|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
27.6.2009 16:03:07   
pattaya
Pozdravljene.

Mi smo pa danes bazen postavli, pa je večji kot smo mislili in smo komaj podlago zrihtali. Zaj pa samo sonček naj sije, da ga bo zagrelo in se bom lahko namakala.

Rižkoo tvoj pregled bo pa res trajal dolgo. Pri meni je trajal samo 3 ure. Saj ta dieta ni tako stroga, kot reče zdravnik. Če boš dobila aparatek za samokontrolo sladkorja, boš tak sama ugotovila katere jedi ti dvignejo sladkor in katere ne. Pri meni hrana bistveno ne vpliva na sladkor, razen sladko seveda. Pri meni je problem jutranja (na tešče) vrednost, drugo pa sploh ne in lahko jem skoraj vso hrano.

Sem brala, da se ene pogovarjate glede Simonitija. Moram povedat, da ga ima moja kolegica za osebenga ginekologa in je zakon. Je mela pred 14 prvi pregled v nosečnosti, kjer ji je na uz lahko pokazal celega otročička (nogice, rokice, obrazek), ker jaz sem na svojem prvem pregledu vidla samo utripajočo pikico. Pa ful lepo ji je razložo, katere stvari lahko počne, kaj lahko je oziroma čemu se mora izogibat. Bla je notri ziher kakih 20 minut, tak da se ta dohter ful posveti pacientkam.

LP

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.6.2009 16:09:33   
tea85
MM - mene pa zanima če se da prek interneta naročit tudi v slo. V BABY MARKT?
če ja, kakšne plačilne pogoje imajo? ker jaz še morem ful nabavit neke stvari pa nevem kje, magari osebno se peljem v nemčijo user posted image ker majo nekatere ful ceneje kot pr nas.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.6.2009 16:13:36   
Februarka08
Dan user posted image .

Jaz sem mal frej, sta šla mojedva na sprehod, dopoldne smo bli v šopingu, rezultat itak porazen: -100€user posted image dobr da ne grem velikokratuser posted image
V mehiški je blo še kar, ampak jaz ne odstopim, kitajska je zakonuser posted image user posted image danes je pa oči kuhal (halo picauser posted image ) tako da mi ni blo treba nič kuhat.

Kar se koška in zibke tiče, imam tudi jaz na izposoji zibko (še od Larise je domauser posted image ) in bo še nekaj časa naša, ker ga/jo bom mela prav tako kot tamalo ene 2 meseca v zibki. Z mano je bila v kuhni, v dnevni, povsod... sem peljala zibko in je notri opazovalauser posted image po 2h mesecih sem jo dala pa v posteljici (120*60) kjer je še zdaj. Ker potem je bla itak v tistem stolčku oz. gugalniku že lahko.user posted image

Lep vikend, pri nas je vreme katastrofa, kot sredi aprila, sonce da je vroče kot v peklu, čez 5 min dež kar ga dol moreuser posted image user posted image haloooo? Uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 27.6.2009 16:15:23 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.6.2009 16:29:08   
malaMravljica
pattaya pa za nami ponavlja user posted image user posted image  mi smo pa vceraj postavili bazen, no moj ga je, jaz sem se pa potepala. Bom lahko plavala notri, ker je okrogel in premer 5 m , sam kdaj se bo vsa ta voda segrela se mi sanja ne, moj je reku, da bo en ornk topel dan zadosti, pa je verjetno hud optimist.

joj, vse boste dobile stavri v izposojo, men pa cist nihce ni cist nic vsaj namignu, d abi kaj dobila.

karmenb, daj slikco trebuscka gor in ti povem kaj bos dobila. Sem postala strucko za to user posted image  

tea85, jaz sem rekla, da bom tudi prek neta narocila vecino stvari, ki jih se rabim, bom pa na Toys narocila, ker sem videla, da imajo na netu izdelke znizane, v trgovini pa ne. Pa kar enkrat bom en velik paket narocila se mi zdi.ONi recimo posljejo tudi v Slo!!  Sem pogledala, ta babymarkt med drzavami kamor posiljajo nima napisane Slo, jih pa lahko kontaktiras in vprasas, ce bi ti poslal. Placas pa al prek banke vnaprej, lahko pa s kartico. Jaz sem ze narocala pri njih in joj ne vem, al sem vnaprej placala al pol po racunu, so pa hitri in vse stima.

