker sem pri starših, tako da ne bom poskrbela za vas user posted image

user posted image

Zvezdi - kako Patrik? Čas gre tako hitro mimo, da se bova najbrž res šele z vozički dobile user posted image
Pinky - revica, sploh si ne morem predstavljat, kaj preživljaš, sama imam začetke sklepne revme in to samo na enem prstu in je groza, kaj šele, da bi imela v takšni obliki kot ti. Upam, da se  vse izide po tvojih željah user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.6.2009 7:29:19   
BarbiG
Dobro jutro.

Pinky, sploh nisi zmešana. Želja po otročku je nekaj čisto normalnega. Razlika je samo v tem, kako do njega pridemo. Vendar ti povem, da so IVF otročki najlepši otročki. Le pogumno naprej. Večino si že tako naredila s tem, da si se odločila za to, ne glede na posledice, ki ti jih nosečnost lahko pusti. Upam in želim ti, da bi se ti vse srečno izteklo. Če pa drugače ne bo šlo, boš pa kot si že sama rekla, tista biološka zdravila papcala. Naj bo v prvo v polno, da ti čimprej dom razveseli otroški smeh in jok.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.6.2009 7:30:18   
BarbiG
Joj, na koga sem pa jaz pozabila. Lučka čestitke ob rojstuv Neže. Lepo se cartajte in uživajte. user posted image user posted image user posted image

PRav tako čestitam Lsici ob rojstvu hčerkice Maje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.6.2009 7:45:09   
loremi
Dobro jutro,

Reby, njami dobro zgleda poletna kavica user posted image .

Pinky, niti malo nisi zmešana, naspotno, polna volje, želje, energije in optimizma! Me si ne moremo predstavljat, kako je preživljat vse, kar preživljaš ti in vztrajati brez zdravil na poti do vajinega zakladka, ampak srčno ti privoščim, da ti uspe čimpreje zanosit in donosit otročka in potem hitro na zdravila, da se začneš čimprej uspešno zdravit in uživat s svojo družinico! Nisi zmešana, le življenjska in držimo pesti zate! user posted image

Lsica, iskrene čestitke, uživajte in se cartajte! user posted image

A bo danes kaj sončka? Bi že pasal kakšen malo toplejši dan. user posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.6.2009 8:16:08   
Zvezdica

Zvezdi - kako Patrik? Čas gre tako hitro mimo, da se bova najbrž res šele z vozički dobile

mala zoprnija spi, vsak dan se pokaka točno 4.40...pa reč da to ni tajming. materuser posted image
In danes sploh nisva spala, ker hrope kot kužek, ima veliko šlajma, pa sem ga ujčkala do jutras. zdaj se mu pa pridružim.

Ne...prej, da te spoznam s trebuščkom :) Se bova prek zsja zmenile, če si za...da ne bom smetila tukaj.

Se javim kasneje, zda grem mal pančkat.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.6.2009 9:07:53   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

sonce se kaže, tako da smo prec boljše volje

Lana70, dobro sprejmi svoje pingvinčke, bomo dražle pestke, da bo tokrat uspešno user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.6.2009 9:46:58   
miklarom
Lana70 - srečno danes na ET-ju, in lepo sprejmi svoje pingvinčke, ter da ostanejo še nadaljnih 9. mesecev pri tebi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?