|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
24.6.2009 15:58:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Sem nazaj. Žal ne delajo več. So že ženske odšle. Rižkooo jaz sem hodla k svojemu zdravniku, ta pa je cca. 20km od tu. Zdaj pa sem se na naovo preselila v Lenart in sem zdaj sem skočla ampak žal ni več nikogar.user posted image

WTF user posted image user posted image

Jaz pa sem mislila,da bos ti prisla domov z enim velikim debelim +
Kaj pa,ce si probas za petek zrihtat nadomestilo za to urco ali se manj? In tako kot so ti druge napisale... Ne izgubit upanja!!! Dokler nimas M imas vse moznosti,da si srecka nosecka. Sama ves,da sta na prvem test ze bili user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja twixy žal nimam dobene dobre novičke. Ja res sta bili user posted image  na prvem testeku ampak sedaj mislim da je bil lažno pozitiven. Druga si nevem razlagat.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
24.6.2009 15:58:58   
malaMravljica
o Twixy hvala. Ne ves kolk mi to pomeni. On sploh ni vedel kdaj ima rojstni dan, so mu sele sedaj poizvedeli. In od mene bo dobil eno kul uro.

Evo, moj bejbi te pa pozdravlja sedaj, ti posilja brcike gor na sever user posted image user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.6.2009 16:00:39   
Kepica83
MM tudi od mene iskrene čestitke tvojemu fantku. In veliko srečnih in zdravih let mu želim!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.6.2009 16:10:46   
giotti

Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

in potem naprej še sto let!!!! user posted image Srečno, TWIXY user posted image . Te skoz spremljam in navijam zate ...

KEPICA, mislim tudi nate in naj se čimprej razreši ta enigma, da lahko spet polno zaživiš! user posted image V petek spet delajo in naj se ti nasmeji pozitiven krvni test user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
24.6.2009 16:12:06   
mariee
TWIXY joj kolk sem vesela!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz imam čist solzne učke. Še dobr, da si počakala in nisi šla takoj na čiščenje. Ta pikica bo pa sigurno s tabo ostala, če se je že zdaj tako borila!!! Čestitke še enkrat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
24.6.2009 16:13:56   
mariee
mM tvojemu fantku pa vse najboljše!!!user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
24.6.2009 16:21:49   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

in potem naprej še sto let!!!! user posted image Srečno, TWIXY user posted image . Te skoz spremljam in navijam zate ...

Ooo... hvala giotti! user posted image user posted image Vas pridem se kaj pogledat. Ste ze takoo dalec user posted image

Popolnost.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
24.6.2009 16:23:03   
twixy
Jaz sem zdaj tako pomirjena,da vem da ne more vec it nic narobe in grem vozicke iskat po internetuuser posted image user posted image
Pa rogljicke sem si dala pect, televizijo prizgala.. Gledam tenis user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
24.6.2009 16:32:41   
Kepica83

Jaz sem zdaj tako pomirjena,da vem da ne more vec it nic narobe in grem vozicke iskat po internetuuser posted image user posted image
Pa rogljicke sem si dala pect, televizijo prizgala.. Gledam tenis user posted image

Twixy? Kaj pravi tvoj možek??user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
24.6.2009 16:36:50   
Nogavica
twixy, jupiiiiii! user posted image user posted image user posted image  Tako sem vesela zate. user posted image

mM, vse najboljše tvojemu fantku! user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
24.6.2009 16:38:12   
malaMravljica
Twixy, pa ne sam vozek, tudi tako blazino lahko kupis kot sem jo jaz sedaj zama in za Rizkoo user posted image user posted image  

ej, kater vozek bos pa gledala? In kaj ko se vidiva bos pa ze user posted image   ma ne, mislim pac s trebuhom user posted image user posted image user posted image  Nic bat, jaz bom ze res pravi pujsek takrat user posted image  user posted image  

Bejbe, a veste kaj sem sedaj izvedla, da si zeli moj fantek iz Afrike za roj. dan. Hehehe... nogometno zogo. Itak da jo bo dobil.
Aja ma bejbike, hvala za cestitke, sam on nima se danes, ima roj dan 6.7, sam paketek pripravljam sedaj ze.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 24.6.2009 16:39:30 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
24.6.2009 16:58:43   
twixy

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Twixy? Kaj pravi tvoj možek??user posted image user posted image

