malaMravljica
|
pattaya, mi imamo ta bazen ze tolk casa v skladiscu in sedaj ga je letos kao provizoricno postavil, ce se obnese je reku pol drugo leto na fiksno mesto. Letos je pa pod oknom od tasce ma kaj me briga, popoldne bom vseeno imela plavalne akcije, ze komaj cakam. Ej, pa ni prevelik no, men se nas zdi se celo mal mali za ornk plavat. skacica, iiiiii a ves, da ne vem vec na katerem linku sem videla tisti komplet za 100 eur. Ja bila pa ena tuja stran, ker slo sploh ne gledam. Ma mal posrfas in pol se najde kaj lepega po nori ceni. Sem ta teden recimo dobila blazino za dojenje od Jane, ki je v Pikapolonici enih 95 eur, pa sem dobila novo pod 40 eur. saj bom se gledala tiste koske, ko kaj najdem ti dam link, ok. metka zone, jaz tudi milsm, da se notri skriva fantek. To je po mojem znanju pridobljenem v zadnjem mesecu Crystall, v Avstriji imas po moje ze vse znizano, sam ne vem ce so to ze uradne razprodaje al predrazprodaje, vsekakor pa je sedaj se enkaj izbire, pol bo pa bolj prebrano ze. Racun za bejbija pa tudi jaz nacrtujem, sem razmisljala, da bi mu gor dajala ves denar od otroskih doklad, pa vse kar bi tako dobil od sorodnikov. Se spanje pokomentiram, jaz spim tudi vec ali manj na boku, se trudim na levem, mal pa tudi na desnem. Zvecer ko berem sem pa na hrbtu, kaj hudo narobe ze ne more bit. Jaz pa se moram danes odlocit glede postelje za dojencka. Jutri pride mizar premerit sobico, da lahko zacne delat, sam imam pa en mega problem. Dojencka sva hotla dat na baby vodni jogi in sedaj nama je en kao profi svetoval kar veliko otrosko vodno posteljo pac z ograjco. Sam men to tako ne potegne, se mi zdi,da se bo dojencek kar zgubil notri. Bolj ko berem in iscem na netu, manj mi je jasno. Ima katera kaksno idejo zame? Vem, da rabi dojencek malo posteljo, pa da se utesnjeno pocuti, pa saj po eni strani je tudi 70 x x140 full velika za tako malo bitje in ni utesnjen notri. Bejbe, kaksen komentar prooooosim. Pa lepo nedeljo vam zelim.
|