malaMravljica
|
Jutro oktobrske bejbe, jaz sem ze 2 noci lepo spala, prejsnjo noc niti nisme sla na wc, to pa enkrat, ker me je moj zbudil, da rabi tableto proti bolecinam, ga je zob se bolel od zobarja. Sam danes zjutraj me je pa prvic en tak ornk krc v nogo, uff boli to. Sem prejle popila en razstopljen mg.Saj sem jih ze zdavnej kupila, ker sso me ze nekaj casa taki blagi krci, vseskupaj nic, danes pa tako, me se kar boli misica. ninasiki, ti si me pa nasmejala sedaj, ko sem brala tvoj zadnji komentar. A mogoce ves s katerim delom glede predavanj je pa verjetn odvisno kam si prijavljena. Ma ves, jaz sem en poseben primerek in imam pac tako, ja pac bom lahko na azdnjem predavanju kar rodila tam mal me mori, ker pri meni je ocitno tako, da te upisejo v eno grupo in pol se ne mores mal menjat, jaz sem hotla pa poleti se mal dopustka imet in mal po Europi laufat. Karmenb, hmm bo treba zacet mal s pocitki ves, cel dan na nogah bo prevec. Tris, jaz pa sedaj ta teden prvic lahko grem na nosecniski oddelek v trgovini, ne da me s ppgledi stran nazenejo, sele sedaj se je trebuh mal naredu in sem prava srecka nosecka. Ma saj to je tudi odvisno kje nosis, moj bejbi je ocitno precej zadaj, ceprav kaksen dan se mi zdi, da tam okoli popka rokco al pa nogco vn pomolu je pa en vecerni tip ta nas dojencek, je ocitno pogruntal, da oci ponavadi dela pozno v vecer in bo treba bit budn zvecer, da bosta imela bejbi-oci zurko pred spanjem. rakica 2, na slikci je samo obrazek in nad obrazkom drzi rokco. he he... a res ne vidis nic, jaz sem pa vceraj celo znanost naredila s te slikce in prisla do zakljucka, da bo obrazek po ocku. Rizkoo bos vidla kako hitro bo sla ta dieta skozi, pa ko se navadis verjetn sploh ni tako slabo kot se zdi na prvi pogled. Ej, najin paketek je sel vceraj ze na pot, ko pride ga grem preposlat naprej. Glede cukra, men se zdi, da meni spremlja cukr s tistimi piki v prst na 3 mesece in ce se tam kaj pokaze bi delal test naprej. Nism pa cist zihr. Pa se moski ginekologi, joj ne se jih bat, sej so velikokrat boljsi kot zenska. Moj je tolk faca, na uz cist notr pade, vceraj sva gledala kaj ima med nogicami, pa pol sva obrazek analizirala. Pa srcka je on gledal, ce je vse kot mora bit, tam se pa jaz ne spoznam, dva prekata sta in to je vse kar vem. Pa tko mal z moske strani gleda na zenske, ne narobe razumet, sam mal tko pove kaj in kako glede postave, men je reku, da so linije trebuha full lepe, da ce grem tako naprej, se po porodu ne bo nic poznalo na postavi. Ma jaz ga ne zamenjam vec.
|