Hihihi... Ni ga doma zato pa si lahko privoscim vse to user posted image On bi z nakupom vozicka itak pocakal do poroda pa bi potem sel nekaj kupit na hitro v trgovino user posted image Nekaj najenostavnejsega in najcenejsega user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
24.6.2009 17:02:22   
twixy

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixy, pa ne sam vozek, tudi tako blazino lahko kupis kot sem jo jaz sedaj zama in za Rizkoo user posted image user posted image  

ej, kater vozek bos pa gledala? In kaj ko se vidiva bos pa ze user posted image   ma ne, mislim pac s trebuhom user posted image user posted image user posted image  Nic bat, jaz bom ze res pravi pujsek takrat user posted image  user posted image  

Bejbe, a veste kaj sem sedaj izvedla, da si zeli moj fantek iz Afrike za roj. dan. Hehehe... nogometno zogo. Itak da jo bo dobil.
Aja ma bejbike, hvala za cestitke, sam on nima se danes, ima roj dan 6.7, sam paketek pripravljam sedaj ze.

Em.... A si ze narocila blazini? user posted image

Ej zdaj ze ves ta cas gledam samo Bugaboo-ja user posted image Sem vidla enega tako lepega.. user posted image
Za druge vozicke sploh ne vem kako se jim rece in kam naj grem gledat.. A ves ti za kaksno tako stran z vsemi vozicki?user posted image

Jaa.. takrat upam,da se mi bo ze vidlo kajuser posted image user posted image Bom takrat nosecka ene 17-18. tednov. Ti pa bos ze z takoo velikim busijem priracala user posted image In ga bom jaz bozala, tvoj pikec pa bo brcal lepo user posted image user posted image Bos takrat ze 35 tednov nosecka user posted image Samo pazi,da nam prej kam ne pobegnes.. user posted image Dokler se ne spoznava nimas vstopa v Puser posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2138
24.6.2009 17:14:27   
malaMravljica
ja, sem prejle ze narocila, pa tko full dobra cena je bila na koncu.

Hehe, ko se vidiva bos pa ti ravno prve brcike cutila, moj bejbi bo pa ze kaksno nogo kje vn pomolu, ce bo slo tako naprej kot kaze sedaj user posted image  

jaz gledam vozicke na vsem moznih koncih, recimo

http://www.babyonlineshop.de/kinderwagen/Kinderwagen/
http://www.kiddies24.de/shop/
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07/      tukaj pojdi obvzno na rubriko schnäppchen !!
http://www.baby-welt.de/baby-welt1/index_extern.shtml           za te poglej ce so kje blizu tebe
http://www.o-baby.de/index.asp
http://www.google.de/search?sourceid=navclient&hl=de&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNA_deDE237DE237&q=bugaboo+cameleon

user posted image user posted image user posted image  imas zadosti????

drugace pa ko se bos odlocila katerega pejdi v vse mozne trgovine gor pri vas in pol vprasaj za razstavni model. Jaz sem bugabooja sportni del, kosara in vsa mozna oprema dobila za 730 eur. Sam ga seveda nisem vzela, bom pa verjetn eno tako moznost vzela.

Sedaj vas pa zapuscam bejbe. Sem cel popoldan ze tukaj, ker sem cakala nanovicke od Twixy. Grem se kaj koristnega naredit, ceprav sem sama danes. Jutri zjutraj pa imam pregled. Moj bejbi bo spet na ogled postavljen user posted image  

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
24.6.2009 18:36:18   
kejti

Twixy full sem vesela, da si slišala srčka. Supercauser posted image user posted image
V ponedeljek grem na pregled nuhalne svetline, mal me strah upam, da bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2140
24.6.2009 18:40:29   
tassika
A že kejti vau si že daleč, jaz sem nekje vmes ustalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
24.6.2009 18:41:11   
katra55

Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image

Bravo za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
24.6.2009 19:17:30   
Kepica83
Hehe twixyuser posted image . Mislila sem kaj je rekel glede srčeka?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
24.6.2009 19:22:25   
Anonimen
MM, oprosti, ker se ti nism javla pa odpisala. Ti bom takoj. Evo zdej. user posted image
Toooooooook sm vesela za najini blazini..., super si se odločila. Barva je OK, nimam pripomb. Sicer bi še mal tuhtala ampak... izbrala si tapravo in komaj jo čakam. Tok si pridna, da nimam besed. CMOKA miška moja...

