|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
25.6.2009 16:25:22   
tea85
hej vse user posted image

jaz mam kontrolo za slatkorno čez en mesec tako da bomo vidli kak bo upam da nič.
v sredo sma  ugotovla da mi odstopanja pride nekje 8 dni, tako da se zna zgodit da naš user posted image pride začetek novembra, no bomo vidli.

ker po teži ima moj otroček 383 g in naj bi bila v 21 tednu po novem user posted image

aja, hotela sem vprašat če se kera sooča z takšnimi težavami, namreč mene zelo boli spodaj pri jajčnikih na obeh straneh, je možno da user posted image pritiska dol, ker me pol vse do ledvic boli. gin. je pogledo če biblo kaj narobe pa ni, zdaj edino imam jutri preiskave vode, tako da vidimo še to.
ker bolečine so včasih zelo močne in boli ko pri 100 hudičih user posted image sploh zvečer, pa sploh trenutno spolnih odnosov nimam da bi bilo lahko vzrok to user posted image
ne vem...

in kaj boste počele danes ob takem lepem vremenu?

aja, jaz sem se zdaj vse skup zredila 5 kg, od prejšnjega meseca sem vzela gor 1,5 kg tako da sem kar zadovoljna.

lp

< Sporočilo je popravil tea85 -- 25.6.2009 16:26:54 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.6.2009 19:07:05   
rakica 2
 pozdravljene bušike!ker zuni lije in nimam kaj počet se spet bašem,tud jst sm bla kregana pri g in to cela pridiga o načinu prehrane,do sedaj-24 t sem pridelala 12 kg,pa še 8 jh mam v dobremuser posted image ,saj sm se v prejšnih dveh nosečnostih zredila poštenih 20.ko sem šla rodit sem mela 70 kg pa še vedno sm bla suha,po porodu jh je takojodletelo 7 in kmalu sem pršla na prvotno težo.tko da vsem želim dober tek,saj dete tud mora jesti ha ha kok se tolažim...hujšale bomo potemuser posted image zdaj pa ne vem zakaj ta pes ne dirka večuser posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 25.6.2009 19:10:53 >

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.6.2009 20:46:43   
tršica
Joj, sola za starse!

MM, jaz se še pozanimala nisem kako in kaj. V ce se lahko prijavis samo med 8 in 9, jaz pa sem takrat v razredu. Jutri bom poklicala in malo povprasala, da vidim kako imajo to narejeno tu. Vsekakor bi sla prej kot kasneje. Ze zdaj mi je kdaj neudobno, kaj vse sele pride.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.6.2009 21:45:51   
lenika83
Dober večer!
Končno mi je uspelo se malo vsest za računalnik. Zdaj moram pa še za nazaj prebrati in bom kar sproti komentirala.

Tea85 vsaka čast, da ti je uspelo kaj videt na uz. Jaz tu nikoli nič ne vidim. Zadnjič sem že skoraj sedela, da bi kaj videla na ekranu, pa nič. Se mi zdi, da je samo vse nekam sivouser posted image  Za pregled sladkorne ti je povedal? Pa kaj to delajo kar vsem, ali tistim, ki bi lahko bile ogrožene? Meni ni nič rekel. Za koliko dni ti je pa pdp premaknil? Meni ga ni, ampak mi je po meritvah prišlo ven pet dni prej kot je uradno določeno. A katera ve kdaj in zakaj ti to prestavijo? Meni se 5 dni razlike zdi kar dosti.

Aha, vidim, da tudi trsica "vidi" na uz podobno kot jaz user posted image  Predvidevam oz. upam, da G te črno-belo-sive zmazke boljše vidi in loči kot jaz. Sicer sem se pa naročila na 3D še pri enem drugem G, da bo bolj ziheruser posted image  Sem bolj za varianto več glav več ve in si mislim, da če še kaki drugi G malo pogleda user posted image  je večja varianta, da ugotovijo, če bi karkoli bilo narobe.

