|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
26.6.2009 17:38:19   
gorenka
ninasiki - jst sm tut nameravala it v MŠ ta termin v lj. A ko si tja klicala za naročit se kej komplicirajo če do takrat še ne boš 7muser posted image ? Pa morš za uro kdaj boš hodil tut že zdej povedat? K jst bi šla ob 18h....da gre še moj user posted image lahko zraven ko bo s šihta...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
26.6.2009 17:56:09   
ninasiki
gorenka ja midva tud planirava tm ob 18.00  drgač sm se pa jst tm jaula že ene 14 dni nazaj osebno pa mi ni nč komplicirala ubistvu mi pa nima kej ker je to čist moja odločitev kdaj bom šla ker lahko da pa pol kasnej nimam časa tko da ti kr poklič pa se naroč sam nism pa nč za uro rekla user posted image  a mislš da je to full narobe
no lepo da je vsaj ena in tega našga kotička k zmer k grem na pregled tuhtam če je katira in kle tm takrat kot jst bom vsaj eno osebno spoznala user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
26.6.2009 18:38:18   
Crystall
Vidim, da se že kr vse pripravlate na MŠ. Midva začnema 2. julija user posted image

Drugač sem pa dans v avto naložla moje sodelavke učitlce (ena izmed njih je tud moja mami) in smo šle v šoping. Izkupiček bogat - zame, za mojga, najbolj pa za malega škratka v bušiju user posted image . Je bil mali prav zadovoljen. Najbrž čuti da mami zanj nakupuje - je prav lepo včasih boksnil user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
26.6.2009 21:44:25   
skačica
čer!

Pa smo spet frej, k je vikend. Tale teden je pa res hitr minil, bi moral bit vsak takšen.
Moja smrkljica je šla z atijem spat, mami pa ima mal časa za net. Prav paše mir po celodnevnem drvenju sem in tja.

Sicer pa ni pri nas nič novega. Moje počutje je kar ok, včasih sem že prav naveličana in bi šla kar rodit, spet drugič mi pa paše tale trebušček. No, še tri mesece in 6 dni in bom res verjetno tam nekje okrog poroda. Saj gre kar hitro.

februarka- ooooo, jest bi tud mehiškooooooo in to zdele takoj.user posted image  No, meni ta hrana res full sede. Mi je pa najboljša mehiška na Ptuju. Se z mojim vsake toliko časa vsedeva v avto in se odpeljeva gor na kosilo. Če pa lutamo kje okoli MB ali v Avstriji, potem se pa nujno še na Ptuju ustavimo.

materinska šola- MM, pri vas pa tole res traja. Mi smo jo imeli celih 4x in amen.Smo se čist zadost naučili, itak pa teorijo do poroda že pozabiš, vsaj jaz sem jo. Pol sem pa po občutku delala al kaj? Sej ne vem več kako sem se znajdla. Sem zdej držala v rokah sedemmesečno punčko in sploh nisem vedla kako naj se jo lotim in kako naj jo držim, da bo mali okuser posted image  Je razlika med dojenčki in takili fracki kot je moja mala, ki ima 2 leti in nekaj in je že prava babnicauser posted image .

tašče- ninasiki,a jo imaš v isti hiši? Če ja, pol je malo smotano, če se ne štekaš z njo. Jaz sem s svojo živela ene 6 let, v svojem nadstropju, ampak v isti hiši, ampak moja tašča je čist ok ženska. Mi je šla pa včasih vseeno na jetra, ker valda ona ne bi nikoli pustila, da Iza joka pa vedno je priletela gor, ko je zaslišala malo, da kaj stokauser posted image . To mi je pa šlo na jetra.
Je pa čist svoje vrste tip moj tast, z njim pa nimava nič skupnega, sploh pa ne pogleda na življenje, ampak ok, se nisem ravno kregala z njim.
Zdaj sta mi pa oba kul, ker smo narazen dobrih 30 km in jih vidimo samo, ko gremo mi gor na obisk, onadva k nam ne prihajata. Jih pa spoštujem zato, ker imata izredno rada Izo in jih tudi mala obožuje.
Uf, zdej sem napisala cel roman...
Aja, še to: moja mami je pa idealna tašča za vse tri "tamlade" kar tudi vsi priznavajo, ati je pa pokojni.

crystall- kako paše zapravljat, kaj? Men moj pravi, da sem kar malo odvisna od tega, ampak če je pa fajn. Še posebej denar iz njegove karticeuser posted image , čeprav vem, da je vse naše.

