Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 13:23:44
|
|
|
|
gasilka
|
mismis in miska 73 Hvala !!!!!!! mismis meni so prvi postopek odobrili tko da se naročim pri zornu .Hvala
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 15:57:23
|
|
|
|
mlinčka
|
Daaan! Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis : Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke ! Pa za čestitke in darilce seveda tudi !
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:03:25
|
|
|
|
gasilka
|
Mlinčka tvoji hčerkici sta prava dva sončka!!!!!! Kaj bi jaz vse dala vsaj za enega takšnega sončka !
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:12:18
|
|
|
|
miklarom
|
mlinčka -iiiiiiiiii, kaka cukerčka sta, jeeeeee, tak sta luštni, pa bi jih kar zdejle k sebi stitsnila in polubčkala, komaj čakam da meni minejo tile meseci in da tudi jaz končno primem svojga cukerčka v naročje. lepo se cartajte, in poljubčke od mene
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:20:32
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Ja tkole je to verjetno bom mogla it še enkrat čez tale postopek icsi ker zamrznječkov nimava Sej se mi je zdel da bo neki takšnga . Saj veste kaj pravijo :"Več sreče prihdnjič" Držim pesti za vse ostale ki čakate + Loremi in Mismis hvala za tolažbo Pija76 tudi jaz sem ena teh nesrečnic kot ti tudi moja testa sta pokazala -,Saj bomo tudi medve in ostale revce tudi enkrat na vrsti :) Gasilka... saj bo.. boš videla... vse bomo nekega dne prišle na vrsto... le obupat ne... to je tvoj prvi postopek mar ne... Vem pa kak se počutiš, ker nimata zamrznjenčkov. Midva sva tudi na ICSI, pa sva bila že trikrat in nama še ni uspelo, pa tudi zamrznjenčkov nimava nikoli. Še do blastocist sva šele tokrat prišla. V glavnem, ne obupaj in pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:21:16
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Daaan! Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis : Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke ! Pa za čestitke in darilce seveda tudi ! Mlinčkovi... imate pa res zelo lepi punčki. In lepi imeni sta jima dala... Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:22:49
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa še tleeeee: Čestitke Lučka in ati za Nežooooo Lej jo mojo ljubo zeleno pošast. En velik objem in poljub. Kak si? Kak je Maj? Miskica, podganca moja, enako vračam objemček in poljubček Jaz sem OK, Maj pa še bolje, ker MI SMO DOMAAAAAAAA. Končno smo prišli domov. Sicer smo na začasnem odpustu ampak smo pa doma, kar je najvažneje in se cartamo. Imamo še preglede ampak zaenkrat smo dobro in upam da tako ostane. LP od doma. Tole je pa zelo lepo brati, Shuka. Pošiljam ti lubčka in objemček.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:22:51
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, danes nam je celo uspelo malo podaljšati spanje. Reby, vidim da ti je useplo zrihtati mašino Bravo za jutranje kavice miška, hvala za poslano čestitko Lučki in Neži v našem imenu, za izmenjavo € se še dogovoriva. Pija, ne skrbi za prispevke, to gre iz naše skupne kasice prasice, boš pa na naslednjem srečanju dala zraven. Gloria, pozdravčke tudi tebi in Nikcu. Gasilka, nekako se mi zdi, da 14. dan po ET test pokaže pravilno. Za srečanje pa določite datum, samo to naj ne bo naslednji petek, ker so nekatere že zasedene. Res upam, da bom tokrat lahko prišla...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:29:09
|
|
|
|
womanpolice
|
In, punce... kje ste kaj danes? Tole vreme kr malo heca, mar ne... mal sončka, mal dežja, pa spet sonček... Upam, da ste kje na lepšem... p.s. še sedaj čakam kakšn naslov dobre knjige....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:32:48
|
|
|
|
womanpolice
|
Aja.. za tiste, ki ne veste... Danes se naša FARGESIA moži... danes je nevesta.... FARGESIA... Imej se maksimalno lepo in želim vama lep zakon predvsem pa naj se vama izpolni največja želja... otroci... To ti privoščim iskreno iz srca!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:33:07
|
|
|
|
miklarom
|
WP - draga moja kako si mi ti kaj. a si danes spet v nočni? res je kot praviš, da se ne sme obupati, vsaki bo enkrat uspelo to sigurno, tudi nama je uspelo v 5. postopku, in to p 17.letih truda, pa nisem nikoli obupala, nasprotno, vedno bolj sem imela energije za vsak postopek, in nikoli odnehala. tako da GASILKA ti kar poslušaj nas stare borke, misli pozitivno in ti bo uspelo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:35:25
|
|
|
|
miklarom
|
ja res danes je naša fergi lepa nevesta, in res vama želim vse dobro in polno hišo otrok čim prej pri nas že spet grmi, še malo pa se bo vlilo , hudiča ni dneva več da ne bi deževalo
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:35:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa še tleeeee: Čestitke Lučka in ati za Nežooooo Lej jo mojo ljubo zeleno pošast. En velik objem in poljub. Kak si? Kak je Maj? Miskica, podganca moja, enako vračam objemček in poljubček Jaz sem OK, Maj pa še bolje, ker MI SMO DOMAAAAAAAA. Končno smo prišli domov. Sicer smo na začasnem odpustu ampak smo pa doma, kar je najvažneje in se cartamo. Imamo še preglede ampak zaenkrat smo dobro in upam da tako ostane. LP od doma. ...ful sem vesela za vas ....lupčka Maju
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:36:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Daaan! Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis : Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke ! Pa za čestitke in darilce seveda tudi !