Evo, malo na hitro sem vas prebrala in pokomentirala (res na hitro). Utrujena sem, da je groza in grem počasi kar leže.

Lahko noč!

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.6.2009 22:22:55   
rakica 2
men tud ni jasno s to sladkorno,še nikol mi je niso merl,zihr mam povišanga kr tok sladkarije pojem.nočkauser posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
25.6.2009 22:34:55   
rakica 2
Naj se še tko trudim,ne razločim kaj dosti,mislm pa da vidm rokicouser posted image .bi tud mela tako slikco ampak ne vem kje to delajo.Se sam naročiš?Do kdaj pa oz kerga mesca pa to delajo,jst mam sam navadn ul in še to le po kosih. user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 25.6.2009 22:38:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4031
25.6.2009 22:52:03   
ninasiki
OJLA

kle gledamo film tašča spet mori z 200 na uro tud moža ne posluša k bi bla vsaj 5 minut tih pa bi blo vse cool user posted image  pol pa še pametuje kle neki uglaunem pouno rit jo mam drgač je biu pa dons full lep dan sicer sm ga mal prespala ampak ni panike moj oddela še dve nočne pol sva pa spet skupi prou smptan mi je zvečer se sama v pojstlo uležt

MalaMravljica jst sm se prjaula v šolo in jo začnem 6.7 sam ni mi pa jasno kaj a niso predavanja vsak dan ker če tko potuhtaš pol če začne katira v avgustu sej bo prej rodila predn se bojo ta predavanja končala al kako sej ne vem sm čist zmedena user posted image user posted image  sm se glih na FB-ju pozanimala in je rekla da so predavanja 2-3x na tedn sicer pa kam si se pa upisala jst sm v lj v porodnišnici

drgač pa bojo vsem v 24t zmerl če ima katira sladkorno oz. gestaciski diabetis vsaj tko piše na singaraja nosečnost po tednih 24tuser posted image ...... jst bom pa dobila v 28t inekcijo v tazadnjo ker sem RH negativna user posted image  pol bo pa bolel

nč nosečke grem na hrbt se mal uležt k je glih prcat začeu pa se slišmo jutr bodite pridne nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
25.6.2009 23:34:48   
metka_zone
Pozdravljene!
Ja, jaz sem pa pozabila iti v laboratorij za to sladkorno user posted image ...Pa kaj je to zdaj na novo ali kaj,pred dvema latoma ni bilo treba toliko skakat okoli.Me je strah iti drug teden na pregled,pa še moja G ima nadomeščanje nekega Simonittija,tako da bom šla v laboratorij drug teden,na pregled pa naslednjič,ko bo moja g delala,ker dedec mi pa ne bo tam spodaj šaril in šlatal...
ninasiki:tudi moja tašča je pokazala pravi obraz ,ampak jaz se ne dam,da mi kdo soli pamet!Prej je bilo pa 6 let mir v hiši!Ampak ti bo še pošteno prav prišla,tako da ji daj vedeti kaj si misliš,ampak ne preveč,da te bo pedenala,ko boš iz bolnice prišla user posted image ,tudi otroke super pazijo in kosilo kuhajo...So prav imenitne in fajne user posted image ,čeprav nam snaham dvigujejo pritisk do višav na trenutke user posted image  ...
Kg mi grejo katastrofalno gor,prej sem jih imela 52kg,sedaj pa že 61kg user posted image ...
Končno so se pojavile taprave brcike in moja dva moška sta čisto blažena,jaz malo manj,ker brca in skače ravno takrat,ko bi sladko zaspala.Upam,da ne bo ponočnjak...
Fajn se imejte!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
26.6.2009 5:55:42   
TRIŠ
Meliitak napiši mi prosim recept za slastno kokosovo rezino,prosiiiiiiim,lahko na ZSuser posted image

