|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
22.6.2009 18:23:52   
nincrli
Kika99 srečno jutri na nuhalni! Jaz jo imam v soboto (ker drugače ni časa zaradi izpitov user posted image ).
A jo je katera že imela ali boš naredila otvoritev user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.6.2009 18:34:50   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

TeniRR jst grem vsaj 2x na mesec mimo Paklenice in tam je res super. Lahko greš na morje al pa malček u hribe. Zdej so delali neke pločnike pa je malo razrito po glavni cesti, ampak mogoče so pa poštimali, ko je sezona že v polnem teku. no, mi imamo hišo še slabo uro naprej... user posted image

Super. Upam, da bomo res uživali. Nisem 100%, če se da peš prit do centra mesta. Naj bi bilo 800 m do tja. Pa ne vem, ali moraš it z avtom po cesti ali so vsaj kakšni pločniki.

Kika99 - tudi jaz ti želim vso srečo jutri na NS.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.6.2009 18:36:47   
pajcevina
Hvala punce.

Nincrli meni je blo tut danes pred pregledom tako slabo kot še nikoli - itak da so bli samo živci, ker zdaj sem uredu. Vem da se ti zdi zamalo, ker si vložila veliko truda v študij, ampak bo pa jeseni lažje. Snov boš samo malo ponovila, pa še malce dodala pa bo.
Zdajle si privošči ene orng počitnice od faksa in študija, pa boš potem v avgustu imela več energije. Pa tudi kot user posted image boš v najbolj produktivnih mesecih in ti bo ziher lažje.

natasaxy itak da ni tvoja krivda. Morda ti bo lažje če pomisliš iz te plati, da je veliko bolje, da je do ss prišlo sedaj, kot pa da bi umrl pri porodu. Je že bilo tako namenjeno. Ti pa želim čimprej + in potem zdravo nosečnost.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.6.2009 21:43:01   
grahek85
Oj punce. Nekaj ne morem spat, po TV ni nič pametnega (na vseh 180 programihuser posted image ), brati se mi nekak ne dauser posted image Ah en težek dan je bil danes, res zoprno.

Srečno ju3 na NS kika!

Pa prijeten spanec vsemuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.6.2009 4:56:55   
Zala01
Dobro jutro nosečke...no sej pravzaprav zunaj še ni jutro, je še tema, jaz pa že eno uro visim na računalniku. Sploh ne vem, kaj me daje...luna al kajuser posted image . Celo noč sem se obračala v postelji in poskušala zaspat, pa ni uspelouser posted image .
No. sej grem tako čez 1 uro v službo...še dva dni dela pol pa doma do ponedeljka...superuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.6.2009 6:46:37   
Teni_
Dobrjo jutro!

Jaz sem danes full slabo spala, pa Tejo je nekaj mantralo ponoči in se je nekaj jokala - verjetno je kaj sanjala. Zjuraj pa je Nika prišla v sobo ob pol 6, da mora lulat. Joj, še jutri, pol pa smo štiri dni doma in lahko spim. Na srečo je moj bolj zgoden in se on z njima zbuja, ko smo doma.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.6.2009 8:12:11   
nincrli
Dobro jutro!
Jaz komaj zdaj vstala, spat pa šla ob 20h, torej je to 12 ur user posted image
Saj se psihično prpipravljam, da po januarju pa ne bo več tako na izi...

Vreme bo zgleda podobno kot včeraj, ma se ne sekiram, sam da ni vroče, ker tu not takrat ni za vzdržat...

Lep dan vsem!

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.6.2009 8:19:52   
polho3006
Ojla punce!

Jaz sem tako zaspana da bi se samo naslonila na mizo in zaspala. Pa še slabo mi je začelo biti takoj ko sem odprla oči. Pa sem v soboto že bila tako vesela ko sem prišla čez cel dan brez slabosti in utrujenosti.
Ej, punce nekaj me zanima...kako se je kaj spremenila vaša poraščenost? Pri meni...če bo šlo tako naprej, bom šla v porodnišnico takšna kot opica. Grozno je! Dlake po obrazu, po rokah.......po trebuhu, po nogah...vsepovsod so. Pa to takšne DOOLGE...še  sreča da sem blond da niso črne.