Februarka, joj spet mehicko omenjas, men se ze sline cedijo, njami kolk bi. Pa grsko bi tudi.

Ninasiki, hmmm... a da bi kdaj sle skup vozickat. jaaaaaa.... enkrat se bomo ze dobile in ponosno razkazovale nase mleadicke.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.6.2009 16:46:13   
tea85
aha, hvala MM, meni bi blo fajn prej plačat ja po predračunu zato iščem spletne trgovine kjer je to možno, če še jih kaj poznaš bi te prosla za linke user posted image

uh, tu pri nas pa se je zdaj oring vlilouser posted image ,pa je šla lepa sobota, pa tako fajn je blo ker ni blo tako soparno.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.6.2009 16:57:34   
malaMravljica
tea glej na hitrco sem ti nekaj nasla

http://www.o-baby.de/
http://www.babyonlineshop.de/
http://www.kiddies24.com/  tej ocitno tudi, ce se predhodno dogovoris

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.6.2009 17:45:50   
Anonimen
Ojoj koliko ste na čvekale. Jaz sem danes tako tečna. Sem bila doma pri naših in sem pojedla par češenj in potem izvem, da sploh niso še oprane. Ma sem tako slabe volje, pa me spet nekaj skrbi....grrrr

Glede opreme tudi midva ne bova čisto nič dobila, tako, da je kar veliko za kupit. Imava pa do zdaj samo voziček 3v1, previjalno je pa dragi naredil iz moje pisalne mize in je res super. Drugače kar se ostalega tiče nič. Po dopustu ( in po plači user posted image ) greva pa v nabavo. Upam, da bo kaj finega.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.6.2009 19:00:07   
Februarka08
MM, bom jaz potem bušija slikala, pa mi povej tvojo napoveduser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.6.2009 22:08:43   
pattaya
MM naš bazen pa ima premer 366 cm, tak da je tud ful velik in ga je moj že celi dan gledal in pravil da je prevelik. Glavno je da smo našli plac za njega, druga pa ni važno. Pri nas je danes popoldan sijalo sonce kake 3 urce, pa je voda postala že kar topla, je reko moj da kaki dan ali vroče popoldne pa bo za kopat. Bomo videli.

Želim nama veliko toplih in sončnih dni, da se boma lahko obe namakali in sončili.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.6.2009 22:37:22   
skačica
ohh, kok je vam fajn, ker imate hiške in lahko postavljate bazene. Mi, ki živimo v stanovanjih po blokih pa lahko o tem samo sanjamo. No, sej bazenčkajo se lahko otroci pri babicah in dedkih, ampak to ni isto. Komaj čakam, da tudi mi pridemo do svoje hiške, sva ziher da jo bova enkrat v roku petih let imela. Zaenkrat dobro kaže, le ne veva kje naj bi le ta stalauser posted image .

Mi smo bli v zooju in po pol ure se je tako ulilo, da bi bili v sekundi čisto premočeni, če se ne bi zgužvali pod streho k opicam. Smo tam stali ene 15 minut, da je dež ponehal pol je blo pa lepo in smo res uživali. So imeli danes cel žur v živalcu. Stojnice, maskote, Iza se je slikala s pitonom in tudi dobila potem krasno slikico, jaz sem dobila gratis neke revije pa Lino je delil neke sestavljanke pa palačinke z evrokremom so delili,....res luštno, samo tisti naliv nam je malo pokvaril načrte. Ize seveda ni nič motilo, da je bilo potem vse mokro in se je veselo dričala po toboganih, se peljala 2x z vlakcem,...je bla na koncu fino usrana.

MM- dej povej kje si gledala koške za 100 eurov s stojalom vred? Ziher na kakšni tuji straniuser posted image , jaz sem bolj lolek in nisem še nikoli iz tujine naročala pa tale paypal pa kaj jaz vem kaj še vse. Sem bolj bosa za take zadeve. Sicer slo. spletne trgovine niso problem, tam sem kar domača, na tuje pa sploh ne zahajam.

februarka- evo, dans smo pa mi šli na večerjo v kitajca, ampak men je vseeno boljša mogoče mehiška. Čeprav......obe sta full dobri.