Mala mravljica takšen trebušček sem imela jaz prvi mesec,sedaj pa so me hoteli priklopit že na CTG tako je velikuser posted image user posted image user posted image ,sem ti kar malo fovšuser posted image

Ninasiki pojdi do G ti bo napisal canasten ,ker samo ne bo minilouser posted image

lindi1 pošta bo mogoče danes,jo tudi jaz čakamuser posted image ,zdravnica mogoče ni poslala takoj.Do kdaj pa imaš bolniško

kg jaz sem se zredila že za 13 kguser posted image ,ja pa kaj morem če mi je pa vse tako fino njamiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pravoda
user posted image user posted image user posted image user posted image vse se bo uredilo kot se mora,zato ne skrbi in se ne sekiraj

februarka08,pravoda  lep bušekuser posted image user posted image user posted image ,se kar bojim mojega poslikatuser posted image user posted image user posted image

rižkoo upam da je vse ok,kdaj imaš spet pregleduser posted image user posted image user posted image

rakica2 jaz bi tudi gobe z jajčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mateja8 user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse okuser posted image

No sedaj pa so otroci vstali in je treba naredit zajtrkuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
26.6.2009 7:26:33   
karmen b
Dobro jutro user posted image ...dolgo me spet ni blo, ker se kar ne morem spravit k računalniku. Vidim, da pridno klepetate, kot se za ženske spodobi user posted image .

No jaz grem še danes in jutri v službo, potem sem si pa vzela en teden dopusta za počitek. Zadnjih 14 dni imam namreč težave, ker v službi skoz stojim in so me začele pestit bolečine v trebuščku. Občutit je nekako tako, kot menstrualni krči in to mi res ni všeč. Drug teden v petek imam g, pa mu bom povedala, pa naj se on potem odloči, koliko je to kaj nevarno. Jaz bi sicer še vedno rada hodila v službo, ker mi je fino, samo mogoče bo treba mal bol na poredko stranke naročit, da se lahko vmes malo usedem. Bomo vidli.

Lep dan vsem in vsaj toliko užitkov ob brcikah, kot jih imam samauser posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
26.6.2009 8:15:26   
LINDI
TRIŠnapisala mi je b.s. do poroda,ampak po mojem bo mogla še kdaj podaljšati,zaradi mojega visokega pritiska bom celo nosečnost na bolniški,vsaj tko so rekli,morje letos odpadeuser posted image  

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
26.6.2009 9:15:22   
ninasiki
dobro jutro

TRIŠ sej me res še kr matra pa kr odlašam in odlašam upam da ne bo tko kej narobe da se kej prenese na user posted image

noč je bila čudovita sm se sam enkrat zbudila pa še to me ni na wc tiščal ker ponavadi me

METKA_ZONE se nism glih zihr če ji bom puščala otroke v varstvu ker ni glih psihično normalna in bi me sam pol skrbel kako pa kaj ji pa da kr vedt da mi ona ne bo solila pamet za moje otroke

no pa je spet sončk ubistvu se pokaže na vsake 10 min ampak bol to k nč user posted image  

grem neki v buškota vržt pa se še javim

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
26.6.2009 9:21:45   
Anonimen
Dobro jutro punce.

Pa smo dočakali spet malo sončka, ampak, da ne bo potem isto kot včeraj. Jaz imam pa danes dopust. O kako paše spati do 9 user posted image . Komaj čakam, ker drug teden pa še 3 dni potem pa na morje konec tedna. user posted image

Tudi pri nas so brcike močne. Ali se brca ali pa se obrača tako, da me vsa koža zategne. Včeraj me je še popek tako bolel, da sem mogla prav malo  posteljo it.

Ja kar se tiče kg, sem jaz prišla iz 53,8 na nekje 59,5, do 60...odvosno od dneva. Se pa res kar premikajo navzgor, ampak punce saj še malo. Vse skupaj še ene 3,5 m, kaj pa je to za nas.

