Februarka08
|
Jutro. Evo, končno sonček, mala je zunaj pomoje da po enem tednu, da je šla z mamo mal ven. Je bla tako srečna da ni mogla dočakat, da ji dam čeveljčke gor itak samo mama in ata vpije ker je nora nanje ata je zakon, samo da ga vid, znori jaz sem zdaj frej, moj more nekaj delat doma, sem ga prej nahecala da sva na hitro vse igrače pospravila, tako da bom jaz lahko pometla povsod, pa še zajtrk mi je naredu pa včeraj mi je pomagal pri kosilu, če ga pohvalim ali če delava skupaj, rad pomaga, samo takrat ga morm nujno pustit pri miru, če ne vse iz rok spusti, zaloputne z vrati in gre... je kao užaljen oh, otroci ga morm res pohvalit, da ko je doma, mi pomaga, samo to je tako malkrat, da je zame že praznik. No, dost o tem. Princesa je včer zvečer pojedla skor cel pečen sendvič (kao toast) čez urco pa še dost kakava danes zjutraj sem ji skuhala hrenovko, jo je celo polovičko od polovice pojedla in mal palačinke mamo zdaj obilne zajtrke, da bo ja kaj pojedla bomo vidli kaj bo s kosilom in v nedeljo na vagi, da vidim če tole kaj napreduje. Zdaj sem se čist razpisala, me zanima če sploh kera bere Bamby, lepo torbo kupite in čim cenejšo Buči upam da bo stroj čim prej popravljen in da je res še v garanciji Jencili, hvala ja, važno da pije... saj vem. Vaš Taj je res fenomen kar se pijače tiče, mu Larisa ne seže niti do kolen. Je pa res, da vse 4 trojke ven silijo, 1 je že pogledala ven ostalo je pa vse belo. Tako da bomo kmal mel sam še par zobkov za dobit Zdaj mam pa res dost lep petek vsem, dopustniki uživajte