|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
23.6.2009 13:17:06   
kenya
Dan,

Kika, čestitke za super rezultate NS user posted image   user posted image   user posted image .

Zanimivo je, kolk hitro se tole razmerej s starostjo spremeni. Jaz imam razliko 2 leti med prvo in drugo, pa je pri 2 že ful slabši rezultata zaradi mojih let.
Grahek, men je Pušenjak pri obeh že na NS povedal da izgleda deklica in je kar držalo. Zdaj v tretje pa pomoje na NS ne bom nič spraševala, ker tako ali tako mi2 ne znava delat fantkov, tko da ne bo potrebe user posted image .

Drugače je pa zame danes tud en težak dan, bi sam spala. Tud ta mala je ves dan nekaj jokasta pa sitna, samo spat pa ne. Sem jo dala zdajle, ker ponavadi spi vsaj kakšno uro po kosilu. Japajade, po 20 minutah je budna user posted image .

Paštete in gobe, pa tudi jaz jem v zmernih količinah seveda. Še zdaj mi pa ni čist jasno glede rib. Vem, da tuna iz konzerve ni priporočljiva, pa školjke ne. Ampak ostalo pa mislim da je. Al se motim, če katera ve? Ker pri nas pojemo kar dosti rib. Še posebej v poletju.

Kar se kopanja tiče, jaz tudi ne uporabljam nobenih tamponov. A so to drugače kakšni posebni tamponi?

Za molje pa jaz ponavadi naredim tako, da izpraznim omaro, potem jo pa fajn našpricam tu z eno stvarjo proti moljem od Raida (se mi zdi), pustim kakšen dan in potem zložim stvari nazaj notri. Do sedaj je delovalo.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.6.2009 13:20:11   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

Kika99 user posted image user posted image user posted image ... mislim, da si prva med nami na nuhalni? user posted image Kako je pa kaj tvoj reagiral? Prvič na UZ in to?
Meni je moj zadnjič reku, da on bo definitivno z mano pri porodu.. sem bla prav srečna. user posted image

grahek85 ne vem za te molje.. na srečo še nisem imela teh problemov. kaj pa če bi dala naravno lavando noter? al te že sam vonj lavande odbija?

Hvala vsem za čestitke

Dragega sem tko mal opazovala pa mu je hotla mal solzica pritečt user posted image . Drugače pa je rekel da bo definitivno z mano pri porodu. Tudi če bo takrat v službi ga bojo dostavili urgentno z sirenami ker dela v taki službi da si to lahko privoščijo user posted image

Sem pa dr. Strahovo vprašala kako je z kopanjem v morju pa je rekla da je priporočljivo in celo zdravo in to brez tamponov. Odsvetovala pa mi je kopanje v bazenih ker so leglo gljivic in drugih nehigienskih stvari.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.6.2009 13:21:50   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Dan,

Grahek, men je Pušenjak pri obeh že na NS povedal da izgleda deklica in je kar držalo. Zdaj v tretje pa pomoje na NS ne bom nič spraševala, ker tako ali tako mi2 ne znava delat fantkov, tko da ne bo potrebe user posted image .

Aha, enako. Mi tudi samo punčke delamouser posted image .

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.6.2009 13:21:50   
Žaži
kenya, kolikor bi vedela so ribe priporočljive, seveda kot vse drugo v zmernih količinah, le tako kot si rekla, tuna in školjke se odsvetujejo.
Za kopanje so pa eni posebni tamponi za kopanje, samo niti ne vem kako zgledajo, ker jih nisem nikoli uporabljalauser posted image .

Danes sem izvedela, da bo sestrična imela punčko, pa tako zelo si je želela fantka (seveda je vseeno zelo vesela, samo da je vse ok), jaz, ki si pa deklico želim bom pa sigurno imela spet fanta, ker moj mož pa očitno zna samo luleke delatuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.6.2009 13:43:54   
nincrli
Jaz jem veliko postrvi, o teh nisem slišala, da jih ne bi smeli. Pomoje je sam tuna bolj kritična, školjke pa itak že zaradi zastrupitev.
Najprej glavno, da bo dete zdravo, če bo pa fantek pa toliko boljše user posted image