Kar se tiče testa za sladkorno ga meni ni nič omenila. Pregled imam sedaj v 28t in bom dobila inekcijo to je pa tudi vse kar za 1x vem.

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4038
26.6.2009 9:24:51   
Anonimen
TRIŠ
v ponedeljek me ni. Ob 07:00 zjutraj do 14:00 mam obremenitvene teste za sladkorno. Bom vidli kaj bo. Upam na najboljše. Kar je naštela da lahko jem, je v bistvu NIČ. Je rekla naj probam ta vikend samo ržene zadeve jest, pa velik vode pit... pa muslije ampak une ta hude.. brez sladkorja in sadja in... nič krompirja, rižka, kruha, sladkarij, nič, nič, nič... Prej sm neki morila s kilami, zdej jih bom pa zgubla, zihr. Kar tud ni ok.user posted image

METKA_ZONE
Maš Kuštrinovo??? Si Celjanka al okolica ? user posted image  Jst mam 1.7. pregled popoldan.. tega strica Simonitija ampak veš kaj?! Vseeno mi je.. al bo dec šaral al ne.., sam da mi potrdi, da je z mojim fantkom vse ok. To mi je pomembno. Čeprav sm mela tud neke predsodke pred G moškimi, dokler se nism prvič srečala z njim. Znajo bit velik bolš kot ženske. No, Kušrinove ne zamenjam za NIČ. user posted image  Mogoče se pa tam kdaj srečava..., če si tam seveda...

En lep dan, deklice nosečkice..

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
26.6.2009 9:29:31   
mateja8
Jutro punce,

ninasiki, mene so vnetja matrala 4 mesece, potem mi je pa g. napisala Canesten tableto - samo ena je v škatli. To tableto si zvečer vstaviš v nožnico, da se notri stopi. Po tej tableti imam sedaj že 3 tedne popolni mir. Res je super.

Lindi, mene je osebna zdravnica v 10 tednu nosečnosti napotila v Ambulanto za Patološke Nosečnosti. V ponedeljek sem imela reden pregled v tej ambulanti, pa so me notr zadržal. Nisem nič prej vedela, tako da nisem imela ničesar s sabo. Drugače pa mi je G. rekla, da moram počivat in tudi jaz sem že od začetka aprila na bolniški. Pa do konca bom, tako da morja pri nas letos ne bo.

tea85 otroček rad pritiska kam dol in te potem boli ali križ ali noga, lahko pa se bolečina seli v spodnji del trebuha - saj tako sem si jaz prebrala, ker mene pa full noga boli - išias.

Punce tako lepo mi je prebrat kolko ste se zredile, ker sem se jaz šele 1 kg. Pa me kar mal skrbi, da ni to zato, ker imam visok pritisk, ker ženske s pritiskom ponavadi rodijo malo manjše otročke. Tako mi je rekla g. Sam pri meni je normalno velika pupa in upam, da bo zato o.k.

Zdej me mate pa gotovo že dost.......papa

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
26.6.2009 9:39:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

TRIŠnapisala mi je b.s. do poroda,ampak po mojem bo mogla še kdaj podaljšati,zaradi mojega visokega pritiska bom celo nosečnost na bolniški,vsaj tko so rekli,morje letos odpadeuser posted image  

Lindi jaz pošte nisem dobila sem pa klicala gor in imam do porodniške podaljšano.Morje??? Mi gremo sem vprašala za zavodu in so mi rekli ,da lahko ker nimam napisano ,da moram ležat in bit doma.Tudi mojo gin.sem vprašala in je rekla da lahko ,ker gremo blizu,tako da če kaj pride sem v uri doma,tam upam da se bom vsaj malo spočila,ker pri treh otrocih je to misija nemogočeuser posted image Res pa je da si moram pritisk merit trikrat dnevno in če je dva dni zapored nad 150/90 moram v Ljubljano-upam da ne bo trebauser posted image .Daj pij magnezijeve šumeče tablete ,meni je pritisk za par številk nižji.Poskusi.Je pa res da imam jaz pritisk že pred nosečnostjo  in da naj bi bilo to malo lažje.Je pa ena rodila pod nujno s carskim rezom včeraj v tridesetem tednu, tako da se moramo čuvatuser posted image

nanasiki nisi edina.Veliko nosečnic tare ta problem zato kar pojdi do G,pa bo lažjeuser posted image

