|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
28.6.2009 10:51:45   
didikaa
iiii...buši, bom jaz mojga slikala pa dala gor..sam naj pride moj domov da dobim fotoaparat....

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
28.6.2009 12:00:06   
ninasiki
dobro jutro oz. že dober dan

smo učer v eni gostilni k moj še dodatno fuša do treh zjutri sedel in se pogovarjal pol smo pa še ob ene 1-2 zjutri kuharja nasral da nam je pizzo speku user posted image  smo se usi bal kaka bo pršla vn po 4 vlkih dizlih sam morm kr reč da je bila odlična tko da smo mal potegnl učer pa dons v pojstli tud user posted image user posted image

METKA_ZONE veš jst spim na useh straneh k je možno edin sm pa porajtala pa da direkt na trebuhu pa ne več tok se pa še kdaj zbudim sej baje je dobr sam na levm boku spat pa kaj k se zbudim na vse strani obrnjena user posted image  ne sekiri se pač k se zbudiš se sam enostauno obrni na levi bok in štej oučke naprej user posted image

MOZOLJI ja jst jih nimam sm mela pa kolegico k ma drgač čisto kožo k suza sam k je bla pa drugič noseča pa je bla katastrofa user posted image  sva se norca delale da bo mogla z vrečko okol začet hadt user posted image  jih pa ni stiskala tko da vm tud jst ne priporočam da jih ne ker ni dobr ker ko greš stiska mozolje je ceu proces pa še stiskale jih ne bote prou in je pol še tista grda rdeča pika še ceu tedn na obrazu tko da sam nega obraza pa bo vse cool user posted image  no vsaj to vm jst priporočam

jooooooj kok mate use lepe trebuščke jst vm ga prpopam nasledn tedn k bom 25t okroglih zdej pa neki vase vržt pa se še slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4102
28.6.2009 12:08:47   
LINDI
SKAČICA JA S PAPIRLI SE JE NAJBOLJ ZAVLEKLO skoraj 2 leti,na občini pa so bili 6 mesecev,je bilo ves čas nekaj narobe,pa sami smo rihtali papirje tam,je boljše,če nekomu plačaš,če je denar,ker se ne zastopiš,kaj sploh piše,kaj je treba narediti,je pa nadomestna gradnja,pa vseeno je trajalo,mi smo začeli 19,januarja,lahko bi šlo hitreje,ampak je vreme  krivo,pa včasih delavci,ker zidamo v domači režiji ob vikendih....po mojem bo boljše,ko bo streha,ker te vreme ne ovira toliko,pa moj bo lahko veliko sam delal...bomo pa po mojem še nekaj časa pri mojem v 1 sobici,s skupno kopalnico in kuhinjo,ampak vsaj vem,da bom enkrat na svojem.

Neposredna povezava do sporočila: 4103
28.6.2009 13:23:57   
pattaya
MM saj naš bazen ni bil mišljen za plavanje, ampak samo za namakanje. Zato pa je tudi moj jamral, da je prevelik. Zdaj bom pa lahko tud kakšen obrat not naredla user posted image

Glede spanja, spim kak mi paše, dokler se user posted image ne pritožuje, mislim da mu nič ne manjka.

Naš user posted image bo pa na začetku spal v zibelki. Zibelko je moja mama pred 3 leti zadela na srečelovu, tak da me čaka na podstrešju, samo jogi in posteljnino še dobim in bo pripravljena.

Punce zanima me, kdaj si boste začele urejat papirje glede porodniške, očetovskega dopusta,...?

LP

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
28.6.2009 15:03:01   
tea85
DAN

tako, pa smo se najedli, smo imeli nekakšen piknik doma user posted image sem komaj čakala na pečene ribe, so se mi tako luštale, pa perutničko, mnjam
zdaj pa še navalim na lubenico pa sem kompletna user posted image

ja no, jaz spim tudi kak mi paše dokler se user posted image ne začne pritoževat ampak zjutraj se ponavad zbudim na hrbtu, tako da učitno mi že tako paše, čeprav nikoli nisem rada spala na hrbtuuser posted image

no, lepo se mejte saj jutri je že nov teden.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
28.6.2009 17:35:52   
ninasiki
čau punce sam tok da vas pozdravim vidm da niste glih čvekice dons ste lene user posted image  sej je prou paše učasih
 mi tud kle sam ležimo dons pa nč druzga je prou nedelsko uzdušje v bajti user posted image user posted image

kar se tiče papirjou pa tega bom jst začela rihtat 60 dni pred porodom tm nek tko so tud na socialni mi rekl k sm sprašvala pa za une pakete in si bo moj uzeu en dan frej pa bo va vse v enem dnevu zrihtala

bodte pridne pa se še slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
28.6.2009 18:58:38   
gorenka
ja, smo dons res bolj tihouser posted image ...jst sm se mal prej naspala, zdej kruh dala pečt in čakam da se zunej zlije da grem pred večerom uhka še en krog okol...sem se tut lubenice napokala in jo morm it prebavtuser posted image ..

