|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
23.6.2009 15:38:05   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Gre za to, da ima licenco. Pa še par drugim, ampak ne vem zdaj kdo. Cena je 60€, z dvd-jem, ki ga dobiš tam, 70€.

jaz sem plačala 72 eur danes

Cene so zelo različne. Tudi v istem kraju, so različne cene.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.6.2009 15:43:57   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

teni a mi daš prosim tel...razmišljam, da bi poklicala in se prenaročila. Ker ta, ko sem se naročila, menda nima licence. Jao...kak mi je žal, da ne morem k mojemu G.

sam enkrat po 27. ima menda dopust.

tuliipa dobra si da se ti lubi že drugo seminarsko danes, jaz sem ful neproduktivna user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 23.6.2009 15:47:00 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.6.2009 15:48:40   
ellie
Hvala za infouser posted image  sem se odločla, da se prenaročim. Bom jutri poklicala. Če me res ne bodo mogli noter stišat, bom pa potem raje šla k svojemu G v Dravlje. Ker v Mb več nima fraj terminov, v Lj pa še.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.6.2009 15:54:36   
Kika99
eh ne morem objaviti slike user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 23.6.2009 15:59:20 >

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.6.2009 15:59:36   
nikita 33
Žaži sem se naročila potem kar za 30. 6.  v LJ k Pušenjaku, v PO pa sem bila naročena k Reševi. So mi rekli, da bi bilo prehitro jutri in da se mogoče nebi nič videlo.
Jezna sem bila ker sva oba že vzela dopust in vse splanirala.

Tudi meni se pojavljajo nekaj dni krči...upam da bo minilo.

Uživajte. 

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.6.2009 16:23:18   
Boka
Kika, kok luškan dojenček user posted image

Grahek groza, bo treba vsaj na morje it user posted image

Tuliipa, svetujem ti, da grgraš slano vodo-večkrat na dan, mene to vedno reši hudega prehlada.

Ellie, naj te tvoj malo zmasira, najbolje s kremo, ki najprej hladi, potem pa greje.

Teni, kaj imaš težave s srcem? Upam, da bo vse ok na pregledu!

< Sporočilo je popravil Boka -- 23.6.2009 16:24:32 >

1+1=5 :)

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.6.2009 16:25:12   
tuliipa
ah nincrli sej ne da se mi ljubi, ma sem rekla, da morem to počistit do konca junija, če hočem da mi za september ostaneta samo še dva delna izpita. in da mi uspe spravit to diplomo skupaj dokler pridem s porodniške...

kar je pa najhujše je, da nimaš roka za odajo - in potem samo prelagaš. HB je ta profesorica zelo razumljiva in super. upam, da bo tudi tokrat, glede na to da čakam konec junija. user posted image sej mi je kar steklo. najhujši so mi uvodi pa zaključki..

zdej pa čakam dragega, da mi prinese limone - zdaj sem si kar malo limonine cedevite usula noter. in da me stisne, ker sem vsa neka premražena.. upam, da danes ne bo letel takoj v delavnico.

TeniRR zakaj pa rabiš mnenje kardiologa? imaš probleme s srcem?
jaz samo čakam, da dobim izvide krvi. da bi vsaj že prebolela tokso...

hvala Boka bom poskusila... sej moja tašča je tudi polna vseh teh trikov. user posted image

Kika99 pa sej to je že cel mož oz. cela gospodična. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tuliipa -- 23.6.2009 16:27:31 >

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.6.2009 16:44:21   
majčyca
Dan punce!
Evo še mene malo tukaj. Sma se z lubijem ravno najedla, mmmmmm je bilo dobro, goveja juhica in musaka ter paradižnikova solata user posted image user posted image drugače pa mi je bilo celo dopoldne nekaj slabo, pa nasploh sem se nekam čudno počutila - čisto brez energije sem bila in sem se kar odločila, da ne bom več delala in sem šla domov (na srečo imam takšno delo, kjer si lahko sama razporejam delovni čas user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Punce, pa še eno vprašanje imam - slišala sem, da nosečnice ne bi smele jest paštete zaradi dodatka jeter. Jaz sem do zdaj jedla Agreto Junior, ki jo obožujem, zdaj pa ne vem kaj naj. Ve jete pašteto?