Še malo pa bomo lahko počasi začele pripravljati in prati cunjice, pripravljati posteljico ali zibelko, pripravljati torbo za v P,...full luštni opravki nas čakajo.

Grem še malo k marčkom 07 pogledat.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
26.6.2009 22:12:28   
LINDI
MATEJA8 jaz sem bila samo 8 ur na PDCdrugače pa nič,v osmem tednu,bomo videli,kaj me čaka.
TRIŠ meni pa še na misel ni prišlo,da bi poklicala,meni je zdravnica po mojem šele v torek poslala,upam,bolniška se mi pa poteče 29.6.09,bomo videli,če ne pa pokličem,mislim da v LJ.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
26.6.2009 22:12:54   
katrin***
Živjo punce,

na hitrco vam javim, da sm bla na današnjem pregledu pri Pušenjaku (spet) in je reku, da so se cistice zmanjšale za polovico, tako da lepo napredujemo, kar se tega tiče in da naj kar odmislim da je kaj narobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je odtehtalo tudi to, da smo ga čakale več kot dobre dve ure, ker je bil dežuren v porodnem bloku in glih v operacijski - pa smo čakale in čakaleuser posted image  Ampak važno, da je z našim user posted image  veliko bolje in da je zdravo user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte pa en lep pozdravček vam še pošiljam, ker jutri ob 6h zjutraj krenemo na morje - končno!!!user posted image user posted image user posted image  Vračamo pa se v petek proti večeru in upamo, da bomo imeli lepo vreme - itak, da bo k bomo mi dol pršli user posted image user posted image user posted image

Uživajte pa se slišimo in pišemo ko pridemo nazaj.

Boob...en lep pozdravček vam vsem pa se kmalu vidimo user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
26.6.2009 22:46:45   
metka_zone
Pozdravljene!

Ravno sem pospravila kuhinjo in sedaj spet čepim tukaj gor.Sva z malim spekla kopico piškotov,ampak sta z atijom sladkosneda in sta skoraj vse zmazala.Meni je pa sedaj ostal en velik sladoled,ki ga z užitkom jem in kile gor ali pa dol,čez pol ure ga ne bo več user posted image ...

rizkoo: Ja,imam Kuštrinovo in sem zelo zadovoljna z njo tudi drugače,zato me malo skrbi,ampak vseeno bom šla k temu Simonittiju,gotovo ni tako strašen...Sem pa iz Laškega in tudi jaz datum 1.7. za ta pregled,če bom le pravočasno gotova z enim nujnim opravkom,ki ga imam.Pa še rojstni dan imam,tako da imam itak cel dan zafuran...

Komaj čakam,da grem na morje...S malim že štejema dni,ko se spakiramo!
Łp

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
26.6.2009 22:51:46   
skačica
oooo, sej nas bo kar nekaj, k bomo rodile v Celju. Tud jaz bom verjetno še enkrat rodila tam, ker mi je blo v prvo res vse super in fajn, imam pa do CE ali  LJ skoraj enako pomoje. Pa itak me v LJ sploh ne vleče. Malo sem razmišljala o PO, ampak to se mi zdi pa predaleč.

A naj ne bi bil ta Simoniti dober gin.? Men je bil full dober dr. Koren, ki me je spremljal skozi prvo nosečnost in mi je prav bad, ker ga v tej nosečnosti ni, ga bom pa verjetno spet srečala v P.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
26.6.2009 23:32:59   
metka_zone
Ne,saj ga ne kritiziramo,po moje je prav fejst dečko.Jaz osebno imam pač zadržke pred kombinacijo nepoznani moški in moje genitalije user posted image ...Brez zamereuser posted image -
Lp

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.6.2009 9:54:00   
gorenka
ninasiki - ne vem kako je to z uro-če se morš prej tut tko najavt. bom pa v pondelk k bom naju prijavila tut to vprašala pa ti pol napišem. upam da bova skupej...bo kuj bl zabavno, k bova uhka v eni predavalnici skup švicaleuser posted image user posted image
Pa sočustvujem s tabo zarad tašče...ja tkole je šit če ti edn skoz nažira. Midva sicer živiva na svoje in tut moja tašča je super (mi glih dons dela najljubše kosilo-češpljeve knedlneuser posted image user posted image ), sam vem kako je s tem k je moja mami imela tako taščo k ti opisuješ...k smo žveli v isti hiši vsak v svojem štuku ampak je blo ful enga vtikovanja in nepotrebnega bla.bla.bla....tko da se je men mami dostkrat smilila k je mogla kšno požret...pa še skoz smo poslušal da je to bajta starga ata in da se bo tko delal k bosta onadva rekla...no sej na konc sta pa zdej na stara leta sama ostala...