Se še oglasim. Čao

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.6.2009 22:47:25   
LINDI
JAZ sem 2dni že zelo utrujena,pa kar nekaj me obliva mrzli pot,kot v meni,potem mi je pa še vroče,zgleda da od sopare,bogve,kako bo,ko bo vroče...moj bratec spet živi doma,pa je bil nekaj let od doma,se mi kar smili,revček,midva z mojim pa okrog letava,da bo počasi na najini hiški streha,upam,da še letos.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.6.2009 23:00:31   
skačica
o LINDI, vidva sta pa že daleč s hiško. Saj pol gre verjetno hitro, če so finance, samo da se pod streho spravi, al kako? POmoje je največ problemov s papirji in tem, potem verjetno hitro steče, ko enkrat začneš polagati zidak na zidak.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.6.2009 23:12:22   
metka_zone
Pozdravljene!

Jaz imam eno strašno težavo.Paše mi spati na desnem boku in po možnosti največkrat tako,da ležim zraven še na trebuhu user posted image ...Bolj ko se skušam navaditi na levi bok,vedno,ko se zbudim ležim na desnem ali na trebuhu.Kako ste ve reševale to težavo,če ste ji seveda imele?

mala Mravljica: daj še meni prerokuj,kaj se skriva v mojem trebuhu.Po besedah G je user posted image ,kaj pa ti praviš?

user posted image

Lp

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.6.2009 23:34:49   
skačica
metka- ti naj kar jaz odgovorim, ker spim enako kot ti. Jaz spim bolj na trebuhu kot na boku, ampak imam eno nogo skrčeno pod trebuh, da ni čisto speštanuser posted image . Verjetno si ne predstavljaš, kaj? Spim pa po večini tudi jaz na desnem boku, ker mi tako edino paše. A je to kaj narobe al kako? Sem že pri Izi celo nosečnost v enakem položaju spala pa nikoli nisem pomislila, da bi s tem kaj škodila otroku. Sej se vmes tudi malo na levi bok obrnem, ampak mi ne paše preveč in sem hitro nazaj v prvotnem položaju.

Jaz tud mislim, da bo user posted image user posted image . Sploh glede na trebuhuser posted image .

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.6.2009 23:34:53   
frrrr
lepi trebuščki user posted image

kaj več se mi pa ne da komentirat... preberem, pisat se mi pa ne da user posted image

vas pa vse lepo pozdravljam in vam želim lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.6.2009 23:36:58   
frrrr
no, glede tega spanja pa bom odgovorila... spim na enem ali drugem boku, a bolj na trebuhu kot boku. nogo imam mau pokrčeno, pa ponavadi kovter spodi naštimam tk, da ni vsa teža na trebuščku user posted image v prvo do konca spala tako, pa bilo vse ok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.6.2009 23:44:13   
rozilu
Ojla,

dobra ideja glede trgovin user posted image   v Nemčiji - bi morala malo poštudirat kaj rabim, ker planirava it z mojim julija gor (z novim velikim avtom -   Kangoojem)... pa bi blo fino, da se mi vsaj približno sanja kaj je poceni in kaj ne. Si bova pa lahko privoščla veliko robe privlečt nazaj, hehe. user posted image

Težave in težavice - na srečo je zadnjih par dni veliko boljše z mojo prebavo user posted image . Kooončno.

Je pa buši precej zrasel (se mi zdi da vse v zadnjem tednu), samo tle nimam tehtnice in ne morem preverit koliko sem se res zredila. Zdaj me že konkretno firbec matra...

Upam da ko pridem nazaj v Slo, bo vreme že normalno... bi imela kaj poletja, no... Tukaj je popolnoma enako kot opisujete - aprilsko - pol ure naliva, pa sonce, pa spet oblaki itd. Kr neki.

Vas še kaj berem nasl, teden, upam da jutri srečno prispeva nazaj domov.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.6.2009 23:46:17   
rozilu
Aja, spanje: jaz tudi spim na pol na bušiju... doma sem si parkrat dala pod nogo povšter, na tej postelji trenutno pa niti tega ne rabim... Nekako kar gre.

