|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
23.6.2009 20:57:14   
nincrli
No super, da je kul dohtarca user posted image
Jaz pa tudi spat počasi, sem utrujena, zgleda mal od vremena tudi. Upam, da bo jutri bolj produktiven dan

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
23.6.2009 21:02:49   
tweety83
Ja se mi zdi da nas tale dež kr malo v depresijo spravlja....
No ja, če že drugo ne - jaz spim kot angelčekuser posted image .

Lahko noč vsem in lepe sanje

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
23.6.2009 22:07:18   
Boka
Še jaz preden grem v horizontalo ;)

Teni, aha super, samo da ni hudega s srčkom user posted image

uliipa in ellie, me veseli, da kak navet prav pride, zato pa so tile forumi super, kajne user posted image

Moj tudi zaenkrat pravi, da bo zraven, bomo vidli na koncu user posted image Sej mu ni treba lih tja spodi gledat, ne? lahko moj fris gleda k se bom kej pačla user posted image

Upam, da bo jutri že kaj boljše vreme, bi rada šla še na malo daljši sprehod.

Zdaj pa ajat,

nočka user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.6.2009 5:28:38   
tweety83
Jutro punce.....

Da vas pozdravim preden šibam v službo. Spet pada dež, tak da bo spet en tak dolgočasen dan.....
Bomo se pa stiskali pred tv-jem....user posted image .

Lep dan vam želim

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.6.2009 6:30:16   
Teni_
Dobro jutro.

Včeraj sem šla spat že ob pol devetih, posledično pol noči nisem mogla spat. Zdaj zjutraj bi pa še spala.

Še en taki čudni dan, jaz pa moram šibat v MB, pa se mi sploh ne da po takem vremenu.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.6.2009 6:37:24   
Zala01
Dobro jutro 'sotrpinke'user posted image ,

ja tweety, dežja kar ni konecuser posted image , tako da jutri smo imeli v načrtu odhod v Legoland in odpade. Prepričujem pa moža, da bi vseeno šli do Gardalanda, ker tam se obeta pa malo boljše vreme. Sinček že 3 tedne govori samo o tem izletu,pa zdaj prav nimam srca, da ne bi kam šli.

Kako je z vašimi trebuhci, mojemu možku so včeraj zvečer, ko je prišel iz službe, skoraj padle očke ven, ko je videl, kako se mi je moj buši že izbočiluser posted image . Ma mu nisem rekla, da je samo zvečer tak, dopoldan ga pa skoraj nimam.

Kaj boste lepega počele danes? Jaz dopoldan imam sinkota doma, popoldan ga pa peljem v varstvo, jaz pa v službo. Še zadnjič ta tedenuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.6.2009 8:30:30   
nincrli
Dobro jutro!

Jaz bi še kar spala, če me ne bi dragi klico. Sploh nimam občutka za uro, ko je tako vreme. Ma nč današnji dan bo podoben včerišnjemu, sedenje za zapiski in računalnikom. Tv-ja pa tak nimam tu, ga niti ne pogrešam, so na netu strani, kjer gledam moje najboljše nanizanke user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.6.2009 8:38:25   
pajcevina
Jst sem se pa danes zbudila, ker me je dejansko mora tlačla, ker ne vem kako povedat v službi. Vse bi dala, da bi lahko delala do poroda, ker nisem tip, ki bi bil lahko doma tok časa. Ker delam v šolstvu, bi šla jeseni 2010 že v službo.
Itak delam samo polovično - tko da tut  ni tok velik za nadomeščat. Pa ne vem, kako naj jih prepričam, da me vzamejo. Sem za določen čas, kao so bli z mojim delom do sedaj zadovoljni, sam ko jim pa povem za nosečnost, bo pa verjetno malo drugače.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.6.2009 8:53:57   
Tretjinka
pozdravljene po dolgem času...če se me sploh še spomnite user posted image

pri nas teče čas prehitro....z našima dvema navihancema se full preveč dogaja in tako mi zmanjka čas za net...danes sem fraj, je služba na hold, zato si bom privoščila malo čvekanja (in veliko čiščenja user posted image ).....

nisem vas uspela prebrat za nazaj, saj ste čveke kot se šika user posted image !

povem vam le, da pri nas za1x ni nobenih posebnosti in da imam danes pregled pri G. na NS se še vedno nisem naročila, ker mi je zadnjič rekla G naj počakam še 1 pregled...zaradi tega me tudi full skrbi, da je videla, da bi lahko bilo kaj narobe in te njene besede prevračam na vse možne konce in si ustvarjam vse možne scenarije...zato si tudi lahko kar mislite kako sem živčna pred današnjim pregedom...
a je še katera, ki še ni naročena na NS? mene bo prav sram klicat tako pozno user posted image user posted image , a proti svoji G pač nisem upala it user posted image
no, bomo videli...

