|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
19.6.2009 11:03:57   
itata
misar, februarka: ja temu, da se otrok eno uro dere v postelji pa tud jaz ne rečem, da sam zaspi... mi je zlo žal. jaz ga niti poslušat ne morem tok časa kaj šele, da bi ga pustila tko zaspat... pa vem, da je moj jakob najbolj razvajen kar se spanja tiče in mi moj že teži, da naj ga končno navadim v njegovi postelji spat - pa ga bom, sam očitno še ni zrel za to, ker se me še ponoč skoz drži... eni otroci so pač taki... in naš je že od rojstva bolj zahtevne sorte. nimaš kej.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.6.2009 11:04:50   
itata
pa ne zamerit, če sem tko direkt napisala, sej mene ste tud že "okregale" k je moj tko razvajen glede spanja pri meniuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.6.2009 11:08:28   
Februarka08
Misar, saj ja to vem... saj se ne dere, poje, govori, če joka grem k njej... sem mojmu rekla, da naj bo še pokonc, pa ne pa neuser posted image danes bo ker samo jaz trpim zravenuser posted image

Moje slabosti se še vedno nadaljujejouser posted image haloooo, naj se že nehauser posted image
Še mal relax, pol pa počas kej kuhat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 778
19.6.2009 11:44:59   
blaža
hvala Lillchi, sem ti poslala nazaj zs.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.6.2009 12:36:55   
lillchy123
a kdo mogoče ve, na ktermu delu/strani sem slike od hiške objavla? user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.6.2009 12:38:50   
lillchy123
blaža, ma mi tud nismo v Novalji, veš? Smo enih deset minutk stran. Ma se pa res lohk slišmo, pa se kej zmenmo. sej tud za piknik bi se v končni fazi lohk zmenil vsi skupi, a ne? se slišmo na kraju zločina, ko bomo vidli kako in kejuser posted image

zdej te bom kr schvessi klicala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
19.6.2009 12:40:10   
blaža
lillchi, ma kje ste vi to, da nismo v isti vasi?user posted image , ki mi smo tudi ene 10 min od Novalje. Smo v Kustičih, pa vi?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 782
19.6.2009 12:41:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

blaža, ma mi tud nismo v Novalji, veš? Smo enih deset minutk stran. Ma se pa res lohk slišmo, pa se kej zmenmo. sej tud za piknik bi se v končni fazi lohk zmenil vsi skupi, a ne? se slišmo na kraju zločina, ko bomo vidli kako in kejuser posted image

zdej te bom kr schvessi klicala user posted image user posted image user posted image

user posted image , ne štekam, to je sigurno kaka vaša gorenjska fora.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 783
19.6.2009 12:41:49   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

lillchi, ma kje ste vi to, da nismo v isti vasi?user posted image , ki mi smo tudi ene 10 min od Novalje. Smo v Kustičih, pa vi?user posted image

mah ne vem? nekje bogu iza nogu user posted image user posted image user posted image  mislim, da se reče murve? user posted image  sam vi ste proti Pagu, ne? Ker mi smo proti Lunu. Ma glej, se bomo slišali, pa ni vraga, da gremo saj na en sladoled user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.6.2009 12:42:26   
blaža

mah ne vem? nekje bogu iza nogu user posted image user posted image user posted image  mislim, da se reče murve? user posted image  sam vi ste proti Pagu, ne? Ker mi smo proti Lunu. Ma glej, se bomo slišali, pa ni vraga, da gremo saj na en sladoled user posted image

Murve? u mnjama. user posted image  ja se slišimo magari.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 785
19.6.2009 12:42:32   
lillchy123

user posted image , ne štekam, to je sigurno kaka vaša gorenjska fora.user posted image

po nemško je schwesster sestra user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.6.2009 12:43:18   
lillchy123

ma od kje teb ideja, da sem gorenjka? sej nisem škrtica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
19.6.2009 12:45:10   
blaža