mazolji - ja sej jst dobr vem da ni dobr stiskat...glih zato stojim po ta novem 2m stran od špeglauser posted image . No pa to staro izročilo glede spola sem pa slišala glih za vikend k sm bla pri sodelavki na kofetu in me je sam pogledala in rekla...hm mazoljčki...punčka bo...no bomo vidl, če ne prej oktobrauser posted image

zdej grem pa še mal izkoristit cajt z mojim user posted image . je bil zdej en teden na dopustu, pa velik z mano...jutr bom pa spet bolj samauser posted image , tko da ga grem zdej iskat u dnevno za tist moj sprehod...da skupne urice čim bolj pokoristim...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
28.6.2009 21:10:44   
skačica
čer!

Tud mi smo danes piknikovali pri moji mami. Je blo luštno, hrane pa spet malo prevečuser posted image , ampak klinc, se ne bom sekirala.

Glede spola: eh, tele mozoljčki pomoje nič kaj ne povejo. Meni je tudi enkrat sodelavka rekla, da punčke mamicam odvzamejo lepoto, kar pomeni, da imajo grdo kožo, mastne lase,...blablabla, ampak to čisto nič ne drži po mojih izkušnjah. Jaz sem imela v prvi nosečnosti res lepo kožo, lase svetleče, skratka nobenih težav. Tudi v drugo sedaj nimam težav s kožo, vsaj zaenkrat ne, pa bo spet punčka.

papirji-jaz že imam potrdila o pdp-ju za csd, paket in porodniško. Bom pa to urejala avgusta, ker itak ne moreš prej kot 60 dni pred pdpjem.

lindi- ja, midva bi dala firmi, da nama zrihta vse papirje, ker gre tako hitreje in se splača dat tisti denar in imaš mirne živce. Sicer ti pa želim, da gre lepo naprej z gradnjo in da boste čimprej v hiški.

Mogoče še kasneje kaj napišem, zdele bo treba princeso dat spat. Je skopana od glave do pet, namazana z mlekom za telo in prav lepo diši tule v mojem naročju.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
28.6.2009 21:21:08   
frrrr
evo, pa je nedelje konec. mi smo se danes namakali v snoviku. v prvi nosečnosti sem kr mau paničarila glede bazenov, zdej sem pa že sprobala laško, olimje, snovik, pa seveda morje. najbolj mi je sedlo morje, ker je hlednejše kot bazeni user posted image

želim vam lep in uspešen teden.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
28.6.2009 21:30:47   
skačica
a res frrrr? Jaz bi šla pa kdaj v slabem vremenu full v kakšen bazen plavat, ker Iza v vodi full uživa, ampak se kar malo bojim, da kaj ne staknem. Saj več kot kakšno vnetje ne moreš al kako? A veš, da bi res šla, ampak tud v prvi nisem nikoli šla v bazen in zdaj tudi ne grem.

Iza je šla z atijem v posteljo, jaz imam mal časa samo zase in za forumuser posted image  , mi je pa fino, ker se on in Iza full lepo štimata in je mala navezana na oba lahko rečem da kar enako.

Zdele ste mi pa lušte z lubenico naredile. Bi jo tko jedla pa je nimamuser posted image . Jutri si jo ziher nabavim.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
28.6.2009 21:47:59   
LINDI
SKAČICA pametno sta se odločila,imaš vsaj mirne živce,midva,če bi še enkrat,bi sigurno tako,da nekomu plačava... 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
28.6.2009 22:46:16   
Meliitak
živjo punce,

velik je blo treba prebrat da kaj napišem he, he...
Se pogovarjate o materinski šoli vidm...sama sem sicer rekla it v Lj v avgustu, sam če bo dolg trajal verjetn tud ne bom mogla tok tm sedet, pa še dopust je planiran...no ampak če sm si zadala to tko bo user posted image ...mogoče se pa nekaj vam pridružim v juliju...

ja, tud midva s user posted image sva že razmišljala o računu za najinga user posted image in mislva en varčevačni ralun odpret in gor mesečno nalagat kot bova pač zmožna, pa še kake dnarce od dedka in babic,al pa kak ekstra dnar...o čem bolj fleksibilnem se bova pa še pogovarjala...