drugače pa sem jaz tudi mislila, da se mi trebuh že full pozna, pa zdaj vidim, da sploh ni nič na tem user posted image ....zaradi povišanega cukra sem namreč na dieti in zdaj imam zjutraj manj trebuha, kot sem ga imela 14 dni nazaj....user posted image  no...upam, da ni to znak, da je kaj narobe....ma kok sm smotana!!!! samo slabo mislim!!! bi človek rekel, da bom pri tretjem bolj zdrave pameti user posted image

bodte fajn!
lp

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.6.2009 9:10:54   
marijaa
Moj je bil tudi prisoten pri prvem proodu. Mi je bil v veliko oporo , me je vzpodbujal in nekaj časa držal za roko, pa božal po laseh. Pol so mu simbolično dali popokovino za prerezat.  Ko so me pa šivali so ga prosili, da gre ven. Se mi zdi, da se tudi osebje lepše in prijaznejše obnaša, če je partner ali kdo drug prisoten. Je pa moj vse pofotkal. Sedaj drugič pa verjetno ne bo mogel biti zraven a ne , ke predvidevam,  da bom imela carski rez.
Žaži A tvoj je bil pri carskem rezu zraven? A si v Izoli ali v Postojni rodila?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.6.2009 9:16:37   
nincrli
Tretinjka jaz sem imela v 10t pregled in sem klicala čez par dni, ker takrat je bil ravno petek. No, ko sem se naročila je bilo 10t3d pa ni noben nč rekel, da bi mogla prej, tak da dans popregledu al pa jutr poklč. Itak se dela do 14t, tako da ni panike.
Ti verjamem, da si živčna, jaz sploh nisem vedela, da takšna stopnja živčnosti sploh obstaja do 1. pregleda user posted image
Držim pest, da bo vse ok!!

Optimism always works!!!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.6.2009 9:20:53   
grahek85
Zdravo!
Pri nas spet lije kot iz škafauser posted image Danes nimam na sporedu nič pametnega, grem na kavico z eno dobro kolegico, ki sem ji že 2x hotla povedat, da sem nosečka, pa sem se zmeraj ustrašla oz. ni bil tisti čisto pravi trenutek. Menda bom danes zmogla, madonauser posted image Uf, potem pa pride danes moj dragec iz službe že enkrat do 15h, namesto ob 18h, juhu! Se bova malo stiskala pa crkljala doma po dolgem časuuser posted image Komaj čakam.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

http://static.ringaraja.net/1108370065/big/7adde66097182bff446a9941f2332428.jpg

Kika, prav lušna slikica in že čisto pravi mali človečekuser posted image user posted image user posted image

glede prisotnosti pri porodu - jaz sem pa mojemu rekla, da bi rada videla, če bi bil z menoj, ampak da ne rabi, če noče. Pa je rekel da seveda da bo z menoj, da hoče takouser posted image Meni je res tako bolje, ker sva pikico nenazadnje skupaj naredila in je toliko moja kot njegova. Nočem bit potem pri najtežjem delu samauser posted image Pa noben me ne zna tako pomirit pa v red spravit ko moj, pa vem, da me bo precej strah in da bom živčna. Zato je tudi za pikico najboljše, da je moj zraven, se mi zdi. Pa tudi on potem ne bo imel občutka, da je otroka dobil "iz trgovine"user posted image Želodec ma pa kr utrjen, tako da bo verjetno zmogeluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ne, nobenih problemov. Niti drugače, niti pri nobenih naporih - sem bila na teh testih na kolesu. Nič od nič. To so meni ugotovili enkrat v srednji šoli - zgleda, da se pojavijo pri prehladih, pa tu in tam. Na ekg jih ponavadi niti ni zaznat, edino na tistem 24- urnem občasno. Ampak, hecno, ob naporih motnje ritma izginejo.