Meni je tudi gin. odsvetovala kopanje v bazenih, tako da se bom temu izogibala. Ne vem pa kako je z jezeri, tam je tudi stoječa voda user posted image smo kar blizu avstrijskih jezer, kjer se ful rada kopam, me na morje spominja, čeprav tu ni soleno in zravn tebe plavajo kakšne račke user posted image
So mi te naravne zadeve (morja,jezera,reke) velik bolj všeč kot toplice.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.6.2009 14:04:50   
Zala01
Živijo punce, jaz pa sem danes prišla malo prej iz službe, so se mi namreč začeli tako hudi krči v trebuhu kot jih imam ponavadi pred menstruacijo. Prav bednouser posted image . Sem že mislila, da se mi bo še kri vlila in bo vsega konec, ampak za zdaj o krvnem izcedku še ni sledi. Zdaj malo počivam, Mg sem že spila, pa upam na najboljše.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.6.2009 14:15:54   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Živijo punce, jaz pa sem danes prišla malo prej iz službe, so se mi namreč začeli tako hudi krči v trebuhu kot jih imam ponavadi pred menstruacijo. Prav bednouser posted image . Sem že mislila, da se mi bo še kri vlila in bo vsega konec, ampak za zdaj o krvnem izcedku še ni sledi. Zdaj malo počivam, Mg sem že spila, pa upam na najboljše.

A je slučajno takšen čas, da bi jo drugače morala dobit, ker jaz sem ravno zadnjič ugotavljala, da imam takrat bolj krče in da je mogoče s tem povezano...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.6.2009 14:20:08   
nikita 33
Punce pozdravljene.
Sem jezna ko ris .
So me klicali iz Postojne kjer sem bila naročena na NS jutri, da mi odpade.

Mi lahko svetujete kaj naj se naročim čimprej.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.6.2009 14:31:09   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Punce pozdravljene.
Sem jezna ko ris .
So me klicali iz Postojne kjer sem bila naročena na NS jutri, da mi odpade.

Mi lahko svetujete kaj naj se naročim čimprej.

Mene so tudi prvič tako klicali, če mi lahko za en teden prestavijo, sem bila tudi jezna, ker sem komaj čakala.......samo meni so sami predlagali drug datum, ne da so kar odpovedali in konecuser posted image Imam pa tokrat naslednjo sredo v Po.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.6.2009 14:35:41   
nikita 33
Ja so tudi meni predlagali v sredo.
Potem so mi pa zdajle v Lj rekli da bi bilo itak prehitro jutri...no svašta.

Bo treba počakat do drugega tedna.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.6.2009 14:40:23   
Boka
ojla čveke moje,

jaz vam ne sledim več user posted image

vsem čestitam za uspešne preglede, in Kika za NS user posted image moj je šele 10.7., no ampak če smo do prvega zdržali, bomo tudi zdaj, ne ? Čeprav se mi zdi, da me bo zdaj na drugem še bolj strah user posted image

Tale dež pa res voljo ubija, sem mislila it danes malo na sprehod, pa zgleda nič ne bo, ker v dežju se mi pa tudi ne da tacat.

Izkoristite čim bolje ta dan, pa božajte bauhije user posted image user posted image

1+1=5 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.6.2009 14:48:10   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Tale dež pa res voljo ubija, sem mislila it danes malo na sprehod, pa zgleda nič ne bo, ker v dežju se mi pa tudi ne da tacat.

Ja ne... Meni se že kr meša, sem skos nekje notri. Nikamor ni za it. Pa še bojim se, da bi se prehladila, ker je vse tako čudno. Upam, da bo kmalu bolše!!

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.6.2009 14:50:08   
grahek85
Ah, nič ne bo bolje, glede na ARSO:

Napoved za Slovenijo Popoldne bo oblačno in deževno. Temperature bodo od 11 do 16, na Primorskem do 19 stopinj C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo še padavine, deloma plohe. Več dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, ob morju 15, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 24 stopinj C.

Obeti
V četrtek in petek bo spremenljivo, občasno pretežno oblačno.
Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Malo topleje bo.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.6.2009 14:50:26   
tuliipa
nikita 33 sej NH naj bi se delala do 14.tedna, a ne? pa ti ta drugi termin tudi pride znotraj teh 14. tednov? verjamem pa, da si jezna, ko komaj čakaš na pregled..

mene so pa zdej iz ravnateljičine pisarne klicali in imam jutri ob 9.40 razgovor, ker mi konec avgusta poteče pogodba. ne vem zakaj pravzaprav moram prit na razgovor, ker imam tam že itak enih 8 pogodb podpisanih in me pozna u nulo... ah... upam, da bom jutri zvedla če me bo vzela še za tiste 3 mesece do porodniške. se pa niti preveč ne sekiram kaj bo. če bo bo, če pa ne pa tudi prav... user posted image

jaz sem dala zdaj prat en stroj in kuhat mojo zelenjavno mineštro - to bi jela vsak dan! njamsi - eno seminarsko mi je uspelo končat, zdaj pa veselo na drugo... user posted image (pocam od energije...)