Sej to je vedno tko..., domov greš nasmejan... ( zarad Twixy ), prideš domov, dobiš pošto od G. Punce zadnjič sm delala test sladkorne. Imam grozno povišan krvni sladkor, kar nikakor ni dobro. Poslali so mi nujno napotnico za diabetologa. Zdej pa berem in berem in nič obetavnega ne piše. To se baje pojavi v nosečnosti in ni nenevarno... mam tok povišanga, da znam pridt do inzulinskih inekcij. Groza me je ko pomislim. Skratka, user posted image

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
24.6.2009 19:27:57   
tassika
Rižko ne skrbi, dobila boš dieto, nič sladkega več, pij vodo in pa tudi če pride tako daleč, po porodu vedno izgine.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
24.6.2009 19:40:02   
Anonimen
Ja...to vem.. sam, ko preberem kaj vse povzroča, mi ni pomembno kaj bo po nosečnosti. Če veš kaj mislim.. No.., ni mi prav user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
24.6.2009 20:14:31   
malaMravljica
o neeeee Rizkoo. Sedaj se mi pa tako smilis, ma ubozica. Saj to se res pojavi sam v nosecnosti, pa dieto dobis, ki pa se je mores drzat, ker drugace bi otrok lahko baje pretirano rastel a ne. Ni prijetno, ker pac ne smes vec nobenih sladkarij, sam ce se bos drzala bo vse ok. Pa glej, saj imas sam se 3 mesece, to bo slo tako hitro sedaj. Joj, pa poglej vsaj mal z druge strani, z dieto se pa redila ne bos in pol ti ne bo treba spehca zgubljat takrat, ko bomo me svicale s sportom spet za lep trebuh in ritko. Daj, vsaj psokus tko gledat. PA takoj na entu dobi dieto in jo upostevaj. Ej, pa par oktobrk ima tudi probleme s cukrom, bi ti znale kaj povedat.
Ce prides pa na inzulin pa tudi ni tako hudo kot se slisi. Jaz sem si tudi dajala vsak dan inekcijo v trebuh takrat, ko sem imela nogo v gipsu - vec kot 2 meseca. To naredis tako pocasi, da niti cutis ne, da si dala inekcijo si, reeeees verjemi mi, jaz sem antitalent za kaj takega in nisem res nic cutila, sam tekocina je mal zapekla, pa res ni sile.

ups, sorry za barvo. Sem sla prebrat tam ko si napisala katero bos vzela in pol kar tako narocila. Pa zame se nisem mogla odlocit in pol sem kar na slepo eno od modrih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
24.6.2009 20:15:49   
malaMravljica
Maj, ce bos kaj brala. Par strani  nazaj imas moje linke za vozicek, samo moras poiskat, ker je bilo danes toliko napisano.

Neposredna povezava do sporočila: 2148
24.6.2009 20:26:26   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Twixy
Bom tko kot Kepica83 napisala..
user posted image Jihhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
24.6.2009 21:35:55   
Anonimen
MM, veš kaj... barva je noro lepa in komaj čakam, da mi pošlješ... Ko boš mi povej kok si dala za poštnino in ti še to nakažem oz. pošljem. Tvoj naslov mam. Bom kr v petek to nardila pa dobiš mogoče preden ti otrgajo z računčka. Veš, HVALA ti.

Za sladkorno mi je pa čist bedno.. in čudno. NIsm neka fenica sladkarij pa suhica sm bla skoz pa športam pa..., ni mi jasno. No..res zadnje čase mal nezdravo jem ampak..??? Ne vem. Mam jo, zdej je kar je..., zdej pa naprej. Sej ni čudno, da mam tak trebušček ogromn. Mi bebi tok raste... pa kg sm šla gor v samo enem mescu za 4 kg. Ni mi normalno... v 9t sm jih mela 50kg, zdej pa 58kg kaže moja tehtnica. Grozn. 8 kg... ja kakšna pa še bom.user posted image user posted image user posted image user posted image Žalostna sm... Tok se fajn počutim... pa čist mi je vse ok, uživam v nosečnosti...zdej pa kr neko omejevanje v hrani in neke diete in... ja pač, za bebija VSE.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?