Rižkoo če mene to doleti bom umrla od lakoteuser posted image ,držim pesti

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
26.6.2009 9:46:24   
malaMravljica
Jutro oktobrske bejbe,

jaz sem ze 2 noci lepo spala, prejsnjo noc niti nisme sla na wc, to pa enkrat, ker me je moj zbudil, da rabi tableto proti bolecinam, ga je zob se bolel od zobarja. Sam danes zjutraj me je pa prvic en tak ornk krc v nogo, uff boli to. Sem prejle popila en razstopljen mg.Saj sem jih ze zdavnej kupila, ker sso me ze nekaj casa taki blagi krci, vseskupaj nic, danes pa tako, me se kar boli misica.

ninasiki, ti si me pa nasmejala sedaj, ko sem brala tvoj zadnji komentar. A mogoce ves s katerim delom user posted image user posted image
glede predavanj je pa verjetn odvisno kam si prijavljena. Ma ves, jaz sem en poseben primerek in imam pac tako, ja pac bom lahko na azdnjem predavanju kar rodila tam user posted image user posted image  mal me mori, ker pri meni je ocitno tako, da te upisejo v eno grupo in pol se ne mores mal menjat, jaz sem hotla pa poleti se mal dopustka imet in mal po Europi laufat.

Karmenb, hmm bo treba zacet mal s pocitki ves, cel dan na nogah bo prevec.

Tris, jaz pa sedaj ta teden prvic lahko grem na nosecniski oddelek v trgovini, ne da me s ppgledi stran nazenejo, sele sedaj se je trebuh mal naredu in sem prava srecka nosecka. Ma saj to je tudi odvisno kje nosis, moj bejbi je ocitno precej zadaj, ceprav kaksen dan se mi zdi, da tam okoli popka rokco al pa nogco vn pomolu user posted image  je pa en vecerni tip ta nas dojencek, je ocitno pogruntal, da oci ponavadi dela pozno v vecer in bo treba bit budn zvecer, da bosta imela bejbi-oci zurko pred spanjem.

rakica 2, na slikci je samo obrazek in nad obrazkom drzi rokco. he he... a res ne vidis nic, jaz sem pa vceraj celo znanost naredila s te slikce in prisla do zakljucka, da bo obrazek po ocku.

Rizkoo  user posted image user posted image user posted image user posted image  bos vidla kako hitro bo sla ta dieta skozi, pa ko se navadis verjetn sploh ni tako slabo kot se zdi na prvi pogled. Ej, najin paketek je sel vceraj ze na pot, ko pride ga grem preposlat naprej.

Glede cukra, men se zdi, da meni spremlja cukr s tistimi piki v prst na 3 mesece in ce se tam kaj pokaze bi delal test naprej. Nism pa cist zihr.

Pa se moski ginekologi, joj ne se jih bat, sej so velikokrat boljsi kot zenska. Moj je tolk faca, na uz cist notr pade, vceraj sva gledala kaj ima med nogicami, pa pol sva obrazek analizirala. Pa srcka je on gledal, ce je vse kot mora bit, tam se pa jaz ne spoznam, dva prekata sta in to je vse kar vem. Pa tko mal z moske strani gleda na zenske, ne narobe razumet, sam mal tko pove kaj in kako glede postave, men je reku, da so linije trebuha full lepe, da ce grem tako naprej, se po porodu ne bo nic poznalo na postavi. Ma jaz ga ne zamenjam vec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
26.6.2009 10:19:16   
tea85
hej.