Ker maš tako hribovsko hišico.user posted image  user posted image

a sestra, nimam pojma o nemščini.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 788
19.6.2009 12:46:18   
blaža
zdej pa šibam kej pokidat po stanovanju, ki nisem še nič nardila. sem se fliknila počez in lenarla. no edino noge mam fajn gladke, pa bikini, to sem uspela rešit. no pa tudi to je nekaj.user posted image

Alo si tipkamo kej, ko bo čas.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.6.2009 12:46:28   
lillchy123

Ker maš tako hribovsko hišico.user posted image  user posted image

a sestra, nimam pojma o nemščini.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.6.2009 13:30:16   
itata
evo drage moje, jaz grem počasi iz službe... se častim eno masažouser posted image  pol pa pičim domov pa peljem mulčka in mojga do zbilja na kak sladoled al pa palačinkeuser posted image  si nisem nič zaplanirala za danes, ker sem mislila, da bom na morju. sem pa že dala listek za dopust za nasl teden, da greva z jakobom vsaj do portoroža, če nama že do krka ni znesluser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 791
19.6.2009 14:37:06   
buči
dan, Aljaž ima spet vročino ... Zmešalo se mi bo!

Mi je pa šefica obljubila, da mi bo podaljašala pogodbo!!!! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.6.2009 14:47:54   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: buči

dan, Aljaž ima spet vročino ... Zmešalo se mi bo!

Mi je pa šefica obljubila, da mi bo podaljašala pogodbo!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

se je splačal tok testov napisat user posted image  user posted image

Aljaž pa nej se hitr pozdrav, ti pa študiri na to, da bo tvoj čez par ur doma! user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 19.6.2009 14:48:57 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.6.2009 21:12:23   
blaža
Čer!user posted image

Se samo na hitro javim, pol grem pa še malo pred tv, pa spat.

spakirali smo vse in je vse razen hrane v avtu.user posted image user posted image user posted image

Jutri zgoooodaj zjutraj pa gasa na Pag. Sej ne bo problem za se zbudit, ker imamo budilko, beri Blaža.user posted image

Nič fajn se mejte in e vidim kej v Novalji, une, ko greste.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 794
19.6.2009 22:10:49   
jencili
čer,

da ne bo samo Februarka skoz tle klofala, bom pa še jaz malo vas pozdravila.

No, po bolniški prejšnji teden, sva šla s Tajem v pon. spet vsak v svojo službouser posted image .
Vse lepo in prav do srede pop., ko me kliče tašča, da je Taj zakuhal. Pridem domov 38 vročine. Ta vročina se še danes vleče in včasih svečke pomagajo dobro, včasih pa kljub svečki vročina pade le na slabih 38, drugače je pa cca 39. Dons sva bla pri P. in pravi, da gre za virozo in da mi drugega kot svečke ne more dati. Mi pa žurke - smo se dons zjutri ob 5.45 že kopal in zbijal vročino, k jo je mel 39.5 user posted image

Drugače pa tud mi že komi čakamo dopust, gremo pa 12.7.user posted image
Upam, da bo potekalo vse po planuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 795
20.6.2009 9:18:49   
Februarka08
Jutro.

