tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Še eno vprašanje za tiste, ki imate fantke... a mu ful čistite lulčka, jz sploh ne upam kej dost premikat kožice, čeprov se mi zdi, da mu jo je patronažna vseen mal gor potegnila in umila (čist malo) ?? Jaz mu lulčka nič kaj posebno ne umivam, grem samo malo s krpico čez, kožice nič ne odmikam. V P niso dali nobenega drugačnega navodila, patronažna tudi ne, mislim pa, da so v MŠ rekli, da čim manj šarit po genitalijah. Sploh pa so punčke glede tega bolj občutljive. Krči: ga še kar zvijajo, bimbi gas niso posebno učinkovite pri našem Srečku, po praznikih bom probala kupiti še sab simplex, ki mi jih je priporočila sodelavka. Zaenkrat mi jih še uspeva dajati po žlički, kar lepo odpre usta in ne protestrira, ker so sladke Kopanje: našemu se popek, kar še "medi", tako da bo kopanje na vrsti šele ob naslednjem obisku patronažne - v sredo, ko bo dopolnil že 3 tedne. Popek pa po nasvet patronažne čistim z alkoholom, ker kao izhlapi, fiziološka se pa "paca" v popku. Ker pa gre vendarle na bolje, imava zdaj navodilo, da popek čistim samo zjutraj in zvečer, vmes pa krastico pustim, da se ima priložnost sušiti. Do kopanja bo pa žal moral nositi rokavičke, ker ima kar dolge nohte in se praska po obrazu. Proti rokavičkam tudi nič ne protestira, mogoče mu še paše v tem hladnem vremenu, da mu je toplo v roke. V hiši imamo 22 stopinj, pa ga kar oblačim 2 majici ali pa body in še eno jopico, spi pa (samo ponoči) v tanki spalni vreči in še z odejico ga pokrivamo. Kolki:naš je imel oceno 1a, pa je patronažna kljub temu priporočila široko povijanje (samo 1 pleničko) do naslednjega slikanja kolkov. Pravzaprav sva se zmenili, da tako povijam dokler ne bo vroče, ker pač ni nujno. Ene 2 tedna bom že zdržala, so vsaj hlače bolj polne. Kot kaže, bomo še dolgo na številki 56. Šivi: so se mi lepo zacelili in lahko že normalno funkcioniram. Nisem pa nič posebej aktivna, ker sem kar hitro utrujena. Očitno tudi nočno vstajanje doprinese nekaj k temu.
|