Morala bi začti delati, ampak....kako se naj lotim dela, če mi oči kar lezejo skupaj?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.6.2009 8:45:54   
marijaa
Teni Od hotela Alana pa do starega grada je slab km kar po glavni cesti. Saj kaj velik kraj to ravno ni, dosti ni za videt, nekaj štantov. Super je pa Zadar, 30 km je do njega. V Starem gradu-paklenici je zelo lepo, le voda je mnogo bolj hladna kot kjerkoli drugje,ker ima reka, ki pritiče iz Paklenice(narodni park)se tam blizu izlije v morje, zato mi tja raje ne gremo, ker moj se v hladni vodi noče kopat.
Joj, kako se že jaz okrogla. Pa ne vem kaj je to, da spet bolj bruham kot sem.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.6.2009 8:46:46   
tuliipa
jutro punce..
jst od 7.30 pokonci. sem še robo dala sušit, pozajtrkovala, zdej grem pa eno nadaljevanko pogledat, potem pa aktivno pisanje seminarske!! danes mora na pošto! user posted image user posted image upam, da mi rata.. za kosilo bo mineštra, tako da to se itak HB samo kuha..

jst sm začela ponoči lulat hodit, ki prej sem vedno čez noč zdržala..
nadaljevanka se je začela!! user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.6.2009 8:51:42   
Žaži
Polho, jaz sem par dni nazaj o tem pisala, da sem spet poraščena kot medved, dlake še tam ko sploh nebi vedela da lahko rastejouser posted image , samo pri meni so na vso grozo črne. Na srečo nimam nič po obrazuuser posted image .

Jaz bi tudi še kar dalje spala, ko je budilka zvonila za vrtec smo vsi trije kar dalje spali, komaj smo se potem na silo v red spraviliuser posted image . Kakšno sranje od vremenauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.6.2009 8:56:28   
Teni_
Marijaa- hvala. Mi v bistvu ne rabimo nekih štantov, ker nimam neke navade na veliko kupovat na morju. Meni je glavno, da lahko gremo na sprehod, da mali2 zmučim in pol padeta v posteljouser posted image .

Vreme je pa res brezveze. Čisto sem brez volje, pa tako polna energije sem že bila, ko je bil tak lep sonček.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.6.2009 9:11:07   
majčyca
Dobro jutro punce! Jaz sem se hotela že včeraj zvečer oglasit, pa sem ptem kar zaspala zraven tv
little angel - upam, da tudi tebi slabosti čimprej ponehajo in čestitke za uspešen pregled prejšnji teden

nincrli - ne se preveč obremenjevat s tem izpitom, sem prepričana, da ti bo potem septembra uspelo. Moja sestrična ima zdaj 18-mesečnega sinčka in je en ful težki izpit delala ful dolgo (če se ne motim, je bil to izpit iz 1. ali 2. letnika) in ji ga je zdaj končno uspelo nardit, ker ji je še samo ta manjkal, da lahko odda diplomo, ki jo tudi že ima napisano. Tudi tebi bo uspelo, verjamemo vate

Magnezijev tabletk pa si jaz še nisem kupila - kaj jih lahko kupim samo v lekarni ali jih imajo mogoče tudi v DM-u? Pa katere mi priporočate, ali so samo ene?

polho3006 - pri meni se poraščenost ni kaj spremenila, nimam nekih težav s tem, se mi zdi, da je ostalo enako kot prej.

tuliipa - držim pesti, da ti uspe končat seminarsko

Jaz pa grem zdaj zajtrkovat, potem pa tudi počasi malo delat, pa se mi taakk ne da

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.6.2009 9:13:55   
pajcevina
Dobro jutro. Jaz sem danes že opravila test glukoze, pa na srečo ni blo tko hudo. Je res ful sladko ko se pije, ampak pol mi pa ni blo slabo in sem brež težav počakala tisto urico. Me je pa lepo nasitilo, drugače bi mi bla panika zarad lakote.