Pri nas ne preveč dobro... smo bli pokonci od 2.30, Larisa je zakuhala in je taka revčka da se mi res smili user posted image   ker take je midva še nisva videla. Non stop joka, predvidevava da so zobki,user posted image ker bi samo grizla. Ponoči je mela vročino sicer samo 37.7, potem 37.9. Ni in ni mogla zaspat, sva jo vzela k sebi in ker ona ne zna zaspat v najini postelji (saj po drugi strani hvala bogu) se je dobro uro metala iz ene strani na drugo, plezala po meni, brcala, čebljala... ni da ni. Okrog 5h sva jo nesla nazaj k njej, in potem smo spali do 7h po presledkih. Ko smo vstali, jok non stop. Ni pomagalo nič. user posted image Moj je že iz lekarne, je šel po Prospan ker kašlja in kiha in po Calpol, midve sva šle pa v spalnico da bi zaspala. Itak spet ni šans. Jo je nesel v posteljo in že spi. Vročina je malo padla, upam da se zdele kej prešvica in da bo potem kaj bolje. Vse bi naredu da bi otroku pomagal, pa mu ne moreš... kruto user posted image no saj bomo tud to skoz dali, samo da ne bo vročina vztrajala, ker potem mormo it do zdravnika dat vodo... jaz sem čist podrta, trebuh me je že neki matral ponoči, ampak bo že. Zdaj nakladam na dolgo in široko, bom raje nehala ker delam iz muhe slona user posted image ampak take je res nisem navajenauser posted image

Jencili, upam da se tud vi čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lep vikend, čeprav je vreme katastrofa user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.6.2009 10:07:30   
Blacky*
dobro jutro,

berem o bolančkih... upam da se boste hitro pozdravili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo prestavili odhod na morje, ker to vreme je res user posted image user posted image user posted image . Zdaj razmišljam, da bi še dopust prestavila iz srede na ponedeljek, ker napoved ni najboljša, moram ga pa porabiti do konca meseca. Pa saj imam samo še dva dni user posted image .

Danes gremo do babi in dedija na malo razvajanja.

Drugače je pa pri nas trmarjenje na višku. a sva se odločila in vztrajava. Smo že v fazi, ko če mu kaj rečeš da ne sme, se vrže na tla in dere... kdaj pa kdaj tudi z glavo udari ob tla... zdaj npr. že 10 min trmari... a nekdo mora zmagati in tokrat ne bo on... to je samo za njega dobro.

Je pa uradno... je prvič zaljubljen... že user posted image user posted image , so nam vzgojiteljice v vrtcu povedale, da mu všeč deklica iz skupine... non stop je ob njej in jo non stop kliče... vsi ostali odpadejo če jo vidi user posted image . Se nama je že prej zdelo in zdaj sva dobila potrditev user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 797
20.6.2009 20:22:52   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
sem crknjega ko sto user posted image ... sploh ne vem kaj je mojmu mulcu blo danes ponoč. dve noči nazaj sem dežurala, ker mu vročina ni padla in sem ga mogla pestvat. en dan nazaj se je zbudu 5x in ni hotu ne dude ne mleka, ampak se je jokal po 10 min in pol spal naprej. včeraj je bla pa katasdtrofa!! popoldne je bil že dobr. norel zvečer do 20:45. pol pravi, da gre ninat ok. se uleževa. noče dude noče nič. ga objamem, me začne brcat. vidim, da mu je vroče, odprem okno (pa klima skoz laufa na 23 stopinjuser posted image ), ampak je še kar švical, ga dam sam v bodi - tanjši od pižamce. se dere pol ure, premetava, brca kaj vem kaj vse - niti se ga ni dal držat- pol sem vidla, da je že tko fertik, da sem ga tko močno prijela, da se ni mogi več premetavat in brcat in je zaspal. in tko še 2x po pol ure ponoč!! ej konc. sploh ne vem kaj mu je blo. pol je pa še moj začel neki živce zgubljat sred noči, sem pa še na njega se jaz drla. mislim luda kuča. sem čist fertik danes. pa v službi nazaj.

Itata, pri 23 ° pa nič čudnega, da mu je vroče. Če bi imela na 20°, bi bilo verjetno vse drugače. Probaj malo znižat klimo, vsaj za 1 stopinjo, ker bo prec bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Drugače je pa pri nas trmarjenje na višku. a sva se odločila in vztrajava. Smo že v fazi, ko če mu kaj rečeš da ne sme, se vrže na tla in dere... kdaj pa kdaj tudi z glavo udari ob tla... zdaj npr. že 10 min trmari... a nekdo mora zmagati in tokrat ne bo on... to je samo za njega dobro.