Ej to ma pa moja mami nekaj podobnega in ma neko napako v sklopki. So jo komaj odkrili, res minimalno. Baje niti ni tako zelo redka zadeva, do resnih težav oz. posledic pa pride samo pri nekem manjšem procentu ljudi s to napako, pa še to kasneje v starosti, če so pogoji pravi.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 24.6.2009 9:21:41 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.6.2009 9:28:00   
nincrli
Ja grahek si me spomnila, da moram tudi jaz prijatlcam povedat. Še nisem nobenmu kar ni in ni pravega časa oz. tistega trenutka, maaaa da se mi ne bo prej videlo.user posted image
Naprej sem itak sestri povedala oz. ko mi je mens zamujala sem ji povedala, da bi jo morala dobit pa je še ni in potem me je sama vprašala, če sem nardila test user posted image sem misla vsem povedat po 1. pregledu. No in domačim ter njegovim sma povedala takrat, oni so itak ostali žlahti... in sedaj edini kdo ne ve so moje kolegice. Eni bom poskusila danes povedati, če bova kaj sami, stalim pa bo teba prek neta al kako, ker se nč nebomo videle sedaj čez poletje... user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.6.2009 9:38:54   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Moj je bil tudi prisoten pri prvem proodu. Mi je bil v veliko oporo , me je vzpodbujal in nekaj časa držal za roko, pa božal po laseh. Pol so mu simbolično dali popokovino za prerezat.  Ko so me pa šivali so ga prosili, da gre ven. Se mi zdi, da se tudi osebje lepše in prijaznejše obnaša, če je partner ali kdo drug prisoten. Je pa moj vse pofotkal. Sedaj drugič pa verjetno ne bo mogel biti zraven a ne , ke predvidevam,  da bom imela carski rez.
Žaži A tvoj je bil pri carskem rezu zraven? A si v Izoli ali v Postojni rodila?

Seveda je bil zraven pri CR, v Postojni je vse mogoče, sploh ni bilo debateuser posted image . Zato, pa mene v Izoli ne vidijo, razen če bi se kaj hudo zakompliciralo in bo morala do najbližje porodnišniceuser posted image . Tako da bom imela tudi tokrat najverjetneje CR in mož bo ponovno zraven, je to že povedal.
Pa v Postojni je tako, da je lahko partner od prve minute, ko greš v porodno zraven in do konca, v Izoli (vsaj po mojih info od vseh kolegic, ki s tam rodile) pa ga kličejo samo na koncu. Phe, do takrat pa ure dolgo prepuščena sama sebi, še preklinjat ga ne moremuser posted image .
Je pa potem več mesecev kasneje povedal, da ko je tam sedel zraven pri CR, da sicer res ne vidi kaj delajo, da pa je videl kako je parkrat kri po tleh tekla pa je nek kos dol padel, pa kaka krvava gaza..............tako, da moraš res imeti kar trden želodec za bit pri CR. Ampak osebje je bilo res fenomenalno, pa edina sem bila tisto noč in so imeli res časa zame in zanj tudi, on je celo večerjo dobil, pa kavo, jaz pa samo požirke vodeuser posted image . In pravi, da mu nihče ne bo vzel prvega trenutka, pa takrat gre potem on z user posted image na merjenje in nego, pa zavijejo mu ga in sta se potem še eno uro cartala in ko sem prišla jaz ven iz operacijske, smo se na hodniku srečali in kar ni mogel nehat govoriti kako je lep, kako je meni podoben, pa kako je lep......čisto je bil adijo, tako čustvenega sem ga menda videla samo enkrat do takratuser posted image .
Aja, slikala pa midva nič nisva, sem rekla da nočem slik iz porodne, pa samega poroda (če bi šel naravno), da si želim jaz to v svojem spominu zapomniti z vtisi. Slikal je samo potem ko so ga očistili in preden so mu popkovino prerezali, ena tako luštkano slikico in zvok je zraven posnel, kako je nežno zajokal in potem sredi noči poslal to slikico moji mamiuser posted image .

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.6.2009 9:41:22   
kenya
Dobro jutro,

Madonca, kdaj bo tole vreme kaj boljše? Sem že prav sita, da moram biti ves čas notri. Danes imam doma obe, tako da imamo veselico user posted image   user posted image .

Tretjinka, saj jaz moram tudi drugi teden še na eno kontrolo. Predvsem zato, ker se tedni ne poklapajo in kaže da sem manj noseča, pa me je zaradi sigurnosti še enkrat napotil na UZ, amapk istočasno mi je pa rekel da naj se naročim na NS. Te čisto razumem, da ti živčki delajo,meni bodo tudi naslednjo sredo.
Saj bo vse o.k., boš vidla user posted image  user posted image  

Mi bi morali danes spet na morje, ker nismo šli v petek, amapk imamo spet debato o tem ali se splača zaradi vremena. Ma, kar naprej pakiram in pol moram spet vse odpakirat user posted image . Ko gledam napoved za lošinj se izboljšuje. Mah, do zvečera bo spet vse drugače. user posted image   user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.6.2009 10:06:11   
nincrli
Je pa kar nekaj NS danes. SREČNO!
blueeyes* - *24.6.2009* - NS

nikita 33 - *24.6.2009* - NS

nony - *24.6.2009* - NS

ThinLizzy - *24.6.2009*

Optimism always works!!!

