|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
23.6.2009 10:06:57   
Februarka08
Jutro.

Vas samo na hitro pozdravim, ker lovim tamalo ki skače po kavču... more nabrat vragolije za nazaj, ko je bila bolančkanauser posted image kašlja še vedno user posted image vročine pa ni, vsaj touser posted image

Čakam sestro da pride na kofetek in mal tamalo ukrotiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.6.2009 10:35:52   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blacky: jaz tud tko računam, da 5 dni pa res ne more bit skoz slabo vremeuser posted image  tko da midva sigurno jutr greva. sorodnikov imava pa tudi dol toliko, da lahk vsak dan kakšen obisk zaplaniram

jst bi tud na vajinem mestu šla. mi pa nimamo dol nobengauser posted image  pa čedalje slabša napoved je...
bomo rajši se doma cartal, izkoristili sonček, kar ga bo in se veliko potepali user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.6.2009 15:14:35   
misar
ja vsi smo že nekam dopustniško razpoloženi...mi tud že komaj čakamo jutrišnji dan, da si pol za par dni oddahnemo.

upam, da ne bo preslabo vreme, ker mamo plan it na obalo pa kolesarit do onemoglostiuser posted image user posted image

ah grem, me služba priganjauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.6.2009 17:12:43   
Blacky*
no, da javim kaj mi je teta javila... dež, včeraj burja, 18 stopinj... mah... smo spremenili plan, dokler se ne izboljša bomo kar lepo doma, malo okrog kruzali, se k babi in dediju povabili... če se pa izboljša (oz. ko se izboljša) pa švignemo na morčka

danes je bil težek dan v službi, se mi zdi da se mi kar vse nabira in nabira... nikakor ne uspem narediti tistega kar se namenim.. roki se pa bližajo... brrr

zdaj se ati in val igrata, jaz pa počivam

aja, pa še to... danes je prišla ga. mojca, ki mu dela terapijo, drugače je to ga. ki tudi masira dojenčke, če jo katera pozna... in je bila prav pozitivno presenečena ko je videla napredek našega škratka... kako že govori, svojo voljo izraža, mah... sem full ponosna... pa me ni bilo zraven, sta bila sama z atijem user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.6.2009 20:48:07   
bamby
Vidim, da ga je vreme dobro zagodlo, vsaj tistim, ki so se namenili iti na počitnice user posted image . Je že res da ni prijetno če zunaj preveč kuri, ampak tako vreme poleti pa tudi ni za nikamor.

blacky, kako lepo, da Val tako fajn napreduje user posted image

ella, čestitke tvojemu user posted image  za RD!

Jaz sem tudi imela popoldan obiske. So prišli moji (starši in sestra s tamalo). Čez vikend bomo imeli pa piknik, če bo kaj vremena.
Anaja je dobila skodelo malin, pa ji danes niso teknile, ker je imela prepolno rit vsega drugega, pa jih je potem Neja pojedla user posted image .
Z jutrišnjim dnem sem pa frej vse do ponedljka. Jutri grem popoldan k frizerju in Anajo vzamem s sabo, da mi jo bodo malo postirgli, da ji uredijo frizuro.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.6.2009 20:57:20   
buči
Jaz sem pa s sindikalnega izleta. Smo bili na posestvu p-u-l-e (da ne bom delala reklame ...). Mi je bilo ful všeč, kako so stare zadeve prenovili, nevsiljivo dodali moderne zadeve, obnovili ... Upam, da do najine 10. obletnice poroke naberem kaj evrčkov, ker nočitev z zajtrkom za 2 stane 210 e, najcenejša buteljka nekaj čez 30 e, ampak idila je pa nora. Čisto na samem, polja, mir, konji ... Sem še kar malo v transu ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.6.2009 21:19:52   
lillchy123
buči, men je tud tam noro! a si vidla, kako majo restavracijo poštimano- da se vidjo konji! Jaz sem bla tam na kresno noč (nosečka user posted image ) inso nardili noro večerjo, bil je kocert-slo.filharmoniki in operna pevka, za piko na i pa še ognjemet po živi glasbi! Filharmoniki so zaigrali Po lepi modri donavi in je blo-. na na na na na PUF PUF PUF PUF na na na na na PUF PUF.... s tem, da so rakete letale po taktu in to še na dve različne smeri, da je blo in slišat in vidit NORO!!!!

nč, jst se grem mal muckat, pa mal preverit, kaj zdej naš misli o še enem user posted image  . če neki časa seveda user posted image

lepo se mejte in lepo nočko

ps: buči, čist hudo luštna slikca!!!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.6.2009 9:27:59   
lillchy123
jutro user posted image

no, vremenska je dans ful boljša, sam še kar mrzlo, tko da bomo mi še vseeno doma. mogoče pa skočmo na slovensko obalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
24.6.2009 10:09:17   
Februarka08
Jutro.