To fazo tudi pri nas poznamo. Če se spomniš, sem že zadnjič omenjala o tem.

jencili, februarka, buči, za vaše sončke naše želje, da se čimprej pozdravijo user posted image user posted image user posted image !

Tudi mi smo kuhali ta teden. Anaja je kuhala v začetku tedna. Komaj se je pozdravila, jo je že nadomestil Tim. Smo ga včeraj komaj toliko spravili k sebi, da je šel na nastop ob zaključku vrtca. Jaz sem si že cel teden rihtala, kako jo bom prej spičila iz šihta, pol je pa kazalo, da mi sploh ne bo treba. No, pa sem vseeno user posted image , pa še lepo je bilo user posted image . So se otroci res zelo potrudili in nam prikazali veliko stvari, kar so se med letom naučili.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 798
20.6.2009 20:57:38   
Februarka08
Čer.

Evo, za nami naporen dan... podnevi je mela do 38.7 vročine, toliko je pomoje sploh še ni imela (čeprav še to ni veliko) in je bla čisto fertik. user posted image Ob 16h jo je mela največ, sem ji dala svečko, potem sva šle pa v spalnico in je stisnila medveda, dudo v usta in zadremala... po 10-ih minutah kar naenkrat vstane, me pogleda in pade dol... čez 15 min isto... pa spet... kot da bi se ji vrtelo. Ma res je bla boga, pol se je mal naspala in nekaj malenkosti pojedla, je blo boljš. Zdaj sem ji dala spet svečko in že spi, upam da bo ponoči kar se da ok, če ne bomo šli v banjo z njo... me je kar groza, ker tega sploh še nisem delala. Ah, bomo tudi to preživeli, še vse ste user posted image aja, sem pa prejle bolj na silo kot ne pogledala v usta in odkrila (vsaj pomoje) vzrok - vse 4 trojke ji grejo ven! user posted image user posted image   Slini se kot 3-mesečni dojenček, skoz bi grizla, ma prav bogica... Do sedaj sploh nismo vedeli kaj pomenijo bolečine pri zobkih, no današnji dan je za nazaj vse poplačal user posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image za čimhitrejšo ozdravitev, ker res je najlepše gledati zdravega, nasmejanega otroka. 

Zdaj pa še mal pogledam pol pa počas ležečki, noč bo še dolga, moj pa itak gleda film, ki je meni user posted image  
Vsem mirno noč!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 799
20.6.2009 22:03:33   
Janey
čer

a je katera tukaj?

Imam eno vprašanje...če bi mi katera znala kaj povedatuser posted image

jaka ima ful probleme s kakanjem. težko kaka, ful pritiska, je kr v krču, potem pa pokaka za en fižolček veliko, tako večkrat na dan. Enkrat od tega ima večjega kakeca, takega kr normalnega, ampak vedno mu ostane še tak malo v ritki. se mi tudi zdi, da ga malo črviči. vse to traja že kak dober mesec. sma bla tudi pr P in je rekla, da je to zaprtje, nama dala dieto in seveda ni nič boljše...sej on kaka, v bistvu ni zaprt. zdaj me je varuška prestrašila da ima lahko gliste, ampak še nisem šlišala, da kdo z glistami težko kaka? je katera že imela take izkušnje? potem pa mi je še kolegica rekla, da je imela neka njena kolegica (nimam rada takih pripovedovanj, ker je vse to pol tak na pol zmišljeno) malo ki je bla kao alergična al kaj že na moko in je imela čisto iste probleme s kakanjem, ampak jaka že od nekdaj je naprimer kruh in ni nič blo. no sej v pon greva spet k P poveva, da še vedno ni bolše....ampak jaz sem že čisto obupana, ker res teško kaka in včasih zelo joka zravenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?