grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Meni kg še niso nič šli gor, še kak mesec, pol bodo pa vsak teden rastli . Juhu, jaz sem tudi včeraj ugotovila, da se še komot spravim v stare kavbojke in sem se šla začudena stehtat, pa mam toliko kil kot preden sem zanosila, čeprav sem se v štartu malo popravila Sam bušita mam že vidnega in joški so tudi enormni napram normalnim meram, tako da se je material verjetno samo malo prerazporedil, se mi zdi. IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Mislim, da ne. Ni glih fajn, da bi zdaj vsako mačko pobožala, ampak se mi zdi, da gre bolj za mačje iztrebke. Temu se jaz tudi izogibam, naši dve muci(ki sta sicer izključno v stanovanju) pa žulim kolikor se da. Se skoraj ne morem izognit, ker sta razvajeni in spita pri meni. Takoj, ko se vležem npr. na kavč, sta pri meni. Ja moja mami je paničar (kri ni voda ) in je šla našo veterinarko vprašat, ko smo zvedli, da še nisem mela tokse. Je rekla da ni pene za našega muca, če je načeloma hišni (z redkimi in kratkimi izleti v naravo), da tudi muce so bolane samo 1x v življenju. Bolj je kritično za zelenjavo pa vrt, vse domače proizvode, ki so blizu tal je treba termično obdelat ali sploh ne jest. Sam glede božanja muc, ki so neznanega izvora sem pa tudi jaz mnogo skeptična, ker ni samo v toksi problem. Poznam par oseb, ki so od potepuških muc, ki so sicer izgledale čisto ok, fasale mikrosporijo in ni lušna stvar Pol so pa tukaj še gliste in podobno. Ma kar mamo mi svojega frajerja doma, se tujih muc sploh več ne dotikam, se bojim, da bi mu kaj nehote prenesla. Mam pa tudi jaz eno vprašanje. V omari je moj baje opazil molja in zagnal paniko, tako da sem šla včeraj kupit nekaj od Raida, ene obešanke. Danes nama celo stanovanje vključno z oblačili grozno smrdi po sivki (od samo dveh obešank) in ni za zdržat, je čisto premočan vonj Obstaja kaj bolj naravnega in predvsem nedišečega proti moljem?