Fej, pa te dežuser posted image user posted image mojedva oba kašljata da ne veš koga bi poslušaluser posted image samo čakam da še jaz kaj dobim, samo kaj ko nič ne smem vzetuser posted image upam da me tale prehlad ne doleti...
Se upam da javim še kaj, mam tamalo na hrbtuuser posted image pleza vsepovsod... ne vem od kje tolk energije, ker spet nič noče jestuser posted image user posted image user posted image

Ella, mislim da sem te včer vidla na križišču pred Qlandiouser posted image ampak je blo tko na hitro da nism mogla reagiratuser posted image smo končno šli kupt nove copatke za madam, je zdej važnauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 834
24.6.2009 10:30:14   
ella79
dan user posted image
tale dež je pa že na meji neokusnega user posted image
februarka
lahko da si me vidla včeraj pri qlandiji, sva se peljali mimo ja user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.6.2009 15:02:58   
MetiLu
Dan!
Še danes oddelam in letimo na morčkaaaaaaaaaa user posted image  upam da se vreme kmalu popravi, mal dežja mi pa že ne bo dopusta pokvarilo user posted image  user posted image  sam tok več cunj sem morala za sabo spakiratuser posted image

Dones sva bila z mojim še v nabavi hrane v Hoferju in je blo res pocen user posted image user posted image  več al manj smo spakirani, tako da samo še odklop od jutri naprej user posted image

Buči, tud jaz sem bila že na tem posestvu, blazno lepo, samo nad postrežbo sem bila pa tok razočarana ... če se ne pripelješ z nevem kakšnim bmwjem in ne zgledaš tipi topi v dragih cunjah, te ne jebejo 5% user posted image  tako da glede tega so pa user posted image  sem po 30 min čakanja na natakarja, s tem da sem mu 3x pomahala in je prikimal, vstala in šla, ker mi je blo že nerodno da je skoz mimo naju hodil, naročila pa ni pobral user posted image  uf, sem se razpisala user posted image

Bolački se pozdravite, dopustniki uživajte, mi bomo tudi user posted image  se slišimo po 12.7.

Lp, Juterški user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.6.2009 21:43:54   
buči
Uživajte dopustniki, jaz bom tudi, pa čeprav doma - grem šele naslednji četrtek spet v službo! user posted image

meti, lilčy, saj če mi ne bi bili iz saj-veste-kere-pole, se najbrž na tistem posestvu tudi ne bi bog ve kako potrudili. Hrana je bila ok, ampak se pa ne da najst s temi modernimi meniji. Je pa res, da je nekaj posebnega, ko te konj gleda, ko ješ ... user posted image  Ampak ambijet je pa za gate trgat!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 837
25.6.2009 7:46:49   
buči
Jutro, se vidi, da so se začeli dopusti ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.6.2009 13:59:34   
Februarka08
Dan.

Sonček jeuser posted image mi smo ga že mal izkoristili, smo šli na sprehoduser posted image kok je fino da smo vsi domauser posted image Zdaj pa kuham kosilo, Larisa pa spi. Danes bo obara in palačinke, v upanju da bo pojedla vsaj 5 žlic kosila user posted image user posted image saj vem da me mate že dost, ampak prišli smo do hujšanja user posted image sva jo danes dala na vago in me je vse minilo... v nedeljo ponovimo in če bo šlo še dol, pokličem našo P pa naj mi kaj svetuje... ker jaz več ne vem... itak boste rekle naj ne delam panike, ampak mene je vseeno strah. Bi rada slišala od P da je vse ok in da pač res MALO POTREBUJEuser posted image ker ta naš otrok praktično čez cel dan poje mogoče 1 obrokuser posted image pa še to jo mormo silit... ok, ne bom več nakladala, itak ma vsak svoje mnenje...

Včeraj sem bla kočno mal pri frizerju, je prav pasalouser posted image grem pogledat na štedilnik da ne gre kaj v luftuser posted image pol bo pa itak že princesa kmal zbujena.

Lep praznik, izkoristite sončne žarkeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 839
25.6.2009 14:14:02   
buči
Februarka, jaz te pa štekam, da ti je hudo in da si zakrbljena. Tudi naš Aljaž ni pa ni hotel jest. Na koncu smo jedli seveda le nekaj stvari, pa še to vse obroke razen kosila v dnevni sobi na kavču ob risankah. Le takrat je bil tako zagledan, da je pozabil, da mu tlačim hrano v usta. Nečak je zrasel ob viki kremi, hrenovkah in čokolinu. Ugotovi, kaj ji je ok, pa če ji daš vsak dan tisti reč. Poskusi pa s pikovitom, ker 100 % pospešuje tek. Bi pa tudi jaz v takem primeru šla k P. Drži se! user posted image  Kaj pa sladoled? Saj ta ime tudi mleko in vitamine in vsaj malo redi ...