meni je moj gin.reko  tudi da mam mali trebuh, sem mu pa rekla da bo že zrastouser posted image

lenika- meni je povedal da naslednjič ko pridem boma dala test sladkorne skozi, sicer sama nisem mela nikoli probleme z sladkorjem, ampak baje to nardijo preventivno. ja, meni je kar lepo pokazal ki kaj je, ker sem tudi bla radovedna user posted image morem rečt da je bil zdaj prvi pregled s katerim sem bila zadovoljna. sama sem tudi razmišljala o 3d, že za to, da bi si na cd posnela in ko pride moj domov bi lahko vido bebija, pa da bi vidla spol, če je res punčka ampak še ne vem. aja, glede datuma pdp-ja, po UZju mi je prestavo za 6 dni kasneje, po tem kakšne mere ima moj user posted image

ja, bi rekla da mi user posted image pritiska dol, ker me nene vedno boli, sicer pa mi je dal tudi canasten zaradi rahlega vnetja, ponavadi mi pomaga, tako da ninasiki ne odlašajuser posted image

moja user posted image je včasih mirna tak da me malo zaskrbi, samo danes pa je že zjutraj bla divja, me je fajn zbrcala.

no, pa vsem lep danuser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 4043
26.6.2009 10:24:39   
Februarka08
Jutro.

Evo, se vam lahko mal posvetim, ker imam mir in tišinouser posted image

TRIŠ, daj še svojega buškota prilimaj user posted image

Mateja8 jaz sem dobila tele Canesten tablete zaradi povečanega belega toka. Ampak pri meni je problem, da si jo ne morm vstavituser posted image mene tako boli, da bi kar jokala zravenuser posted image ker je tako trda in ne gre notr... že v 1.user posted image je blo tako in me kar mine, samo da pomislim.... sem si zadnjič vstavila 1. dan, me je vse peklo in bolelo, ker nisem vstavila dosti globoko. Naslednji dan je šlo lažje, ker sem nožnico navlažila, nasl.dan sem pa mal zakrvavela in si potem nisem upala še 3. vstavit. Zdaj mam še 1 škatlo doma, pa se kar ne upam spravit spet probat, čeprav mam dost belga tokauser posted image a pa se ti potem to čist stopiuser posted image ker men nasl. dan kar v koščkih ven padauser posted image se opavičujem, ker sem to čist nazorno napisala, ampak, saj smo samo ženske, neuser posted image user posted image

Rizkoo, se mi kar smiliš s tole dieto, čeprav nisi edinauser posted image upam da nasl. test ne bo pokazal kaj hujšega in da boš lahko kaj zaužila ˝prijetnega˝ jaz ne vem kako bi zdržala user posted image

Ninasiki... tašče... no commentuser posted image

Brcike - mene je včer zvečer ornk zaskrbelo... sva se z mojim mal stiskala in potem po tistem user posted image nisem več čutilauser posted image pa čakam pa čakam v postli, pa nič... pol pa ne vem, a sem se zbudila ponoči al sem sanjala brcikeuser posted image zjutraj spet čakam, ničuser posted image user posted image pol pa le končno čist narahlo... ampak to niso tiste brcike k so ble do zdaj. Ravno včeraj sem eno mirilo tukaj gor da se je mogoče tako obrnil, danes pa sama paničarimuser posted image user posted image

Šola za starše - jaz vam tud priporočam to čimprej skoz dat. Ker potem ni glih fletno tam sedet in poslušat. Mi2 sva hodila decembra, rodila sem pa februarja, pa sem komaj tam sedelauser posted image zdaj ne bom šla, itak vse vemuser posted image