katrin - super glede user posted image ! Vidš da se ne smeš prehitro sekirat...je še vse na koncu dobr. user posted image Drugač pa uživej na morju...še za tiste k ga ne bomo kej dost vidleuser posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.6.2009 10:37:15   
malaMravljica
Jutro,

se bom navezala kar na Skacico, ker je napisala, da bo pripravljala postelco ali zibelko za bejbija.  Jaz pa ze nekaj casa ne vem, bejbi bo seveda imel svojo postelco, men gre pa vseeno po glavi se en kosek, da bi bil cez dan mal blizje mi. Kaj menite? Kako boste imele pa druge to poslihtano? Al je brezveze, ker itak imam ze eno blazinco ( tisto blazino od Jane za dojenje, ki jo lahko das kot podlaga za dojencka) pa pol bom imela tudi lezalnik, sam to bo tudi za mal kasneje in ne za ne vem kolk ga notri imet.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.6.2009 10:56:18   
ninasiki
dobro jutro

GORENKA no ti se kr prjau pol k bomo pa prvič šle pa me kr za rokau pocuki sej si vidla kako zglegam majhen sodček blond user posted image  kar se pa tašče tiče pa sploh no comment sam ji dam kr vedt kok je ura mogoče učas tud kr mal preveč ker pol je pa moj kle umes in se noče na nobeno stran postaut kar mi je ušeč in sam revež gleda in pol mene srčk boli ker pač on to posluša ampak sva rekla da bova potrpela pa bo da bi mi pa bajto naprej metala pa jo ne more ker je moj lastnik polovice tko da je lahko samo tiho
skačica ja sej je moja mami tud noro cool in se nikol ne umešava v naju pa sva prej 5 let skor skos bla pr men pa se ni nikol umešavala ker pa živi ona z svojo mami in ona se je skos umešavala med njo pa fotra tko da ve kako je to in je naju zmer pustila prmer sej je blo isto tud z mojo taščo sam zdej pa k en let živimo skupi pa je groza pa sam pomisl eno leto pa se že umešava kaj bo šele čez 10 user posted image  ampak je je ona čist uspod jst bom pa čist na vrh pa ločen bo vse še elektrika pa centralna use uglaunem tko da treba vsaj ene 5 let zdržat pol pa srčno upam da bo miruser posted image

mi smo pa učer mel ene 10km stran od nas veselico in so mambo kingsi špilal pa je blo fajn pol se je pa ta pre**** dž usu in smo lahko šli po eni uri domou  tud čevapčičou nism mogla pojest normalno user posted image  sm bla tko besna ampak sej ni zadnja bo zihr še ktera k bo kak tak špilu

MORJE ja midva bi šla v prkolco al pa v kak privat kamp sam pa ne najdeva nč frej in se bom zjikala če ne najdem kej frej ker sm čustveno navezana na morje in pol še pou leta nam prebolela da nism bla na morju
a slučajno katera ve za kako tako urejeno lokacijo da oddaja nekdo

nasledn vikend pa pride punce moja babi iz švice in sm se zanč z njo pogovarjala da upam da ni preveč zapraulala ampak se je sam nasmejala in rekla da je to njen praunuk in da ga bo ona razvajala kokr ga bo ona hotla sm se sam nasmejala ker si jo že predstaulam z unimi kufri kako jih vleče za sabo user posted image  mi je pa žou edin to k ne morm letos jst po njo in bo šou stric, punce gor majo pa tko fenomenalne stvari ene par trgovin je samo za otroke pa čist nč druzga primer je pr ns baby center sam da je tm to še 2x več ampak sej bo bom šla pa drug let jst po njo

MM jst si bom kupla un stouček k napol ležijo not za pol tko k je mela moja kolegica ker košek bo hirto prerasteu un stouček maš pa za malo dlje user posted image  al kako.... jst bom zih stoučka mela pa bo mir za neki časa so mi pa drgač full učeš te koški k ga lah prevažaš kamor ti paše sam jst glih ne morm ker bi mogla tud pol po stopnicah ga nost to pa glih nebi se neki lomila user posted image

ja madona zdej sm pa že tok načvekala da me že prsti bolijo pa po buškotu mi krul tko da vs zapuščam za ene 2 urce pol se pa spet javim če me kje kej ne zmot bodte pridne pa se še slišmo papa

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.6.2009 11:06:12   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image            ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )                ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image               ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image              ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image         ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )               ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         23.7
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image     
     2.7 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )               
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image              
??
maj2009 
(25)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)user posted image          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image              ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image user posted image         ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )              ??