Neposredna povezava do sporočila: 840
25.6.2009 15:40:17   
Februarka08
Buči, hvala user posted image Pikovit ji dajem že nekaj časa, pa ne vidim ravno učinkauser posted image no, vsaj nekaj vitaminov dobi, če že drugega ne... sem ji pa dala prejle palačinko z Nutelo in jo je nekaj pojedla, vsaj touser posted image bomo pa Nutelo kupvaluser posted image ne saj ne, ampak sem vseeno malo boljše volje, da je le mal pojedla. Bom vidla kaj bo v nadaljne, če ne bomo res se šli mal pokazat... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.6.2009 19:45:36   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Sonček jeuser posted image mi smo ga že mal izkoristili, smo šli na sprehoduser posted image kok je fino da smo vsi domauser posted image Zdaj pa kuham kosilo, Larisa pa spi. Danes bo obara in palačinke, v upanju da bo pojedla vsaj 5 žlic kosila user posted image user posted image saj vem da me mate že dost, ampak prišli smo do hujšanja user posted image sva jo danes dala na vago in me je vse minilo... v nedeljo ponovimo in če bo šlo še dol, pokličem našo P pa naj mi kaj svetuje... ker jaz več ne vem... itak boste rekle naj ne delam panike, ampak mene je vseeno strah. Bi rada slišala od P da je vse ok in da pač res MALO POTREBUJEuser posted image ker ta naš otrok praktično čez cel dan poje mogoče 1 obrokuser posted image pa še to jo mormo silit... ok, ne bom več nakladala, itak ma vsak svoje mnenje...

Včeraj sem bla kočno mal pri frizerju, je prav pasalouser posted image grem pogledat na štedilnik da ne gre kaj v luftuser posted image pol bo pa itak že princesa kmal zbujena.

Lep praznik, izkoristite sončne žarkeuser posted image

dan,

samo na hitro tole pokomentiram.
Februarka, popolnoma te razumem, ker je bilo pri nas zadni teden enako. Kot sem že zadnjič napisala je Taj čez dan pojedel mogoče 2 jogurta in 1/2 kosa kruha in to je to.
Vročina je bila visoka, zobki mu ven tolčejo, na vagi pa vsak dan očitna razlika. Ko sem P povedala za vse to, mi je rekla, da edino kar je važno je to, da veliko pije. Pač jim ob bolezni in izrastu zob ne paše oz. ne morejo jesti, kar pa ni nič hudega, če pridno pijejo.
Ti samo glej, da bo imela dosti tekočine, čez kak dan bo pa tud sama začela lepo nazaj jesti.
Ne skrbi, vse bo ok!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 842
25.6.2009 20:29:56   
buči
Čer, Tilen že spi, ker je bil totalno utrujen. Sva bila z Aljažem malo sama v ZOO, da sem se mu malo ekstra posvetila ... Sva še celo vreme ujela.

Ne vem, če sem že pojamrala, da nama je spet pomivalec crknil, pa pred enim letom sva novega kupila! user posted image  In ker pomivam na roke, imam čisto zacvetene. Mi kar kri teče. Pa moja draga zdravnica pravi, da imam  glivice. Ta res ni gladka, ji bolj tumbam, da je tako že nekaj let, da se mi koža dobesedno odpre, da je sigurno alergija. Sem pa ugotovila, da mi pomaga sudokrema, ker mi naredi filter. Ah, bom že.

zdaj pa grem spet malo popravce sestavljat ... Ne, ni še konec! user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.6.2009 20:50:16   
buči
Y

< Sporočilo je popravil buči -- 25.6.2009 20:51:45 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 844
26.6.2009 9:05:07   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ne vem, če sem že pojamrala, da nama je spet pomivalec crknil, pa pred enim letom sva novega kupila! user posted image  In ker pomivam na roke, imam čisto zacvetene. Mi kar kri teče. Pa moja draga zdravnica pravi, da imam  glivice. Ta res ni gladka, ji bolj tumbam, da je tako že nekaj let, da se mi koža dobesedno odpre, da je sigurno alergija. Sem pa ugotovila, da mi pomaga sudokrema, ker mi naredi filter. Ah, bom že.

buči, kaj pa ko bi si omislila rokavice za pomivanje posode?? Poznam kolegico, ki ima tudi neko alergijo in ni smela nič z golimi rokami pomivat posode, pa si je potem nadela kar gumijaste rokavice.
Sicer pa ne morem verjet, da ti je pomivalc crknil user posted image . Upam, da je vsaj še v garanciji.