še vedno kiham in se mi cedi iz nosa, pa občasno kašljam od te klime v službi. Zjutrej se zbuudim s saharo v grlu, vse suho in pekoče grlo ..kaj nj nardim? verjetno bom šla k zdravniku za bolniško, ker tko pod klimo res ne mislm še več kot mesec delat...drgač pa so šefi v službi kr neki, k da nebi bla noseča no...sem delala cel teden (vključno s praznikom) pol pa v petek zvem, da morm dons delat, ker kao primankuje delavcev al kaj, tko da bo moj frej dan šele v tork, pa še ta dan je kao en sestank k se ga mormo vsi udeležit...svašta...jest pa tok zmatrana in zblojena od tega prehlada...upam, da mi rata bolniška vsaj do pregleda pri G 14.7...mogoče kakšna ve kako je z delom za polovični delovni čas? a se to pr osebnem zdravniku da zrihtat al kako?

pa govorite o hrani...jest nimam glih kake želje po kakšni hrani, tud smrdi mi nč ne, sam dons ko sva z mojim user posted image bla na lingnjih sem se jih prenajedla (ker sem bla hudi lačna ker cel dan nč konkretnga jedla) in so mi za trenutek zasmrdeli...pa sm si rekla ne no, da se tej dobri hrani ne morem odpovedat he, he...drugač pa kot pravi februarka tud men je kitajska zakon...je bla prva hrana po kateri moja prebava ni trpela pa še tko lepo je v želodček padla...

moj user posted image je zadnje čase malo bolj miren, mogoče zarad mamice k je ful v elementu, čeprav tud sama včasih hodm počas kot polž ker me dol vleče, pa še te Mg tablete ne vžgejo vsakič, stopnice ubijajo. Jaaa sj vem več bi mogla počivat (al pa hodit po svežem zraku), sam kaj ko ne morem, ko moram bit skoz na nogah in skrbet za vse prej kot sebe...razen ponoč ko se uležem in kao gledam Tv in me moj user posted image vsake 10 minut preverja če sem pokonc ker se še nisem šla stuširat...pa ne no mu rečemm, dej mi mal mira....v bistvu se sploh ne zaveda da mi je težko in da sem utrujena veliko več kot bi bila ponavadi...

...no zdej sm pa že roman napisala...držte se bejbike in vaši bejbki v trebuščkih

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
28.6.2009 22:53:53   
stuhica
no evo končno smo doma uspeli vsaj dnevno uredit omare so postavljene, pospravljenje me še čaka... ,morm rečt da vas nisem brala za nazaj prav veliko, ampak vsem hvala za tiste priejtne objemčke in pikapolonice... malce smo še žalostrni vsi skupaj a kaj čmo življenje gre naprej...

Nimam pojma o čem vse debatirate.... tako da od dons naprej bom spet redna stranka tud jest tuki gor tako da se me ne boste rešile--- user posted image

Počutim se kr uredu, v sredo sem imela morfologijo , vprašala nisem nič za splo, mi je pa reku da imam MV  le 25 mm dolg=user posted image user posted image user posted image  Pri prvem sem imela 45 mm dolg MV, pa še reku mi je da imam maternico ki je v obliki srčka - srčasto obliko???? user posted image user posted image

Kolk pa imate ostale kaj MV a so vam ga zmerili? Morm rečt da imam tak občutek da bom jaz tega otročka kar dost prej rodila kot našga lumpka....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
28.6.2009 23:05:38   
lenika83
Dober večer!
Da se še jaz na hitro javim, da me ne pozabiteuser posted image

Svakinjino poroko smo uspešno preživeli in sem bila celo veliko manj utrujena kot sem pričakovala. Je pa trajala kar dva dni, tako da sem zdaj kar fino utrujena in grem samo še v posteljo.

Jutri gremo pa na morje!!! Sem na hitro celo uspela danes spakirati, tako da se jutri zbudimo in gremo!

Se javim spet naslednji ponedeljek!

Uživajte, ker mi bomo ziher!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
29.6.2009 0:20:39   
frrrr
skačica - na začetku sem še une tampone za zaščito v nosečnosti uporabljala, če smo šli na bazen. zdej pa tut to ne. v prvi user posted image sem šla pa samo 1x plavat v začetku v auqa bohinj. no, sem pa v prvo imela kr neke probleme z vnetji, ampak ne zarad tega bazena. zdaj na srečo vse ok in zaenkrat preživela še brez raznih canestenov.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
29.6.2009 9:00:41   
mateja8
Dobro jutro zaspanke,

jaz sem že od pol sedmih pokonci. Sem Žiga peljala v vrtec, zdej pa mal po netu čekiram. Še mal pa bom zbrala dovolj volje, da grem likat, ker me strašen kup čaka.