Huje bo, ko bom mogla na UZ trebuha. Imam ga šele popoldan, prej pa 6ur ne smem nič jest. Temu jaz pravim prisilni vodni dan. Ah, vse za naše user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.6.2009 9:23:55   
nincrli
Jaz sem magnezijeve tablete najprej kupovala v lekarni - sensilab magnesium pa so fuuul drage, zdaj jih pa kar kupim v trgovini, ker ko sem brala sestavine in imajo enake, samo da so v lekarni dražje. Ravno zdaj skočim do merkatorja pa jih vzamem, od firme na k... se ne spomnim trenutno ti lahko potem povem. Pomoje je čist vseen, glavno, da vsebuje 200mg magnezija in da ni kakšnih sladil. Sam une merkatorjeve ne kupovat, ker so za user posted image jaz jih ne morem piti.
Sem pa razmišljala, da bi kupila še kakšne kalcijeve, ta menda tud prav pride user posted image

Ko ste glih pri poraščenosti, sem se mislila brit pa sem britvice doma pozabla, bo treba do petka počakatuser posted image , sam drugače mam res srečo s poraščenostjo, še po nogah jih skoraj nič ni.
Pa menda te dlake in lasje poleti še bolj hitro rastejo (neki v zvezi z celicami pa vročino itd.user posted image )

Hvala vsem za spodbudo pri izpitih. Ma čist normalno je da sem jezna, ker hočem čimveč odpraviti (vsaj ta težkih), ker z user posted image bo mal težje kot sedaj. Saj bo! More bit user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.6.2009 9:30:17   
Žaži
Magnezijeve tablete imajo v vsaki trgovini, jaz sem jih nazadnje kupila v Hofru, so pa zanič okusa kot vse druge, no, vsaj meni okus teh šumečk ni všeč, tako umeten je, dobre so mi samo železove, ki imajo ponavadi okus po borovnicah ali čem podobnemuser posted image .

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.6.2009 9:32:55   
majčyca
nincrli in Žaži- hvala za odgovor, bom jih potem danes kar v trgovini kupila.

Punce, pa še eno vprašanje imam - slišala sem, da nosečnice ne bi smele jest paštete zaradi dodatka jeter. Jaz sem do zdaj jedla Agreto Junior, ki jo obožujem, zdaj pa ne vem kaj naj. Ve jete pašteto?

< Sporočilo je popravil majčyca -- 23.6.2009 9:33:37 >

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.6.2009 9:38:21   
tuliipa
evo sem že nazaj... upam, da zdaj ostane tv zaprta dokler ne končam te pisarije... user posted image

tudi pri nas je oblačno in nikakvo vreme, prav volja za delat nič..

polho3006 jaz sem vlih zjutraj gledala, da mi nekam počasi te dlake rastejo. upam, da tako ostane. se ne spomnem kdaj sem si noge nazadnje obrila pa jih imam zdaj ful malo, pa še tanke so. (ker drugače imam jaz s tem vedno probleme)
mama je rekla, da sploh ni imela dlak, ko je bila zame noseča..da bi bilo vsaj tako tudi pri meni user posted image

majčyca jaz sem magnezijeve tablete kar v trgovini kupila od Kruger. pa popijem kdaj, ko me te slabosti mučijo..

a se še kateri zdi, da ima vsak dan manjši trebuh? vem, da morem pozitivno mislit ampak kdaj me prav panika prime.. user posted image pa kje je še 16.7.?!?