Sem pa mogla it mal po netu pobrskat o tem posestvu Prule, pa morem rečt, da je videt res noblih zadeva in res verjetno tudi dokaj draga. Je nekaj podobnega kot pri nas Kendov dvorec, le da nimajo živali, čeprav je bila tisto prej kmetija. No, pa jo je naša firma kupila in so jo preuredili v lep ambient, v katerem imajo razna poslovna srečanja in tudi poroke imajo v njem. Skratka na visokem nivoju. Moram pa priznat, da mene še niso vidli noter in tudi nimam nobene želje. Še ko so nas povabili na večerjo ob zaključku leta, nisem hotela it (predvsem "njihove frise gledat") No, pa to je že druga tema.

Jaz sem pa tudi danes doma, medtem ko je šel naš ati delat. Kaže se nam lep sonček, pa upam, da bo popoldan tudi , ko gremo mi spet v LJ, da nabavimu Timu šolsko torbo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 845
26.6.2009 10:02:15   
Februarka08
Jutro.

Evo, končno sonček, mala je zunajuser posted image pomoje da po enem tednu, da je šla z mamo mal ven. Je bla tako srečna da ni mogla dočakat, da ji dam čeveljčke goruser posted image itak samo mama in ata vpije ker je nora nanjeuser posted image user posted image ata je zakon, samo da ga vid, znoriuser posted image jaz sem zdaj frej, moj more nekaj delat doma, sem ga prej nahecala da sva na hitro vse igrače pospravila, tako da bom jaz lahko pometla povsod, pa še zajtrk mi je nareduuser posted image pa včeraj mi je pomagal pri kosilu, če ga pohvalim ali če delava skupaj, rad pomaga, samo takrat ga morm nujno pustit pri miru, če ne vse iz rok spusti, zaloputne z vrati in gre...user posted image je kao užaljenuser posted image user posted image oh, otrociuser posted image ga morm res pohvalit, da ko je doma, mi pomaga, samo to je tako malkrat, da je zame že praznik. No, dost o tem. Princesa je včer zvečer pojedla skor cel pečen sendvič (kao toast)user posted image čez urco pa še dost kakavauser posted image danes zjutraj sem ji skuhala hrenovko, jo je celo polovičko od polovice pojedla in mal palačinkeuser posted image mamo zdaj obilne zajtrke, da bo ja kaj pojedlauser posted image bomo vidli kaj bo s kosilom in v nedeljo na vagi, da vidim če tole kaj napreduje.
Zdaj sem se čist razpisala, me zanima če sploh kera bereuser posted image

Bamby, lepo torbo kupiteuser posted image in čim cenejšouser posted image
Buči user posted image upam da bo stroj čim prej popravljen in da je res še v garancijiuser posted image
Jencili, hvala user posted image ja, važno da pije... saj vem. Vaš Taj je res fenomen kar se pijače tiče, mu Larisa ne seže niti do kolen. Je pa res, da vse 4 trojke ven silijo, 1 je že pogledala venuser posted image ostalo je pa vse belo. Tako da bomo kmal mel sam še par zobkov za dobituser posted image

Zdaj mam pa res dostuser posted image lep petek vsem, dopustniki uživajteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 846
26.6.2009 10:17:29   
buči
Ja, naš stroj je še v garanciji, samo zdaj pa ne morem nikakor daleč od bajte, ker čakam serviserja. Ampak gremo vsaj malo na sončka.

Bamby, za kavo najbrž ne boste imeli časa?

Neposredna povezava do sporočila: 847
26.6.2009 12:02:43   
buči
Evo, prišel stric iz servisa, klel 15 minut, da ne more "zraven", zamenjal neko objemko - in to je to. kriv je naš mlekarnar, ker je odprl preveč ventil za vodo in je bil premočan pritisk, pa je vse cevi v stroju ven vrglo. Sem pomivala pol ure, ker mi je še enkrat dokončno poplavilo kuhinjo. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 848
26.6.2009 12:28:13   
Februarka08
No, buči, samo da vam zdaj delauser posted image naj vam zdaj dolgo služi brez komplikacijuser posted image

Jaz bom šla počasi kuhat, itak me ne čaka nič kaj takega v kuhinji, ker bo kosilo na iziuser posted image pospravljeno je, če odmislim prah, je prav lepouser posted image princesa spi. jaz pa mal dolgčas preganjam...

Preživite lepo popoldne, upam da midve dobiva kaj očija v najine roke...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 849
26.6.2009 12:33:47   
Februarka08
Michael Jackson umrluser posted image mogoče se bo keri zdelo trapasto, ampak meni je bil res car kar se muske tičeuser posted image eh ja...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?