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )               ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image              ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image    ??

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )                ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )              ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image                ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image                 ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        14.7 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )                ?? 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image                 ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )                ?? 
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )                 ?? 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

beli  (?)                                           (?user posted image , ? user posted image                 ??

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image              22.7
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image            ??
rolika  (34)                                      (?user posted image , ? user posted image )                ??

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )                 ??
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image              14.7
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )               7.7

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image          21.7

miska10   (?)                                 (?user posted image , ? user posted image )                  ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )                 ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image                ?? 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image              14.7

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image user posted image             9.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         13.7

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image               ??

19.10
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )               15.7
20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )                ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image                ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image                ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image                ??

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image         ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )              4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )             23.7 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image              ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )               ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image               ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )               ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )             
23.7
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image          9.7 3D 
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image         ??
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        10.7
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )               ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image user posted image        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image              ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )             16.7

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )              14.7
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )             14.7
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )              2.7

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )               ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image             8.7

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image          2.7
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )                ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )             
??
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image            15.7

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )               ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        24.7

SKUPAJ: 96 oktobrk 

7 x    user posted image  
               15 x  user posted image
               75 x  user posted image

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.6.2009 11:13:18   
malaMravljica
ninci, jaz imam pa ta lezalnik, pejt pogledat na ta link
http://www.baby-markt.de/nocache/BABYBJOeRN+BABY+SITTER+-+WIPPE+Balance+Farbe+dunkelblau+blau,w41246093884-2857.htm

pa pise,da je od rojstva naprej, ceprav jaz prav mini bejbija nam notr dajala. Saj ce bom vidla, da mi nekaj manjka bom pa takrat narocila se dodatno a ne. Da bi sedaj ne vem kaj vse kupila bi blo ze skor butasto po moje.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.6.2009 11:31:30   
ninasiki
MM ne morm pogledat user posted image  mi napiše da spletne strani ne more prikazati kr neki

Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.6.2009 11:33:50   
malaMravljica
user posted image

ha ha ha, pa sva pretentali spletno stran user posted image user posted image  tega imam, gre v 3 nastavitve in se ga da se nazaj polest.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.6.2009 11:35:34   
malaMravljica
ej nina, te lahko se neki cist sam iz firbca vprasam. Kje zivi tvoja babi v Svici? Kar dosti se potikamo tam po Svici in me pac babji firbc matra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.6.2009 11:44:41   
skačica
HEJ!

Mater, sem se zdele mali nasmejala. Je tko profesionalno svojga dojenčka in opico previla, jih opremila z dudami, da sam gledaš. Evo, imam pomočnico, ki pri dveh letih vse obvlada.user posted image

Sicer pa MM- jaz bom imela na začetku zibelko, ki je podedvana, stara čez 30 let, notri so pa spali svak, moj mož, od svaka punčki in moja Iza. Je ohranjena kot nova. To bom imela v spalnici, sicer bi jo lahko vlačila po stanovanju, ker je na kolesih, ampak se mi zdi BV. Bo treba še nekaj naštudirat za čez dan za v dnevno sobo. Sem tudi jaz razmišljala o košku na stojalu, sem ga gledala na Bušijevi strani, full je cort, bom še vidla.
Sicer pa verjetno tudi kak ležalnik, ja.

Kaj pa o teh slingih in pestunjah ste že kaj razmišljale? Jaz v prvo nisem razmišljala o tem, sedaj pa kar veliko, ker je fino, da imaš kakšno roko fraj, da loviš še ta večjega. Sem gledala slinge na Škratkovi spletni strani in so mi všeč. Samo naučit se, da ga prav notri daješ in da si to zadevo pravilno namestiš . Se mi zdi, da ga bomo kar nabavili.

Mi gremo pa zdele nekam na kosilo, pol pa z obema sestrama in njunima familijama v ZOO. Mi gremo tja kar pogosto, vsaj 2x mesečno, ker tamala notri uživa. Sicer bo danes verjetno gužva, ampak sej bomo bolj pozni pa bo morda malo manj folka.
Pospravljamo pa mi že nekaj časa več ne ob sobotah, ampak ob četrtkih, da smo cel vikend fraj in lahko pohajamo sem in tja.