Moški ginekologi - jaz sem bla tud mnenja, da moški pa ne bo men šaril tam dol... pred porodom pa itak nimaš kaj izbirat. Potem mi je blo že čist vseeno kdo me gleda, šlata, sam da bi blo čimhitrej mimo... tako da se zdaj sploh ne obremenjujem ali je moški ali ženska, da so le novičke in rezultati dobriuser posted image

Cuker test - jaz ga nisem mela ne v 1.user posted image pa tud zdaj mi ni nič omenilauser posted image čeprav mamo sladkorno v družiniuser posted image user posted image če bi me zdajle poslali, bi bla sigurno cela panika, ker 2 dni jem palačinke z Nutello in same take stvariuser posted image user posted image se bo treba mal bremzat, čeprav gre bolj težkouser posted image

A sem še kaj pozabila? Ne vem, če ne pa še potem kaj povemuser posted image
Komaj čakam večer, da gremo po res dolgem času kolegice na večerjouser posted image kok bo fletno, mmmmmm, pa dobro tuduser posted image gremo v mehiško, čeprav je ne poznam in nimam pojma kaj bom jedlauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4044
26.6.2009 10:32:58   
malaMravljica
Februarka, njamiiiii... jaz bi tudi. Ni vazno kaj narocis, v mehiski je vse mega fino. Uzivaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4045
26.6.2009 10:48:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Februarka, njamiiiii... jaz bi tudi. Ni vazno kaj narocis, v mehiski je vse mega fino. Uzivaj!

to ja pa fino slišat user posted image hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4046
26.6.2009 12:20:42   
lunika
Dober dan oktoberke!

Da se vam malo javim, po dolgem času! Jaz se dobro počutim, edina težava je v tem, da ponoči bolj slabo spim, pa noge mi močno odtekajo. Še kateri drugi tudi odtekajo?
Bila sem v Avstriji sem šla gledat vozičke v Toysrusa. Imajo bolj slabo izbiro, imela bi nevtralno barvo, pa ni bilo! Imate kej izkušenj s temi vozički se obnesejo ali ne kako so kej kvalitetni? Npr firma Bruin, Babywelt, Bebodoo? Če ima katera kake informacije o teh vozičkih! So cenejši kot pa pri nas. Gledala sem tudi Hartana je res kvaliteten! Od časa do časa tudi mene mučijo vnetja nožnice, pa si pomagam s Canestenom ali pa v Sanolaborju sem si kupila gel, ki se lahko uporablja v nosečnosti! imejte se lepo lp!

Neposredna povezava do sporočila: 4047
26.6.2009 12:34:20   
Februarka08
Michael Jackson umrluser posted image mogoče se bo keri zdelo trapasto, ampak meni je bil res car kar se muske tičeuser posted image eh ja...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
26.6.2009 13:19:15   
ninasiki
februarka sej je men tud full žou je biu res kral popa sam se mi pa zdi živi absurt nevem kako sceno delajo in cela amerika neki joka a 5 let nazaj so ga obsojal zlorabe otrok sej ne vejo kaj bi te američani sral al scal mi kr kri po žilah požene neki tazga user posted image user posted image  čista neumnost pa žena k je izjaula da je ''heartbroken'' ja kje je bla pa takrat k so ga obsojal nevem full ne maram tega da pa ko nekdo umre pa pol kr usi jokajosm se pa čist razjezila user posted image  uglaunem michael jackson R.I.P.

Neposredna povezava do sporočila: 4049
26.6.2009 14:12:27   
malaMravljica
Lunika,

se mi zdi, da so to bolj ene germanske marke vozickov a ne.

Ce se ti hoce mal precekiraj te strani in pol mal poglej za postnino, pa kaksen mail, saj so ponavadi zelo prijazni.

http://www.kiddies24.de/shop/
http://www.babyonlineshop.de/kinderwagen/Kinderwagen/
http://www.o-baby.de/index.asp

nisem pa sedaj nic gledala kdo ima katero znamko, sam jaz gledam vozke na teh straneh drugace.

LP

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?