Jaz kjer sem brala, ni nič pisalo o probelmatičnih jetrih v paštetah, ampak veliko o listeriozi, salmoneli in toksi. Jetra so verjetno mišljena kot problematična zaradi vitamina A. V Argeti jih je 10% (jo mam doma ful, ker jo tudi obožujem, edino tunina mi je boljša), kar se mi ne zdi tako kritično, če pogledaš, koliko si namažeš na kruh in potem zračunaš, da je desetina tega jetra in koliko je potem tam vitamina A. Pa še Argeta v konzervici je steriliziran izdelek, kar jo naredi edino ok za nosečke zaradi prej omenjenih težav, pa pomoje skuri tudi velik del kritičnega vitamina A. Povsod, kjer sem brala, je pisalo, da nosečke lahko samo paštete v konzervicah - te so čisto ok. Verjetno pa v zmernih količinah, ne zdaj 10 paštet na dan pojestuser posted image

Ja sem videla, da piše, da je v Argeti samo 10% jeter, kar se meni tudi ne zdi ravno veliko. Jaz sem do zdaj pojedla vsak drugi dan recimo eno najmanjšo pašteto (Argeta Junior, ki so pakirane tudi tako male, da imaš eno ravno dovolj za en kos kruha).

Kika99 - iskrene čestitke za tako super pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bomo tudi vse ostale poročale o tako super pregledih user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa
Razmišljamo, da bi v četrtek, ker sva oba prosta šli se kopat v bazen, na morju itak ne bo lepo vreme. Bi si dala tampon not. Kaj dosti se itak ne bi kopala, bolj sedela na robu čofotalnika kot običajno in čuvala našega povodnega možeka. A se katera hodi kopat v bazene?

Ko sva bila z lubijem v Egiptu (prejšnji teden), sem se jaz normalno kopala v bazenu, pa nisem imela tamponov. Pa mislim, da ni zdaj nič narobe zaradi tega.

IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa
Meni je moj zadnjič reku, da on bo definitivno z mano pri porodu.. sem bla prav srečna.

Meni pa je ravno moj lubi včeraj rekel, da ni šans, da bi bil zraven pri porodu, bo pa definitivno v porodnišnici takrat. Ampak pri samem porodu pa res nima želje bit. Pa sem mu rekla, da ga tudi nisem nameravala silit v to, ker vem, da ko je sestra rodila, je bil svak celi bledi in živčen, pa je samo čakal zunaj pred porodno sobo, kako bi šele bilo, če bi bil zraven user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.6.2009 16:58:20   
Žaži
Majčyca, brezveze ga siliti da je zraven, če mu do tega ni, se mu še vse skupaj zameri in zagraužauser posted image . Moj je bil zraven, pa pol ko je vse skupaj šlo v CR je bil tudi zraven, samo ima kar dober želodec, silila ga pa nebi. Bi pa na tvojem mestu razmislila, če bi želela imeti s seboj morda mamo, sestro, prijateljico......ker imeti kako "domačo" spodbudo zraven pa kar pašeuser posted image .

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.6.2009 17:10:22   
tuliipa
jst ga tudi ne bi silila. po pravici povedano, sploh nisva prišla na to temo. pa sva bila v nedeljo pri enem njegovem prijatelju, ki je žena rodila aprila pa ga je ona pohecala, če bo zraven.  user posted image

in me je pogledal in je rekel, da definitivno bo z mano. user posted image samo, da si še ne premisli..
mi je bil pa tako smešen včeraj, ko je zvedel, da še njegov drugi najboljši prijatelj pričakuje (eden oktobra, drugi pa mislim, da februarja). je bil nasmejan čez cel obraz.. user posted image user posted image
in je reku: aj nas bo lepo vidit, vsak s svojo karocelo (vozičkom).. user posted image

tako bodo vsaj imeli družbo, pa upam, da bomo tako tudi ženske malo več fraj.user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.6.2009 17:17:42   
nincrli
Moj tud noče bit zraven pa niti jaz nočem, da mi takrat kdorkoli sveti zraven. Bojo že potem prišli na obisk user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.6.2009 17:20:14   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Teni, kaj imaš težave s srcem? Upam, da bo vse ok na pregledu!

