|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
21.6.2009 12:54:04   
bamby
janey, ubogi jakec user posted image !!! Probaj mu dat pit magnezijevo šumečo tableto ali pa če bi morda pil tudi Donat user posted image . Drugače pa res šumeča tudi pomaga. Pa daj mu  jest namesto jogurta kakšno Activio, ali pa sama daj med jogurt kakšno žličko Otrobov. Tako se bo blato zmehčalo in bo lažje kakal.
Glede teorije, da bi zaradi glistic tako težko kakal mi je pa za lase privlečena. Pri nas jih je imel Tim pred kratkim, pa ni imel nobenih takih problemov.

februarka, zobki res znajo potegnit za sabo povišano temperaturo. Se pa zaradi previsoke temperature ne boj preveč. Meni v ZD vedno rečejo, da pri takih visoka temperatura sploh ni problem, ker se organizem brani pred virusi, zato je tudi dobrodošla in naj se je pod 38 ° niti ne bi zbijalo. Anaja jo je imela tudi 40, pa nisem paniko delala. Edino problem bi bil pa res v primeru, če bi otrok bil podvržen vročinskim krčem. Takrat je pa res kriza. Če pa vročino prenaša, pa res ni problema. No, pa čeprav je imela 40, jo nisem dajala v banjo. Malo Calpola, pa je bilo kmalu bolje. user posted image user posted image

Pri nas ni nič posebnega. Anaja je samo juhico pojedla in že je mogla it k počitku. Tim mi pa pokrov odkriva. Mi piska od jutra do večera user posted image user posted image user posted image . To cviljenje mi res najeda živce. Je pa od včeraj čisto brez vročine.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.6.2009 13:14:20   
Februarka08
Janey bogi Jakec user posted image   ne znam ti svetovati, ker HB nimamo teh problemov (trkam). Bi pa probala tako kot je Bamby napisala (če še nisi) s kakšnimi otrobi, laneno seme, jogurti... ne vem kaj sploh lahko tako mali? Kakšne slive namočene čez noč? user posted image ne vem...

Bamby, ja kot praviš je to samo obrambni mehanizem... ampak mi še nismo meli ˝tako visoke vročine˝ in sva bila laika v tem... saj pri naslednjem user posted image ne bo več take panikeuser posted image zdaj sem pač še mlada mamicauser posted image in se preveč bojim vsake rečiuser posted image

Drugače pa smo trenutno brez vročineuser posted image princesa moja pančka, kosilo narejeno, jaz mam pa ledeno kavo pred sabouser posted image si jo po teh dveh dneh že zaslužim... ponoči je blo še mal krizice, ampak nič hujšega. Je potem spala od polnoči do 8.15user posted image tako da je lepo prespalauser posted image

Zdaj pa vsem lepo nedeljo (no tistim, ki bojo tole prebrale, to jih pa ne bo velikouser posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.6.2009 14:33:07   
buči
Dan, Aljaž še vedno kuha, tudi do 40C, ampak je ves čas pri sebi. Še celo uganke mu moram brat, se prav zabava. user posted image  Tilen je v pogonu, jaz se počasi pripravljam na pisanje popravcev. Kako bo zdaj to, ko imam oba doma, ne vem, ker res rabim mir, ker volje itajkk nimam ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.6.2009 22:16:22   
jencili
Čer,

evo spet malo poročam kako je stanje pri nas.
Dons je Taj končno prvi dan brez tako visoke temperature. Še vedno je malo bolj topel, vendar HB ne tok, da bi ble potrebne svečke. Definitivno pa je na poti vsaj 1 zobek, ker cel čas tišči prste v usta, slini se kot polžek in že dva dni je bolj jockav kot ponavadi. Dons recimo je v celem dnevu pojedu 1/2 kosa kruha in 2 jogurta. Tud spat je šel brez večerje - NIČ!user posted image
No ja, jutri se greva spet malo k P. pokazat, čeprov mislim, da nama ne bojo nič pametnega povedali, sam so rekli, da prideva v pon. nazaj, če še ne bo ok.
Jst bom pa s tem tud že praktično 3. teden doma (s parimi dnevi pavze vmes)user posted image

No ja, jst sam upam, da bo jutri vse fino in fajn in Taj bo super zdravuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 804
22.6.2009 7:31:22   
mala_pikica
Najprej dobro jutro vsem!

Joj kaj zdaj to berem, da je zopet nekaj februarčkov bolnihuser posted image user posted image .

Februarka, buči, jencili upam, da bodo vaši škrati čimprej zdraviuser posted image user posted image user posted image .