Pa zadnje čase sem kar fenomenalna, ker mi ni treba it lulat ponoči - šele po kakih 7h urah... pol pa še kako urco odspim, če mi rata user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
28.6.2009 0:11:15   
metka_zone
Jaz sem v prvi user posted image  spala sam na levem, zdaj pa sem čisto prepadena...Pa še G me je zdivjala glede prekrvavitve otroka in podobno...Sem pa pomirjena,ko vidim,da nisem edina user posted image ...
Šolo sem skoraj zaključila,čaka me le še praksa in pet izpitov,tako da komaj čakam,da se spokam v službo drugo leto in imam svoje finance čez user posted image ...Sicer pa grem potem še na faks,upam le,da bom tako zagnana,kot sem bila do sedaj,saj sem gurala izpite 100 na uro.Kako bo pa z dvema otrokoma,pa me je malo strah,ker tole zdravstvo je po moje ena sama j**** glede delovnega časa.Morda katera ve,če je res,da imaš pri enem otroku pravico,da delaš tri leta samo dopoldan in popoldan, pri dveh otrocih pa ti ta pravica velja do dopolnjenega otrokovega šestega leta starosti ( dokler drugi otrok ne dopolni 6 let) ?Mi je ena rekla,ampak mi je preveč lepo za slišat.To bi mi še nekako uspelo urediti, bi že tašča pomagala,ampak da si pa kar naprej v nočni...user posted image Ma spet nekaj bluzim,grem spat rajši.
Lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
28.6.2009 8:20:56   
Crystall
Zgoden jutranji pozdravček!

Jaz sm že v svojem elementu ... spat ne morem več! Malo bom pospravla, popoldne pa dobiva obiske! Jupiiiiiiii user posted image

Glede spanja ... jaz spim na boku in še to največkrat na desnem, včasih pa tud na levem. Haaaa, trebuh pa tudi še občasno user posted image .

Za malega tud midva ne bova nič kaj dobila - dobila sem povijalne pleničke pa nekaj tetra ali mako majčk, ostalo sem pa nekaj kupila v H&M - so imeli ta teden akcijo, pa večinoma sem naročila vse iz Anglije - majčke, hlačke, nogavičke, kopalni plašček, kompletke. Sem dobila precej ceneje kot pri nas. Pa mali je v petek dobil en kopalni plašček od Svilanita - cena 35 eur user posted image . Imela sem bon za 120 eur in sem ga morala zapraviti - ker sicer niti v sanjah ne bi dala TOLIIKOOOO. Pa teta mi na veliko štrika pajacke, puloverčke, kapce, nogavičke, rokavičke, dekce user posted image . Krasno teto imam. Kar pa manjka, gremo pa julija v Avstrijo - ikea, seiersberg in bomo tam nakupili vse. Ker nimava veliko denarja user posted image , saj sva aprila kupila avto, ne bova kupovala nobenih ležalnikov in gugalnikov. Imela bova samo voziček, avtosedež, posteljico in eno podlogo za na tla - od tiny love, da se bo lahko igral na njej. Tudi oblekce sem prek ebaya naročala ene nove, ene pa rabljene.

A mogoče, katera ve, kdaj se začnejo v Avstriji razprodaje?

Pa kaj boste odprle za malega? Kakšne račune? Midva bova odprla na banki enega klasičnega, da bomo notri dajali denar, katerega bo dobil od dedkov in babic, pa kovančke bo šparal ... Potem pa razmišljava, da bi mu odprla še eno varčevanje, kjer bi midva varčevala za njegovo šolo, za njegov izpit za avto in podobne stvari ... Veste za kake fajne ponudnike oz. kaj se najbolj splača?

Drugače pa midva tud potem ne bova pretiravala v nakupovanju. Začela sva namreč šparati za najino bodočo hiško. Zdaj med dopustom bom za papirji začela letat user posted image , da malce povprašam. Parcelo imava in to je že ogromno. Hiško bomo pa tudi sami naredili - očeta oba, prijatelji in nekak bo že šlo. Sem večna optimistka.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 4095
28.6.2009 9:07:30   
gorenka
Jutro vsem. Sem tut jst že pokonci kar nekaj časa...sem že prala, obesla cunje, kopalnica tut spedenana, zdej grem pa mal pogledat po trgovinah k je še tako zapacano vreme...