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.6.2009 14:51:34   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Ja so tudi meni predlagali v sredo.
Potem so mi pa zdajle v Lj rekli da bi bilo itak prehitro jutri...no svašta.

Bo treba počakat do drugega tedna.

No, pol bo pa treba še en teden zdržati, vem pa točno kako to je.....Ob kateri uri imaš? Jaz imam ob 11.15, dela pa dr. Babnikova, sem jo imela že prvič in je bilo super, pa spol je tudi "našla"user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.6.2009 14:54:33   
tuliipa
včeraj sem slišala, da bo proti koncu tedna bolj poskočno (al nekaj takega) vreme?!? a ve katera kako zgleda to vreme? user posted image user posted image

meni se je uspelo prehladit. user posted image pa sem non stop u hiši. ponucala sem že vse robčke. zdej z wc rolo hodim okrog..  pa si kuham čajčke, zavijam v deko.. groza. upam samo da bo ta teden, ko bomo na morju malo boljše vreme.. tako, za IT VN S HIŠE!

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.6.2009 14:58:10   
grahek85
O, boga tuliipa! Ti kar lepo počasi, pa veliko čajčka... To še stisni za seminarsko, potem pa res lepo u izi! 

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.6.2009 15:06:03   
Teni_
Jaz pa sem malo prej izvedela, da moram pol letet v bolnico na EKG, jutri pa takoj zjutraj še do zdravnika. Pač spet, kot v vsaki nosečnosti rabim mnenje o poteku nosečnosti s strani kardiologa in bi drugače prišla na vrsto komaj septembra, pa še to po vezah. Ne vem, kako prideju druge na vrsto, če rabijo mnenje. Mogoče takrat, ko je dojenček že doma.

Potem ob 18. uri pa imam sestanek za Tejino šolo. Teja je danes šla za dva dni na počitnice, Nika pa je tudi zdaj tam na obisku, ker imamo avto na servisu in gre ati potem po njo.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.6.2009 15:25:20   
ellie
Kika99 superuser posted image  verjetno že vse komaj čakamo na ta trenutekuser posted image

marijaa meni je ginekolog odsvetoval te tampone...ker se potem voda samo zadržuje v nožnici in je še večja možnost raznih okužb. Bazen pa komot pride v poštev, razen če bi potem opazila, da imaš razadi tega vnetja...potem pač več ne greš. Ni pa nujno, da bi blo sploh karkoli narobe.

Moja kolegica je tud bla na nuhalni pri dr. Pelkičevi...in je bila ful zadovoljna. Sej mi je zdaj kar žal, da se nisem jaz tud tam naročila. Ampak sej verjetno je vseeno al user posted image  Kje pa opravlja ona te preglede? In kakšno ima ona ceno?

Jaz sem pa čist boga...se že kar sama sebi smilim. Včeraj me zagrabil tak heksenšus...da se komaj premikamuser posted image  komaj držim glavo pokonci. Upam da bo počasi popustilo...ker sem se res veselila tega dopusta.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.6.2009 15:26:36   
Kika99
http://static.ringaraja.net/1108370065/big/7adde66097182bff446a9941f2332428.jpg

Evo še ena izmed slik iz nuhalne user posted image . Najin zakladek user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 23.6.2009 15:31:29 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.6.2009 15:27:03   
Teni_
Gre za to, da ima licenco. Pa še par drugim, ampak ne vem zdaj kdo. Cena je 60€, z dvd-jem, ki ga dobiš tam, 70€.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.6.2009 15:34:28   
ellie
teni a mi daš prosim tel...razmišljam, da bi poklicala in se prenaročila. Ker ta, ko sem se naročila, menda nima licence. Jao...kak mi je žal, da ne morem k mojemu G.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.6.2009 15:34:54   
Kika99
pozabila sem kako že objavim sliko user posted image . ali mi lahko katera pomaga plizzzzz

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.6.2009 15:36:30   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Gre za to, da ima licenco. Pa še par drugim, ampak ne vem zdaj kdo. Cena je 60€, z dvd-jem, ki ga dobiš tam, 70€.

jaz sem plačala 72 eur danes

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.6.2009 15:37:00   
Teni_
Tel. je: 02/ 25 23 830 , pokličeš pa lahko od pon. do pet. od 10. - 12. ure.

Kika na albumu klikneš z desno tipko na piški, kopiraš in jo tukaj prilepiš.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?