Sicer pa ni nič čudnega, ko pa so takšne temperaturne razlike tudi do 20 st.user posted image . Mi pa imamo trenutno kar srečo z zdravjem, upam, da ne bo zdaj kaj staknil, ko je tako zanič vreme napovedano.
Jaz imam še dopust in smo mislili iti v gore, zdaj pa odpadejo zaradi vremena, smo mogli prestaviti na konec julija.

janey probaj Jakcu narediti suhe slive namočene v vodi, ali pa na tešče zelo zelo sladek čaj, ali pa kakšno sadje z veliko C- vitamina. Pa tudi sicer probajta nekaj dni čez dan jesti veliko sadja, zelenjave, tekočine in vlaknine. Pa črni kruh mu daj zajesti, pa kakšna aktivio na tešče ali pa atimel.
V hudi sili pa mu lahko daš tudi glicirensko svečko, ki jo kupiš v lekarni in je blaga, da se ne bo revež tako mučil. Saj to je sedaj samo prehodno in se bo prebava uredila, poznam veliko otrok, ki imajo vmes kdaj težave.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.6.2009 8:38:02   
misar
tudi nam se kdaj pa kdaj naredi, da smo zaprti. pri hudem zaptju nam nucajo suhe slive namočene čez noč. slive zjutraj potem mal razmečkam in jih dam v jogurt, vodo od sliv pa ji dam za spit (jo ma ful rada, ker je sladka). da se pri nas zaprtju izognemo ne jemo nič čokoladnega (piškoti, čokolino...). problem nastane tudi zaradi premalo tekočine čez dan. v glavnem, da do zaprtja sploh ne pride ji dam v jutranjo mlečno kašico žlico ali dve ovsenih kosmičev, čez dan veliko tekočine, jogurti in sadjeuser posted image

pa dobro jutro vsem user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.6.2009 8:44:58   
itata
jutro,
evo mi smo spanje spet mal "uredili" na srečo. prejšnji teden je blo tko vroče. sej sem pol tud klimo znižala na 22, ampak je pa mojga že zeblo pol, ker piha proti njemu... mah ni zmage. zdej smo spet na starem patentu odprtih oken in je bolje. jaz pokrita z odejo!! jakob pa sam v bodiju. pa sem ga potipala in ima čist mrzle noge, podplate pa tople. tko da zdej pač spi napol nag, midva pa pokrita. kaj pa čem, če ne mi bo še pregorel. absolutno pa on ne bo imel dude več... mogoče k mal smrka. bomo videli. ponoč tud ne pije več vsak večer - posledično ni polulan... tko da upam, da bo zdej dokončno mal bolš tole.
čez vikend sem imela en kup obiskov in super fajn smo se imeluser posted image  prehlajen je pa mali itak še zmer. pa zdej se skoz AM AM dere in bi skoz neki žvečiluser posted image  mesa pa ne bi jedel... madonca.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 807
22.6.2009 9:31:41   
buči
Dan, midva z Aljažem sva že od P. Itak nič novega, da gre počasi na bolje. Me je "potolažila": se lahko Tilen še enkrat okuži z istim virusom ... FAjn! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas HB ni panike za kakak, včasih tudi po5 x na dan,če ne še večkrat. Ga pa presadov sok od banane, rdeče pese in amlin totalno spuca. Kako nek smoothi.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.6.2009 9:37:19   
MetiLu
Dan!
Danes smo spet slabo spali user posted image  sej če mi ne bi blo treba it zjutraj v službo, bi lepo z Janezom pančkala vsaj do osmih user posted image  ..

No, vikend je bil pester, v soboto smi imeli družinsko srečanje vseh sorodnikov moje rodbine, katere družinsko drevo sega v leto 1755 in je blo tok folka, da jih večino sploh poznala nisem user posted image  edino vreme je bilo čist adijo user posted image  Janez je bil pa že 6. generacija letos user posted image  tako da je družinsko drevo bilo napisano od mojega pra pra dedka naprej user posted image
Včeraj je šel pa Janez k tašči v varstvo, sem pa jaz doma ribala stanovanje, pa prala in malo že pakirala user posted image  popoldan sva šle pa s sosedo kolesarit do Višnje gore in sem dones čist fertik, totalno brez kondicije, pa rit me boli za znoreet user posted image  user posted image user posted image