Crystal - ni slaba ideja to z računom za user posted image , sam jst teh zadev še nism čist nč študirala...najbrž zato k se vs denar k pride not kmal porabuser posted image , bo pa res treba nekej poštudirat...

Spanje - jst mam to srečo da mi paše spat na hrbtu in levem boku. Sem prej spala bolj na desnem...pa sem se pol preorientirala...pa kr gre. Je pa res da če me kdaj odnese in se zvalim na trebuh se zbudim...me zgleda že zdej moj buši motiuser posted image

Mazolji - A ma katera kej problemov s tem? user posted image Jst morm rečt da sem v enem tednu postala podobna eni mazoljasti pubertetniciuser posted image . Noro kako mi je vse vn usekalo! Se sploh raje ne postavim pred user posted image  špegu-se sam od delč gledam, drgač mam kuj prste po obrazu in prčkam čeprav vem da to ni ok... Sej to menda kej kmal mine a ne??user posted image  K sm prou user posted image  k tega sm mela u pubertet čist dost...a zdej morm pa še enkat čez a kaj?!?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
28.6.2009 9:38:55   
mateja8
Ojla,

Februarka meni se Canesten tableta ni popolnoma raztopila, se mi je zjutraj tako zdrobljena stresla ven iz nožnice, sam je vseeno pomagala. Mam doma še eno škatlo za rezervo, sam upam da je ne bom potrebovala. Sicer pa nisem imela težav z vstavljanjem.

Bušije imate tako lepe in simpatične. Zdaj je pa tudi moj buši že mal zrasel, tako da se mi vidi, da sem noseča. Sem tako vesela.

Spanje: jaz nič ne pazim kako spim, spim tako kot mi paše ali ne levem ali na desnem boku. Sicer pa če spim na boku sem bolj kot ne tudi na trebuhu, ker imam eno nogo pokrčeno in se lepo malo na trebušček zvalim.

gorenka: jst mam že celo nosečnost mozolje in čisto zanič kožo po obrazu. Vsi so mi rekli, da je punčka, če se koža na obrazu spremeni na slabš, zdej je pa tut ginekologinja na ultrazvoku rekla da je punčka. Tako da mi je mar za mozolje, samo da bomo mi doma parček imeli.

Pazite nase.....

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
28.6.2009 10:29:45   
didikaa
Dan!

kako ste kaj ? vas bolj berem, kot pišem...nekak ne najdem časa. Danes pa ga imam, nobenih delavcev in nič, prav NeDelja je danes  user posted image  danes mami kuha tak da imam malo časa user posted image  drugače mam pa itak ful gužvo, vsak dan 5 delavcev, pridejo nekje ob sedmih zjutraj, tak da pripravljam malico, nekje ob 11ih se najejo, pospravim, začnem kuhat kosilo..kosilo ob treh, pol štirih, spet pospravljam okrog 6ih predn grejo domov pa jim še ostanke od malice in kosila dam in se dan počasi zaključuje...zadnjič mi je uspelo na vrtu vmes še nekaj naret - je bil že grozen, trava do gležnjev, groza...tak da hiša bo počasi končana, drug tedn še samo kopalnico položijo in je spodnja etaža končana, v ponedeljek pridejo kuhinjo zmontirat...wihiii komaj čakam =) user posted image user posted image  v sredo pride spalnica user posted image  ko se preselijo v zgornjo etažo pa lahko začnem spodaj konkretno pucat in stvari not nosit...to mi še bo tud vzelo kar nekaj časa user posted image  
vmes ko imava čas skočiva še kaj za poroko uredit...v sredo sma torto naročila...pol jagodno pol čokoladno user posted image  upam da bo dobra, v ponedeljek morma it podpisat ženitni zapisnik, al kaj je že to pri župniku...počasi bo
danes imam ravno dopolnjenih 6 mesecev in se odlično počutim, polna energije, spim bolj slabo, velikokrat se vmes zbudim, pol pa zaspat ne morn en čas...ampak me ne moti kaj preveč...ress polna sem energije, je nisem imela prej tolko kot je imam zdaj ko sem noseča user posted image user posted image  naša pupika lepo veselo brca, je kr močna že
vaš trebuščke sem gledla...enih se že prav vidi, meni se ne, razen če mam kaj res oprijetega oblečenega pol kdo vpraša a ti si noseča ? =) drugače pa še nič kaj, kilogramov nisem še nič pridobila niti grama ... imam pa velikeeeeeeee ziiizzzeee... tu pa sem dobila user posted image  
no malo sem se razpisala...mam malo časa =)