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.6.2009 9:41:27   
tuliipa
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Punce, pa še eno vprašanje imam - slišala sem, da nosečnice ne bi smele jest paštete zaradi dodatka jeter. Jaz sem do zdaj jedla Agreto Junior, ki jo obožujem, zdaj pa ne vem kaj naj. Ve jete pašteto?

jaz sem prebrala v Otrok in družina, da se pač odsvetuje prekomerno jest te paštete. Ampak mislim, da ne bo nič narobe če vsake tolko kako poješ. jaz sem na začetku nosečnosti imela grozno manijo na te paštete.. zdej se mi je ustavila. user posted image user posted image mi pa paše turistična, ki mislim, da nima jeter...

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.6.2009 10:02:02   
Žaži
Tulipa, meni se tudi včasih zdi, da je trebuh manjši, predvsem zjutraj. Ne skrbi, še dovolj bo velik, tako velik, da se ponoči ne boš več mogla obrniti v postelji brez cele naštudirane proceduruser posted image .

Majčyca, jaz sem do sedaj pojedla morda tri Argete junior, ker mi je ravno zadišala. Mah, jaz jem vse po malem, sploh če mi kaj zadiši, kar je bolj redko, glede na to, da mi tričetrt stvari dviguje, če samo pomislim na njih.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.6.2009 10:04:31   
majčyca
tuliipa - tudi meni se zdi, da je trebuh zdaj kar manjši kot je bil in da nisem več tako napeta user posted image user posted image

Jaz tudi tu in tam pojem kakšno to pašteto, bom pa se jim zdaj probala izogibat, da res ne bi bilo kaj narobe...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.6.2009 10:32:48   
grahek85
Živjo!

Spet posrano vreme v prestolniciuser posted image No ja, menda je povsod tako. Bljak. upam, da bo za praznike bolš.

Sem pa nazaj s faksa, sem morala nesti potrdilo o opravljeni praksi. Samo pa zjutraj sploh nisem vedela, če bom lahko šla, ker se mi je kri ulila iz nosa ko gejzir in je trajalo 20 min, da se mi je umirilouser posted image Kar ni bilo konca... Menda se to v nosečnosti kar pogosto zgodi, sploh če si bolj nagnjen k temu. Meni sicer že par let več ni kriza, samo včasih je bilo pa kar pogosto. Je kateri izmed vas, ki že imate pikote, tudi tekla kri iz nosa v nosečnosti?

Magnezijev tabletk pa si jaz še nisem kupila - kaj jih lahko kupim samo v lekarni ali jih imajo mogoče tudi v DM-u? Pa katere mi priporočate, ali so samo ene?

Jaz imam ene iz DM-a, prav njihove znamke - das gesunde plus. So v taki tubici z zelenim pokrovčkom, kot vse šumečke. Samo jih pa ne pijem več, ker mi zelo škodijo za kislino, ker sem že tako bolj boga na tem področju. Če nisi občutljiva, ne b smelo bit nič narobe. Okus majo pa čisto kot limonina cedevitauser posted image

Jaz kjer sem brala, ni nič pisalo o probelmatičnih jetrih v paštetah, ampak veliko o listeriozi, salmoneli in toksi. Jetra so verjetno mišljena kot problematična zaradi vitamina A. V Argeti jih je 10% (jo mam doma ful, ker jo tudi obožujem, edino tunina mi je boljša), kar se mi ne zdi tako kritično, če pogledaš, koliko si namažeš na kruh in potem zračunaš, da je desetina tega jetra in koliko je potem tam vitamina A. Pa še Argeta v konzervici je steriliziran izdelek, kar jo naredi edino ok za nosečke zaradi prej omenjenih težav, pa pomoje skuri tudi velik del kritičnega vitamina A. Povsod, kjer sem brala, je pisalo, da nosečke lahko samo paštete v konzervicah - te so čisto ok. Verjetno pa v zmernih količinah, ne zdaj 10 paštet na dan pojestuser posted image

polho3006 jaz sem vlih zjutraj gledala, da mi nekam počasi te dlake rastejo. upam, da tako ostane. se ne spomnem kdaj sem si noge nazadnje obrila pa jih imam zdaj ful malo, pa še tanke so. (ker drugače imam jaz s tem vedno probleme)
mama je rekla, da sploh ni imela dlak, ko je bila zame noseča..da bi bilo vsaj tako tudi pri meni