Še 3 delovne dni in morjeeeeeeeeeeeee user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.6.2009 11:53:56   
buči
Meti, tudi nam se letos obeta rodbinska žurka. Pri nas so pa naredili drevo do leta 1595 nazaj. Upam, da boste imeli lepo vreme na dopustu!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.6.2009 11:55:58   
misar
evo, zdele sem z malice pa mam spet mal moči, da neki napišem user posted image user posted image

vikend je bil ubijalski. v petek smo šli službeno na bowling zvečer, pol so me pa prepričali, da smo nadaljevali v enem lokalu. sem prišla domov okoli 4h zjutraj, ob osmih sem mogla bit pa že v službiuser posted image
sem bila cela uboga, hvala bogu sam, da ni blo veliko dela. sem bila še cel vikend adijouser posted image user posted image

sicer pa v sredo popoldan jo mahamo na morje...bo spet en lep poooodaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.6.2009 13:02:17   
ella79
dan user posted image
evo se javljam od doma, ne pa iz morja user posted image nismo šli, oz. bomo prestavili za par dni, ker pri max 20 stopinjah, pa res nimamo kej delat dol user posted image pa še 1.7. moram biti nazaj v službi user posted image bomo pa potem konec avgusta, začetek septembra mal dlje na morju user posted image

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.6.2009 13:56:38   
Februarka08
Dan.

Se še jaz malo javim... sem ravno kosilo pripravila, se kuha, jaz pa spet mal ležečkiuser posted image princesa spi, sem jo šla prejle gleda in ful smrčiuser posted image boga ma čisto nosek zabasan, čeprav sem ji ga spucala pred spanjemuser posted image no, saj smo vsi čist adijo... moj prehlajen, mene je zjutraj ušes boluuser posted image pa skoz kiham... ko kihnem, me prav skrbi da ne bo kaj ven padlouser posted image groza, naj bo že poletje! Pri nas piha kot pri norcihuser posted image že ponoči je žvižgalo, zdaj se samo še nadaljuje... sem dopoldne končno uštimala omaro in dala vse zimske cunje na kup, sicer sem malo pozna, ampak glede na temperature ne bi reklauser posted image user posted image

Lep začetek tedna, naj vam čim hitreje mine, saj bo kmalu dela prost danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.6.2009 14:00:33   
itata
misar: jaz grem tudi v sre na morje - portorož! nujno se je treba na kakšni kavi dobituser posted image  mulčka se pa lahk igratauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.6.2009 14:47:12   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: itata

misar: jaz grem tudi v sre na morje - portorož! nujno se je treba na kakšni kavi dobituser posted image  mulčka se pa lahk igratauser posted image

user posted image user posted image ZMENJENOuser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.6.2009 20:07:32   
bamby
Brrrr! Kako je mraz user posted image ! Smo se kar doma držali. Sem pekla štrudelj, ker pričakujem jutri obiske, ker praznujem user posted image .
Sem čist padla noter za izbiranje šolskih torb. Ko bomo pa šli kupovat, pa ne bomo mogli nič izbrat.Tim ima tisoč in eno željo in skoraj ne verjamem, da bomo dobili ravno tisto, kar si on želi. Se je pa moja sestrica ponudila, da mu jo kupi za rojstni dan, ki ga bo imel čez en mesec. Zdaj je samo na njim, da si jo izbere.

Anaja pa je bila spet popoldne tečna. Ji manjka spanja, ko mora kmalu po 5h zjutraj vstati, čeprav potem še nekaj pospi user posted image . Sem jo dala že pres pol sedmih spat, ker jo ni bilo več za prenašat.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.6.2009 20:33:36   
ella79
čer user posted image
bamby pridna k si štrudelj pekla user posted image user posted image user posted image jaz bom pa jutri tortico, k moj praznuje, tako kot ti user posted image bom kar eno saher naredila, bo najbolj enostavno, pa še nikol je nisem, k nismo ravno ljubitelji čokoladnih tort user posted image
grem pod tuš, mi je bilo danes noro vroče, sem mal čistke imela user posted image Zoja je bla noro pridna zravn, tako da jutri nadaljujem user posted image

aja, itata, zoja je tudi osvojila besedo pumpa user posted image user posted image mi je tako smešna, k že par dni skoz sam še to govori user posted image user posted image user posted image

nočko

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.6.2009 20:47:11   
Blacky*
čeeer,

evo, sem stuširana, dišeča in sem rekla... dajmo se pofočkat user posted image user posted image user posted image

Drugače nič novega, dež, delo, a hb smo zaenkrat zdravi, čeprav Valu še teče iz nosa... mogoče bo zdaj pomagalo ko bomo par dni doma, na easy oz. na morju... čeprav vreme ni ravno naj naj... smo danes preverili in je v Vrsarju malo sončno, malo oblačno, enkrat je malo pršilo... tako je padla odločitev da gremo user posted image user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima kje je zdaj ta sonce, vročina....