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:39:19
|
|
|
|
gloria
|
gasilka
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:39:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Daaan! Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis : Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke ! Pa za čestitke in darilce seveda tudi ! o kakšni lepotički, to se je pa vsekakor splačalo čakati skoraj devet mesecev , ma res sta prava cukra. Mlinčka, ponosna mami, a si kaj važna, daj nam še zaupaj, katera je katera...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:40:25
|
|
|
|
gloria
|
Mismis hvala...kak si mi ti
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:41:59
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - draga moja kako si mi ti kaj. a si danes spet v nočni? res je kot praviš, da se ne sme obupati, vsaki bo enkrat uspelo to sigurno, tudi nama je uspelo v 5. postopku, in to p 17.letih truda, pa nisem nikoli obupala, nasprotno, vedno bolj sem imela energije za vsak postopek, in nikoli odnehala. tako da GASILKA ti kar poslušaj nas stare borke, misli pozitivno in ti bo uspelo ja, jst grem spet v nočno -... ah, saj bo.. sm potem do srede fraj
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:42:54
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - draga moja kako si mi ti kaj. a si danes spet v nočni? res je kot praviš, da se ne sme obupati, vsaki bo enkrat uspelo to sigurno, tudi nama je uspelo v 5. postopku, in to p 17.letih truda, pa nisem nikoli obupala, nasprotno, vedno bolj sem imela energije za vsak postopek, in nikoli odnehala. tako da GASILKA ti kar poslušaj nas stare borke, misli pozitivno in ti bo uspelo Nism vedla. da sta se tolk dolg trudila... a sta na ICSI?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:43:38
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Daaan! Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis : Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke ! Pa za čestitke in darilce seveda tudi ! o kakšni lepotički, to se je pa vsekakor splačalo čakati skoraj devet mesecev , ma res sta prava cukra. Mlinčka, ponosna mami, a si kaj važna, daj nam še zaupaj, katera je katera... jst mislm, da je v belem Anja....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:44:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Mismis hvala...kak si mi ti Jaz, v redu, večino časa lenarim in mi je prav luštno. Pa ti? in mali Nikec?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:44:30
|
|
|
|
womanpolice
|
GLORIA... Pozdravček v tvoj konec....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:45:27
|
|
|
|
womanpolice
|
GLORIA:.. aja , a si vidla moj rekordni post... ja, človek že res ne ve.. kaj še naj poje, da bi bli rezultati boljši... mislim, da bom res tist naročila za mojga...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:45:30
|
|
|
|
miklarom
|
WP - no zdrži še danes, pol pa si privošči malo počitka zase. midva sva na IVF
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.6.2009 16:51:33
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - no zdrži še danes, pol pa si privošči malo počitka zase. midva sva na IVF ah, sej men ne delajo problem nočne... sploh nism zaspana v nočni... le potem ko se peljem domov, me začne zvijat... pa to me jezi, ker imava zaradi žaluzij preveč svetlobe v prostoru in potem ne morm spat. dans sm spala le do 12ih... Čeprav se mi zdajle tud spi, nikakor nism mogla zaspati... Pa ti? kaj dans počneš?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?