Punce mene danes tako k tlom tišči, pa ne vem zakaj. Imam občutek, da je trebuh fulllll težak.

Bodite pridne in pazite nase...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
29.6.2009 9:21:23   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Tole vreme je pa za enuser posted image .

Spanje: Jst se večnimo trufim, da bi splala na levem boku, sam včasih mi pa kr mal paše, da se obrnem nahrbet.

Drugače pa pri nas ni nič kej novega. Sedaj malo bolj pazim na prehrano bomo videli kaj bo s tem. Pa verjetno bom svoji osebni zdravnici rekla, da me da v labaratorij, da vidim, če se mi je urin in kri kej izboljšala. da bom bolj pomirjena šla na dopust.

Tole pa je moj trebušček v 23 tednu in 4 dni.
user posted image

Uživajte.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
29.6.2009 10:08:17   
majakla

Da vas malo pozdravim - KU KU! user posted image

Kak`ste?

Nisem bila čez vikend "gor" in vas že komaj sledim.

Slikice sem pa že pogledala: LEPI user posted image  BUŠIJI, KRASNI!

Jaz pa še ta teden preguram (danes šoping,
sreda frizer - po 6 mesecih!!!, četrtek pregled) in v
petek na morjeee! user posted image
KONČNO - in za 2 tedna možgane na off.
Bom še samo razmišljala kaj bi jedla in kako bom počivala.
Oh petek, kje siii? user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
29.6.2009 10:09:30   
Februarka08
Jutro, dan.

Jaz mam spet bolno tamalouser posted image pa to ni res, tole user posted image vreme! Zdaj, al naj bo poletje, al naj bo pa zima, odloči se naj že enkrat!user posted image user posted image

Stuhica, jaz imam tudi MV dolg 25 mm - morm bolj počivat zato, tako da ti svetujem, da ti tudi. Da ne bi kaj prehitro prišlo... jaz sem imela sicer tudi v 1.user posted image kratek MV, ampak ne že tako zgodaj - malo kasneje... in sem res počivala, rodila pa na dopolnjenih 41 t. Kdaj si pa ti v 1. rodila? Upam da mi uspe tudi zdaj, ker si res ne želim prehitrega porodauser posted image samo kaj, ko ne morš toliko počivat, če imaš že enega sončka domauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
29.6.2009 11:47:23   
muca*maca
Hej-hej, živijo user posted image !

4 dni me ni in sem se komaj prebila čez vso to kolobocijo!!!
Sem imela v petek dopust in tako 4 dni na morju! Jupiii! Z dragim sva šla skupaj, pa smo v soboto praznovali moj rojstni dan, pa še enkrat včeraj, ko sem ga res imela, danes so mi pa tudi v službi že čestitali, kako lepooooo....
Tako da sem napolnila 29 let in praznovala svoj zadnji rojstni dan kot ne mami!!!
Za razpredelnico, od včeraj uradno 29 let!

Tole je samo na hitrico, šibam na en sestanek in se potem spet kaj javim!

LP VSEM!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
29.6.2009 11:55:42   
mateja8
No, vidim da danes niste ravno klepetave.......

......bom popoldne pogledala, če kaj več čvekate.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
29.6.2009 12:16:26   
HelloKitty1
Ojla,

stuhica - glede maternice srčaste oblike.. sem jo tudi jaz imela, ampak to je bilo pred odstranitvijo pregrade v maternici, ki naj bi ovirla donositev otroka.. je pa tako , da pri nekaterih vpliva na to pri nekaterih pa ne, tako da stuhica upam da te nisem s tem kakor koli prestrašila...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
29.6.2009 12:35:23   
lindi1
A je važno,kako spiš v nosečnosti,ker berem,kako spite,in da se ustrašite,če spite na hrbtu,jaz o tem nič ne vem.Še vedno nisem dobila odločbe,poklicati se mi pa ne da...odkar sem na bolniški sem taka lenoba da dol padeš.user posted image

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
29.6.2009 13:28:24   
najčka
Pozdravljene souser posted image ful pridne čveke, kak dan al pa dva me ni gor, pa imam potem uul dela da vse preberem. No saj je prav drugače pa tko nimam kaj počet doma, tist kar bi hotela pa ne smem.user posted image Vidim da se pogovarjate o vsem živem, naj še jaz dodam da se trudim spat na levem boku, pa ne ratuje ravno uspešno, ker se moram vsake pol urce obrnit, mi nikakor ne paše ležat, pa bi mogla čim več, po besedah G. lindi1 kakšno odločbo to čakaš, in koliko časa že?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
29.6.2009 14:02:02   
karmen b
user posted image

Evo MM zdaj pa naštudiraj, kdo me tako lepo pridno brca user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?