Moram malo spakirat pa se mi ne da, bo počakalo user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.6.2009 21:22:01   
ella79
blacky mi se pa še kar ne moremo odločiti user posted image res, da je vmes tudi sonček, sam kaj ko je 20 C user posted image uživajte maksimalno

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.6.2009 23:04:38   
jencili
čer,

kot ponavadi tudi danes takrat, ko že vse spiteuser posted image

Pri nas se stanje izboljšuje počasi. Taj ima samo še občasno vročino, vendar ne več za svečke visoko, kašlja še vedno ampak bo počasi. Jutr mava spet P., pa bomo vidl kaj bo povedala. Predvidevam pa, da nič pametnega.

Blacky, ravno danes sem govorila s kolegom, ki je bil v Poreču, Umagu,...pač po tistem koncu sta malo kruzala in pravi, da je vreme noro. Da tko grdo piha zadnje dni, da sta pobegnila domov, ker je blo brezveze. Mraz in slabo vremeuser posted image
Upam, da boste mel vi več sreče.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.6.2009 7:50:09   
mala_pikica
Jutro!

Jao, jao kakšno vreme, jaz pa na dopustu user posted image . Pri nas še kar dežuje, pa mrzlo je tudi in sploh nimam občutka, da je poletje, ampak bolj jesen. Grem zdaj malo pobrskati, da vidim kdaj pride sonček.
Drugače pa smo zaenkrat vredu, edino Luka ga nekaj biksa ponoči že par dni. Se ponoči zbudi in potem rabi ful dolglo, da nazaj zaspi. Se ful premetava in plazi po nama, pa po celi postelji, da me je strah, da bi padel s postelje. Drugače pa je pravi cartek, se tako rad carta in stiskauser posted image , Lana se ni nikdar tako rada cartala, pa vsak dan ima kakšno novo finto, ki jo za Lano ponovi.

Tako kavica je popita, zdaj pa šibam.........

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.6.2009 7:56:27   
itata
jutro,
naš je imel danes ponoč tud miljon težav. mal mu z noska teče, ampak nima zamašenega al kej... pol se pa premetava. pol rata nervozen k se tok premetava in se začne še praskat... ej znoriš. tri ure sem bila pokonc. pol noče dude, noče flaše. sem ga mogla za par minut dvignit, da se je umiril. pol za spi men na roki, umaknem roko, je spet pokonc. katastrofa skratka. nimam pojma kaj mu je. prejšnjo noč pa spal do 5h v kosuuser posted image  mal sem crknjena danes. bo že. sigurno mu pa ni blo vroče, ker je bilo okno odprto, jaz pod deko!!! on pa v bodiju... ej ne moreš verjet.
jutri gremo mi v vsakem primeru na morje, ker itak smo pri sorodnikih in ni panike. nas nič ne stane. nekaj lepega vremena bodo pa v 4 dneh že skup zbraliuser posted image  pa še rojstne dneve majo zdej vsi po spisku, tko da zna še kako fajn kosilo bit na sporeduuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 822
23.6.2009 8:09:44   
Blacky*
jutro,

no zdaj pa spet jaz oklevam glede morja. Sem poslala teti sms v Umag, da mi javi kakšno je vreme. Če se da preživeti. Ker če je tako sranje si tudi tukaj omejen, ZOO odpade, Arboretum odpade, Tivoli odpade, bazeni bodo polni, šoping centrov se izogibamo... na morju se pa lahko povabimo en dan k teti... na dobrote... njami njami, en dan cruznemo v Poreč - v aquarius, en dan v Rovinj in bo user posted image ... 5 dni pa tudi ne more biti non stop slabo vreme, ali pač... joj joj

Zdaj šibam delat, ker imam full dela...

Če mi ne uspe se javit vam želim lep teden, predvsem da se vreme zboljša, bolančki ozdravijo...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.6.2009 8:22:04   
lillchy123
jutro user posted image

mi smo skenslalali morje user posted image , bomo šli raje pa v atlantis, pa če bo kej sončka v ZOO user posted image

se beremo med malcouser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.6.2009 9:28:42   
itata
blacky: jaz tud tko računam, da 5 dni pa res ne more bit skoz slabo vremeuser posted image  tko da midva sigurno jutr greva. sorodnikov imava pa tudi dol toliko, da lahk vsak dan kakšen obisk zaplaniram

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?