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.6.2009 10:12:09   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

nony - *24.6.2009* - NS

ThinLizzy - *24.6.2009*

Srečno in poročajteuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.6.2009 10:20:17   
miklarom

nony - *24.6.2009* - NS

ThinLizzy - *24.6.2009*

srečno vsem danes in sporočiteuser posted image

vidim da se menite o vaših možeh glede prisotnosti pri poridu. ja jaz mojmu skos govorim , da bi res želela da je zraven, pa še ni čisto odličen, ker pravi, da se boji da ne bi skupaj padel , ko bo zagledal kri, ker je ne prenese in ko vidi kri takoj skupi pade. user posted image , pa sem mu rekla, da ko bo zagledal svojega prvega tako želenega otroka po tolikih letih mučenja, bo pozabil na to in ne bo n'č skupi paduuser posted image , joj da moj možek se tolk boji tegauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.6.2009 11:13:46   
Tretjinka
ojla,

NINCRLI, kam pa si se naročila na NS?

tudi moj je bil obojekrat prisoten pri porodu (naravnem)....tudi jaz sem mu dala možnost, da se je sam odločil, brez vsakih pritiskov...mogoče sem v 1. celo upala, da se bo odločil, da ne bo poleg, saj si nekako nisem predstavljala kako bo vse to izgledalo in sem se bala, da mi bo zaradi njega vse skupaj bolj neprijetno...pa sem bila na koncu prav zelo vesela, da je bil poleg!
vseeno bi svetovala tistim, katerih partnerji ne prenesejo "grozot krvi", da naj jih raje ne spravljajo zraven, saj prizori res niso ravno nedolžni...jaz vam povem po resnici, da mi je moj prišel zelo prav ves tist čas, ko čakaš, da se dovolj odpreš, ko predihavaš popadke itd....ta čas je dolg v nedogled (pa četudi ne traja dolgo) in res nevem kaj bi počela tist čas brez njega! vreden zlata!!! ko pa je čas za akcijo, za pritiskanje, takrat pa me nebi nič motilo, če ga nebi bilo zraven....zato jaz svetujem tistim partnerjem, ki jih je strah krvi, da so zraven vse do finiša, potem pa se za čas pritiskanja, rezanja, šivanja user posted image  umaknejo ....tako bodo vam dali kar rabite in se hkrati malo prišparali user posted image

samo ideja....nočem vam nekaj v prazno pameti solit user posted image

pozdravček!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.6.2009 11:17:51   
miklarom
saj imaš prav glede tega. jaz ga res ne mislim siliti, če bi pa se sam odločil biti zraven, je pa to njegova volja. saj če čaka zunaj pred porodno je tako kot da je prisoten in mi čist zadostuje, ga bo pa pol videl ko se rodi, pa bo tud vredo in veselo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.6.2009 11:22:53   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

nony - *24.6.2009* - NS

ThinLizzy - *24.6.2009*

Vse srečo tudi od mene.

Jaz sem doma in sem brezveze šla, ker je doktor rekel, da danes nima časa, ker je sam. V glavnem, pridem komaj na vrsti po dopustu.

Miklarom - lahko pa se zmenita tako kot mi2. Gre na koncu, ko začneš potiskat ven. Pa itak se nič ne vidi, ker stoji za tvojo glavo. Jaz pri kolegici nisem vidla nobene krvi.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.6.2009 11:23:57   
kemo
pozdravljene no moj je bil včeraj tud čist presenčen ko je opazu da se mi buši že malo pozna je bil fuul vesel veliko sreče vsem ki imate dans preglede

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.6.2009 11:27:05   
a.jrad
Pozdravljene januarake!

Moj pregled je včeraj bil ok; pikica je velika 30 mm, ji veselo utripa srček in je vse ok. Noseča pa sem 9/4; naslednji pregled pri svoji ginekologinji imam 28.7., še prej pa nuhalno 8.7. v Dravljah.

lp, pa navijam za vse, ki imate danes preglede

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.6.2009 11:28:07   
hummer

nony - *24.6.2009* - NS

ThinLizzy - *24.6.2009*

user posted image user posted image user posted image veliko sreče vsem!

Kar oddahnilo se mi je ko vidim da se tudi ostalim zdi da se trebušček kar manjša. Zgleda da je to normalno ko se maternica prestavlja.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.6.2009 11:29:08   
miklarom
super za pregled in za pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?