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
28.6.2009 10:38:14   
malaMravljica
pattaya, mi imamo ta bazen ze tolk casa v skladiscu in sedaj ga je letos kao provizoricno postavil, ce se obnese je reku pol drugo leto na fiksno mesto. Letos je pa pod oknom od tasce user posted image user posted image user posted image  ma kaj me briga, popoldne bom vseeno imela plavalne akcije, ze komaj cakam. Ej, pa ni prevelik no, men se nas zdi se celo mal mali za ornk plavat.

skacica, iiiiii a ves, da ne vem vec na katerem linku sem videla tisti komplet za 100 eur. Ja bila pa ena tuja stran, ker slo sploh ne gledam. Ma mal posrfas in pol se najde kaj lepega po nori ceni. Sem ta teden recimo dobila blazino za dojenje od Jane, ki je v Pikapolonici enih 95 eur, pa sem dobila novo pod 40 eur.  saj bom se gledala tiste koske, ko kaj najdem ti dam link, ok.

metka zone, jaz tudi milsm, da se notri skriva fantek. To je po mojem znanju pridobljenem v zadnjem mesecu user posted image

Crystall, v Avstriji imas po moje ze vse znizano, sam ne vem ce so to ze uradne razprodaje al predrazprodaje, vsekakor pa je sedaj se enkaj izbire, pol bo pa bolj prebrano ze.
Racun za bejbija pa tudi jaz nacrtujem, sem razmisljala, da bi mu gor dajala ves denar od otroskih doklad, pa vse kar bi tako dobil od sorodnikov.

Se spanje pokomentiram, jaz spim tudi vec ali manj na boku, se trudim na levem, mal pa tudi na desnem. Zvecer ko berem sem pa na hrbtu, kaj hudo narobe ze ne more bit.

Jaz pa se moram danes odlocit glede postelje za dojencka. Jutri pride mizar premerit sobico, da lahko zacne delat, sam imam pa en mega problem. Dojencka sva hotla dat na baby vodni jogi in sedaj nama je en kao profi svetoval kar veliko otrosko vodno posteljo pac z ograjco. Sam men to tako ne potegne, se mi zdi,da se bo dojencek kar zgubil notri. Bolj ko berem in iscem na netu, manj mi je jasno. Ima katera kaksno idejo zame? Vem, da rabi dojencek malo posteljo, pa da se utesnjeno pocuti, pa saj po eni strani je tudi 70 x x140 full velika za tako malo bitje in ni utesnjen notri. Bejbe, kaksen komentar prooooosim.

Pa lepo nedeljo vam zelim.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
28.6.2009 10:42:05   
Februarka08
Jutro.

Včerajšnji dan je bil... ufuser posted image na koncu nisem vedla a mi bo križ ven skoču al kaj bouser posted image ko sem se na kavč ulegla, sploh vstat nisem upala da ne bi kaj ven padlouser posted image ne smem pretiravat bit na nogah in se pojat za tamalo, ampak včeraj ni šlo drugačeuser posted image

Metka_zone, kako imaš lep trebuščekuser posted image moj pa ves zavaljenuser posted image No, vsaj mojemu je všečuser posted image
Didikaa vau kakšna energijauser posted image pridna, pa še hiškauser posted image dobra si, svaka častuser posted image a pa še nič se ti skoraj ne vidiuser posted image uf, jaz se pa že zdaj ne morm pripognituser posted image user posted image

Evo, še mojga buškota me je kar groza kakšen bo na koncuuser posted image upam da bo šlo potem tud nazajuser posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?