Ma motnje ritma. Nič kritičnega. Danes mi je teta samo posnela EKG, jutri grem do zdravnika.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.6.2009 17:37:35   
areskaa
moj je tud takoj sam reko da hoče bit zraven, pa sem ga opozorila da to ni najboljše za njegov želodec, ampak sploh noče slišat o tem da ne bi bil zraven...upam samo da ga ne bodo potem po tleh pobiraliuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.6.2009 17:55:13   
tuliipa
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Moj tud noče bit zraven pa niti jaz nočem, da mi takrat kdorkoli sveti zraven. Bojo že potem prišli na obisk user posted image

sej nisem še nikoli rodila, ampak sem slišala, da ti pride prav, če imaš nekoga da lahko na njega kričiš, mu stisneš roko ali opališ po potrebi user posted image user posted image

pa tudi, sej mož / partner stoji ob tebi in ne gleda kako dejansko otrok prihaja ven. da bi mu pa želodec obračalo zaradi mojih krikov ali čudnih grimas... buh pomagej potem user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.6.2009 17:56:27   
nincrli
areskaa To bi bil hec ja. Saj, če bi moj imel izrecno željo biti zraven bi mu pustila, saj je njegov otrok tudi, tak pa nima in meni paše user posted image
jaz pa ravno jem pašteto user posted image vedno se mi nečesa zlušta, ko slišim kjeuser posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 23.6.2009 17:57:20 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.6.2009 17:59:19   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa
sej nisem še nikoli rodila, ampak sem slišala, da ti pride prav, če imaš nekoga da lahko na njega kričiš, mu stisneš roko ali opališ po potrebi user posted image user posted image

mogoče bom sestri rekla pa se na njo drla zakaj pa je hotla teta bit user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.6.2009 17:59:27   
Teni_
areskaa - ne skrbi, takrat bo poln adrenalina. Bo čez kakih 15 min zadaj prišlo. Moj je šel pri prvem porodu na koncu ven, pri drugem pa je skoraj zamudil in je ravno noter stopil, ko je bila glavica že zunaj. Ima full slab želodec, ampak on je še vse poslikal, se čez kakih 15 min vsedel na stol in rekel, da mu je slabo, prej pa nič. user posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.6.2009 18:25:34   
majčyca
Ja saj jaz mojega tudi niti slučajno ne bi silila, da bi bil zraven, ker vem, da to niti slučajno ne bi bilo dobro za njegov želodec user posted image in če nima želje, je meni tudi prav. Veliko mi pa pomeni, da bom vedela, da je zunaj pred vrati user posted image sicer pa...kje je še januar user posted image
Jaz sem pa zdaj ravno pojedla juhico, ki nama je ostala od kosila, pa luštajo se mi ful palačinke, ki jih speče lubijeva babica - ga grem zdaj nahecat, da grema k njej na palačinke in mrzlo mleko user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.6.2009 18:39:19   
ellie
Jaz pa čakam mojega...je na poti iz službe. Sem ga poslala v trgovino po čufte od pogrej&pojejuser posted image  se mi je točno teh zaluštalo. Seveda pa najbolj od vsega čakam njegovo masažo...ker mam čist trd vrat. Boka hvala za infouser posted image  sem kremo že pripravila.

