bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, sem crknjega ko sto ... sploh ne vem kaj je mojmu mulcu blo danes ponoč. dve noči nazaj sem dežurala, ker mu vročina ni padla in sem ga mogla pestvat. en dan nazaj se je zbudu 5x in ni hotu ne dude ne mleka, ampak se je jokal po 10 min in pol spal naprej. včeraj je bla pa katasdtrofa!! popoldne je bil že dobr. norel zvečer do 20:45. pol pravi, da gre ninat ok. se uleževa. noče dude noče nič. ga objamem, me začne brcat. vidim, da mu je vroče, odprem okno (pa klima skoz laufa na 23 stopinj ), ampak je še kar švical, ga dam sam v bodi - tanjši od pižamce. se dere pol ure, premetava, brca kaj vem kaj vse - niti se ga ni dal držat- pol sem vidla, da je že tko fertik, da sem ga tko močno prijela, da se ni mogi več premetavat in brcat in je zaspal. in tko še 2x po pol ure ponoč!! ej konc. sploh ne vem kaj mu je blo. pol je pa še moj začel neki živce zgubljat sred noči, sem pa še na njega se jaz drla. mislim luda kuča. sem čist fertik danes. pa v službi nazaj. Itata, pri 23 ° pa nič čudnega, da mu je vroče. Če bi imela na 20°, bi bilo verjetno vse drugače. Probaj malo znižat klimo, vsaj za 1 stopinjo, ker bo prec bolje. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Drugače je pa pri nas trmarjenje na višku. a sva se odločila in vztrajava. Smo že v fazi, ko če mu kaj rečeš da ne sme, se vrže na tla in dere... kdaj pa kdaj tudi z glavo udari ob tla... zdaj npr. že 10 min trmari... a nekdo mora zmagati in tokrat ne bo on... to je samo za njega dobro. To fazo tudi pri nas poznamo. Če se spomniš, sem že zadnjič omenjala o tem. jencili, februarka, buči, za vaše sončke naše želje, da se čimprej pozdravijo ! Tudi mi smo kuhali ta teden. Anaja je kuhala v začetku tedna. Komaj se je pozdravila, jo je že nadomestil Tim. Smo ga včeraj komaj toliko spravili k sebi, da je šel na nastop ob zaključku vrtca. Jaz sem si že cel teden rihtala, kako jo bom prej spičila iz šihta, pol je pa kazalo, da mi sploh ne bo treba. No, pa sem vseeno , pa še lepo je bilo . So se otroci res zelo potrudili in nam prikazali veliko stvari, kar so se med letom naučili.
|