Pri meni isto Vsaj en pozitiven učinek zgodnje nosečnosti, ob vseh tegobahuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 23.6.2009 10:34:22 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.6.2009 10:38:34   
areskaa
hojla!
končno sem tud jaz dobila datum za NS pri dr. Pelkičevi - 17.7.2009, se mi zdi da je do tja še cela večnost!
pregled pri g pa imam 7.7. - sedmice so mi očitno usojene user posted image , drugače pa mi je še skoz neprestano slabo, še vedno bruham, vrti se mi, apetita nobenega...upam da bo to hitro minilo...

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.6.2009 10:42:07   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Sem pa nazaj s faksa, sem morala nesti potrdilo o opravljeni praksi. Samo pa zjutraj sploh nisem vedela, če bom lahko šla, ker se mi je kri ulila iz nosa ko gejzir in je trajalo 20 min, da se mi je umirilouser posted image Kar ni bilo konca... Menda se to v nosečnosti kar pogosto zgodi, sploh če si bolj nagnjen k temu. Meni sicer že par let več ni kriza, samo včasih je bilo pa kar pogosto. Je kateri izmed vas, ki že imate pikote, tudi tekla kri iz nosa v nosečnosti?

Na srečo ne, sicer pa se tudi ne spomnim, da bi mi kdaj sploh v življenju tekla kri iz nosu tako na vsem lepem.

areskaa - boga. Upam, da bo čimprej minilo. Imaš pa dva dni za mano NS - imam jaz tudi pri dr. Pelkičevi.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.6.2009 10:42:51   
nincrli

nincrli in Žaži- hvala za odgovor, bom jih potem danes kar v trgovini kupila.

Najprej morem mal popluvat ta merkator tuuser posted image omg, niti košar nimajo... grem veselo iskat šumeče tabl pa imajo samo multivitaminske in železove, kot da ne grejo magnezijeve bolj v promet, če si jih kupuje tud un folk, ki ima nasploh s krči probleme-v rokah nogah... Pa kak je to nabasano, da se nč ne znajdeš. Pa jagode drage ko pas (2e), si jih prvoščim pa jih je pov hin. Zadnč v lidlu so ble 1e pa tak lepe. Saj vem, da niso vsi merkatoru tak v k... ampak tu v lj sem na večkaterga naletela, da me je razočaro, sploh ti tamajhniuser posted image pa še drag je user posted image

Ja kruger so tiste tablete. Ma te niso tolk slabe une merkatorjeve pa user posted image
Jaz obožujem argeto piščančjo, tam ni jeter, jetrnih pa nimam tak hudo rada... Ma eni pravijo, da nasploh ni priporočljivo konzerviranih stvari... Ma jaz jih jem, paštete pa tud kakšno tuno kdaj zraven testenin tu v študento, ker kaj drugega na teh el. platah ne moreš kuhati user posted image za v menzo pa mi tudi ni vsaki dan na tiste golaže...
Pomoje sam pretiravat ni dobro. Aja pa gobe se odsvetuje, jaz pa ravno danes kupila knorr gobovo omako, da jo prelijem čez, ja testenine kaj pa drugega user posted image
Men je gin. rekla, da ni priporočljiv biftek in prušut ter plesnivi siri ostalo je pa kul.
Saj se ne moremo vsemu odpoved, pač po pameti in bo. Joj kolk pametujem pa ravno zdaj, ko imam največji apetit in kr neki bašem vase. Na kg se še  na srečo nč ne pozna. Pa vam?

a se še kateri zdi, da ima vsak dan manjši trebuh? vem, da morem pozitivno mislit ampak kdaj me prav panika prime.. pa kje je še 16.7.?!?

Normalno je da je zjutraj manjši, zvečer pa ponavadi bolj napihjen. Al maš skos majnšega?

Pri men je zdaj tak izobčen ratal, ko zgleda se je maternica prestavla al kak že gre to?

Optimism always works!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?