Je pa moj rekel...da bi ful rad bil pri porodu. Mah nasplošno je tak, da ma rad, da se mu nekaj dogajauser posted image  in bo verjetno to zanj res pravo doživetje. In meni tud paše, da se je tak odločil. Če pa bi izrazil, da noče bit, pa ga tud ne bi silila...ampak bi verjetno vseeno želela nekoga ob sebi...magari kako kolegicouser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.6.2009 18:45:08   
Teni_
Jaz sem pa bila pri kolegici pri porodu. Je bilo tako, da jo je fant s katerim ima otroka pustil 3 mesece pred porodom in je ostala sama. Sva se zmenile in sem bila jaz zraven. Je pa rodila 4 mesece za mano.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 23.6.2009 18:46:15 >

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.6.2009 18:55:18   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Je bilo tako, da jo je fant s katerim ima otroka pustil 3 mesece pred porodom in je ostala sama. Sva se zmenile in sem bila jaz zraven.

joj prase eno user posted image
pa saj je odvisno kak tip si, jaz pomoje nem hotel koga zraven, če dragi noče oz. če bi mu rekla, da hočem da je zraven bi bil, sam meni paše tak.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.6.2009 18:57:45   
Teni_
Ja itak. Meni je zdaj vseeno, če bo porod spet tako hiter. 1. je pa bilo tako, da nisem vedela kako dolgo bo trajalo, pa sem rekla, če ne drugo se bova pogovarjala, ko popadki še ne bodo tako hudi. Ampak pol so ga itak še domov poslali, ker so mi nameravali komaj čez 24 ur dat umetne popadke, ker svojih nisem imela, pol so pa hitro zrihtali.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.6.2009 19:55:48   
kenya
Evo, mi imamo vsi polne trebuščke. Moj user posted image  ima full občutek za kuhanje in rad kuha, tko da smo danes za večerjo imeli kitajsko kuhinjo. user posted image  

Pri meni je bil moj ob obeh porodih. Si sploh ne predstavljam da bi bila sama, ker je on zelo skuliran in deluje name pomirjajoče. Sem mu pa na obeh porodih tolk stiskala roko, da dobr da mu ni stran padla user posted image , še posebej pri drugi, ko so mi našopali umetne popadke.  Pa vmes ko so me pustili nekaj časa samo pri drugi, ko sem čakala, da mi porod sprožijo, je bilo tud fajn da sem ga imela ob sebi za družbo.
Je pa res,da če sam nebi želel prisostvovati, potem ga nebi silila. Imam sestrično, kjer je fant ves čas govoril da ni šans da gre v porodno z njo. Da  nima želodca za to. Potem pa ko se je stvar začela zares je bil pa brez problema z njo. Tko, da nekateri se očitno tudi premislijo.

Teni, a ti te aritmije delajo kakšne težave med nosečnostjo al pa porodom (sorry, če sem preveč firbčna)?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.6.2009 19:58:22   
Teni_
Ne, nobenih problemov. Niti drugače, niti pri nobenih naporih - sem bila na teh testih na kolesu. Nič od nič. To so meni ugotovili enkrat v srednji šoli - zgleda, da se pojavijo pri prehladih, pa tu in tam. Na ekg jih ponavadi niti ni zaznat, edino na tistem 24- urnem občasno. Ampak, hecno, ob naporih motnje ritma izginejo.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.6.2009 20:53:17   
tweety83
Dober večer,
danes ste se pa tak razpisale, da komaj sledim vsemu....

No ja, se vam tud jaz pridružujem glede NS - jo imam tudi pri Dr.Pelkičevi in sicer 13.07. Ja un moški, ki se javlja je ful ful prijazen in tud moj ginekolog je rekel da je ona ful vredu in da dobro opravi in naredi izračun. Kolikor vem ona dela v mariborski bolnišnici, popoldan pa ima to privat.
Dve moji kolegici sta bili že tud pri njej in sta bili obe zelo zadovoljni. Cena pregleda je 60€, s cd-jem pa 70€.

No lep večer še naprej, jaz grem zdejle pod vroč tuš (me zebe) in ajat.

lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?