Se še javim, čao.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.6.2009 12:18:46   
ninasiki
MM lep je ležalnik ja neki tazga si bom tud jst nabaula babi pa živi v ženevi je pa zelo lepo gor jst bi šla takoj gor živet user posted image  čeprou bi zdele mal počakala da se ta finančno stanje mal umiri ker je rekla da se tud gor opaz pa čeprou je švica dost močna država

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.6.2009 12:48:19   
malaMravljica
Skacica, joj zdej si me pa v dvome spravla user posted image user posted image  ker sem na eni spletni strani itak vidla ta kosek in je bil opremljen z strmackom , dekco, baldahin vse je blo tam cca 100 eur. Jaz nam nic podedovanega dobila, so moji vse porabil in naprej dal user posted image  
pa o slingu tudi razmisljam ja. Sam ne vem a bi ga znala zavezat, da mi pol bejbi vn ne pade. 

ninasiki, joj nikar ne menjaj Slo s Svico. Men drgac Svica za zivet res ne potegne, pa drago je vse k svinja. V Zenevi je pa sploh dragoooooo. Glih zadnjic smo se peljal po Svici in je moj reku, da je Slovenija full lepsa, pa full lepso naravo ima, ni se tolk industrije in vsega user posted image user posted image user posted image   sem bla cist vesela, da je tko reku.
Ej, lezalnik imam pa cist v tej barvi, mi pase k pohistvu skor po celi hisi user posted image  pa se maze se ne tolk zlo, ceprav je pralno, sam ne bom prala vsak dan.

kaj imate vi tudi dez danes, pri nas je tko obupno, v bistvu smo izgubili vsakrsno vreme, morem en oglas dat najditelju, da nam ga vrne user posted image user posted image  je pa to vreme ravno tako, da dekco bejbiju naprej delam, se tako veselim, da bo koncana.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.6.2009 14:25:14   
ninasiki
ej MM men pa ne vem full odgovarja og mogoče je res mal preveč asfalta bi šla raj tko kam mal bl vn iz mesta sam majo pa bl pošlihtan k mi kle ubistvu bi pa jst mogla gor živet sam naš fotr ni  mogu zdržat gor brez nas pou leta in je pršu v slovenijo user posted image  mogoče tud zato ker je biu mlajši brat na poti in je biu vs naudušen tko da nevem men odgovarja je pa res da je dražje sam je pa tud ostalo višje naša babi pomaga v eni hiši kuhat ampak sam kuhat pa mogoče ji kdaj pa kdaj kej zlika pa dobi 2000eur tko da je tud lahko tok drago

drgač je pa tud pr ns spet dž in bi se najraj zjokala ker mi gre že pošteno na žiuce user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.6.2009 14:38:21   
malaMravljica
joj, ma saj nisem nesramna, res ne, sam morem ti nekaj povedat. Sem prav srecna, da zivis v Slo in ne v Ch, ker ce ne bi imela tolk smotan  naglas nemscine user posted image user posted image  ko gremo cez svico in imamo radio uzgan vedno recem, da ce lahko se podnapise uzgemo, da bom kaj razumela. Ej, ce pa gres gor zivet se bova pa kdaj kam zapeljali in sli na kofetek skupaj.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.6.2009 14:48:03   
malaMravljica
user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.6.2009 15:37:03   
ninasiki
ja itak MM sam mam fealing da bom kr kle ostala ker pa moj ni za to in to iz istiga razloga k ti sam zarad jezika pa še v ženevi je francoščina k je men full ušeč user posted image user posted image  drgač je pa moj strogo ne tko da ne boš rabla 660 km delat zato da bova šle na kavico ampak sam kak kilometer in pa se bove vidle user posted image user posted image  drgač pa upam da se bomo kdaj pa kdaj tud po porodih kje dobile k to bi blo full lepo user posted image  no vsaj men pa se po regijah dobimo al pa tud če se nek na sredin vseh 95 user posted image user posted image user posted image  k pol bi pa lah že gostilno zaprl da bi sam ns postregluser posted image user posted image user posted image user posted image  

bodte pridne grem na obisk k sestrični pa se slišmo proti večeru

Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.6.2009 15:38:30   
karmen b
MM jaz pa dobim košek v izposojo, ki ima tudi že mnogoletno tradicijo in ga bom imela v dnevni sobi za čez dan, dokler bo beba šla notri seveda user posted image . Drugače bo pa kar v svoji sobi od začetka in sicer v moji otroški posteljici, ki jo bom preštrihala, da bo kot nova, sestrična mi bo pa posola še ogrodje za baldehinček in bo čist huda. Komaj čakam, da se spravim štrihat potlco iiiiiuser posted image ...

Drugač mi pa vsi napovedujejo, da bom mela fantka, jaz se pa samo smejimuser posted image ...bomo vidli....pol je pa ena stranka rela, da so njej tud vsi govoril, da bo mela fanta, pa je bla pol punčka in da bom ravno zato tud jat mela punčko...bomo vidli oktobra user posted image

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?